by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
 |
December 07, 2017, 10:20:41 AM |
|
ETH/BTC BTCTurk'te piyasadan %10 daha yukarıdaydı, elli defa çarptım böldüm bende bi hata varmı diye, baktım hata yok. Hadi piyasadan belli bi oranda yüksek düşük kalınır bunu anlayabiliyorum ve bir çok borsada fiyatlamalar değişiyor ama ETH/BTC'de piyasadan %10 artıda olan başka bi borsa varmıdır merak ediyorum.
An itibarı ile %5,5 artıda.
15 gün önce bitstampa btc çekip eth almıştım biraz. bctturkte satacaktım.baktım btc turk bitstamptan btc kabul etmiyor. piyasanın düşmesi mi istenmiyor anlam veremedim. Btc turk bitstamp kabul etmiyor ne demek anlamıyorum.. Gidin kendi cüzdanınıza çekin oradan btc turk e geri atın yine mi kabul etmiyor? Onu aşmak çok basit. Salakça koymuşlar işte.
|
signature not found.
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
December 07, 2017, 11:02:53 AM |
|
Şu anki fiyatın üstüne %1 koysa seneye bu zamanlar 57000$ yapıyor, inanılmaz. Özellikle New york borsasıyla ilgili çıkan haber bence, Amerikada Btc nin devlet tarafından kabul görecek algısı yarattı, bunun yanında forklardan önce oluşan kitleyle birlikte çok sağlam bir yükseliş bandına girdik.
16 aralığa kadar artmaya devam edecek artık resmen gerçekleşti algısı fln kalmadı. 20k hatta 24k olabilir 2017 içinde. tr borsalarında 100 bin göreceğiz artık. inanılmaz talep var ve new york borsalarına girmesiyle birlikte dahada artacağı bariz
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member

Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
 |
December 07, 2017, 11:16:18 AM |
|
Artık o kadar yükseldi ki insan hayret etmeden duramıyor. Şaka gibi geliyor. 18k-20k görmemiz gerek ama düzeltme nerden gelir ne zaman gelir bilinmez tedbirli olmak lazım.
|
|
|
|
bitpazari
|
 |
December 07, 2017, 11:22:38 AM |
|
10.000 doları aştığında neler olduğunu anlamaya çalışıyorduk yeni hedef 20.000 dolar ve çok daha hızlı yeni hedefe ilerliyor. Düzeltme soluklanma falan beklerken 20.000 doları geçerse hiç şaşırmayacağım. Ondan sonra ne olur bakalım asıl merak ettiğim 20k sonrası.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
December 07, 2017, 11:29:30 AM |
|
koinim btcturk çöktü yine yahu tonla para götürüyorsunuz bu ne rezilliktir.
|
|
|
|
elturco
|
 |
December 07, 2017, 11:39:38 AM |
|
fiyat öyle bir yere geldi ki balon değil diyenler balon olabilir, balon diyenler olmayabilir demeye başladı 
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
December 07, 2017, 12:11:15 PM |
|
birfinexte fln 15k gelirse bana göre hızla 20k olmaya doğru gider çünkü artık psikolojik sınırlar 10 15 20 diye gidiyor önceden 5 6 7 diye gidiyordu bir gecede 2 3 bin dolar artıyor artık
|
|
|
|
Okuzgozu
|
 |
December 07, 2017, 12:53:35 PM |
|
Evet 15k yıda gördük sayılır. Artık kaynak g.tüm çağını yaşıyoruz. Keşke surdan bir 5bin dolara falan deydirselerde su yeniler bi tokatı yeseler. uzun vade tutanlar zaten satmayacaktır. ama piyasanın bir sağlam tokata ihtiyacı var. Etheri resmen doğradılar. Geçen haftaya göre %50 btc bazında değer kaybetti. Ondada ters takla olabilir.
