nyks
|
|
December 16, 2015, 10:14:54 PM |
|
Az biraz birikimim var bitcoin almak istiyorum ama zaten fiyatı yüksek çıksa çıksa daha 50 60 dolar çıkar inerse iki katı trene binmekte biraz geç kaldım sanırım.
|
|
|
|
frank0929
|
|
December 16, 2015, 10:30:40 PM |
|
Az biraz birikimim var bitcoin almak istiyorum ama zaten fiyatı yüksek çıksa çıksa daha 50 60 dolar çıkar inerse iki katı trene binmekte biraz geç kaldım sanırım. Şu anda 450$. Yarıya inse 225$ olması lazım. Şu ortamda böyle bir şeyin gerçekleşmesini hiç olası bulmuyorum, ancak panik satışlarıyla anlık olarak sarkabilir ki öyle olsa bile hemen toparlar. Aşağıda 300-330-350 dolarda dirençler var. Yukarıda 500'ü kıramadığı için belki gidecek çok yeri yokmuş gibi görünüyor ama büyük bir düşüş yaşamasını beklememizi gerektirecek bir ortam da yok.
|
|
|
|
nyks
|
|
December 16, 2015, 10:37:16 PM |
|
Az biraz birikimim var bitcoin almak istiyorum ama zaten fiyatı yüksek çıksa çıksa daha 50 60 dolar çıkar inerse iki katı trene binmekte biraz geç kaldım sanırım. Şu anda 450$. Yarıya inse 225$ olması lazım. Şu ortamda böyle bir şeyin gerçekleşmesini hiç olası bulmuyorum, ancak panik satışlarıyla anlık olarak sarkabilir ki öyle olsa bile hemen toparlar. Aşağıda 300-330-350 dolarda dirençler var. Yukarıda 500'ü kıramadığı için belki gidecek çok yeri yokmuş gibi görünüyor ama büyük bir düşüş yaşamasını beklememizi gerektirecek bir ortam da yok. Piyasada biraz yeniyim ama ne bileyim beklenti yaratıp elimize verecekler gibi bir ortam yaratmışlar şuan
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
December 16, 2015, 10:40:24 PM |
|
Yükselebilir de düşebilir de. Bunu marketi yönlendiren büyük spekülatörlerden başka kimse %100 bilemez. Bu işte yeniyseniz ve uzun vadeli Bitcoin alıp saklamayı düşünmüyorsanız trade yapmadan önce marketleri çok sıkı takip edin ve grafikleri çok detaylı şekilde inceleyin. Geçmişte yaptığı hareketleri öğrenin, o hareketleri hangi olaylardan/haberlerden sonra yaptıklarını kontrol edin. Bilgi güçtür. Ne kadar bilgili olursanız hata yapma olasılığınız o kadar düşer.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
December 16, 2015, 11:55:33 PM |
|
Yükselebilir de düşebilir de. Bunu marketi yönlendiren büyük spekülatörlerden başka kimse %100 bilemez. Bu işte yeniyseniz ve uzun vadeli Bitcoin alıp saklamayı düşünmüyorsanız trade yapmadan önce marketleri çok sıkı takip edin ve grafikleri çok detaylı şekilde inceleyin. Geçmişte yaptığı hareketleri öğrenin, o hareketleri hangi olaylardan/haberlerden sonra yaptıklarını kontrol edin. Bilgi güçtür. Ne kadar bilgili olursanız hata yapma olasılığınız o kadar düşer.
Çok işe yarıyor mu bilmiyorum gördüğüm çok iyi algı oyunu var ne tarafa isterse oraya yatıyoruz. Mentalist izleyenler anlamıştır dediğimi
|
signature not found.
|
|
|
salinizm
|
|
December 17, 2015, 01:02:22 AM |
|
Kesin şöyle olacak böyle olacak diye kimse söz edemez bitcoin konusunda. Zaten düşeceğini yada yükseleceğini biliyosan zenginliğine zenginlik katarsın. Bakarsın algı yaratmışlar diyip almazsın önünde 450 dolardan 600 e çıkar vahlar çekersin tabii bunun tersi de mümkün. Diğer arkadaşın dediği gibi bilgi en büyük silahtır. Yeterli bilgi ve donanıma ulaştığında grafik aşağıda çakılsa yukarıda fırlasa sen bu dalgalanmalarda bir sörfçü gibi kendi işine bakarsın
|
|
|
|
summer345
Newbie
Activity: 10
Merit: 0
|
|
December 17, 2015, 02:55:51 AM |
|
Uzun vade yatırım düşünüyorsan hiç fiyat yükseldi diye düşünme hemen almaya başla derim .
|
|
|
|
Dilemma
|
|
December 17, 2015, 08:29:33 AM |
|
Algı yorumuna tamamen katılıyorum Genel eğilim hangi yöndeyse bitcoin tam tersi yöne doğru dönüyor veya döndürülüyor Büyük balıkların kazanması için küçük balıklar yem olmak zorunda..
