Bitcoin Forum
December 11, 2018, 07:35:55 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... 102 »
  Print  
Author Topic: [SHUTTING DOWN] [DiceBitco.in | BE THE BANK ! | 1% House Edge]  (Read 101393 times)
DiceBitcoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile WWW
August 09, 2014, 04:55:31 PM
 #281

Tried Chrome instead of Firefox (previously only used FF for DB) and it worked this time.  Exact same details (copy/paste) entered to login. 

Oh, yes. That was always one of the things I would tell people having trouble with JD. Firefox doesn't seem to work well with some technology we were using. I never figured out what, but maybe DiceBitco.in has the same issue with Firefox.

I've never had an issue with it using Chromium (well, I've had lots of issues, but nothing like this).

Also (look, two subjects in one post!), I just noticed that hitting the return key when typing my stake amount places a bet. I don't think that's a good idea; it's too easy to hit return accidentally before I've finished specifying the bet fully.

Im curious of whats the issue with FF, we will ook deeper into it. As for the return button, good point. We will push that too in the next update!

DiceBitco.in| Be The Bank | Dice as it should be !
1544556955
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544556955

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544556955
Reply with quote  #2

1544556955
Report to moderator
1544556955
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544556955

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544556955
Reply with quote  #2

1544556955
Report to moderator
1544556955
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544556955

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544556955
Reply with quote  #2

1544556955
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
tee-rex
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 518


View Profile
August 09, 2014, 05:23:40 PM
 #282

Tried Chrome instead of Firefox (previously only used FF for DB) and it worked this time.  Exact same details (copy/paste) entered to login. 

Oh, yes. That was always one of the things I would tell people having trouble with JD. Firefox doesn't seem to work well with some technology we were using. I never figured out what, but maybe DiceBitco.in has the same issue with Firefox.

I've never had an issue with it using Chromium (well, I've had lots of issues, but nothing like this).

Also (look, two subjects in one post!), I just noticed that hitting the return key when typing my stake amount places a bet. I don't think that's a good idea; it's too easy to hit return accidentally before I've finished specifying the bet fully.

Im curious of whats the issue with FF, we will ook deeper into it. As for the return button, good point. We will push that too in the next update!

It seems to be a JavaScript issue. For me it is next to impossible to even enter my credentials (let alone login) in Firefox when I try to login into my account (CPU load being 100% at the moment).
Mitchell
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1974
Merit: 1192


Verified awesomeness ✔


View Profile WWW
August 09, 2014, 05:27:27 PM
 #283

DiceBitcoin, Javascript in Firefox is, indeed, really annoying. You always need to send an event to a function, even if you won't use it. If you don't, Firefox won't execute the function. (This only seems to happen with jQuery functions. Custom functions should work just fine).

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2562
Merit: 1125



View Profile
August 09, 2014, 06:27:16 PM
 #284

If I try to send a chat message while 'Connection lost. We are trying to reconnect...' in displayed, it gets lost.

The client-side code could instead notice, and try sending it once it has reconnected.

Edit: if that isn't possible, at least let me hit the up arrow to get my last line back - otherwise I have to type it all again.

Just-Dice                 ██             
          ██████████         
      ██████████████████     
  ██████████████████████████ 
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
    ██████████████████████   
        ██████████████       
            ██████           
   Play or Invest                 ██             
          ██████████         
      ██████████████████     
  ██████████████████████████ 
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
    ██████████████████████   
        ██████████████       
            ██████           
   1% House Edge
Arghhh
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
August 09, 2014, 11:38:40 PM
 #285

Just tried DiceBitco.in while waiting for PD3... Nice intuitive GUI, fast roll response time, prompt deposit and cashout, easily verifiable hash, overall great experience.

10/10 will gamble again.  Cool
swaggg
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
August 10, 2014, 03:12:03 AM
 #286

Fast rolls, super quick withdrawals, 2fa.

This is my new favorite dice site.

http://i.gyazo.com/5062169679125c861feece452cd05750.png
BusyBeaverHP
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
August 10, 2014, 04:32:20 AM
 #287

Nice site. I tried it while PD3 is delayed again, and thinking about using regularly. There's a couple of minor issues I'd like to point out before I can consider it perfect:

1. Withdrawal Confirmation Accuracy

From the bitcoin withdraw pop-up:

Quote
Note: Bitcoins will be send from another address (of the wallet) than the one you used to deposit bitcoins. This means that you must NOT withdraw coins to any service that uses the sending address to return coins! Do not try to spam withdraws or you will get temporarily locked out from site. Also you have to wait for your deposits to reach 4 confirmations before you can withdraw.

