Aylarca ugrasiyorsun sonunda uc bes kurus veriyorlar o da seni tatmin etmiyor iste. Attig8n tas urkuttugun kusa degmiyor. Ama sansliysan yuzde 1 ihtimalle iyu para da kazanabilirsin. Biraz nasip kismet isi. Cogu imza artik duzgun para vermiyor ve sartlari cok agir. Ceviri yapin daha iyi kazanirsiniz.
Member uyesiniz ve sanki coook uzun zamanlardan beri imzalara katiliyr gibi yorum yazmissiniz bu yedek hesapmi yoksa?
Bilmem kimin alt hesabıdır, bu sitede en az 10 hesabı olmayanı dövüyorlar
Şimdi arkadaslar ben genelde polemige girmem ama bu önyargılı yorumlarinizi cevaplama geregi duyuyorum.
1- uyelik tarihime bakarsaniz 2016 da uye oldugumu ve mail adresimin hic degismedigini, uzun sure foruma giris yapmadigimi gorursunuz.
2-forumla tanismam 2016 dan da oncesine dayaniyor. Sadece okuyucu pozisyonundaydim. Yaziyor olsaydim su an hero uye olabilirdim.
3-imzaymis reklammis bounty imis hic ugrasmadim ama teorik olarak bu konuda yeteri kadar bilgiye sahibim şu anda Cunku forumu sıkı takip ediyorum ve 3 ay once basladigim imza seruvenini ite kaka da olsa tamamlamak istiyorum.
4- uzun bir aradan sonra yazmaya karar verdim. Madem yaziyorum bir imzaya dahil olayim dedim ve yeterince arastirmadan bu kampanyaya dahil oldum. Şu an imzasini tasidigim Zloadr un imzasini tam 10 haftadir tasiyorum. Gelecek hafta bitiyor suresi. Yani yaklasik 3 ay. Ve kabataslak bir hesap yaptim. Imzadan yaklasik 1000 ZDR falan alacagim. Şu anda pre sale satis fiyatlari 1 zdr 7 cent falan. Dusunsenize 3 ay imzasini tasimisim. Haftalik en az 15 mesaj istemis ve ben her hafta bu sartlari saglamak icin ugrasmisim. Kampanya sonunda 70 dolarlik coin verecekler. Degiyor mu ? Inanin degmiyor. Ilk imza kampanyam bu oldu ve bir dahakine daha detayli inceleyerek dahil olacagim kampanyalara.
Yani anlayacaginiz o kadar da deneyimli degilmisim. Forumda Bancor ödüllerini görünce imza kampanyalari hakkinda bilgi edinmeye calismistim.Bu surecte imza olayindaki hesap kitap islerini de ogrenmis oldum.
5- kimin kac hesabi var bilmiyorum ama benim 1 tane hesabim var arkadaslar. O da bu.
tekrarliyorum bu imza isleri sadece vakit kaybi. Okumak daha keyifli. Tasidiginiz imzanin para vermesi tamamen sans isi. Yilda 1-2 tane anca cikar.bancor gibi. O da size denk gelmez.
Umarim aciklayici olmustur.