Quite
|
|
May 05, 2017, 03:06:51 PM |
|
50 mesaj doldurduktan sonra mı alınabiliyor acaba kampanyalar.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
May 05, 2017, 03:17:06 PM |
|
Member ve üstü olman lazım ama Jr memberda kabul ediliyor genelde. Fakat İcolar için konuşursak eğer değmez az stake alırsın. Herhangi bir icoya girdikten sonra 50 mesaj 1 ay içerisinde attınmı tamamdır.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
May 05, 2017, 06:53:33 PM |
|
Anladığım kadarıyla İcolar haricinde başka imza kampanyası şu an için yok gibi.
|
|
|
|
Mimar
|
|
May 06, 2017, 11:46:32 PM |
|
imza kampanyasına girecek ico arıyordum. bankoru buldum oda full istiyor. şansıma
|
|
|
|
Hesaplar
Sr. Member
Activity: 403
Merit: 250
Pre-sale - March 18
|
|
May 07, 2017, 09:24:48 PM |
|
imza kampanyasına girecek ico arıyordum. bankoru buldum oda full istiyor. şansıma Member kabul eden birçok kampanya var ama 16 gün daha beklersen Full Member oluyorsun.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
May 10, 2017, 07:39:45 PM |
|
imza kampanyasına girecek ico arıyordum. bankoru buldum oda full istiyor. şansıma https://bitcointalk.org/index.php?topic=1866936Populous kampanyası Jr ve üstünü kabul ediyor. Zamanla aldığın stake de artar hem, Uzun vadede bir şeyler biriktirebilirsin.
|
|
|
|
Mimar
|
|
May 10, 2017, 07:49:06 PM |
|
bancorun imzasına önce girdim.member kabul edeceğiz dediler şimsi almıyorlar. böyle icolara hiç girmemek lazım. sizi uyarayım 3-4gün boşuna taşımışım kaldırıyorum imzayı
|
|
|
|
ZENC
|
|
May 12, 2017, 11:34:10 PM |
|
Uzun süredir işsizim.30 yaşımdayım ve artık asgari ücretle onun bunun afrasını tafrasını çekecek sabrım kalmadı. Yeni işim hayırlı olsun
|
|
|
|
Bitcointek
Newbie
Activity: 34
Merit: 0
|
|
May 22, 2017, 10:07:58 PM |
|
Uzun süredir işsizim.30 yaşımdayım ve artık asgari ücretle onun bunun afrasını tafrasını çekecek sabrım kalmadı. Yeni işim hayırlı olsun Al benden de o kadar isi birakiyorm son maasimla iki laptop daha alip giriyorum olaya 😎 bu cripto biyerde patlayacak umarim bize denk gelmez😂
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
May 23, 2017, 04:07:14 PM |
|
Uzun süredir işsizim.30 yaşımdayım ve artık asgari ücretle onun bunun afrasını tafrasını çekecek sabrım kalmadı. Yeni işim hayırlı olsun Al benden de o kadar isi birakiyorm son maasimla iki laptop daha alip giriyorum olaya 😎 bu cripto biyerde patlayacak umarim bize denk gelmez😂 Gençler, bu piyasada değil bir tarafınızda her tarafınızda patlar cripto Aman diyim dikkat edin
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
May 23, 2017, 04:54:59 PM |
|
Herkes Bakıyorum geliyor buraya bir yerlere girmek istiyorlar keşke bu kadar kolay olsaydı arkadaşlar artık Btc'de yükseldiğine göre imza kampanyaları dahada azalır.
|
|
|
|
Neo--
|
|
September 20, 2017, 12:07:06 PM |
|
Bu iki hesap olayi varsa neden IP den bulmuyorlar? hernekadar öyle densede ben sadece bir efsane oldugunu dusunuyorum nedenine gelirsek forumdaki sakinlik. Kiyaslamayi türkiyede yapiyorum türkce kismi okadar boski herhangi bir forum buradan 10 kat daha yogundur.Ha suda olabilir henuz cok kisi tarafindan kesfedilmemistir bu olabilir.
