OrtaDirek
|
 |
February 04, 2018, 07:40:02 PM |
|
8k altı gelir mi bitfinex stop-loss için zorlarmı acaba ona göre usdt ye geçeceğim bilemedim buradan satınca 8 altı gelmeden dönerse kötü olur
|
|
|
|
Kusman
Member

Activity: 756
Merit: 17
|
 |
February 04, 2018, 11:20:33 PM |
|
Bence insanları tedirgin etmek için fiyatı 8 bin doların altına bir süre indirebilirler.Bence piyasanın toparlanması için böyle bir harekete ihtiyaç vardı ama benim beklediğimin çok üstünde bir düşüş yaşadı bitcoin.Umarım kısa zamanda piyasa toparlanır.
|
██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▄ BYBIT │ reddit ▄ ▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██► Sports & Derivatives Trading ► Mobile App for iPhone & Android ► 24/7 Customer Support ► NFT Marketplace ► Launchpad/Launchpool
|
|
|
emreunsal10
|
 |
February 05, 2018, 08:22:50 AM |
|
Bence insanları tedirgin etmek için fiyatı 8 bin doların altına bir süre indirebilirler.Bence piyasanın toparlanması için böyle bir harekete ihtiyaç vardı ama benim beklediğimin çok üstünde bir düşüş yaşadı bitcoin.Umarım kısa zamanda piyasa toparlanır.
Siz bunu yazarken zaten 8k nın altına inmişti sanıyorum. şu anda hatta 7800 seviyelerinde. ben 7kdan önce döneceğini sanmıyorum, daha 1-2 ay daha böyle gidebiliriz.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member

Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
 |
February 05, 2018, 08:35:27 AM |
|
Daha çook inerrr,yükselecek diyen newbielerden temizlenene kadar düşecek gerekirse 1-2 k görecek.Yeni girenler deli etti beni heryerde yükselecek yazıyorlar .@@
|
|
|
|
Sakaleyn_40
|
 |
February 05, 2018, 09:05:15 AM |
|
Biraz daha gerileyecek ve gerilecek ki iyi fırlasın. İyi bir düzeltme yedi diye düşünüyorum. Düzelti ve birilerini düzdü. Bu şekilde bir düşüş yaşaması bu piyasaının gerçek yatırımcısı ile korkak yatırımcıyı birbrinden ayırdı. Düşüş devam edecek gibi. 6000$'ın altına düşmez.
|
|
|
|
cryptocorc
|
 |
February 05, 2018, 09:53:45 AM |
|
Fiyatların bu noktaya kadar gerilemesi kimileri çin alış fırsatı doğurdu. Çok yüksek fiyattan almaya cesaret edemeyenler şimdiki fiyatları görüp btc alabilirler Ayrıca Ethereum da alınabilir.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
February 05, 2018, 10:03:49 AM |
|
kaç gündür alış emirleri 2 katı olmasına rağmen fiyat düşüyorda düşüyor bitfinexte. alış emirlerine satıyorlar direk. amacı parasını kurmak olan böyle yapmaz bu işte var bir iş kasıtlı fiyat düşürülüyor. 8k da 5000 alış emiri dün satanlar büyük balinalar panikçiler değil.
|
|
|
|
temeler
|
 |
February 05, 2018, 10:07:28 AM |
|
Aynen düşüş başladığından beri direk satılıyor satış emri girilmeden. Ben eline bir yerlerden bedava yüklü coin geçmiş kişi-topluluk-kurumlardan şüpheleniyorum. Parça parça piyasaya sürüyorlar.
