Bitcoin Forum
August 21, 2017, 11:44:47 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 »  All
  Print  
Author Topic: TOPCOIN (v3) - Scrypt POW/50% POS Hybrid - Coin Control  (Read 39826 times)
crymzyn
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 435

TopCoin Lead


View Profile WWW
September 12, 2014, 02:19:11 PM
 #141

Guys, It looks like something is  f$%ked up. Am seeking advise of somone more knowledgeable

meanwhile everybody leave your wallets open and they might start minting pos blocks, and getting the blockchain moving again

i can see my first 2 incoming payments in the wallet from PoS. " Unconfirmed. Generated but not accepted Mined"


For anyone who is having problems unlocking an encrypted wallet for PoS purposes, you can issue the following command via console (Help -> Debug Window -> Console tab):

walletpassphrase yourpasswordhere 9999999 true

I haven't fully confirmed that this fires up PoS for encrypted wallets, but it seemed to accept the command and my wallet is unlocked now.  Waiting to see if anything moves on PoS.

1503359087
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503359087

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503359087
Reply with quote  #2

1503359087
Report to moderator
1503359087
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503359087

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503359087
Reply with quote  #2

1503359087
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
tanoury
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 235


Chernobyl_Exports™


View Profile
September 13, 2014, 01:21:20 AM
 #142

Guys, It looks like something is  f$%ked up. Am seeking advise of somone more knowledgeable


meanwhile everybody leave your wallets open and they might start minting pos blocks, and getting the blockchain moving again

Pools are still down, they need to be notified when the problem is fixed!

██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
    ⟾ Chernobyl_Exports™RIG RENTAL Equihash/zcash, X13, NeoScrypt, Lyra2rev2, Ethereum, Yescrypt and more!  ⟽       
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
topdude
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 223


View Profile WWW
September 13, 2014, 03:59:51 AM
 #143

COMPULSORY UPGRADE TO V2.1
DOWNLOAD:  http://topcoin.pw/download.php

Upgrade is easy, just download and run the qt. it will work with same wallet.dat and blockchain etc

add these nodes
addnode=121.73.161.134
addnode=63.246.129.56
addnode=101.98.218.27

github updated also
https://github.com/cloudstick/TopCoin2

A_NOOBY
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
September 13, 2014, 04:35:13 AM
 #144

Seems to have synced.   Cheesy
crymzyn
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 435

TopCoin Lead


View Profile WWW
September 13, 2014, 04:45:47 AM
 #145

Thanks topdude!  All of your hard work is appreciated as always! Grin

topdude
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 223


View Profile WWW
September 13, 2014, 07:20:40 AM
 #146

Cryptex is upgraded to 2.1, deposits/withdrawls have commenced again

https://cryptex.biz/market/80

topdude
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 223


View Profile WWW
September 13, 2014, 09:20:04 AM
 #147



casino upgraded to v2.1

topdude
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 223


View Profile WWW
September 13, 2014, 09:26:48 AM
 #148

All swaps are up to date. if you sent in coins and diddnt receive any back its because you never sent an email. currently there is 4 or 5 payments un accounted for. please email me the transaction info to receive top2 back

brokedummy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714


View Profile
September 13, 2014, 10:35:47 AM
 #149

shoot I missed this and I'm too stoned to follow the instructions right now. i'll be sending a few million tops in sometime later dude

KNC - KingNcoin - rare, fair, pos only https://yobit.net/en/trade/KNC/BTC
groggin
Legendary
*
Online Online

Activity: 1330



View Profile
September 13, 2014, 04:47:01 PM
 #150

 so am i the only one with trouble in the new wallet?
 after the swap i put it away for 1 week.
downloaded the mand. upgrade wallet and installed after creating 2 new backups.
added the new addnodes to the .conf
opened it about 12 hrs ago, and it was stuck. several active conns, but zero progress, even after several restarts.
looking at the last few lines of the log, there were many references to orphan block(s)

deleted everything in the roaming folder, except wallet.dat, logs and .conf.
now it is stuck at the beginning of the chain, instead of the middle!

(and showing zero balance, i assume they'll be back)

10 active conns right now,
here's the last few lines of the log atm:

ProcessBlock: ORPHAN BLOCK, prev=00000000ab49d5a83707
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
connection timeout
ERROR: mempool transaction missing input
trying connection 86.133.92.218:20821 lastseen=2.4hrs
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
connection timeout
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
trying connection 203.109.164.24:20821 lastseen=175.4hrs
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input
connection timeout
ERROR: mempool transaction missing input
trying connection 183.61.21.45:20821 lastseen=13.9hrs
ERROR: mempool transaction missing input
ERROR: mempool transaction missing input