Tabiki tokatlanmaya ihtiyacı var 49 bin tl den alan adam 60 bin e emir girdim keşke daha önce keşfetseydim diyor bu kadar basit mi bu işler. Öyle sanıyorlar ama Dün 1 btc 48bin tlydi birazdan 50 olur bu gazla dedim az önce baktım 62bini geçmiş.Türk piyasası suan zaten apayrı bir boyutta aslında cok guzel fırsatlar var ama bızım borsaların altyapısı kaldırmadıgından btc/eth atıp bozup gerı almaya calısana kadar pıyasa acaıp degısıyor.
|
|
|
|
elturco
|
 |
December 07, 2017, 01:47:21 PM |
|
bugün bitstamp neden ekstra delirdi anlamadım. diğer borsalarla arasında sürekli 300-400 dolar fark var
|
|
|
|
Akboi
|
 |
December 07, 2017, 02:07:00 PM |
|
Dün 1 btc 48bin tlydi birazdan 50 olur bu gazla dedim az önce baktım 62bini geçmiş.Türk piyasası suan zaten apayrı bir boyutta aslında cok guzel fırsatlar var ama bızım borsaların altyapısı kaldırmadıgından btc/eth atıp bozup gerı almaya calısana kadar pıyasa acaıp degısıyor. 176 bin onaylanmamış işlem var. İsteseniz de borsalara para gönderemezsiniz. 50 dolar fee ile yaptığım gönderim bekliyor hala. Borsadaki fiyatı görüp pahalıya satarım diye düşünüyorsanız o iş o kadar kolay değil. BTC'lerinizi borsada bekletmediğiniz sürece bu fırsatlara ancak uzaktan bakarsınız. Borsalar kapanıp gitse bir şey yapamıyoruz o yüzden şu dönemde borsada para bırakmak sağlıklı değil.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
|
 |
December 07, 2017, 04:22:18 PM |
|
Az önce eve geliyorum radyoda bitcoin in 1 gunde bilmem ne kadar yukseldiginden bahsediyor. Grafigin medya ayağini yaşiyoruz izlenimine kapildim. Çok tehlikeli bir fiyattayiz bana göre. Hala elinde tutan varsa helal olsun. Sonuna kadar hak etmistir ama bu şuanda pimi cekilmis bomba gibi duruyor. Bu noktadan giren heyecan aramak isteyen buyursun önden alalim..
|
|
|
|
hero1111
|
 |
December 07, 2017, 07:58:19 PM |
|
Bitcoin borsasını 2 yıldır takip ediyorum bu fiyat beni tedirgin ediyor ayrıca üzüyor neden? terste kaldık alt koinler de hapis olduk böyle bir çıkış grafiği yok dünya da ve hiç bir şey bu kadar uzun süre sürekli kazandıramaz merakla bir çakılma olacak mı bekliyorum yarın günlerden kara cuma bakalım neler olacak !
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
 |
December 07, 2017, 08:09:17 PM |
|
Az önce eve geliyorum radyoda bitcoin in 1 gunde bilmem ne kadar yukseldiginden bahsediyor. Grafigin medya ayağini yaşiyoruz izlenimine kapildim. Çok tehlikeli bir fiyattayiz bana göre. Hala elinde tutan varsa helal olsun. Sonuna kadar hak etmistir ama bu şuanda pimi cekilmis bomba gibi duruyor. Bu noktadan giren heyecan aramak isteyen buyursun önden alalim..
pump + marketing + dump = done diyorsun 
|
signature not found.
|
|
|
Metazen
Member

Activity: 213
Merit: 11
|
 |
December 07, 2017, 08:18:17 PM |
|
Hacim de çok fazla arttı , hacimden dolayı da bir fiyatlama var.. Bu hacimden gelen fiyat artışı da bir duraklayacak illahaki sonra çıkar tekrar ama bu ne fiyat abicim. Bir yerde patlayabilir ..
|
|
|
|
TexasofblackseA
|
 |
December 07, 2017, 08:48:41 PM |
|
Bitcoinin çok hızlı bir şekilde tökezlemeden değerlenmesini bir türlü mantığıma sığdıramıyorum. Analistlerin dediğine göre 1 milyona kadar yolu var ama bana göre 1 milyona kadar yolu olsa da mutlaka bir yerlerde soluklanmalı çünkü bu sağlıklı bir büyüme değil hormonlu. Ve hormonlu olan herşey mutlaka kendisine ve çevresine zarar verir.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
December 07, 2017, 08:50:31 PM |
|
patlayacak diyenler kesin treni kaçıran kişiler bana göre. anlarım düşmesini istersin veya düşüş olacağını ön görürsünde, patlayacak nedir?
