Bitcoin Forum
December 07, 2016, 10:57:22 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 »  All
  Print  
Author Topic: GLBSE2.0 has launched!  (Read 9476 times)
Idzy
Member
**
Offline Offline

Activity: 95


View Profile
April 04, 2012, 04:29:28 AM
 #81

That captcha is fning annoying get rid of it its useless anyway.  I'm tempted to just sell all my shares and stop using the service after loging in twice with it. 


Successful Transactions with: 21after2
1481108242
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481108242

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481108242
Reply with quote  #2

1481108242
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481108242
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481108242

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481108242
Reply with quote  #2

1481108242
Report to moderator
Meni Rosenfeld
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1890



View Profile WWW
April 04, 2012, 05:18:00 AM
 #82

Also, the captcha should probably only come up after 1 or 2 failed logins, it is extremely annoying.
FYP.

Nefario, please do something like only make a captcha after a failed login, or make an opt-out in the settings. It's not much help anyway, if the password is any good it can't be brute-forced.

1EofoZNBhWQ3kxfKnvWkhtMns4AivZArhr   |   Who am I?   |   bitcoin-otc WoT
Bitcoil - Exchange bitcoins for ILS (thread)   |   Israel Bitcoin community homepage (thread)
Analysis of Bitcoin Pooled Mining Reward Systems (thread, summary)  |   PureMining - Infinite-term, deterministic mining bond
Brian DeLoach
VIP
Full Member
*
Offline Offline

Activity: 158


View Profile
April 04, 2012, 08:17:25 AM
 #83

Nefario, are there any restrictions on what characters a password may contain? Upon creation of a new account, I used Lastpass to generate a secure password with all kinds of odd characters, and got a 502 server error when submitting the registration form, and then when I tried again it said that I was already registered. So I tried resetting the password via email, and that appeared to be successful, but I cannot login still.

I'm having the same issue. Getting 'Internal Service Error' left and right.

Quote from: Matthew N. Wright
I use the blockchain to power my rotating love bed.
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 04, 2012, 09:27:52 AM
 #84

Also, the captcha should probably only come up after 1 or 2 failed logins, it is somewhat annoying.

Yes please remove it Nefario.

Also reCaptcha isn't safe anymore.

Captcha removed, I'll add it as an option and after x failed attempts

Investigating the server errors, I've just gotten up.

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 04, 2012, 09:42:54 AM
 #85

Nefario, are there any restrictions on what characters a password may contain? Upon creation of a new account, I used Lastpass to generate a secure password with all kinds of odd characters, and got a 502 server error when submitting the registration form, and then when I tried again it said that I was already registered. So I tried resetting the password via email, and that appeared to be successful, but I cannot login still.

I'm having the same issue. Getting 'Internal Service Error' left and right.

Fixed server errors for new signups, if any of you created an account and were not able to login as a result of a server error please pm me your email and I'll sort it out for you.

Nefario.

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
amazingrando
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546



View Profile
April 04, 2012, 06:05:58 PM
 #86

Looks like the GLBSE is down.   Sad

Luckily my IPO started off without a hitch.  But bummer to be down on IPO day

Bitbond - 105% PPS mining bond - mining payouts without buying hardware
Garr255
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 952


What's a GPU?


View Profile
April 05, 2012, 02:37:29 AM
 #87

Looks like the GLBSE is down.   Sad

Luckily my IPO started off without a hitch.  But bummer to be down on IPO day

Good luck with your IPO! I'm going to buy a few shares Smiley

“First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.”  -- Mahatma Gandhi

Average time between signing on to bitcointalk: Two weeks. Please don't expect responses any faster than that!
Brian DeLoach
VIP
Full Member
*
Offline Offline

Activity: 158


View Profile
April 07, 2012, 06:30:28 AM
 #88

I'm not getting much of a response from PMs with Nefario, so I'll post in here. I can't do much (anything) in the settings, can my account be deleted so I can re-setup password and two step auth?

