ferhat1242
Sr. Member
  
Offline
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
 |
March 18, 2018, 06:04:47 PM |
|
buralar buram buram çiftlikbank vol2 kokmaya başladı  Malesef görüntü öyle görünüyor  Onda hiç olmasa bir sahibi vardı,bu sahipsiz birde  Şaka bir yana herkes dönecek bir yerden diyor beklyoruz mecbur bakalm..
|
|
|
|
grolll
Legendary
Offline
Activity: 1596
Merit: 1014
|
 |
March 18, 2018, 06:23:37 PM |
|
2013 ü yaşarsak 2k altına hazırlıklı olun 2018 içinde.Bir dahaki balon 2020 de oluşur.Bu süreye kadar diplerde gezinebilir.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Offline
Activity: 2324
Merit: 1028
|
 |
March 18, 2018, 07:32:51 PM |
|
2013 ü yaşarsak 2k altına hazırlıklı olun 2018 içinde.Bir dahaki balon 2020 de oluşur.Bu süreye kadar diplerde gezinebilir.
Aynı durumu her gün düşünüyorum. Şu balon ekonomi grafiğinde ki "return to the mean" kısmının çizgisini çekince 1800 dolar civarına tekabul ediyor. Kendi içimden yok daha neler diyorum ama konu Bitcoin olunca her şey mümkün oluyor.. 
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Offline
Activity: 1890
Merit: 1037
|
 |
March 18, 2018, 07:48:56 PM |
|
2013 ü yaşarsak 2k altına hazırlıklı olun 2018 içinde.Bir dahaki balon 2020 de oluşur.Bu süreye kadar diplerde gezinebilir.
Aynı durumu her gün düşünüyorum. Şu balon ekonomi grafiğinde ki "return to the mean" kısmının çizgisini çekince 1800 dolar civarına tekabul ediyor. Kendi içimden yok daha neler diyorum ama konu Bitcoin olunca her şey mümkün oluyor..  return to mean bolumunun altida var , despair = umutsuzluk evresi
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Offline
Activity: 1288
Merit: 1110
|
 |
March 18, 2018, 08:24:39 PM Last edit: March 18, 2018, 08:34:56 PM by MorpheWQ |
|
Dejavu işte. Ben bir önceki yaşadığımda yaptığım hataları bu sefer yapmayı düşünmüyorum mesela. Mesela 500 gün sonra 4 milyon dolar edecek şeyleri yarım BTC'ye satmayacağım. Aklıma gelmişken, bir de bunu onlarca değişik şey için tekrar etmeyeceğim  Bu arada bu durumu bugün yaşayanlar bizden biraz daha şanslı. Benzer bir durumdalar ama yatırım yaptıkları şeyler gerçek birer iş. Bir fikri kabul ettirmeye çalışan coin üreticileri değil, piyasada çatır çatır para kazanan, kazanmaya farklı bir boyutta devam etmeyi planlayan iş sahipleri. Herkes kendine göre bir ders çıkarmıştır. İlk defa yaşayanlar da şimdi çıkaracaklar. İyi ya da kötü bir planımız var. Ya istediğimiz gibi olacak ya da olmayacak. Bu kadar basit, strese gerek yok. Biz buralardan geldik buraya. (Resmi kırpmadım, tüm tablo bu.)  There is no problem guys. Move on 
|
|
|
|
bitcamilo
|
 |
March 18, 2018, 08:40:40 PM |
|
Dejavu işte. Ben bir önceki yaşadığımda yaptığım hataları bu sefer yapmayı düşünmüyorum mesela. Mesela 500 gün sonra 4 milyon dolar edecek şeyleri yarım BTC'ye satmayacağım. Aklıma gelmişken, bir de bunu onlarca değişik şey için tekrar etmeyeceğim  Bu arada bu durumu bugün yaşayanlar bizden biraz daha şanslı. Benzer bir durumdalar ama yatırım yaptıkları şeyler gerçek birer iş. Bir fikri kabul ettirmeye çalışan coin üreticileri değil, piyasada çatır çatır para kazanan, kazanmaya farklı bir boyutta devam etmeyi planlayan iş sahipleri. Herkes kendine göre bir ders çıkarmıştır. İlk defa yaşayanlar da şimdi çıkaracaklar. İyi ya da kötü bir planımız var. Ya istediğimiz gibi olacak ya da olmayacak. Bu kadar basit, strese gerek yok. Biz buralardan geldik buraya. (Resmi kırpmadım, tüm tablo bu.)  There is no problem guys. Move on  Dediklerine harfiyen katılıyorum MorpheWQ, geçmişini iyi araştırmayanlar genelde şu anki halinden ürküyor bitcoinin ama bu kaçıncı tekrar belli değil işin ilginç tarafı her defasında sonuç aynı olmuş, panik, patladı, gümledi, sat, sat, sat, demek ki işe yarıyor demek ki adamlar doğru yoldalar.
