Aqualung89
|
 |
December 17, 2020, 03:49:47 PM |
|
beyler kusura bakmayın ama dursun artık yeter. alt parti istiyoruz, tamam dünya öğrendi, kurumsal şirketler gelecek ufak ufak. dominance'in içine etti 40 50'i de 3 sene sonra kırsın bırakın, yoksa düşüşü çok acıtıyor  Ath'yi daha yeni kırmışken "dursun artık yeter" pek mantıklı gelmedi doğrusu. Evet altlar ezilecek ezilmeli de ama Ath'yi az bir şey kırıp beklemesi iyi mi acaba? Ben "When 30k?" diyorum  Abi iyi hoş da böylede bir türlü rayı tutturamıyoruz en azından belli bir seviyede kalsın da biraz bizde yolumuzu bulalım diyoruz. 
|
|
|
|
ekiller
Legendary
Activity: 2422
Merit: 1178
LLP Programming & Electronics
|
 |
December 17, 2020, 05:17:10 PM Merited by anonymous3x (3) |
|
yeni rekor hayırlı olsun
Önce ben dedim  Mobil den bağlandığımdan abi yoksa kaçmazdı 😁 Eyvallah kardeşim . Bir daha ki sefere artık  hocam roket atsaydın  Ben yazdığım sırada post yine editlenmiş zaten. Bir kişi bitcoin fiyatında düşüş bekleyebilir, artış bekleyebilir hatta bitcoin'in batacağını da düşünebilir hepsine saygı duyarım. Ancak her gün foruma girip özellikle bitcoin kötüleyen postlar atılınca, bitcoin adı geçmese bile bitcoin'in satılması için imalı postlar atılınca durum aynı olmuyor. Yoksa benimde bütün yatırımım bitcoin ve kriptolar üzerine değil buradaki hiç kimsenin de öyle olduğunu zannetmiyorum. Çok kızmış belli ki Yav arkadaşlar yatay giden şeyden kimse iyi paralar kazanamaz zaten, bunu sizlerde biliyorsunuz. İnecek çıkacak bu şeyler her zaman. İşin ucunda para var, kazanan kaybeden var ve olacak. Çünkü olmalı. Bu işin doğası böyle. Biliyorsunuz ki hiç durmaksızın yükselemez hiç biri. Bir o kadar da o şekilde düşemez. Güzel olan şey eğleniyoruz işte, böyle zamanlar güzel oluyor. Aman terste kalmayın da, önemli olan o. Savaşın başında tüm mermilerinizi bitirmeyin, saha kenarında olmayın maçta olun Bol şans hepinize.
|
|
|
|
Kusman
Member

Activity: 756
Merit: 17
|
 |
December 17, 2020, 07:44:45 PM |
|
böyle bi analiz bulmuştum. paylaşmayı düşünüyordum ama belli ki yalan olmuş durumda. fiyat çoktan 23k'yı geçmiş. 
|
██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▄ BYBIT │ reddit ▄ ▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██► Sports & Derivatives Trading ► Mobile App for iPhone & Android ► 24/7 Customer Support ► NFT Marketplace ► Launchpad/Launchpool
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2198
Merit: 1545
|
 |
December 19, 2020, 04:18:16 PM |
|
24,087 USD Her geçen gün kendi rekorunu kırarak ilerliyor
|
Bu forumda paylaştığım her içerik banlansam bile kendi adıma bir arşiv niteliği taşır lütfen paylaştığım link veya herhangi bir konuda araştırmadan hareket etmeyin. Burayı gelecekte işime yarar düşüncesi ile kullanmaktayım. kişisel arşivim sayılır 
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
 |
December 19, 2020, 04:49:01 PM |
|
alt ta kalanın canı çıksın.
|
signature not found.
|
|
|
torrentco
|
 |
December 19, 2020, 05:00:26 PM |
|
24k de cok uzun kaldık ama moralim bozulmaya basladı artık 
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
Activity: 1680
Merit: 1501
VPN Friendly & Exclusive Bonuses!
