Turkoin
|
 |
January 07, 2018, 09:19:33 AM |
|
@hhk1045 aynen hocam.  hallowen666 nın dediği gibi olur mu olur yani. 24 doları neden göremeyelim önümüzdeki hafta içinde.  o zaman işte altcoin almak mantıklı olur mu? coininiz bol olsun.
|
|
|
|
torrentco
|
 |
January 07, 2018, 10:13:32 AM |
|
herkes yukseliş beklediği için yukseltmiyorlar diye tahmin ediyorum. margin deki ufaklıkları yeterince patlattılar onlarca feyk vererek. bu aralar bi sıcrama yapabililir.bu yavaş yukseliş kesnlikle 10 gunde 10 bin dolar artmasından cok daha sevindirici.
|
|
|
|
gorkem19888
|
 |
January 07, 2018, 01:20:49 PM Last edit: January 07, 2018, 01:35:37 PM by gorkem19888 |
|
bu sevıyelerde kalması herkesı memnun edıyor tabıkı 18-19 bınlerden btc alanlar dısında. ınsallah 2 ılerı 1 gerı yavas yavas artar altlara dokunmadann bitcoın %33 lere dusmus pıyasada uzun zamandır dusmemıstır herhalde
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
 |
January 07, 2018, 01:35:40 PM |
|
20 bin beklerken 10 bin gelmesin.Aşağı salacak gibi sanki btc.
|
|
|
|
hhk1045
|
 |
January 07, 2018, 04:16:29 PM |
|
17.000 dolarda tutanamayınca sağlam bir dump geldi şuan. Kritik seviyelerden geçiyoruz. Daha da düşme ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekir.
|
|
|
|
gorkem19888
|
 |
January 07, 2018, 04:35:11 PM |
|
bu gıdısle bu gece 16 000 altına sarkacak gıbı
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
January 07, 2018, 04:53:00 PM |
|
altcoinlerde altılı ganyana döndü süpriz atı bulmak gerek güzel kazanmak için. şimdi herkesin yüzü gülüyor ama 1 ay öncesine kadar herkes altcoinde terse kalmıştı zarardaydı. yarın ne olacağını kimse bilemez ama bende btc tutmaktan sıkıldım artık kazanmak istiyorum. 79 binden satmadık şimdide 60 binden satmaya içim el vermiyor nedense bu kadar beklemişken btc den bir atak bekliyorum inş gerçekleşir yoksa atı alan yine üsküdara gidecek biz baka kalacağız..
|
|
|
|
Metazen
Member

Activity: 213
Merit: 11
|
 |
January 07, 2018, 05:54:39 PM |
|
15.700 e indi neler oluyor acaba ...
|
|
|
|
Baser
|
 |
January 07, 2018, 06:49:39 PM |
|
Bir süre daha 20.000 göremeyeceğiz diyorum. Nedeni ise sağlam bir medya etkisi yok şuan için. 17.200 geçilmezse tekrar tekrar dener. Direnç fazla şuan o yüzden sürekli çıkışarda gözünüzün biri BTC'de diğeri altcoinlerde olsun. Ayrıca altcoinlerde boğa sezonu başladı ve çok kısa sürmeyecek gibi.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
January 07, 2018, 07:02:48 PM |
|
4000 tllik btcyi kucoin borsasına gönderdim. btc kendine gelene kadar oyalanacağım böyle bekle bekle sıkıldım umarım çoğu arkadaş gibi bu parayı eritmem altcoin ile ilk münasebetim olucak.
|
|
|
|
Baser
|
 |
January 07, 2018, 08:39:48 PM |
|
4000 tllik btcyi kucoin borsasına gönderdim. btc kendine gelene kadar oyalanacağım böyle bekle bekle sıkıldım umarım çoğu arkadaş gibi bu parayı eritmem altcoin ile ilk münasebetim olucak.
Hocam siz çok uzun süredir buralardasınız ve her şeyi tecrübe ettiniz. Ben de 3 ay kadar sadece forumda takıldım sonra adım attım. Umarım sizin için iyi olur. Ama Bitcoin tahminleriniz tutmuyor onu söyleyeyim  Başarılar.
|
|
|
|
mynet
Member

Activity: 336
Merit: 10
|
 |
January 07, 2018, 08:42:57 PM |
|
son 1 aydır kimsenin bitcoin tahminleri tutmuyor.BTC stabil pozisyonunu yüksek artışlarını 1 ay daha koruyacak gibi duruyor.
|
|
|
|
motors
Sr. Member

Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
|
 |
January 07, 2018, 08:51:18 PM |
|
Az bir yükselmeye başlayınca pazartesi günü 25000 dolarla uyanacağız diyorsunuz, az düşüş olunca bu 1 ay daha yükselmez diyorsunuz  Alemsiniz vallahi.
|
One day, all people will use crypto money instead of paper money.
|
|
|
hhk1045
|
 |
January 07, 2018, 09:12:56 PM |
|
Düşüş şimdilik son buldu. Uzak doğuda bankaların açılması ile yeni bir yükseliş bekliyorum. Avrupa uyanınca bu artışın daha elle tutulur olacağı kesin. Koininiz bol olsun.
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
 |
January 07, 2018, 09:22:43 PM |
|
Düşüş şimdilik son buldu. Uzak doğuda bankaların açılması ile yeni bir yükseliş bekliyorum. Avrupa uyanınca bu artışın daha elle tutulur olacağı kesin. Koininiz bol olsun.
uzak doğudan diyorsun yani hocam bunun kaynağı.  avrupada panikleyip yükseliyor mu len yoksa deyip alım yapacaklar. güzel senaryo umarım yarın öğleye doğru bu şekilde keyfimizi çatarak izleriz ekranda.  koininiz bereketli olsun.
|
|
|
|
pearon
Member

Activity: 68
Merit: 10
#Blog Writer
|
 |
January 07, 2018, 09:30:22 PM |
|
altlar fazla coştu gibi geliyor bana. Bitcoin biraz çalkalayıp altları düşürebilir gene bence.
|
Lonesome Cowboy...
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
 |
January 07, 2018, 09:30:51 PM |
|
uzak doğudan diyorsun yani hocam bunun kaynağı.  avrupada panikleyip yükseliyor mu len yoksa deyip alım yapacaklar. güzel senaryo umarım yarın öğleye doğru bu şekilde keyfimizi çatarak izleriz ekranda.  koininiz bereketli olsun. evladim bir karar ver artik, dusecek mi cikacakmi , 2 saatte bir fikir degistirip cikacak dusecek cokecek yanacak bitecek ucacak aya gidecek yerin dibine gidecek oradan cikacak kanatlanacak uzaya gidecek sonra atmosfere degip teget gececek diye fikir belirtip ustune paint terk grafik paylasiyorsun . Maksatin nedir , onu belirtte de ona gore davranalim ? Forum forum olmaktan cikip sirke dondu artik.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
hhk1045
|
 |
January 07, 2018, 09:31:35 PM |
|
uzak doğudan diyorsun yani hocam bunun kaynağı.  avrupada panikleyip yükseliyor mu len yoksa deyip alım yapacaklar. güzel senaryo umarım yarın öğleye doğru bu şekilde keyfimizi çatarak izleriz ekranda.  koininiz bereketli olsun. bundan güzel senaryo mu var hocam https://bitcointalk.org/index.php?topic=1912762.0
|
|
|
|
hhk1045
|
 |
January 07, 2018, 09:33:45 PM |
|
uzak doğudan diyorsun yani hocam bunun kaynağı.  avrupada panikleyip yükseliyor mu len yoksa deyip alım yapacaklar. güzel senaryo umarım yarın öğleye doğru bu şekilde keyfimizi çatarak izleriz ekranda.  koininiz bereketli olsun. bir karar ver artik, dusecek mi cikacakmi , 2 saatte bir fikir degistirip cikacak dusecek cokecek yanacak bitecek ucacak aya gidecek yerin dibine gidecek oradan cikacak kanatlanacak uzaya gidecek sonra atmosfere degip teget gececek diye fikir belirtip ustune paint terk grafik paylasiyorsun . Maksatin nedir , onu belirtte de ona gore davranalim ? Forum forum olmaktan cikip sirke dondu artik. Evladım dediğinize göre yaş 60+. Başlık altında yıllık haftalık tahmin değil saatlik grafik tahminlerine göre konuşuyorum. Yadsımak kolay bilginiz var ise paylaşın. Tahminlerimin iyi olduğunu söylemiyorum zaten olsaydı şuan burada yazmazdım. YTD.
|
|
|
|
albertamining
|
 |
January 07, 2018, 09:40:52 PM |
|
Forumun sirke dondugu tespit oldukca yerinde olmus.  bu arada elinde daha 1 BTC bile olmayan sahislarin, burada aha dustu aha yukseldi diye aha gidiyor diye milleti gaza getirmeyi calismasi da ayri bir TEZ konusu..
|
|
|
|
|