Quote from: Matthew N. Wright
I use the blockchain to power my rotating love bed.
mila
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
April 07, 2012, 07:06:29 AM
 #89

I'm not getting much of a response from PMs with Nefario, so I'll post in here. I can't do much (anything) in the settings, can my account be deleted so I can re-setup password and two step auth?

as far as I could find out, you only can activate 2step auth for any of the 3 options and it's a one way street.
once you enable it for any of the options, it stays on and can not be changed later.

the good news is, all 3 options when activated, return the same code so it's enough to write it down once.
if you missed three chances to write down a code can't help you.

if you can't do anything now means you already clicked on all 3 buttons that activate 2step auth for withdrawal, transfer and password change and you're done. if you did not have 2step auth activated prior to that step, no idea how to help you now.

if you need a new account, just create a new one (with a different email, though) and use the new one.
deleting an account is something only nefario can help you with

your ad here:
Brian DeLoach
VIP
Full Member
*
Offline Offline

Activity: 158


View Profile
April 07, 2012, 07:28:50 AM
 #90

as far as I could find out, you only can activate 2step auth for any of the 3 options and it's a one way street.
once you enable it for any of the options, it stays on and can not be changed later.

the good news is, all 3 options when activated, return the same code so it's enough to write it down once.
if you missed three chances to write down a code can't help you.

if you can't do anything now means you already clicked on all 3 buttons that activate 2step auth for withdrawal, transfer and password change and you're done. if you did not have 2step auth activated prior to that step, no idea how to help you now.

if you need a new account, just create a new one (with a different email, though) and use the new one.
deleting an account is something only nefario can help you with

Setting up the account was a mess. Everything I did led to a "Internal Service Error" and after twenty tries with different emails, usernames, and two step auth settings, I finally got in. However, I don't know which email it is using or which two step auth choices I selected, and the password is temporary and very weak. Also, nothing shows up under settings, so I can't view/change email, view which two step auth settings are selected, or change password. The settings page shows absolutely nothing. I'd rather have the account deleted and try registering again. However, Nefario is not responding to days old PMs, even though it shows him as "online" many times since I've sent the PMs. This has been a very frustrating start to GLBSE.

Quote from: Matthew N. Wright
I use the blockchain to power my rotating love bed.
OgNasty
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2030


Powered by NastyFans


View Profile WWW
April 07, 2012, 07:33:49 AM
 #91

That sucks Brian.  It sounds like there might be some system issues occurring (GLBSE is in "Beta").  You should go to bed and setup a new email account for use with the GLBSE in the morning and try again.  

BITSLER                 ▄███
               ▄████▀
             ▄████▀
           ▄████▀  ▄██▄
         ▄████▀    ▀████▄
       ▄████▀        ▀████▄
     ▄████▀            ▀████▄
   ▄████▀                ▀████▄
 ▄████▀ ▄████▄      ▄████▄ ▀████▄
█████   ██████      ██████   █████
 ▀████▄ ▀████▀      ▀████▀ ▄████▀
   ▀████▄                ▄████▀
     ▀████▄            ▄████▀
       ▀████▄        ▄████▀
         ▀████▄    ▄████▀
           ▀████▄▄████▀
             ▀██████▀
               ▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄            
▄▄▄▄▀▀▀▀    ▄▄█▄▄ ▀▀▄         
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄      
█  ▀▄▄  ▀█▀▀ ▄      ▀████   ▀▀▄   
█ █▄  ▀▄   ▀████       ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█  ▀▀       ▀▄▄ ▀████      ▄▄▄▀▀▀  █
█            ▄ ▀▄    ▄▄▄▀▀▀   ▄▄  █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█ ▄▄   ███   ▀██  █           ▀▀  █ 
█ ███  ▀██       █        ▄▄      █ 
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  
▀▄            █        ▀▀      █  
▀▀▄   ███▄  █   ▄▄          █   
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    
▀▀▄   █   ▀▀▄▄▄▀▀▀         
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀              
              ▄▄▄██████▄▄▄
          ▄▄████████████████▄▄
        ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄
▄     ▄█████▀             ▀█████▄
██▄▄ █████▀                ▀█████
 ████████            ▄██      █████
  ████████▄         ███▀       ████▄
  █████████▀▀     ▄███▀        █████
   █▀▀▀          █████         █████
     ▄▄▄         ████          █████
   █████          ▀▀           ████▀
    █████                     █████
     █████▄                 ▄█████
      ▀█████▄             ▄█████▀
        ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
          ▀▀████████████████▀▀
              ▀▀▀██████▀▀▀
            ▄▄▄███████▄▄▄
         ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄
       █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█
     █▀▀ ███████████████████ ▀▀█
    █▀ ███████████████████████ ▀█
   █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█
 ▄█▀ ██████████████▀      ▀█████ ▀█▄
███ ███████████▀▀            ▀▀██ ███
███ ███████▀▀                     ███
███ ▀▀▀▀                          ███
▀██▄                             ▄██▀
  ▀█▄                            ▀▀
    █▄       █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
     █▄      ▀█████████▀
      ▀█▄      ▀▀▀▀▀▀▀
        ▀▀█▄▄  ▄▄▄
            ▀▀█████
[]
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 07, 2012, 09:42:15 PM
 #92

