Bitcoin Forum
December 09, 2016, 12:11:00 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 »  All
  Print  
Author Topic: LTC mining with Reaper on a 7970  (Read 31984 times)
muqali
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
August 10, 2012, 10:41:16 AM
 #21

i have allways 100% usage on cpu. how i can fix that?  Huh
Use latest cgminer 2.6.1  and run with --scrypt option
I get about 8kh/s on my 7970 with cgminer and --scrypt...

donations BTC: 1CaCwo4xneTqTLEdomW76Cg5NteZyvXi1c
donations LTC: LTcasvjtLuN92ks1Pc1qtkvE9PswsXEbev
1481242260
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481242260

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481242260
Reply with quote  #2

1481242260
Report to moderator
1481242260
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481242260

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481242260
Reply with quote  #2

1481242260
Report to moderator
1481242260
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481242260

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481242260
Reply with quote  #2

1481242260
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Vorksholk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456



View Profile WWW
August 10, 2012, 02:20:54 PM
 #22

i have allways 100% usage on cpu. how i can fix that?  Huh
Use latest cgminer 2.6.1  and run with --scrypt option
I get about 8kh/s on my 7970 with cgminer and --scrypt...

Did you set your shader count?

Fold Proteins, earn cryptos! CureCoin.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=603757.0
Vorksholk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456



View Profile WWW
August 10, 2012, 02:24:12 PM
 #23

i have allways 100% usage on cpu. how i can fix that?  Huh
Use latest cgminer 2.6.1  and run with --scrypt option

i fixed the cpu problem in reaper. i have 2x 6950 and im thinking which miner i should use? cgminer or reaper?

what is that "--scrypt option" in cgminer?

thanks for helping a noob  Smiley

Try using cgminer, it's more stable. The --scrypt option in cgminer is to tell it you want to mine litecoins instead of bitcoins. You also have to specify the shader count of your card. If you have trouble getting cgminer working, post your config and we can help you, or you can use cgEasy. Smiley

Fold Proteins, earn cryptos! CureCoin.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=603757.0
muqali
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
August 10, 2012, 05:26:12 PM
 #24

i have allways 100% usage on cpu. how i can fix that?  Huh
Use latest cgminer 2.6.1  and run with --scrypt option
I get about 8kh/s on my 7970 with cgminer and --scrypt...

Did you set your shader count?
Once I set shaders, -g and intensity I was up around 260kh/s.

donations BTC: 1CaCwo4xneTqTLEdomW76Cg5NteZyvXi1c
donations LTC: LTcasvjtLuN92ks1Pc1qtkvE9PswsXEbev
Vorksholk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456



View Profile WWW
August 10, 2012, 06:52:06 PM
 #25

i have allways 100% usage on cpu. how i can fix that?  Huh
Use latest cgminer 2.6.1  and run with --scrypt option
I get about 8kh/s on my 7970 with cgminer and --scrypt...

Did you set your shader count?
Once I set shaders, -g and intensity I was up around 260kh/s.

What intensity were you using?

Fold Proteins, earn cryptos! CureCoin.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=603757.0
muqali
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
August 10, 2012, 06:53:21 PM
 #26

i have allways 100% usage on cpu. how i can fix that?  Huh
Use latest cgminer 2.6.1  and run with --scrypt option
I get about 8kh/s on my 7970 with cgminer and --scrypt...

Did you set your shader count?
Once I set shaders, -g and intensity I was up around 260kh/s.

What intensity were you using?
12

donations BTC: 1CaCwo4xneTqTLEdomW76Cg5NteZyvXi1c
donations LTC: LTcasvjtLuN92ks1Pc1qtkvE9PswsXEbev
Vorksholk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456



View Profile WWW
August 10, 2012, 07:02:53 PM
 #27

i have allways 100% usage on cpu. how i can fix that?  Huh
Use latest cgminer 2.6.1  and run with --scrypt option
I get about 8kh/s on my 7970 with cgminer and --scrypt...

Did you set your shader count?
Once I set shaders, -g and intensity I was up around 260kh/s.

