OrtaDirek
|
 |
May 03, 2018, 03:10:58 PM |
|
9800 önemli seviye 9800 üstü 10k banko gözüyle bakıyorum ama daha önce 9900 den 6k yaptı şuan durum daha farklı marketcap yükselişte bu defa ters köşe beklemiyorum.
beni esas üzen eth oldu all-in eth toplamıştım 370$ civarından çok erken çıktım hep ters köşe yaptı önemli seviyelerden düşüşe geçip birden pump yiyor 75 seviyesini iki defa denedi gece 70 a kadar düşmüştü düşüyor dedim artık. sabah bir bakıyorum 80 küsür olmuş böyle böyle kaç eth gitti neyse artık btc yüzümüzü güldürsün diyelim..
|
|
|
|
sosaco
Jr. Member
Activity: 125
Merit: 2
|
 |
May 03, 2018, 04:48:57 PM |
|
9500'ü kırması an meselesi. Bu hafta bitmeden 10k gelebilir. Umarım yanılmayız.
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
|
 |
May 03, 2018, 05:02:04 PM |
|
5 haneyi bile görmeden sevinenler arttığına göre kafanıza çakacaklar yakında. 
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
May 03, 2018, 05:23:12 PM |
|
9750 Gibi dirençten çıkar düzeltme beklerim biraz üst üstte iyi pump yedi 9750 ye kadar önü açık şuan 9800 de mola verecekler diye düşünüyorum
|
|
|
|
madcoin
|
 |
May 03, 2018, 05:41:24 PM |
|
Bitcoin yerinde sayması beklenemez elbet bir yöne hareketlenecek bu yön yukarıya görünüyor umarım sert yükselişlerle altcoinleri yaprak gibi dökmez.
|
|
|
|
Baser
|
 |
May 03, 2018, 05:54:28 PM |
|
Bitcoin yerinde sayması beklenemez elbet bir yöne hareketlenecek bu yön yukarıya görünüyor umarım sert yükselişlerle altcoinleri yaprak gibi dökmez.
Altcoinlerin gidecek yeri mi kaldı?  Çok sert bir yükseliş ile Btc 20.000$ yapsa altcoinler %50 düşer Btc bazında. Bu şekilde çok zarar olmaz. Ama görünen o ki Btc yükseldikçe altlar da yükseliyor. Geçen yılda böyle olmuştu. Btc x3 yaptıktan sonra altları kana bulamaya başladı.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
 |
May 03, 2018, 06:16:45 PM |
|
Gel gel yapıyorlar dikkat etmek lazım.Kalıcı bir şekilde bu civarlarda tutunabileceğini sanmıyorum.6k dan sonra adım adım buraya getiriler.Buralardan dumplayacaklar gibi.
|
|
|
|
gorkem19888
|
 |
May 03, 2018, 06:38:36 PM |
|
Gel gel yapıyorlar dikkat etmek lazım.Kalıcı bir şekilde bu civarlarda tutunabileceğini sanmıyorum.6k dan sonra adım adım buraya getiriler.Buralardan dumplayacaklar gibi.
ben anlamıyorum getırmesınler mı ? hep 6 000 de kalacaktı ? elbet yukselmıycek mıydı ? bızım ınsanımız duser kızar yukselır kızar .ortayı bulamadık gıttı ...
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
May 03, 2018, 07:07:46 PM |
|
9750 Gibi dirençten çıkar düzeltme beklerim biraz üst üstte iyi pump yedi 9750 ye kadar önü açık şuan 9800 de mola verecekler diye düşünüyorum
9750 den çıkıp 9650 geri girdim destekten al dirençten sat yapmıyordum epeydir çok sitresli anasını satayım binance kilitleniyor fln emir girene kadar 50 dolar oynuyor neredeyse.
|
|
|
|
grolll
Legendary
|
 |
May 03, 2018, 07:11:42 PM |
|
ben anlamıyorum getırmesınler mı ? hep 6 000 de kalacaktı ? elbet yukselmıycek mıydı ? bızım ınsanımız duser kızar yukselır kızar .ortayı bulamadık gıttı ... 6-9,7k ya düzeltmesiz geldi btc.Yükseliş dalgasının tepe noktasına yakınız bana kalırsa.Btc taban kaybede kaybede geldi.19k dan sonra 12-17k,11-16, 11-15k ve 14 ten 6k ya düşüp 6-9 arasına kadar geldi.Tavana yakınız 10k yı göstermeden yön aşağı dönebilir.Gaza gelmemek temkinli olmak gerek.Yoksa banane isteyen istediğini alır.Benim şahsi düşüncem 2013-2014 sezonunu tekrar yaşayacağımız ve 2018 içinde 4k altını göreceğimiz yönündedir.2020 sonuna doğru ise btc nin yeni Ath yapacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
May 03, 2018, 07:22:30 PM |
|
ben anlamıyorum getırmesınler mı ? hep 6 000 de kalacaktı ? elbet yukselmıycek mıydı ? bızım ınsanımız duser kızar yukselır kızar .ortayı bulamadık gıttı ... 6-9,7k ya düzeltmesiz geldi btc.Yükseliş dalgasının tepe noktasına yakınız bana kalırsa.Btc taban kaybede kaybede geldi.19k dan sonra 12-17k,11-16, 11-15k ve 14 ten 6k ya düşüp 6-9 arasına kadar geldi.Tavana yakınız 10k yı göstermeden yön aşağı dönebilir.Gaza gelmemek temkinli olmak gerek.Yoksa banane isteyen istediğini alır.Benim şahsi düşüncem 2013-2014 sezonunu tekrar yaşayacağımız ve 2018 içinde 4k altını göreceğimiz yönündedir.2020 sonuna doğru ise btc nin yeni Ath yapacağını düşünüyorum. 2014 balonun dan önce 2013 balonu var bitstamp dan bakarsan görebilirsin bitfinexte görünmüyor btcwisdom dan 3 gün aralığı seç oraya zoom yap araya 1 yıl girmeden yine balon olmuş illa araya 2 sene girecek diye birşey yok.
