masterzino
|
|
July 02, 2017, 06:27:42 AM Last edit: July 07, 2017, 06:23:04 AM by masterzino |
|
Здравейте, Информация на Български за още едно ICO: [BG][ANN] [ICO] DIMCOIN Справедливо Бъдеще, базирано на БлокчейнаНакратко: ICO на комплексна екосистема за разплащания, със сериозни амбиции за завладяване на пазарен дял. Предлага интеграция със системи за Електронна търговия за търговците, а за потребителите - дебитна карта.
|
|
|
|
love_BTC
Newbie
Activity: 4
Merit: 0
|
|
July 11, 2017, 06:41:00 AM |
|
Здравейте, ползва ли ли сте www.xchange.bg за покупка на Биткойн и Етер? Точни ли са? Сайтът им изглежда добре и мисля да ги пробвам, но ми се искаше да чуя и друго мнение. Благодаря предварително!
|
|
|
|
Sowik
|
|
July 11, 2017, 09:49:58 AM |
|
Здравейте, ползва ли ли сте www.xchange.bg за покупка на Биткойн и Етер? Точни ли са? Сайтът им изглежда добре и мисля да ги пробвам, но ми се искаше да чуя и друго мнение. Благодаря предварително! Да, купувал съм доста пъти от тях, до сега винаги са били точни.
|
|
|
|
love_BTC
Newbie
|
|
July 11, 2017, 01:33:54 PM |
|
Здравейте, ползва ли ли сте www.xchange.bg за покупка на Биткойн и Етер? Точни ли са? Сайтът им изглежда добре и мисля да ги пробвам, но ми се искаше да чуя и друго мнение. Благодаря предварително! Да, купувал съм доста пъти от тях, до сега винаги са били точни. Супер. А само Биткойн ли? Видях, че може да се купят и етери, но по имейл. Ще ги проверя. Благодаря много за отговора.
|
|
|
|
Sowik
|
|
July 11, 2017, 06:31:55 PM |
|
Здравейте, ползва ли ли сте www.xchange.bg за покупка на Биткойн и Етер? Точни ли са? Сайтът им изглежда добре и мисля да ги пробвам, но ми се искаше да чуя и друго мнение. Благодаря предварително! Да, купувал съм доста пъти от тях, до сега винаги са били точни. Супер. А само Биткойн ли? Видях, че може да се купят и етери, но по имейл. Ще ги проверя. Благодаря много за отговора. Да, само Биткойн. И етери ми трябваха по едно време, но тогава те изпълняваха само поръчки за над няколко си хиляди, тъй като процеса не бил автоматизиран и се отказах, взех си биткой и го прехвърлих в Етери.
|
|
|
|
love_BTC
Newbie
|
|
July 12, 2017, 07:12:17 AM |
|
Здравейте, ползва ли ли сте www.xchange.bg за покупка на Биткойн и Етер? Точни ли са? Сайтът им изглежда добре и мисля да ги пробвам, но ми се искаше да чуя и друго мнение. Благодаря предварително! Да, купувал съм доста пъти от тях, до сега винаги са били точни. Супер. А само Биткойн ли? Видях, че може да се купят и етери, но по имейл. Ще ги проверя. Благодаря много за отговора. Да, само Биткойн. И етери ми трябваха по едно време, но тогава те изпълняваха само поръчки за над няколко си хиляди, тъй като процеса не бил автоматизиран и се отказах, взех си биткой и го прехвърлих в Етери. Да и сега е така, 1000 евро минимално, но с тази цена на етера, мисля да купя днес. Благодаря отново.
|
|
|
|
mitache365
|
|
July 14, 2017, 02:59:51 PM |
|
Pascal беше мн добре на соло но nanopool развали всичко така де минали неща дайте да видим сега какво ще копаем Ако се налага и е рентабилно ще направя "дарение" към някоя сметка Pascal беше добре като 20те ми 280ки бяха 40% от мрежата 😄
|
BTC
|
|
|
Sterben
Member
Activity: 145
Merit: 10
|
|
July 31, 2017, 09:52:23 AM |
|
Според вас какво ще се случи днес след split-a ? Bitcoin ще падне или покачи цената си ? По моя преценка ще падне, тъй като ще има дублиран blockchain и хората в прав смисъл ще могат да обменят безплатно получените си token-и. BTC Cash няма бъдеще естествено, но какво ще се случи с BTC ?
|
|
|
|
|
|
|
holdmycoins
Member
Activity: 294
Merit: 11
|
|
September 02, 2017, 07:58:02 PM |
|
Hi guys. I am not from Bulgaria and I have a problem. I registered a Bulgaria paypal account and now paypal wants to verify my address. I thought maybe Bulgarian friends could do me for some bitcoin. If you can not you can give me forum links, websites who will do this for money.
I need utility bills, maybe bank account screenshots, phone bills etc. I have an adress from sofia and with this address you should put my name on it. It is easy with Bulgarian bill and need some photoshop skills.
If you are interested with this you can message me or you can give me contact mail, skype etc. we can discuss. I do not want to send money to scammers just saying.
Thanks.
|
|
|
|
|
|
alexfran
Newbie
Activity: 6
|
|
September 12, 2017, 01:49:53 PM |
|
Здравейте на всички и от мен! Случайно правите ли срещи на БГ Bitcointalk групата?
|
|
|
|
gondel
Legendary
Activity: 1960
Merit: 1005
|
|
September 13, 2017, 10:33:20 PM |
|
Здравейте на всички и от мен! Случайно правите ли срещи на БГ Bitcointalk групата? Май че не. Може да се заформи нещо сериозно, но трябват активни членове.
|
|
|
|
|
SummerFTW
Newbie
Activity: 1
|
|
September 20, 2017, 10:34:27 AM |
|
Здравейте! Базирана съм в България, но иначе пиша за Cryptovest.com.
Ще се радвам криптовалутите да увеличат популярността си- имам усещането, че България е благодатна почва за това.
Дано само не попаднат в грешните ръце...
|
|
|
|
Smoikata
Newbie
Activity: 42
|
|
September 29, 2017, 08:26:50 AM |
|
Здравейте!
Последно бях чел статия, че има позиция от НАП, че добиването и търгуването на криптовалути трябва да се облага с 20 % ДДС. Някой прави ли го? Имам предвид при по-големите суми?
|
|
|
|
BobbyBG
Newbie
Activity: 12
|
|
October 02, 2017, 07:33:37 AM |
|
Здравейте! Базирана съм в България, но иначе пиша за Cryptovest.com.
Ще се радвам криптовалутите да увеличат популярността си- имам усещането, че България е благодатна почва за това.
Дано само не попаднат в грешните ръце...
Здравейте и от мен. Започвам работа в компания, която се занимава с маркетинг услуги около бизнеса с криптовалути. SummerFTW може да си бъдем полезни за напред. Надяваме се да се оформи и по-голям раздел на български тук, с повече активни членове.
|
|
|
|
|