as far as I could find out, you only can activate 2step auth for any of the 3 options and it's a one way street.
once you enable it for any of the options, it stays on and can not be changed later.

the good news is, all 3 options when activated, return the same code so it's enough to write it down once.
if you missed three chances to write down a code can't help you.

if you can't do anything now means you already clicked on all 3 buttons that activate 2step auth for withdrawal, transfer and password change and you're done. if you did not have 2step auth activated prior to that step, no idea how to help you now.

if you need a new account, just create a new one (with a different email, though) and use the new one.
deleting an account is something only nefario can help you with

Setting up the account was a mess. Everything I did led to a "Internal Service Error" and after twenty tries with different emails, usernames, and two step auth settings, I finally got in. However, I don't know which email it is using or which two step auth choices I selected, and the password is temporary and very weak. Also, nothing shows up under settings, so I can't view/change email, view which two step auth settings are selected, or change password. The settings page shows absolutely nothing. I'd rather have the account deleted and try registering again. However, Nefario is not responding to days old PMs, even though it shows him as "online" many times since I've sent the PMs. This has been a very frustrating start to GLBSE.

This has now been cleaned up.

Creating a new account no longer asks the user if they want to use twofactor authentication. That's now only available in the settings.

I think too many users just clicked OK to it without actually looking at what it was.

I've also added the ability to change your email and password from settings.

In charts total volume to date (since GLBSE2.0 opened) how shows.

And asset issuers can update the details of their asset (not the contract itself though, thats next).

Any issues please email support@glbse.com

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
OgNasty
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2030


Powered by NastyFans


View Profile WWW
April 07, 2012, 09:52:31 PM
 #93

In charts total volume to date (since GLBSE2.0 opened) how shows.
Awesome.  Would it be possible to insert an extra space between these lines so the numbers don't run together?

And asset issuers can update the details of their asset (not the contract itself though, thats next).
How do you do this?  I don't see an option anywhere.