|
|
|
|
grolll
Legendary
|
 |
May 03, 2018, 07:45:40 PM Last edit: May 03, 2018, 08:06:28 PM by grolll |
|
ben anlamıyorum getırmesınler mı ? hep 6 000 de kalacaktı ? elbet yukselmıycek mıydı ? bızım ınsanımız duser kızar yukselır kızar .ortayı bulamadık gıttı ... 6-9,7k ya düzeltmesiz geldi btc.Yükseliş dalgasının tepe noktasına yakınız bana kalırsa.Btc taban kaybede kaybede geldi.19k dan sonra 12-17k,11-16, 11-15k ve 14 ten 6k ya düşüp 6-9 arasına kadar geldi.Tavana yakınız 10k yı göstermeden yön aşağı dönebilir.Gaza gelmemek temkinli olmak gerek.Yoksa banane isteyen istediğini alır.Benim şahsi düşüncem 2013-2014 sezonunu tekrar yaşayacağımız ve 2018 içinde 4k altını göreceğimiz yönündedir.2020 sonuna doğru ise btc nin yeni Ath yapacağını düşünüyorum. 2014 balonun dan önce 2013 balonu var bitstamp dan bakarsan görebilirsin bitfinexte görünmüyor btcwisdom dan 3 gün aralığı seç oraya zoom yap araya 1 yıl girmeden yine balon olmuş illa araya 2 sene girecek diye birşey yok. Ben 2013 aralık ve 2017 aralık sonrası süreçleri aşırı benzetiyorum.Nisan-mayıstaki yükseliş çiziliyor şu anda.Grafikte bunu gösteriyor.  
|
|
|
|
anonymous3x
|
 |
May 03, 2018, 07:58:32 PM |
|
vatandaşlar, para kazanmak isteyen iyi dinlesin insanımız ekonomiden de yatırımdan da anlamaz neden full bitcoine geçtiğimi söylüyorum şuan dünyada en ucuz bitcoin bizde. ülkemizde herkes bitcoinlerini satışa çıkardıysa bilin ki bitcoin uçacak geçtiğimiz aylarda durum tam tersiydi, bir ara dünyanın açık ara en pahalı bitcoini bizdeydi sonra büyük dump geldi. şimdi dünyanın en ucuzu bizde pumpa hazır olunahanda haber: https://uzmancoin.com/bitcoin-turkiye-ucuz/
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
 |
May 03, 2018, 08:31:52 PM |
|
vatandaşlar, para kazanmak isteyen iyi dinlesin insanımız ekonomiden de yatırımdan da anlamaz neden full bitcoine geçtiğimi söylüyorum şuan dünyada en ucuz bitcoin bizde. ülkemizde herkes bitcoinlerini satışa çıkardıysa bilin ki bitcoin uçacak geçtiğimiz aylarda durum tam tersiydi, bir ara dünyanın açık ara en pahalı bitcoini bizdeydi sonra büyük dump geldi. şimdi dünyanın en ucuzu bizde pumpa hazır olunahanda haber: https://uzmancoin.com/bitcoin-turkiye-ucuz/Diyorsunuz ki ters indikatör olarak çalışıyoruz milletçe  Katıldığımı söyleyemeyeceğim. Her ne olursa olsun bizim komünitenin direkt bir fonksiyonu olmayacaktır.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
 |
May 03, 2018, 08:35:39 PM |
|
vatandaşlar, para kazanmak isteyen iyi dinlesin insanımız ekonomiden de yatırımdan da anlamaz neden full bitcoine geçtiğimi söylüyorum şuan dünyada en ucuz bitcoin bizde. ülkemizde herkes bitcoinlerini satışa çıkardıysa bilin ki bitcoin uçacak geçtiğimiz aylarda durum tam tersiydi, bir ara dünyanın açık ara en pahalı bitcoini bizdeydi sonra büyük dump geldi. şimdi dünyanın en ucuzu bizde pumpa hazır olunahanda haber: https://uzmancoin.com/bitcoin-turkiye-ucuz/ben türkiye deki bitcoin fiyat artışını milletin abanması olarak algılamıyorum. Burada yazdım mı bilmiyorum ben bir çok local yabancı piyasaları araştırdım hepsinde hemen hemen benzer oran da yüksekti ( not : tr de hepsinden bi tık yine yüksekti orasi dogru ) bir anda sanki tek elden yükseltircesine yükseldi. sadece global cash e dönemediğiniz borsalarda fiyatlar düşüktü tether/usd cinsinden tether daha az ediyordu. neyse biri btc yükseltip herkese her yerde daha pahalıya sattı demeye dilim varmıyor çünkü inanmak zor geliyor ama öyle bi şey geçti aklımdan 
|
signature not found.
