Bitcoin Forum
November 18, 2017, 02:23:50 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN][RLT] Roulettecoin | POW | New algo | No premine | GPU miner  (Read 21941 times)
roulettecoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


View Profile
May 04, 2014, 03:25:09 PM
 #81

Roulettecoin @ Nonce-Pool

http://rlt.nonce-pool.com/index.php

Pool is in beta, the miner needs a little fixing for stratum to work, feel free to try it out if you like, see the home page for details.

Hopefully someone can provide some win miners.  Undecided
We commited a proper fix of the stratum bug to the CPU and GPU source code code. Please recompile your miners and try. The pool works just fine.
1511015030
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511015030

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511015030
Reply with quote  #2

1511015030
Report to moderator
1511015030
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511015030

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511015030
Reply with quote  #2

1511015030
Report to moderator
A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Acidyo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


Will Bitcoin Rise Again to $1000?


View Profile
May 04, 2014, 04:45:21 PM
 #82

Anyone having any luck getting a windows gpu miner for this?Smiley

Acidyo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


Will Bitcoin Rise Again to $1000?


View Profile
May 04, 2014, 08:54:32 PM
 #83

Seriously, how is this coin not getting any more attention?

I want a pool already that i can mine it in. Smiley

nonce-pool
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 149


View Profile
May 05, 2014, 12:48:10 AM
 #84

Seriously, how is this coin not getting any more attention?

I want a pool already that i can mine it in. Smiley

We will be giving out 100 RLT for the first 3 block finders.

Roulettecoin @ Nonce-Pool

http://rlt.nonce-pool.com/index.php

We are looking to get some windows miners built soon.

Cheeto02
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
May 05, 2014, 05:13:18 AM
 #85

BlockQuarry now has Roulettecoin support.

https://rlt.blockquarry.com/index.php?page=gettingstarted

Make sure your using the latest CPU or GPU minerd for proper stratum support.


Check out xmr.blockquarry.com.
atleticofa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


View Profile
May 05, 2014, 11:28:05 AM
 #86

No windows GPU miner... no party
MisO69
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1498


Shal'kek nem'ron


View Profile
May 05, 2014, 01:58:00 PM
 #87

Seriously, how is this coin not getting any more attention?

I want a pool already that i can mine it in. Smiley

We will be giving out 100 RLT for the first 3 block finders.

Roulettecoin @ Nonce-Pool

http://rlt.nonce-pool.com/index.php

We are looking to get some windows miners built soon.

Build them!! we will come and mine.


nonce-pool
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 149


View Profile
May 05, 2014, 02:23:16 PM
 #88

Seriously, how is this coin not getting any more attention?

I want a pool already that i can mine it in. Smiley

We will be giving out 100 RLT for the first 3 block finders.

Roulettecoin @ Nonce-Pool

http://rlt.nonce-pool.com/index.php

We are looking to get some windows miners built soon.

Build them!! we will come and mine.


Since we have no windows build environment we have to outsource this and have made a couple of requests, so hopefully they will come soon

we have reserved 1% of the initial pool fees for these types of things e.g. miners/explores so for those that are capable, feel free to build some miners we will gladly make a donation toward you  Smiley

Drayg0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
May 05, 2014, 03:07:13 PM
 #89

If you are looking for a pool, rlt.Blockquarry.com is actually finding blocks! You have to get a copy of the source from after they updated it to support stratum, but once I recompiled I'm getting coins from a pool.  
roulettecoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


View Profile
May 05, 2014, 07:56:27 PM
 #90

Fresh 64-bit Windows miners with stratum fixes:
For GPU miner pass -t X option where X is a number of GPUs. GPU miner has to be executed from the directory where kernel directory is located.
pinwc4
Member
**
Offline Offline

Activity: 98


View Profile
May 05, 2014, 08:19:31 PM
 #91

Fresh 64-bit Windows miners with stratum fixes:
For GPU miner pass -t X option where X is a number of GPUs. GPU miner has to be executed from the directory where kernel directory is located.

Thanks for the updated binaries.  Unfortunately my shares are not getting accepted with the CPU miner.  On my Linux box when building from source my shares get accepted but with the Windows binary posted above it gets rejected.  I get authenticated fine but just get booooo for each share submitted with this Windows miner.  
nonce-pool
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 149


View Profile
May 05, 2014, 08:28:55 PM
 #92

Fresh 64-bit Windows miners with stratum fixes:
For GPU miner pass -t X option where X is a number of GPUs. GPU miner has to be executed from the directory where kernel directory is located.

Excellent! but...

Cpu miner all shares are above target.

Gpu miner submits a good share followed immediately by duplicate share, which is rejected.
roulettecoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


View Profile
May 05, 2014, 08:45:54 PM
 #93

Cpu miner all shares are above target.
Gpu miner submits a good share followed immediately by duplicate share, which is rejected.
Uploaded wrong binary, try again, shall be OK now. As for the problem with GPU miner and duplicated shares, we'll look into this tomorrow.
pinwc4
Member
**
Offline Offline

Activity: 98


View Profile
May 05, 2014, 09:00:43 PM
 #94

Cpu miner all shares are above target.
Gpu miner submits a good share followed immediately by duplicate share, which is rejected.
Uploaded wrong binary, try again, shall be OK now. As for the problem with GPU miner and duplicated shares, we'll look into this tomorrow.

Thanks, I am now getting valid shares with this Windows binary and mining on rlt.blockquarry.com

Thanks for building these
gg234
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210


View Profile
May 05, 2014, 09:04:18 PM
 #95

Can you copy your batch file config please

Cpu miner all shares are above target.
Gpu miner submits a good share followed immediately by duplicate share, which is rejected.
Uploaded wrong binary, try again, shall be OK now. As for the problem with GPU miner and duplicated shares, we'll look into this tomorrow.

Thanks, I am now getting valid shares with this Windows binary and mining on rlt.blockquarry.com

Thanks for building these
Arlong
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
May 05, 2014, 09:04:49 PM
 #96

pinwc4 i see that you have a nice hashrate.Do you mind sharing your settings? (Or at least part of them) Wink
nonce-pool
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 149


View Profile
May 05, 2014, 09:05:19 PM
 #97

Cpu miner all shares are above target.
Gpu miner submits a good share followed immediately by duplicate share, which is rejected.
Uploaded wrong binary, try again, shall be OK now. As for the problem with GPU miner and duplicated shares, we'll look into this tomorrow.

Roger that, cpu-miner works now, thanks good sir!
Delivereath
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 149


View Profile
May 05, 2014, 09:12:52 PM
 #98

How many threads per gpu do you set for 280x ?
gg234
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210


View Profile
May 05, 2014, 09:13:29 PM
 #99

Can you post sample batch file for GPU miner

Fresh 64-bit Windows miners with stratum fixes:
For GPU miner pass -t X option where X is a number of GPUs. GPU miner has to be executed from the directory where kernel directory is located.
nonce-pool
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 149


View Profile
May 05, 2014, 09:23:15 PM
 #100

Can you post sample batch file for GPU miner

Fresh 64-bit Windows miners with stratum fixes:
For GPU miner pass -t X option where X is a number of GPUs. GPU miner has to be executed from the directory where kernel directory is located.


Code:
minerd-gpu.exe -o stratum+tcp://mine2.rlt.nonce-pool.com:4010 -u user.1 -p x -t 2 i-22
pause

-t is number of gpus and/or threads

looks like you can set the intensity with -i

cpu is similiar

Code:
minerd-cpu.exe  -o stratum+tcp://mine2.rlt.nonce-pool.com:4010 -u Admin.3 -p x

-t for cpu miner is number of threads
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!