cboe cme vadeli işlemlere başlayacak bir kaç güne öte yandan nasdaq da var talep arttığına göre fiyatı artmaz ise asıl patlaması lazım çünkü o zaman bu işte bir gariplik var demektir..
|
|
|
|
vincetcm
|
 |
December 07, 2017, 10:47:49 PM |
|
Bitcoinin çok hızlı bir şekilde tökezlemeden değerlenmesini bir türlü mantığıma sığdıramıyorum. Analistlerin dediğine göre 1 milyona kadar yolu var ama bana göre 1 milyona kadar yolu olsa da mutlaka bir yerlerde soluklanmalı çünkü bu sağlıklı bir büyüme değil hormonlu. Ve hormonlu olan herşey mutlaka kendisine ve çevresine zarar verir.
CME da işleme başladığında bakalım nasıl olacak, bir aydır beklenti vardı. Gerçi CME dan önce ayın 10 unda Başka bir platformda da işleme alınacak. Gün ola harman ola http://www.cmegroup.com/education/featured-reports/bitcoin-will-stunning-rally-sustain-or-sour-in-2018.html
|
|
|
|
alttraderx
Newbie
Activity: 2
Merit: 0
|
 |
December 07, 2017, 10:53:56 PM |
|
patlayacak diyenler kesin treni kaçıran kişiler bana göre. anlarım düşmesini istersin veya düşüş olacağını ön görürsünde, patlayacak nedir?
cboe cme vadeli işlemlere başlayacak bir kaç güne öte yandan nasdaq da var talep arttığına göre fiyatı artmaz ise asıl patlaması lazım çünkü o zaman bu işte bir gariplik var demektir..
geçen gün bir tweet görmüştüm, 42 yıllık traderım, böyle birşey görmedim diye. piyasanın beklenen bir hareketi olur, btc bile olsa arada bir düzeltme yapar, biraz sideways gider ama şu son yaşadığımız 1 hafta kesinlikle normal değil. ve ben hala bu kadar iştahla alınmasının tek bir sebebi olduğunu düşünüyorum. wallstreetteki balinalar geldi !!! 5 gündür tether basılmayıp da fiyatın bu kadar uçmasının başkab bir açıklaması yok !
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
December 07, 2017, 11:09:05 PM |
|
geçen gün bir tweet görmüştüm, 42 yıllık traderım, böyle birşey görmedim diye. piyasanın beklenen bir hareketi olur, btc bile olsa arada bir düzeltme yapar, biraz sideways gider ama şu son yaşadığımız 1 hafta kesinlikle normal değil. ve ben hala bu kadar iştahla alınmasının tek bir sebebi olduğunu düşünüyorum. wallstreetteki balinalar geldi !!! 5 gündür tether basılmayıp da fiyatın bu kadar uçmasının başkab bir açıklaması yok ! bende böyle grafik görmedim düz uzuyor artık yukarı doğru
|
|
|
|
elturco
|
 |
December 08, 2017, 07:39:10 AM |
|
bildiğim kadarıyla futures işlemlerde fiziksel olarak bitcoin e sahip olmak gerekmiyor. sadece kontratlar üzerinden işlem yapılacak. bu durumda kontratlarda short yada long pozisyon açan büyük yatırımcılar için, manipülasyonun fiziksel alım satımın yapıldığı exchange lerde yapılması gerektiği anlamına geliyor. CME meselesinin belli olduğu günden beri depolarını btc ile dolduran yatırımcı için short imkanı ortaya çıkacak. kontratta shortladıktan sonra fiziksel satışa da geçerek hedeflerine doğru yönlendirmeye çalışacaklar bana göre. burada önemli olan alıcıların ne kadar iştahlı olacağı. şahsi fikrim bu kadar yükselmiş bir piyasada ilk sağlam düzeltme futures işlemleri ile başlayacak. umarım tersi olur  şahsi fikrimdir YTD
|
|
|
|
|