BITSLER                 ▄███
               ▄████▀
             ▄████▀
           ▄████▀  ▄██▄
         ▄████▀    ▀████▄
       ▄████▀        ▀████▄
     ▄████▀            ▀████▄
   ▄████▀                ▀████▄
 ▄████▀ ▄████▄      ▄████▄ ▀████▄
█████   ██████      ██████   █████
 ▀████▄ ▀████▀      ▀████▀ ▄████▀
   ▀████▄                ▄████▀
     ▀████▄            ▄████▀
       ▀████▄        ▄████▀
         ▀████▄    ▄████▀
           ▀████▄▄████▀
             ▀██████▀
               ▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄            
▄▄▄▄▀▀▀▀    ▄▄█▄▄ ▀▀▄         
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄      
█  ▀▄▄  ▀█▀▀ ▄      ▀████   ▀▀▄   
█ █▄  ▀▄   ▀████       ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█  ▀▀       ▀▄▄ ▀████      ▄▄▄▀▀▀  █
█            ▄ ▀▄    ▄▄▄▀▀▀   ▄▄  █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█ ▄▄   ███   ▀██  █           ▀▀  █ 
█ ███  ▀██       █        ▄▄      █ 
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  
▀▄            █        ▀▀      █  
▀▀▄   ███▄  █   ▄▄          █   
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    
▀▀▄   █   ▀▀▄▄▄▀▀▀         
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀              
              ▄▄▄██████▄▄▄
          ▄▄████████████████▄▄
        ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄
▄     ▄█████▀             ▀█████▄
██▄▄ █████▀                ▀█████
 ████████            ▄██      █████
  ████████▄         ███▀       ████▄
  █████████▀▀     ▄███▀        █████
   █▀▀▀          █████         █████
     ▄▄▄         ████          █████
   █████          ▀▀           ████▀
    █████                     █████
     █████▄                 ▄█████
      ▀█████▄             ▄█████▀
        ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
          ▀▀████████████████▀▀
              ▀▀▀██████▀▀▀
            ▄▄▄███████▄▄▄
         ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄
       █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█
     █▀▀ ███████████████████ ▀▀█
    █▀ ███████████████████████ ▀█
   █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█
 ▄█▀ ██████████████▀      ▀█████ ▀█▄
███ ███████████▀▀            ▀▀██ ███
███ ███████▀▀                     ███
███ ▀▀▀▀                          ███
▀██▄                             ▄██▀
  ▀█▄                            ▀▀
    █▄       █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
     █▄      ▀█████████▀
      ▀█▄      ▀▀▀▀▀▀▀
        ▀▀█▄▄  ▄▄▄
            ▀▀█████
[]
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 07, 2012, 09:55:42 PM
 #94

In charts total volume to date (since GLBSE2.0 opened) how shows.
Awesome.  Would it be possible to insert an extra space between these lines so the numbers don't run together?

And asset issuers can update the details of their asset (not the contract itself though, thats next).
How do you do this?  I don't see an option anywhere.

Go to your assets page, look at the admin panel, there is a link to update details there.

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
OgNasty
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2030


Powered by NastyFans


View Profile WWW
April 07, 2012, 09:57:48 PM
 #95

In charts total volume to date (since GLBSE2.0 opened) how shows.
Awesome.  Would it be possible to insert an extra space between these lines so the numbers don't run together?

And asset issuers can update the details of their asset (not the contract itself though, thats next).
How do you do this?  I don't see an option anywhere.

Go to your assets page, look at the admin panel, there is a link to update details there.

 Wink

Thank you for the quick response kind sir.

BITSLER                 ▄███
               ▄████▀
             ▄████▀
           ▄████▀  ▄██▄
         ▄████▀    ▀████▄
       ▄████▀        ▀████▄
     ▄████▀            ▀████▄
   ▄████▀                ▀████▄
 ▄████▀ ▄████▄      ▄████▄ ▀████▄
█████   ██████      ██████   █████
 ▀████▄ ▀████▀      ▀████▀ ▄████▀
   ▀████▄                ▄████▀
     ▀████▄            ▄████▀
       ▀████▄        ▄████▀
         ▀████▄    ▄████▀
           ▀████▄▄████▀
             ▀██████▀
               ▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄            
▄▄▄▄▀▀▀▀    ▄▄█▄▄ ▀▀▄         
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄      
█  ▀▄▄  ▀█▀▀ ▄      ▀████   ▀▀▄   
█ █▄  ▀▄   ▀████       ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█  ▀▀       ▀▄▄ ▀████      ▄▄▄▀▀▀  █
█            ▄ ▀▄    ▄▄▄▀▀▀   ▄▄  █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█ ▄▄   ███   ▀██  █           ▀▀  █ 
█ ███  ▀██       █        ▄▄      █ 
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  
▀▄            █        ▀▀      █  
▀▀▄   ███▄  █   ▄▄          █   
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    
▀▀▄   █   ▀▀▄▄▄▀▀▀         
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀              
              ▄▄▄██████▄▄▄
          ▄▄████████████████▄▄
        ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄
▄     ▄█████▀             ▀█████▄
██▄▄ █████▀                ▀█████
 ████████            ▄██      █████
  ████████▄         ███▀       ████▄
  █████████▀▀     ▄███▀        █████
   █▀▀▀          █████         █████
     ▄▄▄         ████          █████
   █████          ▀▀           ████▀
    █████                     █████
     █████▄                 ▄█████
      ▀█████▄             ▄█████▀
        ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
          ▀▀████████████████▀▀
              ▀▀▀██████▀▀▀
            ▄▄▄███████▄▄▄
         ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄
       █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█
     █▀▀ ███████████████████ ▀▀█
    █▀ ███████████████████████ ▀█
   █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█
 ▄█▀ ██████████████▀      ▀█████ ▀█▄
███ ███████████▀▀            ▀▀██ ███
███ ███████▀▀                     ███
███ ▀▀▀▀                          ███
▀██▄                             ▄██▀
  ▀█▄                            ▀▀
    █▄       █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
     █▄      ▀█████████▀
      ▀█▄      ▀▀▀▀▀▀▀
        ▀▀█▄▄  ▄▄▄
            ▀▀█████
[]
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 07, 2012, 10:02:54 PM
 #96

