Rikafip
Legendary

Activity: 2562
Merit: 8177
Iznad svih Hrvatska!
|
Baš me zanima za koju se to lovu rješava. Ne bi me čudilo da je sve skupa za 400 dolara.
Debil je sto je to uopce radio, ali ako je napravio za takve nekakve male novce, onda je fakat retardiran, pogotovo sto su modovi na bitcointalku placeni. A uz to je jos iz Indonezije, tako da je vjerojatno mogao komotno zivjeti samo od te place moderatora.
Osim te drame, theymos je nedavno dao nutildah ovlasti da dijeli signature banove za shitpostere. Ovdje je thread sa vise informacija, e evo i liste clanova koji su do sada banani (ne cudi da ih je za sada najvise iz Stake kampanje). Dobar potez rekao bih, te je uz to izabrana i prava osoba.
|
|
|
|
slackovic
Legendary

Activity: 3248
Merit: 1559
|
 |
July 23, 2026, 09:16:22 AM |
|
Isplate: - $1 po postu do maksimalno 10 postova tjedno.
Bome, dotakli smo novo dno  /snip Ne samo da je isplata loša nego ima toliko pravila koje nikad prije nisam vidio. Primjerice, u lokalnih threadovima računa se max 1 post tjedno. Onda recimo između dva posta mora proći najmanje 10 minuta. Zar će menadžer stvarno gledati koliko je vremena prošlo između dva posta? Ali evo, ima već preko 40 prijava. Ljudi su stvarno čudni... Ne bi me čudilo da uskoro u nedostatku kampanja krene isplata $10 tjedno za minimalno 50 postova.
|
█████████████████████████ ████████▀▀████▀▀█▀▀██████ █████▀████▄▄▄▄██████▀████ ███▀███▄████████▄████▀███ ██▀███████████████████▀██ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ██▄███████████████▀▀▄▄███ ███▄███▀████████▀███▄████ █████▄████▀▀▀▀████▄██████ ████████▄▄████▄▄█████████ █████████████████████████ | BitList | | | █▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀.Bitcointalk Archive 📚 Visualization ' Search.▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄█ | | |
|
|
|
Trofo
Legendary

Activity: 3290
Merit: 3702
Money is broken, use BTC!
|
 |
July 23, 2026, 11:39:14 AM |
|
Osim te drame, theymos je nedavno dao nutildah ovlasti da dijeli signature banove za shitpostere. Ovdje je thread sa vise informacija, e evo i liste clanova koji su do sada banani (ne cudi da ih je za sada najvise iz Stake kampanje). Dobar potez rekao bih, te je uz to izabrana i prava osoba. Hvala šta si podijelio ovo, dosta interesantno a kako zna proći poprilično vremena između mojih posjeta meti, ko zna kad bi ja to vidio. Po meni dobra inicijativa, treba malo maknuti te baš očite shitpostere.
|
|
|
|
Pmalek
Legendary

Activity: 3570
Merit: 9387
|
 |
July 23, 2026, 01:29:41 PM |
|
Bome, dotakli smo novo dno  Jesmo, slažem se. Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio ovako slabo plaćenu kampanju a da ima ovoliko dodatnih pravila i ograničenja. Osim te drame, theymos je nedavno dao nutildah ovlasti da dijeli signature banove za shitpostere.
Ovo mi je novost. Gledam sad tablicu i ima tu imena koja su mi poznata. Viđao sam njihove postove. Neću ničije ime da spominjem da bezveze ljude ne tagujem, ali iznenađuje me npr. brojevi 15 ili 25. Ne samo da je isplata loša nego ima toliko pravila koje nikad prije nisam vidio. Primjerice, u lokalnih threadovima računa se max 1 post tjedno. Onda recimo između dva posta mora proći najmanje 10 minuta. Zar će menadžer stvarno gledati koliko je vremena prošlo između dva posta?
Ovo je znalo bit i prije. Nije toliko često pravilo ali viđao sam ga.
|
| EARNBET | | | ⚽ 🏀 🏈 🏓 🎯 🥊 |
| ⚾ 🎾 ⛳ 🏐 🏏 🏎️ | | |
███████▄▄███████████ ████▄██████████████████ ██▄▀▀███████████████▀▀███ █▄████████████████████████ ▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██ ███████████████████████████ █████████▌████▀████████████ ███████████████████████████ ▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██ █▀█████████████████████▀██ ██▀▄▄███████████████▄▄███ ████▀██████████████████ ███████▀▀███████████ | ....HIGHEST.... VIP REWARDS ✔ G U A R A N T E E D
| | | 🜲 | KING OF THE CASTLE $200K in prizes | | | ..PLAY NOW.. |
|
|
|
|
katanic97 (OP)
|
Osim te drame, theymos je nedavno dao nutildah ovlasti da dijeli signature banove za shitpostere.
Ovo mi je novost. Gledam sad tablicu i ima tu imena koja su mi poznata. Viđao sam njihove postove. Neću ničije ime da spominjem da bezveze ljude ne tagujem, ali iznenađuje me npr. brojevi 15 ili 25. Cak 10 clanova foruma koji su banovani su bili clanovi stake kampanje. To je ono "pisi sta stignes". Verujem da ce ovo uroditi plodom i da ce definitivno sada svako da pazi sta pise i koliko pise. Dobra ideja,samo kako je krenuo,pola foruma nece imati signature 
Da se vratimo na temu Otvoreno je 4x mesta za Sr.membere u Kikabet.com koju vodi TheAndy500Nedeljna isplata je $50Pravila Minimum 20 postova nedeljno Minimum 10 postova u gambling sekciji Nema lokala 4 x Sr. Member ($50/week) spots are open. (Users applying with higher ranks please confirm acceptance of Sr. Member rate.)
P.s tablica ce biti uskoro editovana 
|
|
|
|
Daniel91
Legendary