                             Huh Huh

loose the sword that is your pen or tongue [or bittorrent enabled computer] and help fight the so-called new world order   it is the enemy of humanity  |  Sign-up @ Aurovine to get FREE HD music ... and coins!
 |  *TIPs*  | VNL  Vkpn45TSLR1jBa34pyrTwWDzADTEyviz4E   | BCC   CXvZkT13CNjn3ScizW1oEHWNVEAduJuKCJ   |   BTC   18wWrEfcA62D5Xmza1rRAw5cgcqwCa2YFH   |    ELP   e7rPHqbczFnUdyBk2XEdm9tj4fqjGnCqK4   
            Buy - Sell on          Cryptopia  |  Bleutrade   |    Poswallet     |  an experiment in trust and control - FLYcoin   |   FATiB27UfQyySJCyM1dEQTaxMdZgqxHZ4y
skuk
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
September 13, 2014, 05:45:51 PM
 #151

COMPULSORY UPGRADE TO V2.1
DOWNLOAD:  http://topcoin.pw/download.php

Upgrade is easy, just download and run the qt. it will work with same wallet.dat and blockchain etc

add these nodes
addnode=121.73.161.134
addnode=63.246.129.56
addnode=101.98.218.27

github updated also
https://github.com/cloudstick/TopCoin2


where can i add the nodes?
skuk
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
September 13, 2014, 07:11:05 PM
 #152

i hope i´m not the only one who has no frigging idea of PoS Coin, how to config the wallet or what i have to pay attention for.  Roll Eyes
can you please make a short introducing crymzyn?
tanoury
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 235


Chernobyl_Exports™


View Profile
September 13, 2014, 08:17:42 PM
 #153

Pools are still down Sad

Do they need to upgrade and if so have they been notified?

██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
    ⟾ Chernobyl_Exports™RIG RENTAL Equihash/zcash, X13, NeoScrypt, Lyra2rev2, Ethereum, Yescrypt and more!  ⟽       
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
tanoury
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 235


Chernobyl_Exports™


View Profile
September 14, 2014, 01:08:43 AM
 #154

Pools are still down Sad

Do they need to upgrade and if so have they been notified?

lifeforce is still down.

hashrapid is up.

██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
    ⟾ Chernobyl_Exports™RIG RENTAL Equihash/zcash, X13, NeoScrypt, Lyra2rev2, Ethereum, Yescrypt and more!  ⟽       
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
Sinohe88
Member
**
Offline Offline

Activity: 89


View Profile
September 14, 2014, 05:19:53 AM
 #155

i couldn't sync the new wallet (V2.1)
i got 10 active nodes but it's stuck on 15113 block remaining
is there anything wrong with the wallet or it's on my side?
anyone here care to share the blockchain ?
thanks

Groupcoin  Lgb7YUPnsjQp4Gvn6QSUZWRmAnu18ruFav
jjj0923
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile WWW
September 14, 2014, 08:59:55 AM
 #156

COMPULSORY UPGRADE TO V2.1
DOWNLOAD:  http://topcoin.pw/download.php

Upgrade is easy, just download and run the qt. it will work with same wallet.dat and blockchain etc

add these nodes
addnode=121.73.161.134
addnode=63.246.129.56
addnode=101.98.218.27

github updated also
https://github.com/cloudstick/TopCoin2


http://top.lifeforce.info Pool Wallet has been updated and Pool is back online for mining.

thanks Topdude!

Lifeforce Pools : http://www.lifeforce.info
Earthcoin :http://eac.lifeforce.info -  Netcoin:  http://net.lifeforce.info - Hundred Coin Pool : http://100.lifeforce.info
Redoakcoin Pool : http://roc.lifeforce.info Guldencoin http://nlg.lifeforce.info also Worldcoin, Guncoin, NOBL, USDe, Tagcoin, Topcoin , Tagcoin , Credits, Goldcoin & Hobonickels
tanoury
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 235


Chernobyl_Exports™


View Profile
September 14, 2014, 11:33:26 PM
 #157

TOPCOIN2 (TOP),

POS: 50% annual, paid daily, commencing after 1 week.

My wallet isn't staking? Is there a command I need to enter?

██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
    ⟾ Chernobyl_Exports™RIG RENTAL Equihash/zcash, X13, NeoScrypt, Lyra2rev2, Ethereum, Yescrypt and more!  ⟽       
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
luckykitty
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 271


View Profile
September 15, 2014, 02:42:58 AM
 #158

SYNC stopped on 5th block, why?
topdude
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 223


View Profile WWW
September 15, 2014, 03:13:01 AM
 #159

SYNC stopped on 5th block, why?

this is causing me a major migraine Lips sealed

Sorry guys, as a tempory fix, i have uploaded the blockchain, copy these files into your roaming/topcoin2 folder

http://topcoin.pw/top2blocks.zip

(only do that if your stuck on block5)

ScryptAsic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532


View Profile
September 15, 2014, 05:17:56 AM
 #160

Nice coin, now we need bittrex..
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!