Bitcoin Forum
June 30, 2026, 04:16:30 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26]
  Print  
Author Topic: Pregled Bitcointalk Signature-Ad kampanja [Last update 29.6.2026.]  (Read 6667 times)
ovcijisir
Legendary
*

Activity: 2310
Merit: 1310

View Profile WWW
June 19, 2026, 08:54:55 PM

~
U pravu si, nema smisla prijavljivati se u neke zahtjevne kampanje gdje moraš previše pisati i koje ti oduzimaju previše vremena i energije.
Svatko od nas već ima dovoljno svojih drugih obveza doma i na poslu pa nema smisla još i od ovoga foruma praviti dodatni posao.
Mislim da smo svi tu okupljeni oko nekog zajedničkog interesa, raspravljamo o temama koje nas zanimaju i ako nas netko još plaća za to u btc tim bolje ali mislim da nitko ne želi da mu ovo postane bilo kakvo opterećenje.
Dok je sve zabava super je ali ako postane neka velika tlaka i obveza onda nema smisla.
Barem tako funkcionira kod mene.

Zato meni najvise i odgovaraju kampanje managera kod kojega sam sada. Nema minimalnog broja postova,pa ne osjecam pritisak "natuci" postove samo zato da ispunim tjednu kvotu. Bio sam u kampanjama koje su trazile 25 postova tjedno i moram reci da se ne osjecam ponosno na kvalitetu postova koje sam napisao dok sam sudjelovao u njima, pogotovo u dane kada nisam imao inspiracije za pisanje sli sam svejedno morao napisati 5 dnevnih postova da ispunim uvjete.

██████▄▄████▄▄░
███▄████▀▀▀▀█░███▄
▄███▀████████▀████▄
▄███████████████████▄
█████████████████████
█████████████████████
█████████████████████
▀███████████████▄▄▀▀
▀███▄████████▄███▀
███▀████▄▄▄▄████▀
██████▀▀████▀▀
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
katanic97 (OP)
Hero Member

Activity: 756
Merit: 1214

View Profile WWW
June 19, 2026, 09:45:45 PM

~
U pravu si, nema smisla prijavljivati se u neke zahtjevne kampanje gdje moraš previše pisati i koje ti oduzimaju previše vremena i energije.
Svatko od nas već ima dovoljno svojih drugih obveza doma i na poslu pa nema smisla još i od ovoga foruma praviti dodatni posao.
Mislim da smo svi tu okupljeni oko nekog zajedničkog interesa, raspravljamo o temama koje nas zanimaju i ako nas netko još plaća za to u btc tim bolje ali mislim da nitko ne želi da mu ovo postane bilo kakvo opterećenje.
Dok je sve zabava super je ali ako postane neka velika tlaka i obveza onda nema smisla.
Barem tako funkcionira kod mene.

Zato meni najvise i odgovaraju kampanje managera kod kojega sam sada. Nema minimalnog broja postova,pa ne osjecam pritisak "natuci" postove samo zato da ispunim tjednu kvotu. Bio sam u kampanjama koje su trazile 25 postova tjedno i moram reci da se ne osjecam ponosno na kvalitetu postova koje sam napisao dok sam sudjelovao u njima, pogotovo u dane kada nisam imao inspiracije za pisanje sli sam svejedno morao napisati 5 dnevnih postova da ispunim uvjete.

Da to je malo zeznuto. Kada si bez pritiska sve je lakse pa i pisati postove u kampanji Cheesy Desava se i meni da sam na 100 strana i da ne mogu da se pohvatam i da napisem nesto na forumu ali prodju i ti dani. Ali slazem se i sa Danielom da smo ovde svi iz istog interesa i zabava je stvano super + se jos nesto i zaradi. Pa na dodatni irl posao ovo dodje solidno Smiley