Activity: 3654
Merit: 1955
|
 |
July 23, 2026, 06:30:46 PM |
|
Isplate: - $1 po postu do maksimalno 10 postova tjedno.
Bome, dotakli smo novo dno  /snip Ne samo da je isplata loša nego ima toliko pravila koje nikad prije nisam vidio. Primjerice, u lokalnih threadovima računa se max 1 post tjedno. Onda recimo između dva posta mora proći najmanje 10 minuta. Zar će menadžer stvarno gledati koliko je vremena prošlo između dva posta? Ali evo, ima već preko 40 prijava. Ljudi su stvarno čudni... Ne bi me čudilo da uskoro u nedostatku kampanja krene isplata $10 tjedno za minimalno 50 postova. To ti samo govori koliko je očajnih ljudi na ovom forumu, ekipi iz zemalja poput Bangladeša, Nigerije i sl. je to možda i jedini ili glavni izvor prihoda, pogotovo ako imaju više računa registriranih na ovom forumu pa me ovo ne čudi. Mnogima je i 10 $ bolje nego ništa a da se ponudi i 5 $ vjerojatno bi i onda bilo zainteresiranih kandidata. Firme koje drže određeni standard i traže kvalitetu, oni vjerojatno neće mijenjati uvjete kampanja i visine isplata, ali mislim da bi ovo moglo utjecati na neke nove managere kampanja koji će zaključiti da nema potrebe obećavati visoke isplate ako ima dovoljno ovih očajnika koji se javljaju i za ovaj sitniš od 10 $.
|
| DΞX.fo | | | | | | ▄▄██████ █████████ ██████████ ██████████ ██████████ █████████ ▀▀██████
▄███████ ▄██████████ ████████████ █████████████ █████████████ | | | | ▄▄█ ▄████▀ ▄███▀█▄ ▄██▀█▄██ █████▀▀█ ████████ ████████ ▀██▄████ ▄████▄▄█ ▄█████▀███ ▄█████▀████▀ █████▀███████ ▀██▀█████████ | | | | | BTC XMR DAI LTC Fees 0.8% |
] Bitcointalk Archive 📚 Visu
|
|
|
dkbit98
Legendary