|
|
|
|
Millennium_blue
Member

Activity: 266
Merit: 10
|
 |
February 05, 2018, 10:11:30 AM |
|
Bir anda nasıl 4k civarından yardırmaya başlayıp 20k olması bir saat içinde binlerce dolar artması doğal değilse bu düşüşte doğal değil diye düşünüyorum.Piyasayı manipule ediyorlar.Hani balinadan öte belki milyar dolarları olan kişiler ortak hareket ediyor.Panik satışlarının bu kadar düşüreceğine bende inanmıyorum.Bitcoin diğer kriptoparalar gibi değil hareketlerinin büyük bölümü yapay bence doğal artışlar nadiren gerçekleşiyor.Kısacası birilerinin eline mahkumuz onları beklememiz lazım.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
February 05, 2018, 10:19:06 AM |
|
fbi ın bulgaristanın fln elinde yüklü bitcoin olduğundan bahsediliyordu. turşusunu kuracak halleri yok satıyor olabilirler. btc-e den yürütülen 60 bin bitcoin wallette duruyor baktım şimdi. bencede kesinlikle ya delinin biri ya da bazı kurumlar fln çıkabilir altından.
|
|
|
|
linkstronghappy
|
 |
February 05, 2018, 11:13:33 AM |
|
Borsalardaki Bitcoin miktarının yüzde seksen gibi yoğunluk miktarının 1000 kişinin elinde olduğunu düşünürsek, spekülasyon yapmak zor olmaz. Şimdi yaşadığınız hadise azınlık oyunu olabilir.
|
|
|
|
leonar76
|
 |
February 05, 2018, 12:37:34 PM |
|
tahminim yeni zemin 4000 - 6000 civarı sonra yatay gidebilir, yukarıdan satılanları toparlamak için.
|
|
|
|
vincetcm
|
 |
February 05, 2018, 01:19:38 PM |
|
Borsalardaki Bitcoin miktarının yüzde seksen gibi yoğunluk miktarının 1000 kişinin elinde olduğunu düşünürsek, spekülasyon yapmak zor olmaz. Şimdi yaşadığınız hadise azınlık oyunu olabilir.
Yüzde 80 inin 1000 kişinin elinde olduğunu düşünürsek evet ama bu durumda beyinimiz kafamızda değil başka yerimizde demektir. Hali ile g*tümüzden uydurmuş oluruz. Bu arada spekülatif olayların olduğu konusunda haklı olabilirsiniz.
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
 |
February 05, 2018, 01:23:46 PM |
|
Rüyamda bitcoinin düştüğünü gördüm uyandım baktım bitcoin rüyamdakinden bile daha çok düşmüştü  bitcoinin fiyatı doğal değil diyen arkadaşlar yükselirken doğal değil miydi ? Fiyatı kim yükseltmişse o düşürüyor başkasını aramaya gerek yok, panik alımı yapan şimdi panik satışı yapıyor. Suçu başka yerde aramayın, her sene aynı lafları ediyoruz belki bazılarınız anlar ne diyelim, doğru birdir yanlış çoktur, yanlış önermeler bir sürü duyarsınız ama doğrusunu aynı şekliyle hep duyarsınız. Panik yapanların elindeki para bitince düşüşte biter. Piyasanın dönüşü bu panikçilerin tükenmesine bağlı.bitcoin 8bin olmadan önce giren deneyimsiz traderlar yüksekten satamadık zararda etmiyoruz şimdi satabiliriz diyebilirler.Deneyimlilerde panikçiler her halukarda satıyor bizde satıp dipten alalım diye satabilirler, dönüş noktasını bulabileceğinizden eminseniz sizde satabilirsiniz ama dönüşü kaçırırsanız ortada kalırsınız.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
February 05, 2018, 01:23:59 PM |
|
2014 de borsa patladıda büyük düşüş oldu vs. tekrar 2014 krizine döndü olayda, anlamıyorum ne yaşadıkda biz bu hale geldi durum?
