yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
 |
October 20, 2017, 04:12:24 PM |
|
Tehlikeli sulardayız, 6000 doların üstünü gördük ama acaba tutunabilecek miyiz?
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1932
Merit: 1727
Be A Hope
|
 |
October 20, 2017, 05:54:01 PM |
|
Bitcoin kısa bir süre içersinde 10k dolar olacak muhtemelen 2018 ilk iki çeyreğine kadar bu katlamayı göreceğiz. Ondan sonrasında çüşş derim, düşüş değil ama artık sakinlik beklerim. Kendi değerini bulur ve altcoinlerde oturmaya başlar.
|
Güncel Kripto Para Haberleri, Yorumlar ve Analizler: KriptoPara.com▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
cointerstrike
|
 |
October 20, 2017, 06:35:51 PM |
|
5-6 bin bandında dolaşacağını düşünmüştüm ama birkaç saattir 6 bin psikolojik sınırını kırmaya çalışıyor bitcoin. Eğer kırarsa artış hızlı şekilde devam edebilir. BCC olayında kazanılan tutarlar, BTC gold'u daha cazip kıldı insanlar için bu gidişatın nerede duracağını kestirebilmek bence zor.
|
|
|
|
CanErik
|
 |
October 20, 2017, 07:56:13 PM |
|
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
 |
October 20, 2017, 08:00:49 PM |
|
bir ATH daha 6060 dolar  selamlar holderlara
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
Betfair
|
 |
October 20, 2017, 08:14:43 PM |
|
bir ATH daha 6060 dolar  selamlar holderlara  bugün yine satmadık bakalım hangi güne kadar dayanabilecez
|
|
|
|
nicomedya5
|
 |
October 20, 2017, 09:10:54 PM |
|
Preev kuru bazında 6000 amerikan dolarını geçtikten sonra biraz düşüş yaşadı bakalım tekrar yukarıyı zorluyor bu saatlerde çok git gel yapacak gibi.Umarım bitcoin 6000 amerikan dolarının üstünde kalmayı başarır.
|
|
|
|
Betfair
|
 |
October 20, 2017, 09:12:45 PM |
|
Preev kuru bazında 6000 amerikan dolarını geçtikten sonra biraz düşüş yaşadı bakalım tekrar yukarıyı zorluyor bu saatlerde çok git gel yapacak gibi.Umarım bitcoin 6000 amerikan dolarının üstünde kalmayı başarır.
türk borsaları bir eşitleyebilse fiyatı hep aşağıda kalıyorlar malesef
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
October 20, 2017, 09:27:29 PM |
|
btg için herkes btcleri elinde tutuyor kimsede satmayınca fiyatı buraya kadar geldi. ama 25 ekime 4 gün kaldı o gün geldiğinde herkesin tek derdi hemen yüksek fiyattan btcleri okutmak olucak  4 gün sonra feci düşüş olucak hatta ters köşede olabilir 2 gün önceden düşürürler kendileri tepeden bozmak için. ben olsam şimdi satardım birde 22k dan btc alan varsa 25 ekimde 22kdan bozamayabilir 20k dan bozdu diyelim btg almanın bir manası kalmaz o yüzden buradan btc almayın zarar edersiniz.
|
|
|
|
Betfair
|
 |
October 20, 2017, 09:44:10 PM |
|
btg için herkes btcleri elinde tutuyor kimsede satmayınca fiyatı buraya kadar geldi. ama 25 ekime 4 gün kaldı o gün geldiğinde herkesin tek derdi hemen yüksek fiyattan btcleri okutmak olucak  4 gün sonra feci düşüş olucak hatta ters köşede olabilir 2 gün önceden düşürürler kendileri tepeden bozmak için. ben olsam şimdi satardım birde 22k dan btc alan varsa 25 ekimde 22kdan bozamayabilir 20k dan bozdu diyelim btg almanın bir manası kalmaz o yüzden buradan btc almayın zarar edersiniz. 1 aydır senin dediğini söylüyorlar zaten  böyle diye diye buralara geldi.Ertesi gün artmaya devam ederse hiç şaşırmam
|
|
|
|
izmirligencforvet
|
 |
October 20, 2017, 09:46:54 PM |
|
10kya az kaldı. Subat gibi görebileceğimizi düşünüyorum.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
October 20, 2017, 09:48:22 PM |
|
btg için herkes btcleri elinde tutuyor kimsede satmayınca fiyatı buraya kadar geldi. ama 25 ekime 4 gün kaldı o gün geldiğinde herkesin tek derdi hemen yüksek fiyattan btcleri okutmak olucak  4 gün sonra feci düşüş olucak hatta ters köşede olabilir 2 gün önceden düşürürler kendileri tepeden bozmak için. ben olsam şimdi satardım birde 22k dan btc alan varsa 25 ekimde 22kdan bozamayabilir 20k dan bozdu diyelim btg almanın bir manası kalmaz o yüzden buradan btc almayın zarar edersiniz. 1 aydır senin dediğini söylüyorlar zaten  böyle diye diye buralara geldi.Ertesi gün artmaya devam ederse hiç şaşırmam bu defa sona geldik sayılır ama 25 ekimden sonra 2000$ düşüş bekliyorum (bir anda değil start 25 ekimde verilir ama)
|
|
|
|
Betfair
|
 |
October 20, 2017, 09:49:57 PM |
|
btg için herkes btcleri elinde tutuyor kimsede satmayınca fiyatı buraya kadar geldi. ama 25 ekime 4 gün kaldı o gün geldiğinde herkesin tek derdi hemen yüksek fiyattan btcleri okutmak olucak  4 gün sonra feci düşüş olucak hatta ters köşede olabilir 2 gün önceden düşürürler kendileri tepeden bozmak için. ben olsam şimdi satardım birde 22k dan btc alan varsa 25 ekimde 22kdan bozamayabilir 20k dan bozdu diyelim btg almanın bir manası kalmaz o yüzden buradan btc almayın zarar edersiniz. 1 aydır senin dediğini söylüyorlar zaten  böyle diye diye buralara geldi.Ertesi gün artmaya devam ederse hiç şaşırmam bu defa sona geldik sayılır ama 25 ekimden sonra 2000$ düşüş bekliyorum (bir anda değil start 25 ekimde verilir ama) Bumu sonu yav? 200 dolardada sondu bu 2000 de sondu.Bunun sonu yok hocam anlayın artık.