What intensity were you using?
12

Try intensity 18. Smiley

Fold Proteins, earn cryptos! CureCoin.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=603757.0
Greedi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


LitecoinTalk


View Profile WWW
August 10, 2012, 07:21:25 PM
 #28

i have allways 100% usage on cpu. how i can fix that?  Huh
Use latest cgminer 2.6.1  and run with --scrypt option
I get about 8kh/s on my 7970 with cgminer and --scrypt...

Did you set your shader count?
Once I set shaders, -g and intensity I was up around 260kh/s.

What intensity were you using?
12

Try intensity 18. Smiley

a 7970 can't go above 12 Smiley

LitecoinTalk - Sign up today!
Try out LTC-Aarade!
Buy Shares!
muqali
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
August 10, 2012, 07:23:16 PM
 #29

I put 18, the kh went up to around 400, but I had Q:38 A:8

donations BTC: 1CaCwo4xneTqTLEdomW76Cg5NteZyvXi1c
donations LTC: LTcasvjtLuN92ks1Pc1qtkvE9PswsXEbev
Greedi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


LitecoinTalk


View Profile WWW
August 10, 2012, 07:24:45 PM
 #30

I put 18, the kh went up to around 400, but I had Q:38 A:8

if you go above 12, its will just be stalen Smiley

you have to tweak it pretty much, i got ~700 kh/s out of my bro's 7970 Smiley with -I 12, but with som good tweaks

LitecoinTalk - Sign up today!
Try out LTC-Aarade!
Buy Shares!
Vorksholk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456



View Profile WWW
August 10, 2012, 07:37:48 PM
 #31

i have allways 100% usage on cpu. how i can fix that?  Huh
Use latest cgminer 2.6.1  and run with --scrypt option
I get about 8kh/s on my 7970 with cgminer and --scrypt...

Did you set your shader count?
Once I set shaders, -g and intensity I was up around 260kh/s.

What intensity were you using?
12

Try intensity 18. Smiley

a 7970 can't go above 12 Smiley

Ahh, thought that was only with reaper Sad


Fold Proteins, earn cryptos! CureCoin.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=603757.0
Greedi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


LitecoinTalk


View Profile WWW
August 10, 2012, 07:41:49 PM
 #32

i have allways 100% usage on cpu. how i can fix that?  Huh
Use latest cgminer 2.6.1  and run with --scrypt option
I get about 8kh/s on my 7970 with cgminer and --scrypt...
Did you set your shader count?
Once I set shaders, -g and intensity I was up around 260kh/s.
What intensity were you using?
12
Try intensity 18. Smiley
a 7970 can't go above 12 Smiley
Ahh, thought that was only with reaper Sad
sadly no.

LitecoinTalk - Sign up today!
Try out LTC-Aarade!
Buy Shares!
Vorksholk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456



View Profile WWW
August 10, 2012, 07:42:53 PM
 #33

i have allways 100% usage on cpu. how i can fix that?  Huh
Use latest cgminer 2.6.1  and run with --scrypt option
I get about 8kh/s on my 7970 with cgminer and --scrypt...
Did you set your shader count?
Once I set shaders, -g and intensity I was up around 260kh/s.
What intensity were you using?
12
Try intensity 18. Smiley
a 7970 can't go above 12 Smiley
Ahh, thought that was only with reaper Sad
sadly no.
Do we have any idea why it can't go above 12?

Fold Proteins, earn cryptos! CureCoin.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=603757.0
Greedi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


LitecoinTalk


View Profile WWW
August 10, 2012, 07:48:43 PM
 #34

i have allways 100% usage on cpu. how i can fix that?  Huh
Use latest cgminer 2.6.1  and run with --scrypt option
I get about 8kh/s on my 7970 with cgminer and --scrypt...
Did you set your shader count?
Once I set shaders, -g and intensity I was up around 260kh/s.
What intensity were you using?
12
Try intensity 18. Smiley
a 7970 can't go above 12 Smiley
Ahh, thought that was only with reaper Sad
sadly no.
Do we have any idea why it can't go above 12?
Well, i'm not sure, så don't hang me op on it, but its something with the hardware, its a very good hardware, and can do very much, and if you set higher then 12, it works to fast, since the privhash-stale thing that would be my guess, but if you tweak it right, it can do over ~700 kh/s, but its not cgminer/reaper toy have to tweak, or yes it is, but more like the gpu you have to tweak right

