Bitcoin Forum
August 15, 2022, 12:34:38 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 89 »
1  Local / Nederlands (Dutch) / Re: Mijn eigen onderneming gestart, Crypto Beheer on: July 05, 2019, 11:03:26 AM
Hoe loopt het intussen met dit project, Furio? Is er interesse van niet-ervaren crypto-liefhebbers? Heeft de actuele conjunctuur invloed op je activiteiten?

Wat leuk om de interesse te lezen. m.b.t. portfolio klanten niets te klagen, het liep veel harder dan verwacht door persoonlijk en zakelijk netwerk dat ik de website ook eigenlijk een beetje verwaarloost heb, portfolio klanten neem ik sinds eind 2018 niet meer aan.

Zeker een verschil, dit jaar zie ik weer een enorme toename in interesse vergeleken met 2018, al moet ik zeggen dat eigenlijk al mijn portfolio klanten lange termijn visie hebben en niet zomaar uitstappen.

Ik had graag wat meer succes gehad in adviestrajecten, maar hier heb ik veel concurrentie in te duchten Wink.

Op kort termijn zal ik een signaal groep lanceren plus een tradingbotservice aan de hand van api's, zeer interessante rendementen behaald, nu nog even over de voorwaarden nadenken e.d.

Met het lanceren van de nieuwe dienst zal ik tevens de website vernieuwen, ik hoop dat ik ook aan nieuwe tekst toekom!

Fijn weekend allemaal!
2  Local / Nederlands (Dutch) / Re: Mijn eigen onderneming gestart, Crypto Beheer on: July 05, 2019, 10:58:07 AM
Er is nergens een audited long term track record te vinden. Ik zou er dan ook niet in beleggen om die reden. Het minste wat je kan doen is transparant zijn naar de klanten toe over de rendementen. Daar draait het uiteindelijk ook om, de markt outperformen. Anders is er geen meerwaarde en heb je eigenlijk geen bestaansrecht.

Veel mensen willen een advies bureau beginnen omdat ze dat leuk vinden maar hebben vrij weinig toegevoegde waarde. Daarom komt het niet echt overtuigend over. De mensen moeten er nu maar naar raden wat je prestaties zijn.

Ik denk dat je de clue mist van mijn dienstverlening, ik beloof zeker niet de markt te outperformen Smiley Veel mensen zijn simpelweg niet vaardig genoeg om hieraan mee te doen, dat is mijn dienstverlening Wink
3  Local / Nederlands (Dutch) / Re: Mijn eigen onderneming gestart, Crypto Beheer on: September 17, 2018, 04:07:23 PM
De website ziet er vrij professioneel uit, hier en daar wat opmaakfoutjes. Om te beginnen, de website lijkt geen gebruik te maken van scaling. Ik bekeek jouw website op mijn laptop en die heeft geen full HD (1920x1080) resolutie scherm, de webpagina wordt dan niet volledig getoond op mijn scherm. Hier is een makkelijke oplossing voor, deze pagina kan je verder op weg helpen https://www.w3schools.com/css/css_rwd_viewport.asp. Persoonlijk vind ik het frame van de voettekst overbodig groot, dit lijkt het resultaat te zijn van de reusachtige Facebook feed. De huidige koers onderaan is leuk gedaan, maar haal alsjeblieft de vierkantjes voor de naam van de valuta weg. Dat waren mijn kritiekpuntjes wat betreft de opmaak. De inhoud lijkt wat karig te zijn, het bevat wat mij betreft echt te weinig informatie. Vertel bijvoorbeeld waarom ze van jouw diensten gebruik zouden moeten maken, in plaats van dat van concurrenten. Hopelijk heb je wat aan mijn tips, succes met je website!

Jij ook nog bedankt voor de input, excuus dat ik helemaal niet gereageerd heb op je, dit soort punten heb ik wat aan!

MBT die informatie, ja, het wordt zo veel anders, maar waarom mensen voor mij moeten kiezen staat er idd niet duidelijk in, ga ik nog eens over nadenken, wil het geen Bitconnect verhaal maken Smiley
4  Local / Nederlands (Dutch) / Re: Mijn eigen onderneming gestart, Crypto Beheer on: September 17, 2018, 06:20:17 AM
Nette website hoor, ziet er zoals eerder gezegd professioneel uit.

Vraag uit persoonlijke interesse. In hoeverre heb je voor, ik denk vooral, de advies diensten te maken met de afm?

Helemaal niets man, ik denk dat je bedoelt de blockchain portfolio management, advies is sowieso vrijgesteld van het AFM, het zijn geen financiŽle producten zoals omschreven in hun taakomschrijving Smiley.

Voor het feitelijk beheren van portfolio's zijn 2 zaken van belang, als je werkelijk euro's wil beheren, en je wilt de dienst aanbieden aan meer dan 100 consumenten, dan heb je een vergunning nodig, die je overigens nooit kunt krijgen voor het handelen in Bitcoin en Crypto Smiley.

Zolang je de dienst toespitst op minder dan 100 consumenten, val je onder de uitzondering van de vergunningsplicht, een ander voorbeeld is als je beleggingsobjecten van meer dan een ton per stuk verkoopt, dan heb je magisch ineens ook geen vergunning meer nodig, bizar, maar waar Smiley.

Om niet in een grijs gebied terecht te komen, beheert Crypto Beheer enkel cryptocurrencies, uitbetalingen in euro's geschieden op naam van de klant, op een exchange aangevraagd op naam van de klant, er lopen geen euro transacties via Crypto Beheer, hierdoor weet ik zeker, zelfs als de regels veranderen, dat ik geen wetten breek Smiley. Ik heb persoonlijk niet zo veel met de wet, meer met moraal, echter met mijn bedrijf wil ik volledig voldoen aan de regels, geen stok om mee te slaan zeg maar, want ik vermoed toch al bovengemiddelde aandacht voor alle nieuwe Bitcoin bedrijven vanuit belasting en de overheid en (falende) instituties als banken, verzekeraars en uiteraard controle instanties als het AFM Smiley.

Bedankt voor het compliment en de input, ook succes in de eigen zaken!
5  Local / Nederlands (Dutch) / Re: Mijn eigen onderneming gestart, Crypto Beheer on: September 14, 2018, 07:41:59 AM
Bedankt nogmaals allemaal voor de tips, de website is flink aangepast, al een poosje geleden, mocht iemand nog een kijkje willen nemen, ik sta open voor kritiek Smiley.
6  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Guide: How to redeem and sell bitcoin diamond (bcd) from ledger nano s (Segwit) on: April 10, 2018, 06:56:13 AM
Be very careful, the https://www.excrypts.org/ appears to be a scam to steal your private keys. You can download the wallet from github if you go to releases: https://github.com/eveybcd/BitcoinDiamond/releases

I think this is legit!  At least it allows me to import my private keys.Can anyone confirm this port is legit, its not the official github... But it is the only one working Smiley
7  Local / Nederlands (Dutch) / Re: Mijn eigen onderneming gestart, Crypto Beheer on: March 27, 2018, 08:09:21 PM
Leuk dat je dit gaat doen. Ik zou sowieso een foto van jezelf op de website plaatsen, dat maakt het persoonlijk en geeft meer vertrouwen.

Ik denk ook dat huisstijl consequenter moet, meer gelijke kleuren gebruiken, de overons pagina is behoorlijk rood en dat zie ik op de frontpage niet terug.

Klopt helemaal, verschrikkelijk. We hadden het eerst helemaal zelf gedaan met een basis thema, behoorlijk strak, zag er echt mooi uit, zwart wit voornamelijk. Maar toen hadden we het idee om geld uit te geven voor een "cool" thema, drama ever since Smiley. Mijn foto stond er gewoon, helaas krijgen we het niet voor elkaar momenteel, wordt geblurd, heel vreemd. We zijn er bijna, maar je hebt gelijk, moet idd strakker, en dat rood, net als die streepjes bij me diensten, drama Smiley. Zoveel opties e.d., kun je je voorstellen dat ik net wist hoe ik emails moest versturen 5 jaar terug toen ik hieraan begon, dit kan er ook wel bij, maar het is zoveel!

En met betrekking tot de diensten, eigenlijk liep ik al rond als een Bitcoin Jezus de afgelopen 5 jaar, wil er nu me werk van te maken Wink Ik merk wel dat echt vanuit alle kanten het werk en de promotie moeilijk worden gemaakt, we zullen zien wat er allemaal gaat gebeuren!

8  Local / Markt / Re: Lucratief voorstel voor jonge TA/FA specialist/Researcher (Scholier,student,ww) on: March 26, 2018, 05:46:35 AM
Ik kan je wel info geven obv projecten die ik Verder heb uitgezocht. Maar wil dat in pm verder bespreken. Dit kan evt. Ook via telegram.
t.me/Roy_1976

Vanwege drukte zie ik dit nu pas, zal contact met je opnemen!
9  Local / Nederlands (Dutch) / Re: Mijn eigen onderneming gestart, Crypto Beheer on: March 26, 2018, 05:44:40 AM
Succes met je eigen onderneming. Ik heb wat verbeterpunten over je website, wellicht dat je er wat aan hebt.

