torrentco
|
 |
January 08, 2021, 11:10:36 AM |
|
Bitcoin'in yükselişi karşısında düştü, düşüyor, düşecek diyenleri çok benzettiğim bir olay var; sulu derbide frikik kullanan Tümer Metin'in sahaya atılan cisimler karşısında "Atın atında biz de daha çok atalım" demesi gibi davranıyor bitcoin.  hocam insanlar savunma mekanizması olarak yapıyorlar onu. psikolojilerini ayakta tutabilmek için. düşünsene 20k den satmışsın ATH geldi diye,su an fiyat 42k e dayandı.nasıl teselli edeceksin kendini? bende 20-25 aralıgından bir ton sattım çok üzgünüm.allaha sukur hepsini satmamışım diyorum kafayı yerdim şimdi. yinede düşssün geri alayım derdim. su anda ben bile istiyorum yani düşssün biraz altlar duzelsin sattıgımı geri alayım diye. ama ne yazık ki hiç sanmıyorum...
|
|
|
|
Lachrymose
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1108
|
 |
January 08, 2021, 11:27:08 AM |
|
Hiç düşecek gibi bir tipi yok ama şu noktada en kötü stabil kalırsa yaptığımız yatirimlardan çok iyi geri dönüşler alacağız. Umarım yoluna devam eder.
|
|
|
|
darkworld
Member

Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
|
 |
January 08, 2021, 03:34:27 PM |
|
Bitcoin her zaman şaşırtmayı sever:) herkes sürekli yükselecek demeye ve almaya başladı bence ufak bir sirkeleme yapacaklar ancak hiç kimse sonucu bilemiyor yanılma payımda var 
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
Activity: 1680
Merit: 1505
|
 |
January 08, 2021, 05:37:35 PM |
|
42 binden döndü. 50 bin artık muhtemel bir tahmin olarak gözüküyor kısa vadede. Buraya kadar gelmişken 50 bin doları görmeden olmaz herhalde 
|
|
|
|
Kusman
Member

