Bitcoin Forum
December 07, 2016, 06:46:31 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 3 »  All
  Print  
Author Topic: My transactions wont confirm...  (Read 2308 times)
Murdaversa
Member
**
Offline Offline

Activity: 77


Firstbits: 1versah


View Profile
May 09, 2012, 11:30:23 PM
 #1

Im having a problem, most of my transactions for the day are not getting confirmed and 90% of them are from satoshidice.... can anyone help me out or give me some advice? thanks in advance... my address is 1Az7NhADZmP25yEzDqFhMnQbHChQfQkwwU   Cheesy

if you nothing else to do with your btc, send them to me!! 1VersaHgF4kQMzgJpMe8wDMppqAqLYdBL
1481136391
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481136391

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481136391
Reply with quote  #2

1481136391
Report to moderator
1481136391
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481136391

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481136391
Reply with quote  #2

1481136391
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481136391
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481136391

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481136391
Reply with quote  #2

1481136391
Report to moderator
gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
May 09, 2012, 11:35:07 PM
 #2

It is probably cause you need to download all the transactions in the bitcoin-qt (assuming your using it), before yours will get confirmed.

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
Murdaversa
Member
**
Offline Offline

Activity: 77


Firstbits: 1versah


View Profile
May 09, 2012, 11:36:34 PM
 #3

im sorry i didnt mention that i am using blockchain.info for the wallet... thanks for the reply though... im fairly new to bitcoin so i dont know too much... hopefully you guys can help me out...

if you nothing else to do with your btc, send them to me!! 1VersaHgF4kQMzgJpMe8wDMppqAqLYdBL
J.Socal
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 469



View Profile
May 10, 2012, 07:33:47 AM
 #4

Same here.Its been like 8 hours,and I only got 8 active connections it says "catching up" dl 178282 of 179529 block of transaction history ..How much longer is it going to take?I got 1 red bar,and 2 gold bars,and 1 empty bar.That spinning icon on the lower right,what is that?
gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
May 10, 2012, 07:42:30 AM
 #5

Same here.Its been like 8 hours,and I only got 8 active connections it says "catching up" dl 178282 of 179529 block of transaction history ..How much longer is it going to take?I got 1 red bar,and 2 gold bars,and 1 empty bar.That spinning icon on the lower right,what is that?

8 connections isn't a lot i am assuming your using bitcoin-qt since what you described. There are websites where you can download the transaction history and just pop it into bitcoin-qt so look into that, but if you keep open frequently it will not be that bad after the first time.

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
Foxpup
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694



View Profile
May 10, 2012, 07:46:24 AM
 #6

Same here.Its been like 8 hours,and I only got 8 active connections it says "catching up" dl 178282 of 179529 block of transaction history ..How much longer is it going to take?I got 1 red bar,and 2 gold bars,and 1 empty bar.That spinning icon on the lower right,what is that?

8 connections (3 bars) is normal if your firewall doesn't allow incoming Bitcoin connections, but you don't need incoming connections to download the blockchain or send or receive transactions, so this isn't the problem. The spinning icon indicates that Bitcoin is still downloading the blockchain (or trying to), it will change to a green tick when the blockchain is fully downloaded and up to date. What block is it up to now? As long as it's not stuck on one particular block then there should be no problem, you just need to give it more time.

Will pretend to do unverifiable things (while actually eating an enchilada-style burrito) for bitcoins: 1K6d1EviQKX3SVKjPYmJGyWBb1avbmCFM4
Ean
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 199



View Profile
May 10, 2012, 09:36:42 AM
 #7

Im having a problem, most of my transactions for the day are not getting confirmed and 90% of them are from satoshidice.... can anyone help me out or give me some advice? thanks in advance... my address is 1Az7NhADZmP25yEzDqFhMnQbHChQfQkwwU   Cheesy

You need to pay a miner fee. If you have more than four outputs you should pay 0.001 BTC.

This is thanks to satoshidice, before I had no big problems sending no fee transactions, now even if I pay I often have to wait.

Quote from: Douglas Adams
The World Wide Web is the only thing I know of whose shortened form takes three times longer to say than what it's short for
Murdaversa
Member
**
Offline Offline

Activity: 77


Firstbits: 1versah


View Profile
May 10, 2012, 03:59:03 PM
 #8

Im having a problem, most of my transactions for the day are not getting confirmed and 90% of them are from satoshidice.... can anyone help me out or give me some advice? thanks in advance... my address is 1Az7NhADZmP25yEzDqFhMnQbHChQfQkwwU   Cheesy

You need to pay a miner fee. If you have more than four outputs you should pay 0.001 BTC.