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
Doğallık konusu tartışılmış bayağı.  Ben şöyle yorumluyorum; bitcoin yükselirken "bu kadar yükselmesi hiç normal değil" diyorduk. Hatta 13000 doları gördüğünde ben de dahil birkaç kişi bu başlık altında trenden ayrıldığımızı yazmıştık. Şimdiyse "bu kadar düşmesi hiç normal değil" diyoruz. Yükselirken ne kadar sarsıyorsa düşerken de bir o kadar sarsması gayet doğal.
|
|
|
|
torrentco
|
 |
February 05, 2018, 04:46:25 PM |
|
en basit senaryo ama bitfinex elindeki btc leri satarak piyasadan usdt topluyor şu suç duyurusu yuzunden. başka türlü bu fiyatlardan satacak adam bilmiyorum ben zararını kabul edip.olsada cok kucuk bir yuzdedir diye dusunuyorum.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
 |
February 05, 2018, 04:57:16 PM |
|
~snip Yüzde 80 inin 1000 kişinin elinde olduğunu düşünürsek evet ama bu durumda beyinimiz kafamızda değil başka yerimizde demektir. Hali ile g*tümüzden uydurmuş oluruz.
Rüyamda bitcoinin düştüğünü gördüm uyandım baktım bitcoin rüyamdakinden bile daha çok düşmüştü  ~snip Günün en eğlenceli iki yorumlu olarak kayıtlara alınsın  9000'den aşağısı hala aşağı bende. Uzun sürebilir. Düşüşe etki olarak Tether'in payının büyük olduğunu düşünüyorum ben de. Destekleyici unsur olarak da yasaklamalar, kısıtlamalar ve panik tabi.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
 |
February 05, 2018, 04:58:00 PM Last edit: February 05, 2018, 05:38:57 PM by petahashminer Merited by EFS (2), yussuf89 (1), albertamining (1) |
|
Doğallık konusu tartışılmış bayağı.  Ben şöyle yorumluyorum; bitcoin yükselirken "bu kadar yükselmesi hiç normal değil" diyorduk. Hatta 13000 doları gördüğünde ben de dahil birkaç kişi bu başlık altında trenden ayrıldığımızı yazmıştık. Şimdiyse "bu kadar düşmesi hiç normal değil" diyoruz. Yükselirken ne kadar sarsıyorsa düşerken de bir o kadar sarsması gayet doğal. Trenden inenlerden biri de bendim, 13K - 16K araliginda uzun sureli holder olarak tamamini cikmistim. Fiyat ben sattikdan sonra 19K ya kadar cikti ancak hic orali olmadim, cunku ciddi bir duzeltme gelecegine inancim tamdi. 30K - 50 K diyenler ise bana gore bir iluzyonun icindeydiler. Hatta yanilmiyorsam sizde uzun sureli holder petahash bile artik trenden indi demistiniz diye hatirliyorum. Son aylarda ilgili ilgisiz, o kadar cok insanin agzina dolandi bitcoin maaselef korkutmustu beni ve amacindan da sapmisti. Birde yeni baslayan insanlarin adi sani duyulmamis, altcoinlere yonelmesi ise sonun baslangici idi maalesef. Yahu ben yillardir bu isin icindeyim, bugune kadar bitcoin ve litecoin haricinde hic bir seye girmemisimdir. Litecoin hacmim de bitcoinin 100 de 1 idir ancak. Insanlar daha bitcoin nedir ogrenmeden atladilar altlara. simdi de maalesef cokuntu yasaniyor. Arkadaslar Bitcoin PAINTBALL turnuvasi ise altcoinler suriye icsavasidir. Adami alninin ortasindan vururlar, ne oldugunu arafta bile anlayamazsin.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
albertamining
|
 |
February 05, 2018, 05:05:29 PM |
|
o havadan basilan tetherler ki yabancilar buna thin air diyorlar, ne zaman ki karsiligi olarak piyasadan cekilir, yani kisacasi btc karsiligi 1 e 1 olur, iste o zaman dusus son bulur. Su an yeni tether basilamadigi gibi piyasadan tetherde cekmek zorundalar.
Eh bu da yuzde 50 den fazla dususu getirdi.
|
|
|
|
|