Activity: 3038
Merit: 8771
|
 |
July 23, 2026, 06:55:09 PM |
|
Osim te drame, theymos je nedavno dao nutildah ovlasti da dijeli signature banove za shitpostere. Ovdje je thread sa vise informacija, e evo i liste clanova koji su do sada banani (ne cudi da ih je za sada najvise iz Stake kampanje). A znam da je napravio novi topic za taj signture ban, ali nisam znao da je od theymosa dobio odobrenje da banuje.znaimljivi dani su pred nama. Očekujem mnogo više ljutih članova u budućnosti, ali i ja ću sam prijaviti sve spamere.
|
▄▄██████▄░░░▄██████▄▄ ██▀▀░░░░▀░░░░░▀░░░░▀▀██ ▄▄██████▄░▄██████▄▄ ▄████▀▀▀▀█████▀▀▀▀████▄ ▄███░░░▄▄░░░█░░░▄▄░░░███▄ ▄▄▄███░░░░██░░░░░░░██░░░░███▄▄▄ ████████░░░░██░░░░░░░██░░░░████████ ██████████░░░▀▀░░░█░░░▀▀░░░██████████ ████▀▀██████▄▄▄▄█████▄▄▄▄██████▀▀████ ▀███▄░░▀▀███████████████████▀▀░░▄███▀ ▀████▄▄░░░░▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀░░░░▄▄████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████▀ ▀▀█████████████████████▀▀ | | OrangeFren | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | | | ▄▄█████▄▄ ▄████▀▀▀████▄ ███▀░░░░░░░▀███ ███▀░░░▄█░░░░▀███ ███░░░░░█░░░░░███ ███▄░░░▄█▄░░░▄███ ███▄░░░░░░░▄███ ▀████▄▄▄████▀ █████████ ▐█████████▌ █████░█████ ▐████▌░▐████▌ ▀▀░▀█░░░█▀░▀▀ | | |
|
|
|
ovcijisir
Legendary

Activity: 2338
Merit: 1328
🚨 https://CryptoFraudExpose.org/ 🚨
|
 |
July 23, 2026, 09:36:48 PM |
|
Baš me zanima za koju se to lovu rješava. Ne bi me čudilo da je sve skupa za 400 dolara.
Debil je sto je to uopce radio, ali ako je napravio za takve nekakve male novce, onda je fakat retardiran, pogotovo sto su modovi na bitcointalku placeni. A uz to je jos iz Indonezije, tako da je vjerojatno mogao komotno zivjeti samo od te place moderatora. Iskreno ne cudi me to, s obzirom koliko nam je admin rijetko na forumu. Sada prvi puta cujem za slucaj, s obzirom da skoro nikad ne posjecujem Meta sekciju, ali kako poslovica kaze "Kad macke nema misevi kolo vode, bi mogla biti primjenjiva u ovom slucaju". Osim te drame, theymos je nedavno dao nutildah ovlasti da dijeli signature banove za shitpostere. Ovdje je thread sa vise informacija, e evo i liste clanova koji su do sada banani (ne cudi da ih je za sada najvise iz Stake kampanje). Dobar potez rekao bih, te je uz to izabrana i prava osoba. To bi moglo pozitivno utjecati na placanje signature kampanja, ako se smanji "bazen" nositelja potpisa, mogla bi i cijena placanja malo porasti da privuce preostale nositelje 
|
KYCNOTLIST.COM | | █████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ █████ | ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ | █████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ █████ | | | ▬▬▬✅️▬▬▬ Comprehensive Database ▬▬▬▬▬▬▬ | | ▬▬▬✅️▬▬▬ KYC/AML Levels ▬▬▬▬▬▬▬ | | | ▬▬▬✅️▬▬▬ Independent Analysis ▬▬▬▬▬▬▬ | | | ...CHECK NOW.... ...TOR MIRROR... |
|
|
|
slackovic
Legendary

|
 |
Today at 06:04:06 AM |
|
/snip To bi moglo pozitivno utjecati na placanje signature kampanja, ako se smanji "bazen" nositelja potpisa, mogla bi i cijena placanja malo porasti da privuce preostale nositelje  Ne samo što će se smanjiti broj ljudi u kampanjama nego će potaknuti druge korisnike da ipak ne spamaju toliko s glupim i besmislenim postovima. Možda se i smanji broj alt računa koji ipak neće moći pisati gluposti samo da bi dobili isplatu. Vidjet ćemo kako će to izgledati. A samim time se onda možda nitko neće prijavljivati na ove kampanje s mizernim isplatama od $10 tjedno.
|
█████████████████████████ ████████▀▀████▀▀█▀▀██████ █████▀████▄▄▄▄██████▀████ ███▀███▄████████▄████▀███ ██▀███████████████████▀██ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ██▄███████████████▀▀▄▄███ ███▄███▀████████▀███▄████ █████▄████▀▀▀▀████▄██████ ████████▄▄████▄▄█████████ █████████████████████████ | BitList | | | █▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀.Bitcointalk Archive 📚 Visualization ' Search.▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄█ | | |
|
|
|
Daniel91
Legendary

