Bitcoin Forum
July 13, 2026, 09:27:11 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29]
  Print  
Author Topic: Pregled Bitcointalk Signature-Ad kampanja [Last update 3.7.2026.]  (Read 7374 times)
katanic97 (OP)
Hero Member

Activity: 770
Merit: 1241

View Profile WWW
Today at 05:26:45 AM

Ne znam da li si pokusao da budes aktiviniji na altt forumu. Mozda i ne bi bilo lose da probas,nisu neke isplate i uslovi su i vise nego dobri. Nije tesko upasti s obzirom da si ti ovde prepoznatljiv clan,tako da bi se sigurno snasao tamo. Cisto da nemas prazan hod dok trazis ovde kampanju. Menadzeri su uglavnom oni sa kojima si radio + dosta novih kampanja ima

Da, nije loš prijedlog ako se uspiješ ''navići'' na taj forum.
Meni taj forum jednostavno nije ''legao'', struktura foruma je drugačija, nisam pronašao baš neke sekcije u kojima bih baš pisao osim našeg lokala koji je puno manje aktivan nego ovdje.
Nervira me i što kod objave svakog posta moram rješavati te glupe matematičke zadatke a i isplate kod signature kampanja su slabije nego ovdje.
Na kraju, moraš obaviti i proceduru teleportiranja sa ovog foruma na njihov  Grin
Meni je za sada dovoljan ovaj forum a biti aktivan na 2 u isto vrijeme sada bi mi bilo previše, nemam vremena za to.

Da, nije loš prijedlog. Jednom davno sam ga otvorio da vidim o čemu se radi ali nije mi se baš svidjelo to što vidim. Možda su se neke stvari od tada promijenile. Budem vidio iako je teško biti aktivan, pogotovo tijekom ljeta.

Da,to je vise u biti kad imas vremena da pises,pa sto da ne. Malo jeste drugacije,ali snasao bi se,uglavnom si aktivam u gambling delu tu ti ne bi bio problem pisati. Videces,samo da udjes u kapmanju ovde prvo

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Daniel91
Legendary
*

Activity: 3640
Merit: 1939

View Profile WWW
Today at 05:44:29 AM

Ne znam da li si pokusao da budes aktiviniji na altt forumu. Mozda i ne bi bilo lose da probas,nisu neke isplate i uslovi su i vise nego dobri. Nije tesko upasti s obzirom da si ti ovde prepoznatljiv clan,tako da bi se sigurno snasao tamo. Cisto da nemas prazan hod dok trazis ovde kampanju. Menadzeri su uglavnom oni sa kojima si radio + dosta novih kampanja ima

Da, nije loš prijedlog ako se uspiješ ''navići'' na taj forum.
Meni taj forum jednostavno nije ''legao'', struktura foruma je drugačija, nisam pronašao baš neke sekcije u kojima bih baš pisao osim našeg lokala koji je puno manje aktivan nego ovdje.
Nervira me i što kod objave svakog posta moram rješavati te glupe matematičke zadatke a i isplate kod signature kampanja su slabije nego ovdje.
Na kraju, moraš obaviti i proceduru teleportiranja sa ovog foruma na njihov  Grin
Meni je za sada dovoljan ovaj forum a biti aktivan na 2 u isto vrijeme sada bi mi bilo previše, nemam vremena za to.

Da, nije loš prijedlog. Jednom davno sam ga otvorio da vidim o čemu se radi ali nije mi se baš svidjelo to što vidim. Možda su se neke stvari od tada promijenile. Budem vidio iako je teško biti aktivan, pogotovo tijekom ljeta.

Da,to je vise u biti kad imas vremena da pises,pa sto da ne. Malo jeste drugacije,ali snasao bi se,uglavnom si aktivam u gambling delu tu ti ne bi bio problem pisati. Videces,samo da udjes u kapmanju ovde prvo

Da, nema smisla od ovoga praviti neki dodatni posao ili obvezu.
Najbolje sve funkcionira dok ne osjećaš neki dodatni pritisak ili obvezu već dok ti je sve opušteno i zabava te sudjeluješ u nekim raspravama koje te zanimaju i s ljudima koje znaš već godinama.
To što se to još plaća u btc je naravno lijepi i dobrodošli bonus.
Međutim, na onom drugom forumu nemam baš takav opušteni ''feeling'' i nisam se baš navikao još na njega pa je to vjerojatno glavni razlog zašto tamo nisam aktivan.
Slackovicu, sretno s kampanjom!

▄▄████████████████████▄▄
▄███████▀▀██████▀▀███████▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██▄▄█████████████▄▄██████
██▀▀██████████████████▄▄██
██████▀▀██████████████▀▀██
██████████████████████████
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀███████▄▄██████▄▄███████▀
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|  BTC     XMR  
  DAI     LTC  
   Fees  0.8%    
]Bitcointalk Archive 📚
Visu
katanic97 (OP)
Hero Member

Activity: 770
Merit: 1241

View Profile WWW
Today at 05:51:29 AM

Da, nema smisla od ovoga praviti neki dodatni posao ili obvezu.
Najbolje sve funkcionira dok ne osjećaš neki dodatni pritisak ili obvezu već dok ti je sve opušteno i zabava te sudjeluješ u nekim raspravama koje te zanimaju i s ljudima koje znaš već godinama.
To što se to još plaća u btc je naravno lijepi i dobrodošli bonus.
Međutim, na onom drugom forumu nemam baš takav opušteni ''feeling'' i nisam se baš navikao još na njega pa je to vjerojatno glavni razlog zašto tamo nisam aktivan.
Slackovicu, sretno s kampanjom!

Da naravno,ne treba imati pritisak,samo kazem da eto ako je ovde bez kampanje tamo je bar lako upasti,a dodatni btc u ovo vreme je kao sto kazes dobrodosao. Na tom forumu imaju ljudi koji su ovde godinama pa su teleportovani kao i mi Cheesy Tako da nema uvek osecaj kao da sam neki stranac.

███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29]
  Print  

Jump to: