Yanlış. Hesap gerçekten hacklendiyse hiçbir ücret ödemeden hesabı geri talep etmeniz gerekirdi. Şu durumda şüpheler benim için ortadan kalkmadı ve negative feedback'i kaldırmayacağım. Marco bu haliyle satabiliyorsa satsın. O hesaptan Türkçe bölümünde eski yussuf89 tarzında mesajlar görmediğim sürece negative feedback duracak.
Tamam tamam söz. Başka bir hesaptan devam edeceğim. yussuf89 geri dönüyor, başka bir hesap ile. İnanmayan olursa mesaj imzalarım bu hesaptan devam ediyorum diye.
Hesap hacklendiği için artık eski maddi değere sahip değil diye düşündüm. Belki de hata yaptım. Ama şu bir gerçek ki hesabın hacklendiği kanıtlanamıyor. Hatta hala bu olayları benim yürüttüğümü düşünenler var. Bu iş sonucunda hesap satılacak ve 0.30btc gibi bir tutar elime geçecek. Hesap hacklenmeden önce hesabı satsaydım 1btc den giderdi. Foruma aksiyon gelsin heyecan olsun diye 0.7 bitcoinimi feda etmedim
Sunacağım bütün kanıtlar buydu, imzalı mesajlar şunlar bunlar.. konuda mevcut. Artık "valla billa hesap benim bak yeminle" deme faslına geçeriz