Activity: 3654
Merit: 1955
|
 |
Today at 06:23:50 AM |
|
/snip To bi moglo pozitivno utjecati na placanje signature kampanja, ako se smanji "bazen" nositelja potpisa, mogla bi i cijena placanja malo porasti da privuce preostale nositelje  Ne samo što će se smanjiti broj ljudi u kampanjama nego će potaknuti druge korisnike da ipak ne spamaju toliko s glupim i besmislenim postovima. Možda se i smanji broj alt računa koji ipak neće moći pisati gluposti samo da bi dobili isplatu. Vidjet ćemo kako će to izgledati. A samim time se onda možda nitko neće prijavljivati na ove kampanje s mizernim isplatama od $10 tjedno. Pa jedan broj ljudi ovdje na forumu i ne može drugo nego spamati jer ne znaju ništa o cryptu, engleski im je loš, koriste AI, a u ''posao su uključili cijelu obitelj.  Oni si ne mogu pomoći i gurati će dok mogu, dok ne dođu na nečiji ''radar'' i dobiju signature ban. S druge strane, oni koji imaju neko znanje i znaju o čemu pisati ali su ''štancali'' postove da bi si povećali isplatu očito će sada morati promijeniti svoje navike ili će također dobiti ban. Vjerujem da nakon ove čiske više neće biti članova foruma koji se prijavljivati za isplate od 10 $.
|
| DΞX.fo | | | | | | ▄▄██████ █████████ ██████████ ██████████ ██████████ █████████ ▀▀██████
▄███████ ▄██████████ ████████████ █████████████ █████████████ | | | | ▄▄█ ▄████▀ ▄███▀█▄ ▄██▀█▄██ █████▀▀█ ████████ ████████ ▀██▄████ ▄████▄▄█ ▄█████▀███ ▄█████▀████▀ █████▀███████ ▀██▀█████████ | | | | | BTC XMR DAI LTC Fees 0.8% |
] Bitcointalk Archive 📚 Visu
|
|
|
slackovic
Legendary

|
 |
Today at 06:40:04 AM |
|
Očito nakon ovih signature banova pojavila su se četiri nova mjesta za Full membere u Rainbet kampanji. Ima već 26 prijava što je normalno za kampanje tog menadžera. Ja i dalje čekam poziv pa se neću prijaviti. Ali ionako u nedjelju idem na more tri tjedna pa mi čak i odgovara da sam bez kampanje u vrijeme dok odmaram 
|
|
|
|
Trofo
Legendary

|
 |
Today at 07:46:48 AM |
|
Očito nakon ovih signature banova pojavila su se četiri nova mjesta za Full membere u Rainbet kampanji. Ima već 26 prijava što je normalno za kampanje tog menadžera. Ja i dalje čekam poziv pa se neću prijaviti. Ali ionako u nedjelju idem na more tri tjedna pa mi čak i odgovara da sam bez kampanje u vrijeme dok odmaram  Nemoj nam posve nestati, u ta tri tjedna će krenuti sve nove sportske promocije koje imamo u planu 
|
|
|
|
slackovic
Legendary

|
 |
Today at 08:46:13 AM |
|
Nemoj nam posve nestati, u ta tri tjedna će krenuti sve nove sportske promocije koje imamo u planu  Nakon 1. mjesta u Bundesliga poolu i 2. mjesta u ovom zadnjem natjecanju za Svjetsko, samo čekam nove prilike da uzmem lovu tako da bez brige. Neću nestati  Samo ću malo manje pisati jer mi je tlaka s mobitela, a laptop na moru palim samo u iznimnim situacijama.
|
|
|
|
|
katanic97 (OP)
|
 |
Today at 11:44:17 AM |
|
@Trofo mogao bi makar malo da nam otkrijes  Da li ce biti opet nesto gde mozemo da se takmicimo po ekipama? Bilo bi super,ovaj Road to Glory mi je bas bio odlicna stvar,pratis,zanimljiva pitanja,moras imati i srece naravno,ali koncept 10/10.
|
|
|
|
Trofo
Legendary

|
 |
Today at 11:48:15 AM |
|
@Trofo mogao bi makar malo da nam otkrijes  Da li ce biti opet nesto gde mozemo da se takmicimo po ekipama? Bilo bi super,ovaj Road to Glory mi je bas bio odlicna stvar,pratis,zanimljiva pitanja,moras imati i srece naravno,ali koncept 10/10. Rekao bi vjerojatno, ne pričamo o projektima dok nisu potpisani. Plan je da se vrati naravno i možda budemo imali vijesti po tom pitanju za koji dan. Jedino šta je već ugovoreno je BSFL nova sezona a radimo na tome da vratimo i sve ostalo šta smo imali za vrijeme WC, BTB, RTG, Event Marathon, možda koji pool....
|
|
|
|
|