anonymous3x
|
 |
October 21, 2021, 03:38:54 PM |
|
Herkes tutturdu bir yıl sonu türküsü bir de sonbahar türküsü. Balinalar da el mahkum bu türküye ayak uydurmak zorundaydı çünkü onlarda içerde. Türkü devam ediyor ama oynayan yok. Kendileri çalıp kendileri oynuyor. Bitcoinin gidecek yeri pek kalmadı ama bence ağır yükseliyor daha agresif yükselmeli... Yıl sonunda 100.000 hedefi hala orada. Plan B'nin yanıldıgını gören olmamış öyle diyorlar çok değil bir X2 daha yaparsa hedefler geliyor anlaşılan.  Daha agresif daha sert yükselişler tepeye giderken yaşanır yükselişlerin hızlanması gerekiyor aksi halde son dans bile içerdeki bir avuç küçük yatırımcı için tatsız geçecektir.
|
|
|
|
Korkunchortlak
Jr. Member
Offline
Activity: 198
Merit: 2
|
 |
October 22, 2021, 07:52:14 AM |
|
100 bin sizin olsun 70 bin benim  son 5 bin dolar sonra elveda kripto
|
|
|
|
anonymous3x
|
 |
October 24, 2021, 01:07:18 PM |
|
Kasım aylarına girerken Bitcoinde yükselişin sertleşmesi olumlu karşılanabilir. Daha hızlı yükselişler altcoinler tarafında beklenebilir. Yükselişler daha agresif ve sert olmalı ki tepe mumunu koyalım.
Tüm dünya bu son ralliyi beklerken bende çöküş sonrası alım için biraz emtia tarafında pay bırakıyorum nakitleri de alım için hazırlıyorum tabi. Zira çöküşte etrafta kimse kalmadığında, pc başında olacağız.
Ama önce özellikle altcoinler tarafında daha agresif yükselişler gelmeli diye umut ediyorum. Piyasa çok durağan ve bozuk ilerliyor. Kasım-Aralık aylarında telafi edilecektir diye düşünüyorum. Böyle bir ileri bir geri giderek değilde yukarı yönde fırlayarak gitmeli bitcoin.
2022'de ise bizim mesai başlar orası ayrı.
YTD.
|
|
|
|
anonymous3x
|
 |
October 25, 2021, 12:51:50 PM Last edit: October 25, 2021, 01:07:17 PM by anonymous3x |
|
Bitcoin Altın grafiği. Sürdülebilir olmaktan çıkmak üzere, balonun son evresine gireceğiz gibi duruyor. Final dalgasına doğru. Final dalgasından sonra masada kalanların bitcoin veya diğer risk ürünleri olacağını sanmıyorum.  
|
|
|
|
entymie
Newbie
Offline
Activity: 6
Merit: 0
|
 |
October 28, 2021, 06:56:32 PM |
|
100 bin hedef olmuş. Herkes şarkı gibi 100 bin konuşuyor bir ağızdan.
|
|
|
|
illetyus
|
 |
October 28, 2021, 09:59:05 PM |
|
Bugün hem short hemde long temizliği için anlık sert dalgalanmalar oldu. CZ'nin dediği gibi Q4 bol dalgalı olacak gibi.
|
|
|
|
anonymous3x
|
 |
October 29, 2021, 08:04:15 AM Last edit: October 29, 2021, 08:14:18 AM by anonymous3x |
|
Sene sonu ve 2022 ilk yarısı hedefleri doğrultusunda piyasa tam gaz devam ediyor. 2022 yılına hazırlıklı olanlar tayfasındayım.
2022-2024 yılları arasında yaşanacak her türlü çöküş senaryosuna hazırım. Büyük paralar kazanacağız ama önce bitcoin ve altcoinler çok daha hızlı ve sert yükselmeli.
Piyasalar yükselirken unuttuğumuz bir gerçeği yazalım:
Nakitiniz yoksa; yoksunuzdur.