|
 |
December 19, 2020, 05:07:27 PM Last edit: December 19, 2020, 07:53:58 PM by execijutiere |
|
Gün geçtikçe piyasanin daha fazla hareketli olacağını düşünüyorum bu gidişle yılbaşında veya yılbaşına doğru güzel ve yeni bir rekor gelebilir.
|
|
|
|
Kusman
Member

Activity: 756
Merit: 17
|
 |
December 19, 2020, 05:21:47 PM |
|
24000 doları da gördük. ufaktan bi korku oluşmaya başladı. bakalım çöküş kaç dolardan gelcek bu sefer. umarım tekrar 7-8klara düşmez.
|
██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▄ BYBIT │ reddit ▄ ▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██► Sports & Derivatives Trading ► Mobile App for iPhone & Android ► 24/7 Customer Support ► NFT Marketplace ► Launchpad/Launchpool
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
|
 |
December 19, 2020, 05:58:31 PM |
|
Karanlık sulardayız. 2017 ve diğer yıllarda oldugu gibi olursa en tepeye bir arpa boyu yol kaldı gibi. Umarım forumdan zarara giren olmaz..
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2800
Merit: 1600
|
 |
December 19, 2020, 06:15:57 PM |
|
Belki de ralliye yeni başlıyoruz ama bazıları şimdiden FUD oluşturmaya başlamış. Bırakın da insanlar keyfini çıkarsın. 
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
|
 |
December 19, 2020, 06:18:40 PM |
|
Belki de ralliye yeni başlıyoruz ama bazıları şimdiden FUD oluşturmaya başlamış. Bırakın da insanlar keyfini çıkarsın.  FUD. olarak düşünme dostum. Sadece tehlikeli duruyor dikkat edin demek istedim. burdan 50k ya da cıksa sasırmam, 10k ya da düşsse şaşırmam. Yoksa 100K olsun beni mutlu eder.
|
|
|
|
jakdanyel
Sr. Member

Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
|
 |
December 19, 2020, 06:19:25 PM |
|
Düzeltme gelse bile ben bitcoinin 20 bin doların üstünde kalacağını düşünüyorum boş yere korku yaşamaya gerek yok ama bu zamanlarda biraz temkinli davranmakta fayda var kaldıraçlı işlem yapıyorsanız kaldıraç oranlarını düşürmenizi şiddetle öneririm.
|
| Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | Available in EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
Bthd
Legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
|
 |
December 19, 2020, 07:02:45 PM |
|
Karanlık sulardayız. 2017 ve diğer yıllarda oldugu gibi olursa en tepeye bir arpa boyu yol kaldı gibi. Umarım forumdan zarara giren olmaz..
Beklentilerimiz tamamen farklı, 2016'ya benzetiyorum bu seneki grafikleri. Tabi ki geçmiştekinin aynısı olacak diye bir kural yok ancak gerekçelerimi anlatayım. 2. halving tarihi: 9 Temmuz 2016 ( BTC=~680$) Halving sonrası eski ATH kırılış tarihi: Halvingden 6 ay sonra Şubat 2017 ( BTC=~1130$) Bir sonraki halving öncesi görülen ATH: Halvingden 17 ay sonra Aralık 2018 ( BTC=~19300$) 3. halving tarihi: 11 Mayıs 2020 ( BTC=~9700$) Halving sonrası eski ATH kırılış tarihi: Halvingden 6 ay sonra Kasım 2020 ( BTC=~19300$) Bir sonraki halving öncesi görülen ATH: ? Halving sonrasında görülen psikolojik etkiyle borsa cüzdanlarındaki bitcoin miktarının azalışını ve kurumsal şirketler tarafından oluşturulan etkiyle birleştiğini de hesaba katarsak hala gerçek ATH noktası için zaman olduğunu düşünüyorum. *Görsel kaynağı 1
|
|
|