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
December 17, 2015, 11:05:24 PM |
|
3000 yuan da tutunmuş gibi ama ben tedirginim hala. %100 nakite döndüm seyrediyorum ve bu durum çok sıkıcı. Bu gibi zamanlarda bir tarafa %100 geçmek hiç mantıklı bir hareket değil. Çok büyük kumar oynamışsınız. Sıkıcılığa dayanamadım ve üstüne o gece 440 doları görünce alım yaptım . %50 nakit %50 btc deyim. Güzel bir fırsat bekliyorum. 4 5 gündür çok bir oynama yok , dar bir alana şıkıştı. 3000 yuan 3050 yuan arasında zaman zaman 2990lar. 30 - 40 dolar band genişliğini özledim.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
December 18, 2015, 01:51:54 PM |
|
düşen altcoinlere gireyim diyorum bu seferde btc fiyatı yüksek geliyor fiyat düşünce karın yarısını götürüyor kısa vadeli işlemlerde elimizi kolumuzu bağladılar nerdeyse
|
|
|
|
tennozer
|
|
December 18, 2015, 06:27:51 PM |
|
500'e yaklaşırsa satarım, 450'nin altına inince alırım. Kısa vadeli trade stratejim bu şekilde. Yeni yıl öncesi çok büyük hareketler beklemiyorum.
Bitstamp 458.96 BTC-e 454.74 Bitfinex 459.8 Huobi 471.10/3053.04
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
December 18, 2015, 06:40:02 PM |
|
%100 tl ye geçtiğim günden beri şeytan dürtüyor. Al diye ama ben fiyatın düşmesini bekleyeceğim. Çünkü alırsam elimde patlama ihtimali yüksek.
|
|
|
|
Account Supplier
|
|
December 18, 2015, 08:44:34 PM |
|
Yahu herkes neden balinalardan korkuyor, çekiniyor? Bitcoin bu doğası gereği fiyat her zaman dalgalı olacak. Kendinize bir fiyat aralığı belirleyin kendi çapınızda bu aralıkta takılın. seçtiğiniz aralık düşük olursa shortçu, aralık yüksekse longcu olursunuz olur biter. Başkasının ne dediği de pek önemli olmaz.
|
|
|
|
jokerboy
|
|
December 18, 2015, 11:23:36 PM |
|
500'e yaklaşırsa satarım, 450'nin altına inince alırım. Kısa vadeli trade stratejim bu şekilde. Yeni yıl öncesi çok büyük hareketler beklemiyorum.
Bitstamp 458.96 BTC-e 454.74 Bitfinex 459.8 Huobi 471.10/3053.04
Al sat işlemlerinde günün saatine göre felan değişiyor. Acaba bu işi uzun süredir yapıyorsanız saatlere göre vs. taktikleri mi var bu işin yoksa başka türlü mü işliyor biraz fikir verebilir misiniz?
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
December 19, 2015, 11:54:35 AM |
|
zorluk artışıda geçti ama halen bi ufak tefek + yönlü kıpırdama haricinde gelişme yok işimiz çinlilere kaldı yine
|
|
|
|
salinizm
|
|
December 19, 2015, 02:38:03 PM |
|
bu haftasonu sakin geçireceğe benziyor. Pazartesi sert bir kıpırdama olur umarım. bu yatay seyirin hiç kimseye faydası yok...
|
|
|
|
peyami
Newbie
Activity: 9
|
|
December 19, 2015, 02:42:57 PM |
|
Arkadaşlar şuan alım yapmak mantıklı mı kaç dolar seviyesinden almak uygun olur ona göre btc alım teklifi vericem hazır fiyatı düşmüşken bi miktar ethereum almayı düşünüyorum.
|
|
|
|
tennozer
|
|
December 19, 2015, 03:42:13 PM |
|
Arkadaşlar şuan alım yapmak mantıklı mı kaç dolar seviyesinden almak uygun olur ona göre btc alım teklifi vericem hazır fiyatı düşmüşken bi miktar ethereum almayı düşünüyorum. Burada tanımadığın insanların yapacağı yoruma göre mi BTC alacaksın? Neden köprüden atlamıyorsun? Uçmak güzelmiş diyorlar forumlarda.
|
|
|
|
peyami
Newbie
Activity: 9
|
|
December 19, 2015, 03:52:15 PM |
|
Evet tanımadığım ama tecrübeli arkadaşların yorumuna göre alacağım biraz düşüş yaşanır mı ona göre bekleteyim diye sordum. Köprüden atlamakla alım yaparken düşme ihtimalini sormayı kıyasladığına göre bu kibirle köprüden senin atlaman daha iyi olur Mesaj başına para ödüyorlar sanırım Arkadaşlar şuan alım yapmak mantıklı mı kaç dolar seviyesinden almak uygun olur ona göre btc alım teklifi vericem hazır fiyatı düşmüşken bi miktar ethereum almayı düşünüyorum. Burada tanımadığın insanların yapacağı yoruma göre mi BTC alacaksın? Neden köprüden atlamıyorsun? Uçmak güzelmiş diyorlar forumlarda.
|
|
|
|
dukeneptun
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1000
|
|
December 19, 2015, 03:56:24 PM |
|
Evi arabayı satın Bitcoin alın diyorum ve artırıyorum, bankadan çekebileceğiniz maksimum miktarda kredi çekin ve hepsiyle Bitcoin alın. Bu taktikle uzun vadede kaybetme ihtimaliniz yok.
|
|
|
|
|