81 bin dolar seviyelerini görüp geri düştü. Bitcoin için zorlu süreçler geride kalacak diye umut ediyorum. Umarım bitcoin açısından tarihi, güzel zirveler görürüz hep birlikte. Son günlerdeki yükseliş trendi devam edecek daha bir süre daha sanırım. Bitcoin açısından son bir tarihi düşüş olacak mı olmayacak mı tahmin etmek zor ama tarihi zirveyi günün birinde mutlaka görecek eminim.
Yine 80 bin dolar seviyesine çıkıp aştı, şimdi tekrar 80bin seviyesinin başlangıç yerlerine doğru indi. Sanki bir süre daha buralarda dinlenecek gibi gözüküyor. Ben bitcoin için bu seviyelerin kritik eşik seviyeleri olduğunu ve üstünün rahatlamasına yarayacağına inanıyorum. Kritik eşik aşıldıktan ve buraları sabit bir seviye yaptıktan sonra üstüne koyarak ilerleyebiliriz, inanıyorum.
Bir iki kere baktım detaylı bakmamıştım aştığını farketmemişim. 79 da kaldı sanıyordum. 70 üstünde artık sabitleyecek sanki daha aşağıya düşmesi için büyük olumsuzlukların ardı ardına gelmesi lazım. En azından 81k görmemiz bile oldukça olumlu şuan ki piyasa koşullarına göre. Bakalım ne zaman üzerine koyarak ilerleme yapacak bitcoin daha zamanı var, uzun bir süre buralarda dururuz.