Hvala na ponudi ali budem se ipak uključio neki drugi put.
Treba mi vremena da to sve proučim a u i mojoj trenutnoj kampanji ne broje postove u temama koje imaju toliko puno stranica.
Vidim da i treba puno toga pratiti a nisam siguran da bi za to sada imao vremena.
Trenutno sam aktivan u nekoliko manjih gambling tema gdje se raspravlja o nekim, manje važnim, evropskim UEFA natjecanjima, nema puno aktivnosti i spama a mogu komentirati i nastupe naših klubova pa mi je to za sada dovoljno.
Kao netko tko je od samog početka u BSFL-u mogu potvrditi ovo što kaže Trofo. Kad otvoriš prvu stranicu teme, stvarno izgleda užasno komplicirano, a nije tako. Jedino je bitno svaki ponedjeljak ili utorak se sjetiti poslati odgovore i to je to.
Što se tiče ovoga da ti se postovi ne broje nakon određene stranice... To je možda istina. Ali ima i drugih menadžera koji računaju te postove, a neki od njih i sudjeluju u natjecanju.
I još nešto... Spomenuo sam entry fee ali sam zaboravio da za najnižu ligu u kojoj novi igraču počinju nema toga. Plaća se samo fee za sudjelovanje u višim ligama ako dođe do promocije, a i tada se plaća nešto sitno.