Rashford konusunun erkenden çözülmesi de iyi oldu çünkü gündemi çok meşgul ediyordu. Ayrıca takımda ilk 11 oynatacaklarını düşünmüyorum çünkü oyuna sonradan girdiğindeki katkısı çok iyiydi ve işleyen bir şeyi bozacaklarını sanmıyorum. Bazı oyuncular ilk 11 oyuncusu olmuyor ve sonradan girdiklerindeki katkıları daha fazla oluyor.
Rashford'la adı geçen takımlarımızın transfer sezonu bitmeden benzer oyuncular alacağını düşünüyorum.
Yani şöyle söyleyeyim eğer Carrick Cunha'yı sol kanada çekip Sesko veya Mbeumo'yu forvet oynatacaksa evet. Rashford'un bu durumda ilk 11 için sabırlı olması gerekecek. Manchester United artık daha büyük oynuyor ligde.
Rashford muhtemelen Süper Lig'e kariyeri daha aşağı gitmesin diye gelmek istemedi ama Premier Lig'de bu sezon yeterince fırsat bulamazsa bir sonraki sezon bunu tekrar değerlendirebilir de.
Rashford son dünya kupasında İngiltere milli takımında oynadı.Böyle bir oyuncu Manchester United için doğal bir güç demektir. Barcelona ile geçen sene çok iyi performans göstermişti. Bir çok asist yaptı ve goller attı. Şampiyonlar Ligi’nde de iyi oynamıştı. Manchester United’ın bu sene Şampiyonlar Ligi’nde kaldığını düşünürsek belki de Marcus Rashford onlara çok lazım olacak. Bence teknik direktör Carrick çok akıllıca bir karar vermiş.
Ben de bu yüzden ilk 11'de görürüz belki demiştim. Belki Carrick onu doğrudan oraya almayabilir ama Rashford bulduğu fırsatları iyi değerlendirirse işler değişir.