|
|
|
|
ForeverFener
|
 |
October 20, 2017, 10:15:33 PM |
|
Preev kuru 6000 doların altında şuan bitcoin grafiğini şimdi inceledim gerçekten 6000 doların üstünü görmüş bu çok güzel bir gelişme bitcoin için  Bitcoin 6000 doları gördüyse en kısa zamanda tekrardan o seviyeye çıkacaktır.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
October 20, 2017, 10:46:04 PM |
|
btg için herkes btcleri elinde tutuyor kimsede satmayınca fiyatı buraya kadar geldi. ama 25 ekime 4 gün kaldı o gün geldiğinde herkesin tek derdi hemen yüksek fiyattan btcleri okutmak olucak  4 gün sonra feci düşüş olucak hatta ters köşede olabilir 2 gün önceden düşürürler kendileri tepeden bozmak için. ben olsam şimdi satardım birde 22k dan btc alan varsa 25 ekimde 22kdan bozamayabilir 20k dan bozdu diyelim btg almanın bir manası kalmaz o yüzden buradan btc almayın zarar edersiniz. 1 aydır senin dediğini söylüyorlar zaten  böyle diye diye buralara geldi.Ertesi gün artmaya devam ederse hiç şaşırmam bu defa sona geldik sayılır ama 25 ekimden sonra 2000$ düşüş bekliyorum (bir anda değil start 25 ekimde verilir ama) Bumu sonu yav? 200 dolardada sondu bu 2000 de sondu.Bunun sonu yok hocam anlayın artık. bitcoin patlayacak demiyorumki? artık düzelme olacak diyorum yani tekrar 4000 li rakamlara çelilecek 6k dan alıpta terse kalırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
|
|
|
|
Betfair
|
 |
October 20, 2017, 11:02:08 PM |
|
btg için herkes btcleri elinde tutuyor kimsede satmayınca fiyatı buraya kadar geldi. ama 25 ekime 4 gün kaldı o gün geldiğinde herkesin tek derdi hemen yüksek fiyattan btcleri okutmak olucak  4 gün sonra feci düşüş olucak hatta ters köşede olabilir 2 gün önceden düşürürler kendileri tepeden bozmak için. ben olsam şimdi satardım birde 22k dan btc alan varsa 25 ekimde 22kdan bozamayabilir 20k dan bozdu diyelim btg almanın bir manası kalmaz o yüzden buradan btc almayın zarar edersiniz. 1 aydır senin dediğini söylüyorlar zaten  böyle diye diye buralara geldi.Ertesi gün artmaya devam ederse hiç şaşırmam bu defa sona geldik sayılır ama 25 ekimden sonra 2000$ düşüş bekliyorum (bir anda değil start 25 ekimde verilir ama) Bumu sonu yav? 200 dolardada sondu bu 2000 de sondu.Bunun sonu yok hocam anlayın artık. bitcoin patlayacak demiyorumki? artık düzelme olacak diyorum yani tekrar 4000 li rakamlara çelilecek 6k dan alıpta terse kalırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. ok anlarız teşekkürler
|
|
|
|
rechargeppwithbtc
Member

Activity: 66
Merit: 10
|
 |
October 21, 2017, 02:05:28 AM |
|
Düzeltme falan gelmeyeceğini düşünüyorum. 7k dolar ilk hedef. Bol şans hepimize.
|
|
|
|
Baser
|
 |
October 21, 2017, 02:23:59 AM |
|
6000$ gereken ilgiyi göremedi. 2000$ olduğunda ortalık ayağa kalkmıştı. Bence artık biraz sakinlemesi lazım. Ama 4000$'ı tekrar görünce panik yapmayın  Ocak ayından sonra 5000$'a sabitler diye düşünüyorum.
|
|
|
|
Halmater
|
 |
October 21, 2017, 06:58:27 AM |
|
gold forku için kafalarında senaryoyu yazan hodlcıların hayalleri gerçek oldu, daha 4 gün var forka ve ben 6500 leri zorluyacagını düşünüyorum fork tarihine kadar.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
 |
October 21, 2017, 09:13:32 AM |
|
Şuan bitcoini yeni duymuş yeni giren, abi geçen ay mahmut abi arabayı sattı girdi bu ay 2 araba parası var diyip gaza gelenlerin tarumar olacağı dönemdeyiz. easy normal hard nightmare gibi oyunlardan düşünürsek suan nightmare moddayız. Dil altı haplarınızı hazır tutun. Gerçek kan banyosu yakında olacaktır. bu satırları okuyan acemiler var ise su sıralar izlesinler. Biz alıştık günde 50-100bin kazanıp kaybetmeye onlara ağır gelir.
|
|
|
|
|