- Je SSL certificaat is niet goed aangesloten, wat ervoor zorgt dat de bezoekers zoals ik dit te zien krijgen bij het bezoeken van deze website.
- Met het bezoeken van Google Chrome krijg ik de slide niet te zien. Ik krijg een blanco pagina te zien. Wellicht kan dit te maken hebben met Adblock, met Firefox heb ik hetzelfde probleem niet.
- De cookiemelding en de balk onderaan waar diverse cryptocurrencies worden gezien zitten ''in elkaar''. Misschien is het een optie om de cookiemelding wat hoger te plaatsen.

Verder vind ik het er aardig uitzien.

Nogmaals veel succes.


Bedankt voor de tips man, sorry voor mijn late reactie Smiley

Gaan we wat mee doen!
10  Local / Markt / Re: Lucratief voorstel voor jonge TA/FA specialist/Researcher (Scholier,student,ww) on: March 19, 2018, 06:55:11 AM


Waarom kritiek?!  Heel goed idee van je! Naast dat je je plan goed uitlegt, kom je over als iemand die hier ook serieus mee bezig is en iemand die nodig heeft met expertise die je  erder kan helpen. Ik vraag me alleen af wat dat percentage voor de student precies is.  Maar dat is puur uit nieuwsgierigheid na het lezen van je verhaal.

In ieder geval veel succes. Ik zie dat er al 2 mensen je ge-pm hebben

Mensen hebben dat nogal snel Smiley. Helaas nog geen succes, de ene had alleen interesse om mee te doen als ik iemand had gevonden. De 2e werd ik enthousiast van, maar dit werd hem helaas ook niet vanwege allerlei persoonlijke dingetjes. Nog steeds ernstig op zoek, rond de 2 tot 5%, ligt eraan hoe goed iemand is, als bijna al zijn calls kloppen, gaan we naar 5%, zonder iets hoeven in te leggen, gewoon research geven en 5% ontvangen Smiley.

Er zijn mensen die dit al doen, maar geen duizenden euro's hebben om te investeren, daar zijn we naar op zoek Smiley
11  Local / Nederlands (Dutch) / Mijn eigen onderneming gestart, Crypto Beheer on: March 14, 2018, 01:28:41 PM
Mede Crypto fanaten,

Ik neem aan dat niemand hier op mijn diensten zit te wachten als doorgewinterde crypto cowboys Wink. Maar jullie mening over de website en dienstverlening op zich wordt zeer gewaardeerd, eventuele kritiek, tips of complimenten zijn welkom.

Dit forum heeft mij veel geholpen, al sinds 2013 Smiley. Veel mensen ontmoet en mee getrade of mining apparatuur uitgewisseld, en niet te vergeten physical coins!

Als community zouden jullie me enorm kunnen helpen met een like, volg of share Smiley.

Mochten hier nou mede ondernemers met ideeŽn voor events, trainingen of workshops meelezen, mijn deur staat altijd open. Ben tevens aanwezig 30-5 op de Blockchain summit van Isense!

Website
www.crypto-beheer.nl

Social
https://www.facebook.com/CryptoBeheer/
https://www.linkedin.com/company/crypto-beheer/
https://www.instagram.com/cryptobeheer/
https://twitter.com/Crypto_Beheer

Mocht je de tijd willen nemen, ontzettend bedankt. Via deze kanalen zal ik ook incidenteel lucratieve signalen delen.

To the moon!! Wink
12  Local / Markt / [Gezocht] Promotie materiaal van jou crypto project, free publicity on: March 14, 2018, 12:54:44 PM
Mede fanaten,

Binnenkort geef ik een aantal lezingen, waarbij het publiek voornamelijk uit jongeren tussen de 16 en 20 bestaat. Uit ervaring weet ik dat dit soort momenten echt goed zijn om promotiemateriaal in de vorm van leuke prullaria of andere vormen wat ik in de crypto wereld voorbij heb zien komen. Het is ook echt het publiek er voor.

Dus mocht je nog promo physical coin of ander promo materiaal van je bedrijf, evenement, project of coin/token hebben en dit graag verspreid hebben onder een jong publiek, laat het me weten.

Zo kunnen we elkaar een beetje helpen, gratis is altijd leuk in NL Smiley.

Je kan een pm sturen of een post hieronder doen.

