Bitcoin Forum
August 18, 2018, 09:19:06 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN][BMR] Bitmonero - a new coin based on CryptoNote technology - LAUNCHED  (Read 67748 times)
thankful_for_today
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
April 18, 2014, 11:15:14 AM
 #81

someone can explain how to mine from different pc to one wallet?(run server and connect clients)

Just say start_mining address nthreads to all your daemons. It works more straitforward way than in bitcoin.

Vote for BitMonero on Comkort exchange: https://comkort.com/vote
BTC: 1F1Ryrc2gvJQsVNTS5xvCxKugMjvbFRzX4
BOUNTY PORTALS
BLOG
WHERE BOUNTY MANAGEMENT
MEETS AUTOMATION
SIGNATURE CAMPAIGNS
TWITTER
FACEBOOK
MEDIA CAMPAIGNS
AND MORE!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534583946
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534583946

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534583946
Reply with quote  #2

1534583946
Report to moderator
ig0tik3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1000



View Profile
April 18, 2014, 11:42:16 AM
 #82

someone can explain how to mine from different pc to one wallet?(run server and connect clients)

Just say start_mining address nthreads to all your daemons. It works more straitforward way than in bitcoin.
for example i start daemon on server
Code:
bitmonerod.exe  --rpc-bind-port=1155 --allow-local-ip
after that generate wallet on server
Code:
simplewallet.exe  --generate-new-wallet=example_wallet.bin --pass=12345

so how i can connect to server from other pc and mine?
with simpleminer ?
but simpleminer need parametrs login and password? how to set this parametrs on daemon?
JjCcc
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
April 18, 2014, 11:51:00 AM
 #83

I keep getting connect failed errors.
thankful_for_today
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
April 18, 2014, 11:54:49 AM
 #84

I keep getting connect failed errors.

Please copy what print_cn commands tells you?

Vote for BitMonero on Comkort exchange: https://comkort.com/vote
BTC: 1F1Ryrc2gvJQsVNTS5xvCxKugMjvbFRzX4
cryptofella
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
April 18, 2014, 12:30:23 PM
 #85

Anyone know where can we find the current difficulty and how to calclulate profit/time when we have that value and the hashrate. Hashrate can be found by typing show_hr on the daemon.

MRC: 1EJSydBLB73Qd8WiLX76bnjUPnaR8Rgbgp
shekelsteingoyberg2
Member
**
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 10


View Profile
April 18, 2014, 12:31:51 PM
 #86

@ OP: Pls take your time to discuss your project thoroughly before you start implementing! If this fork is made in a rush, in a rush it will be forgotten.
Pls take time to think about the best ways to do what you do. Thats all I ask for.

Good luck!

I agree, I don't want a hastily released clone of Bytecoin, please, no.
x0rcist
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100



View Profile
April 18, 2014, 12:35:28 PM
 #87

not happy with the rush job and the 12 decimal numbers (Huh) but the blockchain already started so;

i registered the channel #bitmonero on freenode, this is easier for support questions so come join!
shekelsteingoyberg2
Member
**
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 10


View Profile
April 18, 2014, 12:36:04 PM
 #88

If you try to fix the data type size mismatch, be very careful you don't change the original intent, meaning the author may have wanted to leave off the high-order bits and place the rest in the smaller data type.
Someone could explicitly cast the data types to the new types, assuming the truncation was intended.  Or just ignore the errors and send CryptoNote a nasty email.
shekelsteingoyberg2
Member
**
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 10


View Profile
April 18, 2014, 12:47:30 PM
 #89

not happy with the rush job and the 12 decimal numbers (Huh) but the blockchain already started so;

i registered the channel #bitmonero on freenode, this is easier for support questions so come join!

You mean this coin is already live?  Why would you do this?
You could have actually improved it.
shekelsteingoyberg2
Member
**
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 10


View Profile
April 18, 2014, 12:50:55 PM
 #90

No gui wallets for every platform = pre-mine.

Sorry, better luck next time.  If anyone is willing to actually improve the existing code and give it some GUI, let's do it, but not on a terrible release like this.
cryptofella
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
April 18, 2014, 12:56:44 PM
 #91

No gui wallets for every platform = pre-mine.

Sorry, better luck next time.  If anyone is willing to actually improve the existing code and give it some GUI, let's do it, but not on a terrible release like this.

I don't think GUI is really the problem. It could be developed later on. What's more important for every new coin is to get miners in to secure the network.