|
torrentco
|
 |
December 19, 2020, 07:06:26 PM |
|
yine donsuzlar basmış başlıgı  felaket senaryoları filan inşallah kotu olmaz sonular filan komik olmayın lan.tipik turk olmayın. sizin yemedi yiyenler kazandı kazanıyor bu kadar basit bitti.ne kadar ekmek o kadar kofte.o riski alamıyorsan o parayida kazanmazsınız bu kadar basit. bu arada 3 sene sonra gelen ath 24k olmaz bu cok net.30k olur 40 k olur ama 24k gibi bir rakamda yeni ath olmaz. benim gonlum 50-60 arası bir yerde bir gercek ath olmasından yana.genelde konusulan realist rakamlarda buralar zaten.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2800
Merit: 1600
|
 |
December 19, 2020, 07:35:47 PM |
|
FUD. olarak düşünme dostum. Sadece tehlikeli duruyor dikkat edin demek istedim. burdan 50k ya da cıksa sasırmam, 10k ya da düşsse şaşırmam. Yoksa 100K olsun beni mutlu eder. Sadece size özel dememiştim onu. Ayı piyasasında aylarca bekleyenlerin boğanın ilk kıpırtılarında panik yapıp ufak kar marjlarıyla satmasını istemem. Cefasını çekenler sefasını sürsün. Yoksa sonları 2017 rallisinde erkenden çıkanlar gibi olur kafalarını dağa taşa vururlar.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
 |
December 19, 2020, 07:51:30 PM |
|
100 bin dolar olunca bu mesajı alıntılayın.
100 bin dolar olunca 100 tane alacağım 
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
 |
December 19, 2020, 07:54:24 PM |
|
21.454 $
Teknoloji ve yeniliklere hiç bir güç engel olamaz. Binlerce yıldır hayatımızda bir şeyler değişmeye devam ediyor ve belki de torunlarımız fiat para yada kağıt paranın ne demek olduğunu bilmeyecekler. Bitcoin gelecekte bir gün başarısız olsa dahi bir şeyleri değiştirmeye başladığı tartışılmaz bir gerçek.
Bitcoin basaramazsa; Kendine inananları dahil çoğu kişiyi batıracaktır  Bitcoin önünde çok engel var. Filmin sonu nasıl bitecek göreceğiz. YTD. dur tahmin edeyim elinde 0,0001 btc bile yok degil mi? sende 1000$ a dussede alsaydık tayfasındansın di mi?  1000 dolar olsun 100 tane alacağım 
|
|
|
|
gribalenfeksiyon
|
 |
December 20, 2020, 08:07:48 AM |
|
konuda ilerlerken 2014te atılan mesajı gördüm ve mesaj şu: " 560tl yi geçmiş daha da artması ümidiyle."  duygulandım resmen abi o zamanki fiyata bak bi de şimdiki fiyata bak ah ah o zamanlar nerdeydik be 
|
|
|
|
anonymous3x
|
 |
December 21, 2020, 03:27:34 PM |
|
Kumar devam ediyor. Biri yine slot makinesinin, kolu çevirdi. Dönüyor her şey dansöz gibi. 
|
|
|
|
anonymous3x
|
 |
December 21, 2020, 07:24:38 PM Last edit: December 21, 2020, 07:34:45 PM by anonymous3x Merited by EFS (2), Halab (2) |
|
Biraz önce eve geldim 3 bira içmiştim Kedimi sevdim...
.... Sonra odama geçtim piyasalara baktım Herkes kıyamet senaryosu çiziyordu Yok 1929 yok çöküş yetti be. Dolarizasyon midemi bulandiryor artık Gidip biraz daha kripto para satın aldım Bitcoin ve daha niceleri Ne biliyormusunuz Canı cehenneme herşeyin Ne olacaksa olsun Buradayım ve hazırım
İyi geceler
Son bir şey daha eğer dolar tutuyorsaniz kendi tercihiniz ama ben dolar sohbetlerinden köşe başı dolar ne olacaklardan ve artan dolarizasyondan bunaldım. Yaşasın kripto para yaşasın metaller diyorum. Yetti gerçekten.
YTD
|
|
|
|
|