|
|
|
|
yslyv
|
 |
March 18, 2018, 08:42:57 PM |
|
Kötü sayılabilecek 2018 başı senaryolarından biri gerçekleşti. Ama bu piyasa bu şekilde gitmez. böyle bir rantı uzun süre süründürmezler. bir kıvılcım bitcoini gene yukarılara çıkarmaya yetecektir. bu sefer düşüş günler sürdü çıkış düşüşe göre çok hızlı olacak şu noktada pozisyonları kapatıp cash out yapmak ileride çok pişman olmamıza sebep olabilir.
|
turn the page
|
|
|
Aqualung89
|
 |
March 18, 2018, 08:51:29 PM |
|
Panik havası çoktan bacayı sarmış gibi duruyor bu saatten sonra çok fazla hevese girmemek gerekiyor bana göre sadece uzaktan izleyeceğiz.
|
|
|
|
bitcamilo
|
 |
March 18, 2018, 08:54:34 PM |
|
Panik havası çoktan bacayı sarmış gibi duruyor bu saatten sonra çok fazla hevese girmemek gerekiyor bana göre sadece uzaktan izleyeceğiz.
Çok da bir panik havası yok aslında suni panik havası yaratılıyor, tam tersi bitcoin doğduğu günden beri hiç olmadığı kadar sağlam basıyor, piyasalar hiç olmadığı kadar tutarlı ve direnç gösteriyor şu anda atlattığı badirelerin sonrasında başka bir finansal araç olsaydı yerle yeksan olurdu. Bence bitcoin güç topluyor öyle bir aparkat çakacak ki ağız burun bırakmayacak diğer finansal araçlarda. Bundan bir kaç hafta önce hiç umudum yoktu ama şimdi daha çok güveniyorum.
|
|
|
|
marpaci
|
 |
March 18, 2018, 09:05:08 PM |
|
1-1.5 saattir sağlam alıyorlar. Ayın 19'una giriş iyi başladı gibi. Hadi bakalım, umarım devamı gelir.
|
|
|
|
Carolinawiestput28
Jr. Member
Offline
Activity: 154
Merit: 1
|
 |
March 18, 2018, 09:11:09 PM |
|
g20 öncesi düşüşmü olur artısmı suan 8k cıvarında
|
|
|
|
Cryptotic
|
 |
March 18, 2018, 09:27:59 PM |
|
Birileri fena pompalıyo, kodamanlar g20ye katılıcak kankalarından tüyo aldı galiba.
