Evo, nevjerojatno. Bio sam u kampanji godinu dana bez prestanka i sad kad tražim novu, ništa se ne otvara. A dok sam bio u kampanji, ovaj thread je skoro svaki dan imao neki novi post. Prošli tjedan sam bio na moru ali sam malo škicao Services sekciju, ali ništa. U svakom slučaju, ako netko naleti na neku novu kampanju, bio bi zahvalan za tag jer ne mogu stalno pratiti Services sekciju, a neki menadžeri jako brzo uzmu nove članove.
Da, i ja sam primijetio da me potrefi zavrsetak kampanje bas u trenutku kada pocne "susa" sa novim kampanjama. Ako te tijesi sve je to prolazno i za cas ce biti opet hrpa novih kampanja...
A da budem iskren trenutno mi i odgovara rupa sa kampanjama, jer je sezona godisnjih odmora pa se mogu malo odmoriti i od foruma

Kao da smo juce pricali o kampanjama i kako je neverovatno da se toliko novih otvara,do evo sada kada je samo jedna aktivna da trazi clanove. Resio sam tablicu (posle dugo vremena,znam) ali eto mozete baciti pogled,malo pogledati spreadsheet-ove kampanja,neke info dok su CFNP,jer imam osecaj da ce se uskoro opet nesto dobro otvoriti. Ja cu vas tagovati redovno cim vidim nesto,sad cu imati malo vise vremena nego pre,tako da racunajte na mene. Ostavicu vam malo merita cisto da mi ne presusite dok ste bez kampanje + niste bili aktvini , zasluzeno se brckate u jadranskom moru dok mi ostali cekamo svoj godisnji koji je tek za mesec ipo dana :/ Ne sumnjam da cete naci brzo kampanje,trenutno je neko zatisje ali verujem da ce biti.