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Pmalek
Legendary
*

Activity: 3542
Merit: 9336

View Profile
June 21, 2026, 07:49:49 AM

Hvala, ali vidio sam. Bitz ima dosta stroge uvjete koji mi ne odgovaraju (max. do 5 postova u lokalnoj sekciji, min. 10 u Gamblingu).
Ta pravila neki od ovih poznatih menadžera koriste već dugo. Mislim da ćeš ih uvijek naći u kampanjama koje vodi Little Mouse npr. Viđao sam i da ih julerz12 koristi. Ali icopress obično prihvata sve što se piše u lokalnim forumima, čak i ono van glavne bitcoin sekcije. Mislim da i Hhampuz i Royse777 ne postavljaju ograničenja za broj postova sa lokala. Tako da ako želiš da pišeš kolilo ti želiš u lokalu i da nije potrebno puno ili ikako pisati u Gambling forumu, bar pola signature kampanja ti neće odgovarati. Kažem pola jer mislim da LM vodi više kampanja od ovih menadžera koji ne ograničavaju postove u lokalnim forumima.

▄▄███████████████████▄▄
▄███████████████████████▄
████████████████████████
████████████████████████
████████████▀██████▀████
████████████████████████
█████████▄▄▄▄███████████
██████████▄▄▄████████████
████████████████████████
████████████████▀▀███████
▀███████████████████████▀
▀▀███████████████████▀▀

EARNBET 
| 🏀

🏈 🏓

🎯 🥊

🎾

🏐

🏏 🏎️
|

███████▄▄███████████
████▄██████████████████
██▀▀███████████████▀▀███
▄████████████████████████
▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██
█████████▌██▀████████████
▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██
▀█████████████████████▀██
██▄▄███████████████▄▄███
████▀██████████████████
███████▀▀███████████

....HIGHEST....
VIP REWARDS

G U A R A N T E E D   
| 
 🜲 
KING OF
THE CASTLE

$200K in prizes
| 
..PLAY NOW..
slackovic
Legendary
*

Activity: 3220
Merit: 1535

View Profile
June 21, 2026, 11:10:11 AM

Ta pravila neki od ovih poznatih menadžera koriste već dugo. Mislim da ćeš ih uvijek naći u kampanjama koje vodi Little Mouse npr. Viđao sam i da ih julerz12 koristi. Ali icopress obično prihvata sve što se piše u lokalnim forumima, čak i ono van glavne bitcoin sekcije. Mislim da i Hhampuz i Royse777 ne postavljaju ograničenja za broj postova sa lokala. Tako da ako želiš da pišeš kolilo ti želiš u lokalu i da nije potrebno puno ili ikako pisati u Gambling forumu, bar pola signature kampanja ti neće odgovarati. Kažem pola jer mislim da LM vodi više kampanja od ovih menadžera koji ne ograničavaju postove u lokalnim forumima.

Nije meni problem pisati u Gambling sekciji sad kad su me Trofo i cryptofrka navukli na razne poolove i natjecanja tamo. Ali obzirom da volim pisati u lokalnoj sekciji, glupo mi je biti u kampanji koja plaća max. 5 postova ovdje. Ne žuri mi se za pronaci drugu kampanju. Valjda ce nesto naići s vremenom. Više me muči što mi se čini da je oko $60 tjedno postao nekakav standard isplate za Hero i Legendary statuse. Samo se spuštamo sve niže i niže.

████████▀▀████▀▀█▀▀██████
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
██▄███████████████▀▀▄▄███
███▄███▀████████▀███▄████
█████▄████▀▀▀▀████▄██████
████████▄▄████▄▄█████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
katanic97 (OP)
Hero Member

View Profile WWW
June 22, 2026, 06:54:43 AM
Merited by dkbit98 (1)

Kampanja RAZED.COM koju vodi  Little Mouse ima 1x slobodno mesto
Nedeljna isplata je $50
Pravila
Minimum 20 postova nedeljno
5 postova nedeljno u gambling sekciji
5 postova max u lokalu se racuna
We have 1x open slot.