It's actually 6 confirmations. Did you mean 6? Because the system needed 6 confirmations before a deposit is confirmed.

This came up as I was withdrawing after seeing 5 confirmation on the blockchain and it still gave me the unconfirmed error message. This will confuse the newcomers.


2. Randomize Rolls only Allowable every 3 Rolls

As someone who is OCD about entropy and changes his seed every turn, this irritates me. I as the user would like to have a say in the entropy in every bet... I don't understand why this arbitrary limit is implemented on this site when JD and Primedice allows you to change seed with every roll.

I'm interested in others' opinions about this.
dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2562
Merit: 1125



View Profile
August 10, 2014, 04:41:52 AM
 #288

Fast rolls, super quick withdrawals, 2fa.

This is my new favorite dice site.



Mine too. Smiley


Just-Dice                 ██             
          ██████████         
      ██████████████████     
  ██████████████████████████ 
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
    ██████████████████████   
        ██████████████       
            ██████           
   Play or Invest                 ██             
          ██████████         
      ██████████████████     
  ██████████████████████████ 
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
    ██████████████████████   
        ██████████████       
            ██████           
   1% House Edge
dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2562
Merit: 1125



View Profile
August 10, 2014, 04:46:37 AM
 #289

It's actually 6 confirmations. Did you mean 6? Because the system needed 6 confirmations before a deposit is confirmed.

It's 4 confirmations, but for some reason the site's wallet always seems to be slow to see new blocks. That's the explanation I keep seeing in the on-site chat, anyway. Seems odd to me. Blocks take a few seconds to propagate over the network, but not minutes or tens of minutes.

As someone who is OCD about entropy and changes his seed every turn, this irritates me. I as the user would like to have a say in the entropy in every bet... I don't understand why this arbitrary limit is implemented on this site when JD and Primedice allows you to change seed with every roll.

JD only let you randomize your seeds every 10 bets if I remember correctly. One day I saw someone randomizing between every bet, thought it was a silly denial-of-service attack, so prohibited it. I was probably over-reacting.

Just-Dice                 ██             
          ██████████         
      ██████████████████     
  ██████████████████████████ 
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
    ██████████████████████   
        ██████████████       
            ██████           
   Play or Invest                 ██             
          ██████████         
      ██████████████████     
  ██████████████████████████ 
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
    ██████████████████████   
        ██████████████       
            ██████           
   1% House Edge
BusyBeaverHP
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
August 10, 2014, 04:52:53 AM
 #290

It's actually 6 confirmations. Did you mean 6? Because the system needed 6 confirmations before a deposit is confirmed.

It's 4 confirmations, but for some reason the site's wallet always seems to be slow to see new blocks. That's the explanation I keep seeing in the on-site chat, anyway. Seems odd to me. Blocks take a few seconds to propagate over the network, but not minutes or tens of minutes.
From my experience, and looking in my transaction history twice today in attempting to figure out why I can't withdraw even after 5 confirmations... for both instances, the deposits were only confirmed no sooner than 6 confirmations.

As someone who is OCD about entropy and changes his seed every turn, this irritates me. I as the user would like to have a say in the entropy in every bet... I don't understand why this arbitrary limit is implemented on this site when JD and Primedice allows you to change seed with every roll.

JD only let you randomize your seeds every 10 bets if I remember correctly. One day I saw someone randomizing between every bet, thought it was a silly denial-of-service attack, so prohibited it. I was probably over-reacting.
Ah, my mistake, my memory must be hazy as I'm spoiled by Primedice's ability to change client seed after every roll.
f3tus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 291
Merit: 265


View Profile
August 10, 2014, 08:53:31 AM
 #291

The site is horribly unresponsive and laggy for me, especially in "Robot roll" mode. But overall it's not that snappy either. I suspect it's the constant real-time updating of the "live stats." Almost certainly. Please fix it by updating it every 10-sec or so instead.
Holdaaja
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1000


View Profile
August 10, 2014, 09:04:25 AM
 #292

Fast rolls, super quick withdrawals, 2fa.

This is my new favorite dice site.



