coaex
|
|
November 26, 2015, 12:35:14 PM |
|
365$ oldu, bakalım nereye kadar devam edicek.
huobi, 370$'ı geçiyor şu an
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
November 26, 2015, 12:37:57 PM |
|
normalde bu tur hareketlenmeler, amerika ya da cin uykudayken olmazdi, erken basladik. amerika su an yeni yeni uyaniyor.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
coaex
|
|
November 26, 2015, 12:39:38 PM |
|
normalde bu tur hareketlenmeler, amerika ya da cin uykudayken olmazdi, erken basladik. amerika su an yeni yeni uyaniyor.
yatırımcının uyku saati olmaz birçok yatırımcı arkadaşım var yurtdışında, adamların uyku düzeni neredeyse hiç yok.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
November 26, 2015, 12:54:03 PM |
|
evett beklenen dump geldi 100 dolar kar ederken, 300 dolar içeri girdik hadi bakalım
|
signature not found.
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
November 26, 2015, 01:00:12 PM |
|
5 saatte cikiyor, 10 dakkada asagiya basiyorlar, nurtopu gibi upuzun kipkirmizi bir dildomuz oldu..
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
November 26, 2015, 01:13:37 PM |
|
Panik alımı yaptım. Elimdeki tlnin yarısını btcye çevirdim. Hemen peşine düşüş geldi. Satmadım şuan %50-%50 beklemedeyim.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
November 26, 2015, 04:12:51 PM |
|
Panik alımı yaptım. Elimdeki tlnin yarısını btcye çevirdim. Hemen peşine düşüş geldi. Satmadım şuan %50-%50 beklemedeyim.
benimde aynı oldu satmadım bekleidkçe giriyor. pardon düşüyor
|
signature not found.
|
|
|
DevilMorgan
|
|
November 26, 2015, 04:58:20 PM |
|
Birdaha yükseliş yapıp düşecektir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
November 26, 2015, 06:24:23 PM |
|
Bende yeni bir pump üzerine daha büyük bir dump bekliyorum
|
signature not found.
|
|
|
nasituygun
Legendary
|
|
November 26, 2015, 07:02:05 PM |
|
Bende öyle umuyorum. Şayet öyle olmaz ise birazcık zarar edeceğim. Zarar etmemem için bir pump bekliyorum. Geldi Geldi gelmedi yapacak bir şey yok.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
November 26, 2015, 09:14:08 PM |
|
gunluk grafiklerde bozulma yok, 310 dolarlardan gelen kisa vadeli trend ve 200 den baslayan uzun vadeli trend yukari konumunu koruyor. 320 dolar altini gormedigimiz her gun, ana trend icin olumlu olacaktir. sene bitmeden 500 dolar tekrar gorulebilir. ytd.
|
|
|
|
DanDan
|
|
November 26, 2015, 11:19:01 PM |
|
Daha kasım ayı bitmedi, ne olacağı hiç belli olmaz. 3 günde bile çok şey değişiyor, 3 ay içinde kim bilir neler olur. Ben yeniden 500 dolara kalıcı olmayan bir hareket bekliyorum. 3 gün önce şöyle yazmıştım, beni yanıltmadı. Yeniden 350 doların üzerine attı Bitcoin.
|
|
|
|
.BITSLER. | ▄███ ▄████▀ ▄████▀ ▄████▀ ▄██▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▄████▄ ▄████▄ ▀████▄ █████ ██████ ██████ █████ ▀████▄ ▀████▀ ▀████▀ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄▄████▀ ▀██████▀ ▀▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ ▄▄▄▄▀▀▀▀ ▄▄█▄▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▀▄▄ ▀█▀▀ ▄ ▀████ ▀▀▄ █ █▄ ▀▄ ▀████ ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▀ ▀▄▄ ▀████ ▄▄▄▀▀▀ █ █ ▄ ▀▄ ▄▄▄▀▀▀ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▄▄ ███ ▀██ █ ▀▀ █ █ ███ ▀██ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▄ █ ▀▀ █ ▀▀▄ ███▄ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▄ █ ▀▀▄▄▄▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀ | | | | ▄▄▄██████▄▄▄ ▄▄████████████████▄▄ ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄ ▄ ▄█████▀ ▀█████▄ ██▄▄ █████▀ ▄ ▀█████ ████████ ▄██ █████ ████████▄ ███▀ ████▄ █████████▀▀ ▄███▀ █████ █▀▀▀ █████ █████ ▄▄▄ ████ █████ █████ ▀▀ ████▀ █████ █████ █████▄ ▄█████ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀ ▀▀████████████████▀▀ ▀▀▀██████▀▀▀ | | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄ █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█ █▀▀ ███████████████████ ▀▀█ █▀ ███████████████████████ ▀█ █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█ ▄█▀ ██████████████▀ ▀█████ ▀█▄ ███ ███████████▀▀ ▀▀██ ███ ███ ███████▀▀ ███ ███ ▀▀▀▀ ███ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ▀▀ █▄ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ █▄ ▀█████████▀ ▀█▄ ▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀█▄▄ ▄▄▄ ▀▀█████ | | | [ | | ] |
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
November 27, 2015, 08:36:18 AM |
|
350 ve üzerini zorluyor dumpta zarardan dolayı bekleten varsa bu fiyatlar telafi ediyordur diye düşünüyorum. Beni kurtarmıyor bekliyorum hala
|
signature not found.
|
|
|
DevilMorgan
|
|
November 27, 2015, 09:27:00 AM |
|
bitstamp önde gidiyor huobi den
Bitstamp 364 USD, Huobi 352.61/2253.95
|
|
|
|
salinizm
|
|
November 27, 2015, 12:37:39 PM |
|
400 ü görecek bu haftasonu gibi sanki. umutlarım o yönde. ytd.
|
|
|
|
DanDan
|
|
November 28, 2015, 12:53:38 PM |
|
Bitstamp 354.35 BTC-e 349.54 Bitfinex 355.55 Huobi 358.92 / 2294.26
350 doların üstünde tutunması olumlu.
|
|
|
|
.BITSLER. | ▄███ ▄████▀ ▄████▀ ▄████▀ ▄██▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▄████▄ ▄████▄ ▀████▄ █████ ██████ ██████ █████ ▀████▄ ▀████▀ ▀████▀ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄▄████▀ ▀██████▀ ▀▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ ▄▄▄▄▀▀▀▀ ▄▄█▄▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▀▄▄ ▀█▀▀ ▄ ▀████ ▀▀▄ █ █▄ ▀▄ ▀████ ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▀ ▀▄▄ ▀████ ▄▄▄▀▀▀ █ █ ▄ ▀▄ ▄▄▄▀▀▀ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▄▄ ███ ▀██ █ ▀▀ █ █ ███ ▀██ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▄ █ ▀▀ █ ▀▀▄ ███▄ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▄ █ ▀▀▄▄▄▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀ | | | | ▄▄▄██████▄▄▄ ▄▄████████████████▄▄ ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄ ▄ ▄█████▀ ▀█████▄ ██▄▄ █████▀ ▄ ▀█████ ████████ ▄██ █████ ████████▄ ███▀ ████▄ █████████▀▀ ▄███▀ █████ █▀▀▀ █████ █████ ▄▄▄ ████ █████ █████ ▀▀ ████▀ █████ █████ █████▄ ▄█████ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀ ▀▀████████████████▀▀ ▀▀▀██████▀▀▀ | | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄ █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█ █▀▀ ███████████████████ ▀▀█ █▀ ███████████████████████ ▀█ █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█ ▄█▀ ██████████████▀ ▀█████ ▀█▄ ███ ███████████▀▀ ▀▀██ ███ ███ ███████▀▀ ███ ███ ▀▀▀▀ ███ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ▀▀ █▄ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ █▄ ▀█████████▀ ▀█▄ ▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀█▄▄ ▄▄▄ ▀▀█████ | | | [ | | ] |
|
|
|
|
frank0929
|
|
November 29, 2015, 01:27:22 PM |
|
Piyasalarda olumlu bir hava var. Yavaş yavaş 400 dolar bandına yaklaşıyor. Black Friday dönemi öncesi yükseliş gördük, bakalım Christmas'ta da benzer bir hareket olacak mı?
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
November 29, 2015, 08:16:19 PM |
|
Bu 2. haftayı da pozitif kapatacak gibi btc fiyatı. Şu ana kadar haftalık bazda 8'er hafta 2 kez pozitif kapatmıştı. (halk dilinde: Haftalık bakıldığında yeşil dildo üst üste 8 kez denk geldi, bu hafta 2. kez yeşil tamamlanıyor).
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
|
|
November 29, 2015, 08:18:50 PM |
|
Bitcoin için meşhur kasım ayının da sonuna geldik. Bakalım bizim için hazırlanmış bir sürpriz var mı? Ben açıkçası korktum, bu yüzden %55-%45 şeklinde beklemedeyim.
|
|
|
|
|