Activity: 756
Merit: 17
|
 |
January 08, 2021, 06:44:58 PM |
|
50k dönüş için son kısım bence. kırarsa daha iştahlı alımlar gelecektir. hala güvenmeyen büyük bir kesim var. onların da güvenini alması durumunda oluşacak fiyatı düşünemiyorum.
|
██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▄ BYBIT │ reddit ▄ ▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██► Sports & Derivatives Trading ► Mobile App for iPhone & Android ► 24/7 Customer Support ► NFT Marketplace ► Launchpad/Launchpool
|
|
|
anonymous3x
|
 |
January 08, 2021, 09:04:49 PM |
|
Az kalsın işyerini kapatıp madencilik işine giriyordum. 10.000 dolara üret bitcoini 40.000 dolara sat. Vallahi adamları zengin ettiler. Bilen varsa bu işi köşe olmuştur. Altın Gümüş madencileri bu kadar kazanmıyor.
Neyse sonunda düzeltme başladı galiba. Geldiği gibi inecekse sorun yok ben haftalık ortalamalarda bekliyorum . .YTD
|
|
|
|
Distraction
|
 |
January 08, 2021, 09:51:00 PM |
|
Az kalsın işyerini kapatıp madencilik işine giriyordum. 10.000 dolara üret bitcoini 40.000 dolara sat. Vallahi adamları zengin ettiler. Bilen varsa bu işi köşe olmuştur. Altın Gümüş madencileri bu kadar kazanmıyor.
Neyse sonunda düzeltme başladı galiba. Geldiği gibi inecekse sorun yok ben haftalık ortalamalarda bekliyorum . .YTD
düzeltme değil bence bu sıradan bir hareket. hala düne göre %0.5 yukarıda. böyle düzeltme mi olur? düzeltme bence en az 15k büyüklüğünde olacak
|
|
|
|
trendcoin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1141
|
 |
January 09, 2021, 04:23:23 AM |
|
bence bu saatten sonra bitcoin'de düşüş yaşanmasının herhangi bir önemi yok. problem oluşturabilecek tek şey, paranın nereye doğru akacağı olabilir. çok ihtimal vermiyorum ama fiyat düşerken btc dominance artarsa ya da para stabil coinlere falan akarsa çok pis cum shot atmışlar demek olur.
|
Darbeciler emperyalistlerin yerli işbirlikçileridir.
|
|
|
vincetcm
|
 |
January 09, 2021, 05:35:35 PM |
|
10 15 20 25 30 40 derken 50 hedefe girdi, insanlar 50 ye odaklanmışken kar satışları başlayabilir, bu seviyelerde dikkatli olmak gerekiyor.
Yıllardır olduğu gibi yine terste kaldım, ben yandım siz yanmayın.
|
|
|
|
torrentco
|
 |
January 09, 2021, 05:52:35 PM |
|
10 15 20 25 30 40 derken 50 hedefe girdi, insanlar 50 ye odaklanmışken kar satışları başlayabilir, bu seviyelerde dikkatli olmak gerekiyor.
Yıllardır olduğu gibi yine terste kaldım, ben yandım siz yanmayın.
kim terste kalmadı ki. altcoinlerle tanıstıgım gune lanet olsun.(XRP hariç butun sermayem ondan gelmişti onun yeri ayrıdır bende)
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
100 ü geçecek gibi geliyor 100 le 200 arasında kaç saat kalır acaba :- ve hangi global borsa o günkü hacme kapanmadan dayanabilecek 
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2800
Merit: 1600
|
 |
January 10, 2021, 07:12:06 AM |
|
41 bin dolar da geçildi 41 kere maşallah diyelim.  50 binde neler olacağını çok merak ediyorum. Direnç mi gösterecek yoksa 30 ve 40 binde olduğu gibi zorlanmadan geçecek mi?
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
|
Aqualung89
|
 |
January 10, 2021, 01:26:40 PM |
|
Deli gibi para basılıyor o yüzden ufak tefek düşüşler bile etkilemiyor her zaman söylediğimiz gibi önünü göremiyoruz ve kestirmek zor. Hakikaten bu yıl böyle giderse hiç şaşırmıcam.
|
|
|
|
vincetcm
|
 |
January 10, 2021, 07:49:45 PM |
|
Düşüş sinyalini verdi, aylık ortalamaya düşebilir ama bu bitcoin sağı solu belli olmuyor. Böyle düşünenleri de terste bırakabilir. Herkes kendi hesabını kitabını yapsın bu saatten sonra.. ya 50 bin ya 30 bin bakalım nereye gidecek?
|
|
|
|
teramit
Legendary
|
 |
January 10, 2021, 09:44:54 PM |
|
Düşüş sinyalini verdi, aylık ortalamaya düşebilir ama bu bitcoin sağı solu belli olmuyor. Böyle düşünenleri de terste bırakabilir. Herkes kendi hesabını kitabını yapsın bu saatten sonra.. ya 50 bin ya 30 bin bakalım nereye gidecek?
bu tarz çekilmeler doğal fibonacci desteklerinden sekiyor, hiç çekilmeden ne kadar giderse o kadar sert düşüşler gösterir. Daha ünal amca Ferdi abi falan girecekler onlar girmeden düşmez, adam arıyor alıp 3 yıl bekleyeceğim ben al-satçı değilim diyor , heh tam yeri buyur gir  Bu arkadaşlar olduğu sürece fiyatın sırtı kolay yere gelmez alınca en ufak düşüşte panik yapıp satacaklar da bunlar , o yüzden bunlar girince çalkalanmalar artacak ama yüze de merdiven dayatacaktır diye umut ediyoruz. Sorun bu adamların ne kadar parası var ve nereye kadar fiyatı beslerler burda esasen onu dazamanla görürüz 
|
|
|
|
|
anonymous3x
|
 |
January 11, 2021, 11:46:58 AM |
|
Kurt puslu havayı sever bırakalım düşürsünler.
Para kazanmanın yolu sokaklar kana bulandiginda alım yapmaktir. Haftalık ortalamalarımiz belli. Sabır sabır. Ortalamalar fiyatı kendine çekecektir. Bunu düsus olarak bile görmüyorum iki ayda 3'e katlanan fiyatlar gördük.
|
|
|
|
teramit
Legendary
|
 |
January 11, 2021, 03:15:07 PM |
|
günde basılan bitcoin sayısı kaç ki satıp fiyatı etkilesinler, binance da dakika satılıyor bir günde basılan btc , madenciliğin fiyatı etkilemesi haberleri sadece acemileri etkileyecek niteliktedir. Yemeyin bunları
|
|
|
|
heyhat
Full Member

Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
|
 |
January 11, 2021, 03:29:41 PM |
|
günde basılan bitcoin sayısı kaç ki satıp fiyatı etkilesinler, binance da dakika satılıyor bir günde basılan btc , madenciliğin fiyatı etkilemesi haberleri sadece acemileri etkileyecek niteliktedir. Yemeyin bunları Elbette tek başına değildir hocam. Ancak madenciler düzeltmeye ivme vermiş olabilir.
|
|
|
|
|