Mine too. Smiley



Mine too Cheesy
But small risks small profits Cry


      ▄▄████████▄▄
   ▄████████████████▄
 ▄█████▀▀       ▀▀████                              
▄████▀            ████      ████                  ████
█████           ▄████▀     ████▌                 ▐████
█████           ▀▀▀▀      ▐████                  ████▌    ▄▄
 █████▄                  ▄█████████▀            ▐████   ▄███▀
   ▀█████▄▄        ▄▄███████████▀▀   ▄▄▄▄       ████  ▄███▀     ▄▄▄▄
      ▀███████▄    ▀████▀████▀     ▄████▀███   ▐███████▀▀    ▄███▀ ██▌
         ▀▀██████▄▄     ▐████    ▄████  ▐██▌   ███████     ▄███▀  ▄██▌
    ▄▄▄▄     ▀▀█████    ████    ▄███▀   ███   ▐███▌███    ▐████▄▄███▀
  █████▀▀      ▀████▌  ▐████    ████   ▄███   ████ ▐███   ████
 ████▀          ████▌  ▐████▄▄██████▄▄█████▄▄█████  ▀███  ▀████▄▄▄▄██           ▄████▄  ▄████▄  ██▄██▄██▄
████▌          █████    ▀████▀▀  ▀████▀  ▀██▀ ███▀   ▀███   ▀▀████▀▀           ██▀     ██▀  ▀██ ██  ██  ██
████▄       ▄▄████▀                                   ▀███▄▄      ▄▄██  ▄████▄ ██▄     ██▄  ▄██ ██  ██  ██
 ██████████████▀▀                                       ▀▀█████████▀▀   ▀████▀  ▀████▀  ▀████▀  ██  ██  ██
   ▀██████▀▀▀



▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬
The Bitcoin Casino
▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬
▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
█                         █
█       ██                █
█      █▄▄█               █
█     █▀  ▀█              █
█                         █
█       ▄▄                █
█     ▄████▄              █
█   ▄████████▄            █
█   ▀████████▀            █
█     ▀████▀              █
█       ▀▀                █
█                         █
█                         █
█                         █
█                         █
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮
Provably fair
Free faucet

▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮
▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬
12 exclusive games
And many more...

▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬



                ▄▄
               ▄▀▀
               ▀█
      █▀▄  ▄▄▄▄█▀▀█▄▄ ▄▀█
      █  ▀▀          ▀  █
      █▌        ██▌ █   █▌
      ▐█       ▐█████   ▐█ ▄▄ ▄▄▄
      █▌        ▀▀▀▀     █ █ ▀   █
      █       ▀▄▄▄▄▄▀     ▀    ▄▀
      █         ▀▀           ▄▀
     ▄▀                    ▄▀
   ▄▀                     █
 ▄▀                       █
█   █▄█                   █
 ▀▀▀  █       ▄▄▄▄▄       █
      █       █   █       █
      ▀▄▄▄▄▄▄▄▀   ▀▄▄▄▄▄▄▄▀
suman66
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
August 10, 2014, 11:37:28 AM
 #293

MIne 0.04 BTC lost in this site Sad

Primedice is good site giving 250 Stoshi Every 1 Min and In happy hours 10 K stoshi
ans minimim payout is 50 k stoshi
Gws24
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 491
Merit: 510


View Profile
August 10, 2014, 12:17:32 PM
 #294

Like the site, it's fast and looks good. I did make one mistake though with the robot roll because the 'stop at' box wasn't clear to me. I thought it meant the max bet I was willing to risk because everything else there is bet based but it's the minimum balance as explained in the FAQ. Lost 0.25 because of it but it's all good because i'm still up 0.1 overall  Cheesy) and it serves me right for not reading the FAQ first.



Perhaps change the text to 'Stop at balance' or something so it's more clear for new users?
suman66
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
August 10, 2014, 12:32:14 PM
 #295

your anather site is great https://diceliteco.in/

less risk due to litecoins are less costly
Holdaaja
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1000


View Profile
August 10, 2014, 12:40:22 PM
 #296

your anather site is great https://diceliteco.in/

less risk due to litecoins are less costly

"less risk" Cheesy
You know you don't have to bet 1 bitcoin per bet right?
You can just bet 0.00001 bitcoin or less to make it less risky Tongue

