her boğanın sonunda fiyatın büyük düşüşleri yapmadan önce 1-2 aylık bir yatay/yukarı karışık trendi oluyor. iniş sakin olmuyor kesinlikle, ama yükseliş sakin sakin kendini alıştırıyor. asıl düşüşten birkaç gün önce arka arkaya güzel günler geçiriyoruz ve her şey tersine mi döndü derken olacak şey oluyor. şu an bir sonraki düşüşün mart sonu veya nisanın ilk haftasında olabileceğini düşünüyorum. bunun olacağını tahmin ederken kolay ama tam aklımdaki senaryo da gerçekleşse elim satmaya gitmiyor

insanların geçmişte yaptığı hatalara bakınca, kendime bir sen mi akıllısın diyorum ve anlık açgözlülüğümden vazgeçiyorum diyebilirim. şu an 75 bin üstü göründüğü anda satmak makul duruyor, sonra 60 bin dolardan %20 daha fazla bitcoin'e sahip olunabilir teoride. gerçekleşmesi çok zor bir senaryo değil ama sürekli beklerseniz fiyat 60.001 dolardan bile dönse emriniz gerçekleşmiyor ve bitcoin uçup gittiğiyle kalıyor.
Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla 60 bin doların altından almayı bekleyenler hala bekliyor. Bitcoin 51 bine düşse bu sefer 50 bin dolar altını bekleyecekler. 3-4 sene önce 16 bin dolara düştüğü zaman 10 binin altını bekleyenler gibi, onlar hala bekliyor.

Kimileri beklemeyi seviyor, kimileri birikimini aydan aya artırmayı.
Burada kimse kahin olmadığına göre yapılacak en iyi şey geçmişteki hatalardan ders çıkarıp gelecek için daha çok biriktirmek. Şanslıyız ki bunun için uzun bir zamanımız var.
şunun altına imzamı bırakırım. bekleyen her türlü bekler, çıkarken hep daha çıkacakmış gibi, düşerken de daha düşecekmiş gibi hissettirir ama nereden döneceğini bilmek imkansız. yolun sonunu bilmediğimize göre arada bir durup anı değerlendirmek gerekiyor.
65k$, 64k$, 63k$, 62k$, 61k$, 60k$, 59k$, 58k$, 57k$, 56k$, 55k$, 54k$, 53k$, 52k$, 51k$, 50k$, 49k$, 48k$, 47k$, 46k$, 45k$, 44k$, 43k$, 42k$, 41k$, 40k$
alım emriniz bunlardan herhangi birisi olabilir, ve sizden önceki tüm fiyatlara ulaşıp sizinkine ulaşmadan dönebilir. bence tüm olay burayı anlamakta.