YTD.
|
|
|
|
anonymous3x
|
 |
October 29, 2021, 12:01:26 PM |
|
Yaparlarsa fed toplantısında bir silkeleme daha yaparlar ardından özellikle aralık ocak gibi yeni zirveler en sonunda sabırsızları tepede mala kitleyip sağlam bir çöküş... YTD

|
|
|
|
anonymous3x
|
 |
October 30, 2021, 05:44:05 PM |
|
Şöyle bir süreç mi yaşayacağız acaba?
Durgunluk = 2018-2020 Açılış dalgası = Defi çılgınlığı 2020-2021 (ilk farkındalık) Mega dalga = Nft çılgınlığı 2021 Ocak - 2021 Haziran (yüksek kazanç) Sönük dalga = Metaverse 2021 Eylül - 2022 (durağan kazanç) Çöküş (büyük kayıp)
|
|
|
|
|
illetyus
|
 |
November 01, 2021, 08:25:49 PM |
|
Aralıkta ikinci dalga boğa ve sonrasında çöküş. Herkesin aklında olan senaryo. Kendi adıma bu piyasa beni defalarca şaşırttı. 13 marttaki çöküş şok etmişti ve yaşadığımız bu boğada hayallerimin ötesinde bir sezon oldu. Muhtemelen önümüzdeki dönem yine şaşıracağım. Umarım bu şaşırma yine rekor üzerine rekor gelmesi ile gerçekleşir.
|
|
|
|
anonymous3x
|
 |
November 02, 2021, 06:45:46 AM |
|
Aralıkta ikinci dalga boğa ve sonrasında çöküş. Herkesin aklında olan senaryo. Kendi adıma bu piyasa beni defalarca şaşırttı. 13 marttaki çöküş şok etmişti ve yaşadığımız bu boğada hayallerimin ötesinde bir sezon oldu. Muhtemelen önümüzdeki dönem yine şaşıracağım. Umarım bu şaşırma yine rekor üzerine rekor gelmesi ile gerçekleşir.
Bir iki silkeleme daha yapacaklarını düşünüyorum dediğin senaryoyu fiyatlayan çok küçük yatırımcı var bunları korkutmak silkelenmesi için bir iki düşüş gelirse şaşırmam birde longcuları patlatmak isteyebilirler yükselişten önce ama en nihayetinde bende piyasanın Aralık Ocak hatta daha da uzayabilir özellikle altcoinler tarafında yükselişle geçecigini düşünüyorum. - 2020 marttan bu yana gelen yükselişlerin son dalgası içinde oldugumuzu düşünüyorum bu son dalga nerede biter bunu bilmek zor ama görünen o ki çoğunluk 2022 ocak-haziran arasında yani 2022 ilk yarısı diyelim bu dalganın biteceğinde hemfikir. Ytd.
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
Offline
Activity: 1680
Merit: 1501
VPN Friendly & Exclusive Bonuses!
|
twitterda böyle bir grafik gördüm gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bunu bize zaman göstericek bakalım.Yaklaşık 200k dolarlık bir hedef söz konusu. 100k doları herkes bekliyor artık psikolojik sınır oldu ama gelirse devam eder mi büyük soru? https://twitter.com/TechDev_52/status/1457404146764627974?s=20
|
|
|
|
illetyus
|
 |
November 10, 2021, 10:21:23 PM |
|
Bugün çok sert hareketler yapıyor 62'ye kadar saldı 65'e geri topladı. Bir iki gündür dump bekliyordum çünkü neşem ne zaman pik yapsa akabinde düşüş gelir.  70 üstünü görsekte tamamen ikna olsak şu trende.