LitecoinTalk - Sign up today!
Try out LTC-Aarade!
Buy Shares!
muqali
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
August 10, 2012, 07:49:26 PM
 #35

I put 18, the kh went up to around 400, but I had Q:38 A:8

if you go above 12, its will just be stalen Smiley

you have to tweak it pretty much, i got ~700 kh/s out of my bro's 7970 Smiley with -I 12, but with som good tweaks

Share the tweaks, for the good of the cryptocurrency of course.

donations BTC: 1CaCwo4xneTqTLEdomW76Cg5NteZyvXi1c
donations LTC: LTcasvjtLuN92ks1Pc1qtkvE9PswsXEbev
tacotime
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
September 10, 2012, 01:39:49 AM
 #36

I put 18, the kh went up to around 400, but I had Q:38 A:8

if you go above 12, its will just be stalen Smiley

you have to tweak it pretty much, i got ~700 kh/s out of my bro's 7970 Smiley with -I 12, but with som good tweaks

Share the tweaks, for the good of the cryptocurrency of course.

Reaper config:

Code:
host ltcmine.ru
port 8344
user xxx
pass xxx


protocol litecoin

worksize 256
vectors 1
aggression 20
threads_per_gpu 1
sharethreads 32
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 24576

Should be able to get 700+ kh/s.  I have a 7950 running this right now and I'm getting 550 kh/s.

Code:
XMR: 44GBHzv6ZyQdJkjqZje6KLZ3xSyN1hBSFAnLP6EAqJtCRVzMzZmeXTC2AHKDS9aEDTRKmo6a6o9r9j86pYfhCWDkKjbtcns
Tomatocage
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526

brb keeping up with the Kardashians


View Profile
September 22, 2012, 05:15:58 PM
 #37

these settings get 600kh/s+, which is the estimated kh/s rate for one of these cards by their memory bandwidth:

worksize 256
aggression 13
threads_per_gpu 5
sharethreads 18
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 10240

you need the latest sdk and 12.6+ ati drivers (tried with 12.6 and it works well, not sure about 12.7 but those are probably okay too)
Any time I go above 8192 I get an error saying the buffer is too large or some shit.  How are you guys getting gpu_thread_concurrency above that?

THIS SPOT FOR RENT* | GPG ID: 4880D85C | 1% Escrow | 8% IPO/ICO Escrow services Temporarily Closed | Bitcointalk is the ONLY place where I use this name (No Skype/IRC/YIM/AIM/etc) | 13CsmTqGNwvFXb7tD9yFvJcEYCDTB8wQTS | Beware of these SCAM sites! | *Sponsored Link
Greedi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


LitecoinTalk


View Profile WWW
September 22, 2012, 05:25:55 PM
 #38

Use cgminer peeps?

set --shader and go after that instead, that was what i started with on DiCE1904 7970, and he is now getting +700 kh/s on his

LitecoinTalk - Sign up today!
Try out LTC-Aarade!
Buy Shares!
meebs
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
September 23, 2012, 03:20:39 AM
 #39

Use cgminer peeps?

set --shader and go after that instead, that was what i started with on DiCE1904 7970, and he is now getting +700 kh/s on his

Any other suggestions on settings other then that? CG miner always tends to perform (for me) about 10-15% lower then reaper can get. I have tried both the --shader and --thread-concurrency routes.

If you enjoyed the advice I gave, feel free to toss over some loose change Smiley
1P67xUSyCchQSwngptRVBKso4mMEZMGALZ
Liquid
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742


Bitcoin - The Future Is Now


View Profile
September 23, 2012, 03:27:03 AM
 #40

I find reaper to be the best doin 760Kh/s on my 5970  Wink

protocol litecoin

worksize 256
aggression 16
threads_per_gpu 1
sharethreads 10
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 5632

Lifetime Member of the Bitcoin Foundation | Member of the Bitcoin Association of Australia
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!