      ▄▄████████▄▄
   ▄████████████████▄
 ▄█████▀▀       ▀▀████                              
▄████▀            ████      ████                  ████
█████           ▄████▀     ████▌                 ▐████
█████           ▀▀▀▀      ▐████                  ████▌    ▄▄
 █████▄                  ▄█████████▀            ▐████   ▄███▀
   ▀█████▄▄        ▄▄███████████▀▀   ▄▄▄▄       ████  ▄███▀     ▄▄▄▄
      ▀███████▄    ▀████▀████▀     ▄████▀███   ▐███████▀▀    ▄███▀ ██▌
         ▀▀██████▄▄     ▐████    ▄████  ▐██▌   ███████     ▄███▀  ▄██▌
    ▄▄▄▄     ▀▀█████    ████    ▄███▀   ███   ▐███▌███    ▐████▄▄███▀
  █████▀▀      ▀████▌  ▐████    ████   ▄███   ████ ▐███   ████
 ████▀          ████▌  ▐████▄▄██████▄▄█████▄▄█████  ▀███  ▀████▄▄▄▄██           ▄████▄  ▄████▄  ██▄██▄██▄
████▌          █████    ▀████▀▀  ▀████▀  ▀██▀ ███▀   ▀███   ▀▀████▀▀           ██▀     ██▀  ▀██ ██  ██  ██
████▄       ▄▄████▀                                   ▀███▄▄      ▄▄██  ▄████▄ ██▄     ██▄  ▄██ ██  ██  ██
 ██████████████▀▀                                       ▀▀█████████▀▀   ▀████▀  ▀████▀  ▀████▀  ██  ██  ██
   ▀██████▀▀▀



▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬
The Bitcoin Casino
▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬
▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
█                         █
█       ██                █
█      █▄▄█               █
█     █▀  ▀█              █
█                         █
█       ▄▄                █
█     ▄████▄              █
█   ▄████████▄            █
█   ▀████████▀            █
█     ▀████▀              █
█       ▀▀                █
█                         █
█                         █
█                         █
█                         █
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮
Provably fair
Free faucet

▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮
▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬
12 exclusive games
And many more...

▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮█▮ ▬▬▬▬▬▬



                ▄▄
               ▄▀▀
               ▀█
      █▀▄  ▄▄▄▄█▀▀█▄▄ ▄▀█
      █  ▀▀          ▀  █
      █▌        ██▌ █   █▌
      ▐█       ▐█████   ▐█ ▄▄ ▄▄▄
      █▌        ▀▀▀▀     █ █ ▀   █
      █       ▀▄▄▄▄▄▀     ▀    ▄▀
      █         ▀▀           ▄▀
     ▄▀                    ▄▀
   ▄▀                     █
 ▄▀                       █
█   █▄█                   █
 ▀▀▀  █       ▄▄▄▄▄       █
      █       █   █       █
      ▀▄▄▄▄▄▄▄▀   ▀▄▄▄▄▄▄▄▀
dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2562
Merit: 1125



View Profile
August 10, 2014, 06:10:02 PM
 #297

Fast rolls, super quick withdrawals, 2fa.

This is my new favorite dice site.

http://i.gyazo.com/5062169679125c861feece452cd05750.png

Mine too. Smiley



I spoke too soon.

Now:



Also, I saw an issue mentioned in the chat box:

Quote
Lights Aug 10, 2014 11:02:43 AM
If you try putting in a profit that starts with a decimal it won't let you unless you put a 0 Shocked

You can't type a number starting with a decimal point into any of the fields, although if you put in 0.1 and then delete the zero, it does let you keep typing more digits.

Just-Dice                 ██             
          ██████████         
      ██████████████████     
  ██████████████████████████ 
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
    ██████████████████████   
        ██████████████       
            ██████           
   Play or Invest                 ██             
          ██████████         
      ██████████████████     
  ██████████████████████████ 
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
    ██████████████████████   
        ██████████████       
            ██████           
   1% House Edge
robhimself
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100

Calling out scams, one HYIP at a time...


View Profile
August 10, 2014, 07:29:27 PM
 #298

Fast rolls, super quick withdrawals, 2fa.

This is my new favorite dice site.

http://i.gyazo.com/5062169679125c861feece452cd05750.png

Mine too. Smiley



I spoke too soon.

Now:



Also, I saw an issue mentioned in the chat box:

Quote
Lights Aug 10, 2014 11:02:43 AM
If you try putting in a profit that starts with a decimal it won't let you unless you put a 0 Shocked

You can't type a number starting with a decimal point into any of the fields, although if you put in 0.1 and then delete the zero, it does let you keep typing more digits.

Ohhhh that's what you meant by getting back to 0 profit Doog, thought you meant you got the whole site's profit back to 0.

swaggg
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
August 10, 2014, 08:06:58 PM
 #299

Might as well share my stats.

http://i.gyazo.com/a3d5c9c3d176941ae516abd480a9e463.png

Awesome site you got here.
ovdsm
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
August 10, 2014, 09:36:35 PM
 #300

DiceBitcoin, first of all, nice job with a site.
wanted to ask, will we be able, in time, to track site's statistics in a way we had with bitcoinproject.net for just-dice?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... 102 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!