MRC: 1EJSydBLB73Qd8WiLX76bnjUPnaR8Rgbgp
Vilchaco
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 307
Merit: 250



View Profile
April 18, 2014, 01:09:03 PM
 #92

Starting minning, waiting for merged with BCN!
x0rcist
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100



View Profile
April 18, 2014, 01:11:45 PM
 #93

not happy with the rush job and the 12 decimal numbers (Huh) but the blockchain already started so;

i registered the channel #bitmonero on freenode, this is easier for support questions so come join!

You mean this coin is already live?  Why would you do this?
You could have actually improved it.

i did not develop this, im only a believer of the cryptonote technology and try to be part of a community Smiley
jasemoney
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1004


Forget-about-it


View Profile
April 18, 2014, 01:31:15 PM
 #94

works fine, block rewards about 17coin...  There will be other news and other clones now that this tech is in the open.  Use this chance to early adopt or familiarize yourself with how it works, or call it a premine and underdeveloped and a scam and take your bologna elsewhere.

$MAID & $BTC other than that some short hodls and some long held garbage.
harihebat
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile WWW
April 18, 2014, 01:35:58 PM
 #95

hi,
first time for solomining, and i have a noob question
is it ok if in bitmonerod said block successfully added and have block reward around 17,6 coins, but when i check in my wallet is still zero?
Rias
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 373
Merit: 250


View Profile
April 18, 2014, 01:43:30 PM
 #96

Congrats on the launch! "Bitmonero" at first seemed to be totally insane for the name of the coin. But I think I'm starting to like it. At least, it is so unexpected that it might actually be more recognizable than all the %word%coins.
thankful_for_today
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
April 18, 2014, 01:52:00 PM
 #97

Starting minning, waiting for merged with BCN!

I'm working on this together with a friend of mine. Merged mining will be released next week.

Vote for BitMonero on Comkort exchange: https://comkort.com/vote
BTC: 1F1Ryrc2gvJQsVNTS5xvCxKugMjvbFRzX4
thankful_for_today
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
April 18, 2014, 01:53:48 PM
 #98

hi,
first time for solomining, and i have a noob question
is it ok if in bitmonerod said block successfully added and have block reward around 17,6 coins, but when i check in my wallet is still zero?


It isn't ok. Say "refresh" to wallet.

Vote for BitMonero on Comkort exchange: https://comkort.com/vote
BTC: 1F1Ryrc2gvJQsVNTS5xvCxKugMjvbFRzX4
harihebat
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile WWW
April 18, 2014, 02:11:13 PM
 #99

hi,
first time for solomining, and i have a noob question
is it ok if in bitmonerod said block successfully added and have block reward around 17,6 coins, but when i check in my wallet is still zero?


It isn't ok. Say "refresh" to wallet.

hi,
i did refresh a wallet
Starting refresh...
Refresh done, blocks received: 4
balance: 0.000000000000, unlocked balance: 0.000000000000

and below are example of block

HEIGHT 222, difficulty:   57384
block reward: 17.588461894932(17.588461894932 + 0.000000000000), coinbase_blob_size: 385, cumulative size: 385, 1856(0/1856)ms
2014-Apr-18 21:47:54.181763 [P2P9]+++++ BLOCK SUCCESSFULLY ADDED
id:   <dbbe4bd600640da35c5bb570320f6b3cebee13f33a7e5d3c073dd59e27bb782c>
PoW:   <fe0509d301b1af50b36b0cfa3bebc94984390788a997cd2534cf261c6ed20000>
HEIGHT 223, difficulty:   57685
block reward: 17.588445121268(17.588445121268 + 0.000000000000), coinbase_blob_size: 386, cumulative size: 386, 1482(0/1482)ms
2014-Apr-18 21:48:25.369547 [P2P9]+++++ BLOCK SUCCESSFULLY ADDED
id:   <e04e89fb1491a2f87cbd73b4cecfe90ee4aceca33064c3a8abf1ddf72df3b306>
PoW:   <2b381cd101ec6459ce97ef6bdcd393bfdd95d57c12d962e697782cb881020100>
HEIGHT 224, difficulty:   57864
block reward: 17.588428347619(17.588428347619 + 0.000000000000), coinbase_blob_size: 386, cumulative size: 386, 1451(0/1451)ms

thank you for your help
Xdragon
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 537
Merit: 500


View Profile
April 18, 2014, 02:21:35 PM
 #100

which algo? CryptoNight like bytecoin or not, because I have much lower hash rate than when mining bytecoin??
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!