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Offline
Activity: 2408
Merit: 1195
|
 |
November 19, 2021, 01:11:02 PM |
|
Bugün çok sert hareketler yapıyor 62'ye kadar saldı 65'e geri topladı. Bir iki gündür dump bekliyordum çünkü neşem ne zaman pik yapsa akabinde düşüş gelir.  70 üstünü görsekte tamamen ikna olsak şu trende. Yavaş yavaş salması lazımdı ve saldı bu salışlar bir temel oluşturabilir oraya yapıştıktan sonra üst seviyelere direkt çıkarsa değil 70, 100 bin dolar bile mümkün olacaktır bence hocam hatta grafikte benzer hareketler olursa 200 bin dolar görürse herkes şaşırır 
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
illetyus
|
 |
November 20, 2021, 05:58:03 PM Last edit: November 20, 2021, 06:09:07 PM by illetyus Merited by EFS (2), mhanbostanci (1) |
|
Uzun vade tutuların yaptığı hareketler ve fiyat arasındaki ilişkiye bakarsak önümüz bullish. Buda 2012-2013 sezonu ile şuan içinde bulunduğumuz sezonu karşılaştıran grafik.  Borsadaki önemli değişlerden bir tanesi boğa piyasalarının bitişinin en büyük sinyallerinden bir tanesi boğa piyasası boyunca görülmemiş büyüklükteki devasa yeşil dik mumlardır. Şuan grafik ikili tepe olarak duruyor bitcoin gibi bir varlığın iki tepe ile final yapacağına pek ihtimal vermiyorum.
|
|
|
|
anonymous3x
|
 |
November 21, 2021, 09:17:28 AM |
|
Bitcoinin bundan sonra yapacağı hareketlerin boyutu ne olacak bilmiyoruz bu son dalganın 3 ay mı 9 ay mı ne kadar sürecek yine bilmiyoruz. Ancak bildiğimiz bir şey var ne yaparsa yapsın son şakasını yapıyor olacak ve bu sönük dalga tamamlandığında içerde kalmak istemem.
2020 Mart ayından sonra boğa başladığında 2021 hazirana kadar 1 yılda 20x yapmış piyasadan beklentim artık maksimum 3x'tir. 20x'i kaçırıp 3x peşinde koşmak biraz yorucu olabilir ancak yinede fırsat kovalayanlara başarılar diliyorum. Getiri fırsatı hala var ancak işler ters giderse 20x artmış bir piyasanın çökmesinde duman çıkacağını bilmek lazım.
Birde piyasa bu son dalgada 3x daha giderse total market cap 9 trilyon dolara çıkarsa; 2020 marttan bu yana 20*3 = 60x getiri demek. Bu daha felaket bir çöküşe yol açabilir altımız tamamen boş olur o zaman.
|
|
|
|
illetyus
|
 |
November 26, 2021, 10:49:27 AM |
|
Kasım aralık rallisi olayı suya düştü. Tam yerini sağlamlaştırdı buradan yukarı döner dedik 54.500'e indi. Bu düşüşle birlikte Bir ay içerisinde tersten 2x çektim. Uzun vade cüzdana çekip bir süre takip etmek istemiyorum.
|
|
|
|
torrentco
|
 |
November 26, 2021, 12:13:52 PM |
|
Kasım aralık rallisi olayı suya düştü. Tam yerini sağlamlaştırdı buradan yukarı döner dedik 54.500'e indi. Bu düşüşle birlikte Bir ay içerisinde tersten 2x çektim. Uzun vade cüzdana çekip bir süre takip etmek istemiyorum.
gayet normal heryer kedi kopek. gunde 50 ico yapılıyor hepsi 10X yapıyor. screenshotlar yuzbinlerce dolara satılıyor. boyle bir para yok piyasada. 2017 ni aynısını yasıyoruz.ilk once cumleten çakılma,ardından bitcoin butun altları ezip %70+ dominasyon ardından alt rallisi. bu donguye 3. kez sahit olacagıma o kadar eminim ki neredeyse. bir 4-5 ay sıkıntılı gecebilir yalnız.
|
|
|
|
illetyus
|
 |
November 27, 2021, 08:01:01 AM |
|
Dün El-Salvador başkanı Bukele 100 BTC daha çekti. Buy the dip diyor.  Gerçekten daha önceki düzeltmelerde iyi yerden almıştı. Umarım yine dibi alıyordur.
|
|
|
|
|