This is thanks to satoshidice, before I had no big problems sending no fee transactions, now even if I pay I often have to wait.

they all confirmed now but i pay .005 btc for every tranaction i send so iknow that wasnt the problem... its all good now though  Cheesy
thanks everyone for the replies!!!

if you nothing else to do with your btc, send them to me!! 1VersaHgF4kQMzgJpMe8wDMppqAqLYdBL
conspirosphere.tk
Legendary
*
Online Online

Activity: 1862


Revolution will be decentralized


View Profile WWW
May 10, 2012, 08:14:25 PM
 #9

Today is happening to me for the first time after 1 year I am sending BTC with no fee when not requested.
I sent 5 BTC to my GLBSE account 12 hours ago and it is still at 0 confirmations.
I wonder when (and at this point: if) they will reach their destination.
So what is the minimum fee to get a sure and relatively fast tx? 0.005?

J.Socal
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 469



View Profile
May 11, 2012, 03:16:15 AM
 #10

Ok,update..I got 20 active connections ,and all the bars are full. small bars red,other 3 gold,spinning still.. Same number though.. dl 178282 blocks of transaction history.Last  received  block was generated 8 days ago..Still have the WARNING :Displayed transactions may not be correct!You may need to upgrade,or the other nodes may need to upgrade(bottom left side of wallet)....What should I do?
MaddestScientist
Member
**
Offline Offline

Activity: 76


View Profile
May 11, 2012, 04:15:26 AM
 #11

Perhaps it's because there are way too many transactions waiting to be confirmed on the network?  Huh

I just checked http://bitcoincharts.com/bitcoin/txlist/, there are 1580 unconfirmed transactions (749099 bytes), which is the highest I've seen.
theymos
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2492


View Profile
May 11, 2012, 04:18:14 AM
 #12

Ok,update..I got 20 active connections ,and all the bars are full. small bars red,other 3 gold,spinning still.. Same number though.. dl 178282 blocks of transaction history.Last generated block was received 8 days ago..Still have the WARNING :Displayed transactions may not be correct!You may need to upgrade,or the other nodes may need to upgrade(bottom left side of wallet)....What should I do?

Probably your block database is getting corrupted for some reason. Maybe due to an antivirus or a bad disk.

1NXYoJ5xU91Jp83XfVMHwwTUyZFK64BoAD
payb.tc
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812



View Profile
May 11, 2012, 04:35:25 AM
 #13

Perhaps it's because there are way too many transactions waiting to be confirmed on the network?  Huh

I just checked http://bitcoincharts.com/bitcoin/txlist/, there are 1580 unconfirmed transactions (749099 bytes), which is the highest I've seen.

wow, i'm used to it being 300-400... they might have to start paginating results!

also for some reason, the thread title reminds me of:
http://lyricsplayground.com/alpha/songs/m/myboomerangwontcomeback.shtml
J.Socal
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 469



View Profile
May 11, 2012, 05:40:32 AM
 #14

I have bitcoin.qt.exe and bitcoind.exe on my allowed list,so it should'nt be a problem with my anti-virus,firewall..Which should I check on the option settings,on the wallet?
J.Socal
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 469



View Profile
May 12, 2012, 03:25:34 AM
 #15

Update.. 25 connections.. DL'd 178282 of 179773 blocks of transaction history .. Huh Last received block,was generated 9 days ago..I think I'm stuck on 178282?
gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
May 12, 2012, 03:51:31 AM
 #16

Update.. 25 connections.. DL'd 178282 of 179773 blocks of transaction history .. Huh Last received block,was generated 9 days ago..I think I'm stuck on 178282?

there are online sites that you can download the transaction history thru http and just put it where your bitcoin-qt can get at it

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
J.Socal
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 469



View Profile
May 12, 2012, 04:48:59 AM
 #17

Can I export my wallet,to a online wallet?Then maybe their software can complete my transaction?
gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
May 12, 2012, 04:53:55 AM
 #18

Can I export my wallet,to a online wallet?Then maybe their software can complete my transaction?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=78742.0

that should help you, but I have never done it so I can't say anything from experience

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
J.Socal
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 469



View Profile
May 12, 2012, 06:49:58 AM
 #19

Can I reinstall bitcoin..And some how,save my wallet,then add it back to the newly installed bitcoin wallet?
gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
May 12, 2012, 06:55:07 AM
 #20

Can I reinstall bitcoin..And some how,save my wallet,then add it back to the newly installed bitcoin wallet?

ok if you do that then you would still need to download all transactions, the reason for this, is cause it needs to see if that address has any coins or balance or what is the history of the address and the only way to do that is to look thru all transactions. There is really no way of getting around it that isn't secure.

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
Pages: [1] 2 3 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!