Bitcoin Forum
December 10, 2016, 08:26:52 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: vanitygen wont work!  (Read 1402 times)
schnell
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile
February 14, 2012, 05:06:41 PM
 #1

When I open it, it just opens the command prompt window and closes instantly Sad
This is with every exe in the folder, they are all the same Sad
1481401612
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481401612

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481401612
Reply with quote  #2

1481401612
Report to moderator
1481401612
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481401612

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481401612
Reply with quote  #2

1481401612
Report to moderator
1481401612
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481401612

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481401612
Reply with quote  #2

1481401612
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481401612
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481401612

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481401612
Reply with quote  #2

1481401612
Report to moderator
1481401612
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481401612

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481401612
Reply with quote  #2

1481401612
Report to moderator
Pieter Wuille
Legendary
*
qt
Offline Offline

Activity: 1036


View Profile WWW
February 14, 2012, 05:07:37 PM
 #2

You probably want to run it from a command-line, so you can give it information about what it needs to search for.

aka sipa, core dev team

Tips and donations: 1KwDYMJMS4xq3ZEWYfdBRwYG2fHwhZsipa
schnell
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile
February 14, 2012, 05:11:11 PM
 #3

You probably want to run it from a command-line, so you can give it information about what it needs to search for.

I just click on the exe :/
Is there somthing I need to do to fix this?
Pieter Wuille
Legendary
*
qt
Offline Offline

Activity: 1036


View Profile WWW
February 14, 2012, 05:20:19 PM
 #4

It is not a GUI tool, running the exe will start it without arguments, so it will just show its help text and exit immediately.

What you want to do is start a command-line (start -> execute -> "cmd" or something in windows), go to the directory the program is in (using cd [dirname]), and then type "vanitygen", and see what it tells you about what arguments it accepts.

aka sipa, core dev team

Tips and donations: 1KwDYMJMS4xq3ZEWYfdBRwYG2fHwhZsipa
BurtW
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792

All paid signature campaigns should be banned.


View Profile WWW
February 14, 2012, 05:20:39 PM
 #5

THIS:
You probably want to run it from a command-line, so you can give it information about what it needs to search for.

Our family was terrorized by Homeland Security.  Read all about it here:  http://www.jmwagner.com/ and http://www.burtw.com/  Any donations to help us recover from the $300,000 in legal fees and forced donations to the Federal Asset Forfeiture slush fund are greatly appreciated!
schnell
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile
February 14, 2012, 06:17:58 PM
 #6

It is not a GUI tool, running the exe will start it without arguments, so it will just show its help text and exit immediately.

What you want to do is start a command-line (start -> execute -> "cmd" or something in windows), go to the directory the program is in (using cd [dirname]), and then type "vanitygen", and see what it tells you about what arguments it accepts.

THANK YOU SO MUCH +1 FOR YOUR AWESOMENESS
malevolent
can into space
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1624



View Profile
February 14, 2012, 10:12:31 PM
 #7

But type oclvanitygen so you can use your GPU (a lot faster).
schnell
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile
February 15, 2012, 05:37:07 PM
 #8

But type oclvanitygen so you can use your GPU (a lot faster).

Yeah thanks Cheesy
Making loads of 1Koni addresses, to use instead of other normal addresses Tongue
Tip for anyone reading this, put the vanitygen. exes in your C:\Users\[username] folser so that you don't have to use the cd command every time you open command prompt Smiley
deepceleron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470



View Profile WWW
February 15, 2012, 06:20:19 PM
 #9

Tip for anyone reading this, put the vanitygen. exes in your C:\Users\[username] folser so that you don't have to use the cd command every time you open command prompt Smiley
Vista/Win7 Protip: Hold down shift while right-clicking on a folder, choose "Open command window here".

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!