I'll be moving the admin panel from the assets page to portfolio soon enough.

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
OgNasty
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2030


Powered by NastyFans


View Profile WWW
April 07, 2012, 10:10:44 PM
 #97

I'll be moving the admin panel from the assets page to portfolio soon enough.

I think it makes sense where it's at and I'd imagine it would be easier that way for people with multiple listings.  I just didn't know where to look.

Would it be possible to make the "contact email" in the settings direct the user to sending a message to my GLBSE mail account?

BITSLER                 ▄███
               ▄████▀
             ▄████▀
           ▄████▀  ▄██▄
         ▄████▀    ▀████▄
       ▄████▀        ▀████▄
     ▄████▀            ▀████▄
   ▄████▀                ▀████▄
 ▄████▀ ▄████▄      ▄████▄ ▀████▄
█████   ██████      ██████   █████
 ▀████▄ ▀████▀      ▀████▀ ▄████▀
   ▀████▄                ▄████▀
     ▀████▄            ▄████▀
       ▀████▄        ▄████▀
         ▀████▄    ▄████▀
           ▀████▄▄████▀
             ▀██████▀
               ▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄            
▄▄▄▄▀▀▀▀    ▄▄█▄▄ ▀▀▄         
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄      
█  ▀▄▄  ▀█▀▀ ▄      ▀████   ▀▀▄   
█ █▄  ▀▄   ▀████       ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█  ▀▀       ▀▄▄ ▀████      ▄▄▄▀▀▀  █
█            ▄ ▀▄    ▄▄▄▀▀▀   ▄▄  █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█ ▄▄   ███   ▀██  █           ▀▀  █ 
█ ███  ▀██       █        ▄▄      █ 
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  
▀▄            █        ▀▀      █  
▀▀▄   ███▄  █   ▄▄          █   
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    
▀▀▄   █   ▀▀▄▄▄▀▀▀         
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀              
              ▄▄▄██████▄▄▄
          ▄▄████████████████▄▄
        ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄
▄     ▄█████▀             ▀█████▄
██▄▄ █████▀                ▀█████
 ████████            ▄██      █████
  ████████▄         ███▀       ████▄
  █████████▀▀     ▄███▀        █████
   █▀▀▀          █████         █████
     ▄▄▄         ████          █████
   █████          ▀▀           ████▀
    █████                     █████
     █████▄                 ▄█████
      ▀█████▄             ▄█████▀
        ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
          ▀▀████████████████▀▀
              ▀▀▀██████▀▀▀
            ▄▄▄███████▄▄▄
         ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄
       █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█
     █▀▀ ███████████████████ ▀▀█
    █▀ ███████████████████████ ▀█
   █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█
 ▄█▀ ██████████████▀      ▀█████ ▀█▄
███ ███████████▀▀            ▀▀██ ███
███ ███████▀▀                     ███
███ ▀▀▀▀                          ███
▀██▄                             ▄██▀
  ▀█▄                            ▀▀
    █▄       █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
     █▄      ▀█████████▀
      ▀█▄      ▀▀▀▀▀▀▀
        ▀▀█▄▄  ▄▄▄
            ▀▀█████
[]
Nefario
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


GLBSE Support support@glbse.com


View Profile WWW
April 07, 2012, 10:19:57 PM
 #98

Would it be possible to make the "contact email" in the settings direct the user to sending a message to my GLBSE mail account?