|
|
|
|
Euphrates
|
|
September 20, 2017, 01:01:42 PM |
|
Her iconun kendi kuralları ve kendi kampanyaları bulunmaktadır. Ama hiç bir ico şu anda nevbie olarak adlandırılan üye grubundaki kişileri kabul etmiyor. İcoları anlamak için önce üye gruplarını anlaman gerekiyor. Sen şimdi ilk üye oldupunda Brand New oluyorsun sonra belli activity kazanmaya başlayınca nevbie ve 30 activity de jr member oluyorsun. Şuanda benimde imzasına katılmış olduğum Centra Jr.Memberları kabul ediyor. Peki üyelik yükselmen için ne gerekiyor ? Site 14 gün aralıklar ile o 14 gün içerisinde 14 mesaj ve daha falasını attıysan sana 14 Activity veriyor. Yani yeni bir üye isen ve imzalara katılmak istiyorsan en az bir 14 * 3 Yani 42 gün geçmesi gerekiyor tabi bu sırada en az 30 tane mesaj atmalısın ki 30 activity sağlayıp jr.member olabilesin.
|
|
|
|
TheNarcist
Newbie
Activity: 17
Merit: 0
|
|
September 20, 2017, 08:08:09 PM |
|
benimde foruma başlama sebeplerimden biri bu umarım işler umduğumuz gibi gider
|
|
|
|
KingSlayerBrothers
Jr. Member
Activity: 56
Merit: 10
|
|
September 21, 2017, 11:17:13 PM |
|
Neredeyse bu post altındakı tüm yorumları okudum . Aklıma da yatmadı değil . Zaten öğrenci evinde kalıyoruz baba . Hem forumda eğlenceli, insanın genel kültür seviyesi artıyo birsürü konu var sonuçta . Girdik bir işe bakalım umarım uğraşan herkesin emeği boşa çıkmaz . Herkese bol şans
|
▬▬▬ ★ ★ ★ ★ ★ ▬▬▬ ● PLINKO (+) ROULETTE ║ BITVEST ║ |7| SLOTS ▼ BIT SPIN (https://bitvest.io/) ▬▬▬ ★ ★ ★ ★ ★ ▬▬▬
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
September 21, 2017, 11:47:44 PM |
|
Bende bu işe gireyim diyorumda biraz karışık gibi . Mesela ben imzamdaki iconun imzasına girdim form vardı doldurdum ama hala google'a eklemediler . Ayrıca ödemeyi hangi adrese ne zaman yapacaklar benden adres vs istemediler . Ödemeyi BTC ile mi yapıyorlar yoksa o iconun tokeni ilemi yapıyorlar nedir bu iş
|
|
|
|
Druvax
|
|
September 22, 2017, 01:07:48 PM |
|
Aylarca ugrasiyorsun sonunda uc bes kurus veriyorlar o da seni tatmin etmiyor iste. Attig8n tas urkuttugun kusa degmiyor. Ama sansliysan yuzde 1 ihtimalle iyu para da kazanabilirsin. Biraz nasip kismet isi. Cogu imza artik duzgun para vermiyor ve sartlari cok agir. Ceviri yapin daha iyi kazanirsiniz.
|
|
|
|
Neo--
|
|
September 23, 2017, 12:23:17 AM |
|
Aylarca ugrasiyorsun sonunda uc bes kurus veriyorlar o da seni tatmin etmiyor iste. Attig8n tas urkuttugun kusa degmiyor. Ama sansliysan yuzde 1 ihtimalle iyu para da kazanabilirsin. Biraz nasip kismet isi. Cogu imza artik duzgun para vermiyor ve sartlari cok agir. Ceviri yapin daha iyi kazanirsiniz.
Member uyesiniz ve sanki coook uzun zamanlardan beri imzalara katiliyr gibi yorum yazmissiniz bu yedek hesapmi yoksa?
|
|
|
|
Razor5
|
|
September 23, 2017, 12:36:18 AM |
|
Aylarca ugrasiyorsun sonunda uc bes kurus veriyorlar o da seni tatmin etmiyor iste. Attig8n tas urkuttugun kusa degmiyor. Ama sansliysan yuzde 1 ihtimalle iyu para da kazanabilirsin. Biraz nasip kismet isi. Cogu imza artik duzgun para vermiyor ve sartlari cok agir. Ceviri yapin daha iyi kazanirsiniz. Herkes nasıl çeviri yapacak bir projeyi bir kişi bilemedin iki üç kişi alabiliyor. İmza işinde para kalmamış ama doğru öyle diyorlar.
|
|
|
|
l3irsen
|
|
September 23, 2017, 02:45:44 PM |
|
Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler ..
|
|
|
|
|