|
|
|
|
|
Cryptotic
|
 |
March 18, 2018, 09:36:58 PM |
|
2018 bull run başlamıştır. Tüm kripto yatırımcılarına hayırlı olsun  YTD
|
|
|
|
bitcoincitr
|
 |
March 18, 2018, 09:51:59 PM |
|
Düne kadar hepimiz devletlerin düzenleme getirmek isteyeceğini biliyorduk şimdi neden devletler düzenleme getirecekken fiyatın 1000 dolara düşeceğini söylüyorsunuz? Hani 100.000 dolar olacaktı? Beyler kendinize gelin bitcoin'in amacı herhangi bir merkeze bağlı olmaması! hedef hala şaşmadı her şey yolunda gidiyor.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Offline
Activity: 1792
Merit: 1030
|
 |
March 18, 2018, 10:04:57 PM |
|
7200'den 8100'e kadar zıpladı, buna reddetmek denir işte. Daha düşük fiyatları reddetti, "düşüş bitmiş olabilir" sesi önce bitcoin'e, sonra tüm kripto paralara yankılanarak yansıdı. "Düşüş bitsin öyle alırım" diyenlerin işi zor. Düşüş trendinin bitmiş olabileceği ihtimalini hızlıca fiyatlıyorlar, size de 'of ya alacaktım işte oradan' demek kalıyor  Tabi düşüş henüz bitmemiş olabilir ancak dediğim gibi bitmiş olabileceği ihtimali fiyata hızlıca yansıdı. Grafiğe bakınca yalnızca çubukları değil, arkasındaki psikolojiyi görebilmek lazım.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Offline
Activity: 1890
Merit: 1037
|
Arkadaslar hemen heyecanlanmayin, bir olay olur, haber onun ustune uydurulur. Bugun sozde olumlu bir haber olur, cikis buna baglanir. Sonra yarinin haberi ortaya cikar, dususte buna baglanir. Konu tamamiyle, haberi durumun ustune uydurma ile alakali. Misal yarin veya bir kac gun sonraki dususun nedenini simdiden size soyleyeyim mi ? Iste bakalim, twitter bitcoin ilanlarini yasakliyormus https://www.theverge.com/2018/3/18/17136556/twitter-cryptocurrency-ads-bitcoin-ban-reportsozun ozu : bugun cikmasi icin kullalinan haber, yarin dusmesi icinde kullanilabilir. Habere once ulasmak muhim degil, habere BUYUKLERIN verecegi tepki onemlidir. Tecrubelerimden bir ornek : Bundan 10 sene kadar evvel, petrol fiyatlari cikiyor diye, tum dunya borsalari cakilmaya baslamis, ayi pazarina girmisti. Herkez satti etti. Sonra bir gun borsalar bir anda yuzde 20-30 prim yapmaya basladi. O gun haber soyleydi : " petrol fiyatlari cok yukseldi, zengin araplar petrolden gelen geliri, borsalara YATIRACAK " 
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
March 18, 2018, 11:57:44 PM |
|
Uykudan korku ile uyandim. 6999 ve 7999 a alarm kurmustum icimden aha 6k oldu dedim bi baktim 8k altlarda kazandirmis yuzde 80 btcye gectim. Ama yinede huzursuzum usdt ye mi gecsem acaba dedim son xamanlsrda cok boyle fake cikislar yapti..
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Offline
Activity: 1890
Merit: 1037
|
 |
March 19, 2018, 12:09:12 AM |
|
Uykudan korku ile uyandim. 6999 ve 7999 a alarm kurmustum icimden aha 6k oldu dedim bi baktim 8k altlarda kazandirmis yuzde 80 btcye gectim. Ama yinede huzursuzum usdt ye mi gecsem acaba dedim son xamanlsrda cok boyle fake cikislar yapti..
bizde seni merak etmistik zaten nerede kaldin diye dedik ki acaba, hangi dusuk fiyattan satipda, sonrasinda hangi yukaridaki fiyattan tekrar almis acaba ?? Uyku falan yazmissinda, eger uyuyorsan gercekten bir ilerleme goruyorum. 
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
Cryptotic
|
 |
March 19, 2018, 12:09:53 AM |
|
Uff 8467 dolar oldu  Bu gazla bugün 9500 yaparız.
|
|
|
|
|