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
May 03, 2018, 09:27:00 PM |
|
goldman sachs vadeli işlemlere başlıyor diye söylenti var twitter da eğer doğru ise bilemedim şimdi cme fln girince 4x yapmıştı btc resmi bir açıklma ile sert yükselişler görebiliriz.
|
|
|
|
Carolinawiestput28
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
 |
May 03, 2018, 09:32:30 PM |
|
goldman sachs vadeli işlemlere başlıyor diye söylenti var twitter da eğer doğru ise bilemedim şimdi cme fln girince 4x yapmıştı btc resmi bir açıklma ile sert yükselişler görebiliriz.
bu vadeli lafını cok duyorum kısaca acıklayacak olan varmı nedir nasıl etki yapar sadece abd yemi baglı btc çini var hintlisi var vadeli tüm ülkelerimi etkiliyor ?
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
 |
May 03, 2018, 09:39:54 PM Merited by EFS (1), MorpheWQ (1) |
|
en sevidğim hareketi yapıyor bitcoin ağır ağır artıyor, peşinden de altları çekiyor. keyifler yerinde ılımlı pumpın keyifini çıkarıyorum. ortalama bir ay bu havanın devam edeceğini düşünüyorum. sonra yaz tatili 3 ay dinleme süreci sonbaharda yeni dalga gelir
|
|
|
|
gorkem19888
|
 |
May 04, 2018, 12:40:22 AM |
|
bu vadeli lafını cok duyorum kısaca acıklayacak olan varmı nedir nasıl etki yapar sadece abd yemi baglı btc çini var hintlisi var vadeli tüm ülkelerimi etkiliyor ? https://kriptokoin.in/vadeli-bitcoin-islemleri/ anlatıyor burada. ama vadelı ıslemler btc nın cıkıs amacına ters degıl mı
|
|
|
|
Teos
Member

Activity: 202
Merit: 17
|
 |
May 04, 2018, 12:50:42 AM |
|
Vadeli işlem, doların tahtını korumak içi icat edilmiş en büyük hiledir. Mesela, altın alıyorsunuz ama fiziksel olarak almıyorsunuz belirli bi tarihli kontrat satın alıyorsunuz o tarih geldiğinde devam etmek isterseniz o kontratı satıp başka bi kontrat daha satın alıyorsunuz, noluyor böylelikle dünyada 171bin ton altın varken adamlar 171milyon ton altın bile satabiliyorlar, fiziksel olarak kimse talep etmediği sürece sorun yok bu şekilde fiyatı baskılayabiliyorlar ve dolar ekonomisi devam ediyor. Tabi ki bu sadece altın değil aklınıza gelen bir çok ürün için geçerli. Bu piyasalar olmasa ve herkes fiziksel olarak yatırım yapsa bence dolar çoktan tarihe karışmıştı ve altın gümüş gibi madenlerin fiyatı en az x100 daha fazla olmuş olurdu.
Bu piyasa neden insanlara cazip geliyor derseniz, birincisi farz edelim 1milyon dolarlık altın almak istediniz, o kadar altını satın alıp muhafaza etmek ve tekrar satmak istedinizde bayağı bi külfet bir de bu vadeli kontrat satın almak istediğinizde, diyelim 100 ons'luk altın kontratı satın alacaksınız, hesabınızda 100 ons'luk altın alacak kadar para da olması gerekmiyor, sadece düşüşlerde ki zararı koruyabilmek için belli bir miktar teminat bulundurmanız yeterli. (Kripto para piyasalarında ki Margin işlemler gibi)
Bence kripto paralarda durum daha farklı olabilir, istediğiniz miktar kripto para alıp soğuk cüzdanlarda güvenlikle tutabilirsiniz ama sistem öyle işlemez 17milyon Bitcoin verken adamlar bu piyasalarda 170milyon adet Bitcoin satarak fiyatı basklıyabilirler.
Bence bu sistemin patlamasına çok bişey kalmadı, gün gelir insanlar bunların gerçek karşılığı olmadığı anlar ve fiziksel olarak yatırım yapmaya başlarsa işte o zaman altın, gümüş, bitcoin...v.s. gerçek fiyatları neymiş ortaya çıkacak.
|
|
|
|
|