A da. Ja sam u ta natjecanja krenuo prvenstveno da si povećam broj postova u Gambling sekciji, a sad sam se zarazio pa sam malo pretjerao s natjecanjima za World cup. Ušao sam u četiri i dosta je teško sve pratiti.
Ja sam trenutno samo u 2 natjecanja i to mi je vec na knap, dobro da nisam usao u koji vise jer stvarno ne znam kako bih sve to odradjivao i pratio. Bilo bi jos mozda lakse da ovo sve nije bas tijekom ljeta kad dosta smanjim vrijeme na kompu a umjesto toga se radije bavim morskim aktivnostima.
Kad bi došli do cca 200-300 stalnih sudionika tih natjecanja, bilo bi puno lakše i razgovarati o sponzorstvima. Međutim, tamo su uglavnom likovi koji ili love 3 dolara pa spammaju freebet natjecanja s 10 accounta ili imaju 50 BTC-a pa im ne pada na pamet igrati nešto čija je nagrada 15 mBTC nakon 6 mjeseci.
Vecini ovih koji su u gambling kampanjama je piskaranje na forumu vjerojatno glavni izvor prihoda, tako da ne cudi relativno slab odaziv na natjecanja. Oni su tu da zarade, a ne da se razonode i zajebavaju. Nigerijski board je najbolji primjer toga.
Da, i ja sam trenutno samo u ta 2 natjecanja na koja su me navukli Trofo i cryptofrka i to mi je sasvim dovoljno jer i ja imam ''morskih'' planova ovog ljeta i ne želim biti preopterećen dodatnim aktivnostima, kao ni ti i drugi članovi

Slažem se, ovoj ekipi iz Nigerije, Bangladeša, Indije... ove zarade iz btc signature kampanja sigurno puno znače, njima je to vjerojatno mjesečna plaća pa to shvaćaju kao pravi posao a onda naravno da nemaju interesa za neku zabavu i sudjelovanje u natjecanjima.
Trofo i cryptofrka su se na kraju morali dobro pomučiti da nađu 16 timova za naše natjecanje za SP