Wha?

Your mail account on GLBSE (i.e. the little mail icon)

or

The email address you use for GLBSE

For the first option each asset page already has a "mail asset issuer" link.

PGP key id at pgp.mit.edu 0xA68F4B7C

To get help and support for GLBSE please email support@glbse.com
OgNasty
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2030


Powered by NastyFans


View Profile WWW
April 07, 2012, 10:29:08 PM
 #99

Would it be possible to make the "contact email" in the settings direct the user to sending a message to my GLBSE mail account?

Wha?

Your mail account on GLBSE (i.e. the little mail icon)

or

The email address you use for GLBSE

For the first option each asset page already has a "mail asset issuer" link.

Yes, the first option.  I would like to have that be my contact email (even though I guess it isn't a real email address).  I would be happy with a link that says "mail asset issuer."

Option #2 would be very bad, as I hope my login email address is never made public for security reasons.

BITSLER                 ▄███
               ▄████▀
             ▄████▀
           ▄████▀  ▄██▄
         ▄████▀    ▀████▄
       ▄████▀        ▀████▄
     ▄████▀            ▀████▄
   ▄████▀                ▀████▄
 ▄████▀ ▄████▄      ▄████▄ ▀████▄
█████   ██████      ██████   █████
 ▀████▄ ▀████▀      ▀████▀ ▄████▀
   ▀████▄                ▄████▀
     ▀████▄            ▄████▀
       ▀████▄        ▄████▀
         ▀████▄    ▄████▀
           ▀████▄▄████▀
             ▀██████▀
               ▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄            
▄▄▄▄▀▀▀▀    ▄▄█▄▄ ▀▀▄         
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄      
█  ▀▄▄  ▀█▀▀ ▄      ▀████   ▀▀▄   
█ █▄  ▀▄   ▀████       ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█  ▀▀       ▀▄▄ ▀████      ▄▄▄▀▀▀  █
█            ▄ ▀▄    ▄▄▄▀▀▀   ▄▄  █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█ ▄▄   ███   ▀██  █           ▀▀  █ 
█ ███  ▀██       █        ▄▄      █ 
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  
▀▄            █        ▀▀      █  
▀▀▄   ███▄  █   ▄▄          █   
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    
▀▀▄   █   ▀▀▄▄▄▀▀▀         
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀              
              ▄▄▄██████▄▄▄
          ▄▄████████████████▄▄
        ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄
▄     ▄█████▀             ▀█████▄
██▄▄ █████▀                ▀█████
 ████████            ▄██      █████
  ████████▄         ███▀       ████▄
  █████████▀▀     ▄███▀        █████
   █▀▀▀          █████         █████
     ▄▄▄         ████          █████
   █████          ▀▀           ████▀
    █████                     █████
     █████▄                 ▄█████
      ▀█████▄             ▄█████▀
        ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
          ▀▀████████████████▀▀
              ▀▀▀██████▀▀▀
            ▄▄▄███████▄▄▄
         ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄
       █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█
     █▀▀ ███████████████████ ▀▀█
    █▀ ███████████████████████ ▀█
   █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█
 ▄█▀ ██████████████▀      ▀█████ ▀█▄
███ ███████████▀▀            ▀▀██ ███
███ ███████▀▀                     ███
███ ▀▀▀▀                          ███
▀██▄                             ▄██▀
  ▀█▄                            ▀▀
    █▄       █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
     █▄      ▀█████████▀
      ▀█▄      ▀▀▀▀▀▀▀
        ▀▀█▄▄  ▄▄▄
            ▀▀█████
[]
stochastic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532


View Profile
April 08, 2012, 06:05:15 AM
 #100

Can the volume also be set to display the daily volume of each asset?

Introducing constraints to the economy only serves to limit what can be economical.
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!