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
katanic97 (OP)
Hero Member

View Profile WWW
June 23, 2026, 10:35:44 AM
Last edit: June 23, 2026, 11:14:30 AM by katanic97
Merited by dkbit98 (1)

Pokrenuta je review kampanja YiFi.io koju vodi joeperry

- Nagrada je do $30 u BTC-u

- Kampanja je za Sr+ membere

Kampanja poziva ucesnike da detaljno analiziraju platformu,veb dizajn, funkcionalnost swap-a i celokupno korisnicko iskustvo

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
slackovic
Legendary
*

Activity: 3220
Merit: 1535

View Profile
June 29, 2026, 08:11:52 AM
Merited by katanic97 (5)

Evo, nevjerojatno. Bio sam u kampanji godinu dana bez prestanka i sad kad tražim novu, ništa se ne otvara. A dok sam bio u kampanji, ovaj thread je skoro svaki dan imao neki novi post. Prošli tjedan sam bio na moru ali sam malo škicao Services sekciju, ali ništa. U svakom slučaju, ako netko naleti na neku novu kampanju, bio bi zahvalan za tag jer ne mogu stalno pratiti Services sekciju, a neki menadžeri jako brzo uzmu nove članove.

████████▀▀████▀▀█▀▀██████
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
██▄███████████████▀▀▄▄███
███▄███▀████████▀███▄████
█████▄████▀▀▀▀████▄██████
████████▄▄████▄▄█████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
ovcijisir
Legendary
*

Activity: 2310
Merit: 1310

View Profile WWW
June 29, 2026, 11:21:48 AM
Merited by katanic97 (5)

Evo, nevjerojatno. Bio sam u kampanji godinu dana bez prestanka i sad kad tražim novu, ništa se ne otvara. A dok sam bio u kampanji, ovaj thread je skoro svaki dan imao neki novi post. Prošli tjedan sam bio na moru ali sam malo škicao Services sekciju, ali ništa. U svakom slučaju, ako netko naleti na neku novu kampanju, bio bi zahvalan za tag jer ne mogu stalno pratiti Services sekciju, a neki menadžeri jako brzo uzmu nove članove.

Da, i ja sam primijetio da me potrefi zavrsetak kampanje bas u trenutku kada pocne "susa" sa novim kampanjama. Ako te tijesi sve je to prolazno i za cas ce biti opet hrpa novih kampanja...

A da budem iskren trenutno mi i odgovara rupa sa kampanjama, jer je sezona godisnjih odmora pa se mogu malo odmoriti i od foruma Cheesy

██████▄▄████▄▄░
███▄████▀▀▀▀█░███▄
▄███▀████████▀████▄
▄███████████████████▄
█████████████████████
█████████████████████
█████████████████████
▀███████████████▄▄▀▀
▀███▄████████▄███▀
███▀████▄▄▄▄████▀
██████▀▀████▀▀
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
katanic97 (OP)
Hero Member

View Profile WWW
June 29, 2026, 08:38:48 PM

Da, i ja sam primijetio da me potrefi zavrsetak kampanje bas u trenutku kada pocne "susa" sa novim kampanjama. Ako te tijesi sve je to prolazno i za cas ce biti opet hrpa novih kampanja...

A da budem iskren trenutno mi i odgovara rupa sa kampanjama, jer je sezona godisnjih odmora pa se mogu malo odmoriti i od foruma Cheesy

Kao da smo juce pricali o kampanjama i kako je neverovatno da se toliko novih otvara,do evo sada kada je samo jedna aktivna da trazi clanove. Resio sam tablicu (posle dugo vremena,znam) ali eto mozete baciti pogled,malo pogledati spreadsheet-ove kampanja,neke info dok su CFNP,jer imam osecaj da ce se uskoro opet nesto dobro otvoriti. Ja cu vas tagovati redovno cim vidim nesto,sad cu imati malo vise vremena nego pre,tako da racunajte na mene. Ostavicu vam malo merita cisto da mi ne presusite dok ste bez kampanje + niste bili aktvini , zasluzeno se brckate u jadranskom moru dok mi ostali cekamo svoj godisnji koji je tek za mesec ipo dana :/ Ne sumnjam da cete naci brzo kampanje,trenutno je neko zatisje ali verujem da ce biti.