13  Other / Archival / Re: 💥🚀[ANN][ICO] INS ECOSYSTEM - Connecting Consumers and Grocery Manufacturers 🚀 on: February 13, 2018, 06:34:51 AM
I really dont get the promo thingy, I have 777 insp, yet the contract on ehterscan shows no value or decimals, I cant add them to mew, what am I missing?
14  Local / Markt / Re: Grootste winst die je gemaakt hebt in crypto on: February 05, 2018, 06:03:26 PM
Bitcoin rules them all, 1000den% Smiley
15  Local / Nederlands (Dutch) / Re: Even een vraag uit nieuwsgierigheid. on: February 05, 2018, 06:18:23 AM
Hoeveel personen in jullie omgeving (Familie, Vrienden, Collega's ect..) heeft wel eens gebruik gemaakt van Bitcoin?

Waarom vraag ik dit vraag?
Tegenwoordig heeft iedereen in Nederland en waarschijnlijk ook in het buitenland wel eens gehoord van Bitcoin alleen hoor ik maar weinig mensen die ze ook daadwerkelijk in bezit hebben en/of hadden.

Zou dit kunnen komen door:
Matig tot weinig kennis in computersystemen en/of software?
Slechte publiciteit op het nieuws?
Geen zin in verandering? (Zoals we hier zeggen: 'wat de boer niet kent dat vreet hij niet')

Persoonlijk ken ik namelijk maar 4 personen die Bitcoin ooit een keer in hun bezit hebben gehad.

Kun je nagaan wat er nog allemaal gaat gebeuren Smiley
16  Local / Markt / Lucratief voorstel voor jonge TA/FA specialist/Researcher (Scholier,student,ww) on: February 05, 2018, 06:17:00 AM
Beste mede fanaten en had ik maar's Wink,

Vanwege het starten van mijn eigen onderneming in Crypto, maar ook de beperkte tijd dat deze (Altcoin/Token/ICO) Crypto gekte nog kan duren, willen wij als organisatie een jong maar bedreven persoon de kans geven financieel onafhankelijk te worden, op een zo'n kort mogelijk termijn.

Wij hebben aan den lijve gezien hoe jonge scholieren middels TA, FA en het gewoon compleet uitpluizen van de history van een coin alsmede een aantal andere belangrijke indicators, met de waarschijnlijkheid van 70/80% kan voorspellen of deze ontploft of niet.

Er zijn mensen die de tijd, kunde en het inzicht hebben, maar niet de financiŽle mogelijkheden om er ook naar te handelen, dit is de win/win situatie. Praat je over een paar 100 of 1000 investeren, kan flink geld opleveren, maar financiŽle onafhankelijkheid is onwaarschijnlijk, maar praat je over hogere bedragen, dan worden de resultaten natuurlijk enorm veel beter, dat kan ik, samen met een nog een aantal geldschieters voor elkaar krijgen.

Het voorstel is om elke week een x aantal coins compleet te researchen, waarna wij als organisatie een selectie maken van een stuk of 3 om GROOT te investeren. IPV dat je dit voor een salaris of vaste vergoeding doet, deel je gewoon mee in de winst met een percentage. Uiteraard willen we eerst zien of je werkelijk kan wat wij vragen.

Mocht je hier aantoonbare vaardigheid in hebben, maar niet het geld om er werkelijk HEEL VEEL geld mee te verdienen, neem contact met me op.

Op deze manier kunnen we ook rustig over de verwachtingen praten, vergoeding, beschikbare tijd voor onderzoek, etc etc.

Mijn trustrating spreekt voor zich, en ik vraag ook geen geld oid, wel tijd om elkaar te leren kennen, alle mensen waarmee ik zaken heb gedaan op dit forum is altijd naar tevredenheid van alle partijen gegaan, dit wil ik  graag zo houden.

Het liefst omgeving Rotterdam of Den Haag, maar met de moderne middelen tegenwoordig is afstand ook niet zo'n probleem meer.

Ik ben bloedserieus en heb gezien hoe iemand hier stinkend rijk mee is geworden, zonder enige kennis maar gewoon door een scholier te volgen met heel veel geld. Deze scholier is hier toen amper voor betaald en wil er zelf nu niets meer mee te maken hebben, eeuwig zonde. Ik wil dit graag eerlijk en fair doen, als jij me winst kan voorspellen, hoor je daar ook flink in mee te delen! Vanwege het starten van mijn eigen onderneming dacht ik dit wel snel er even bij te doen, maar het blijkt qua tijd schier onmogelijk.

Berichten kunnen hier als post eronder, direct message of later eventueel telefoon. Ik verwacht wel weer wat kritiek, maar nogmaals, ik ben bloedserieus en dit kan echt Smiley.

Wie kan mij en daarmee zichzelf helpen?
17  Local / Alt Coins (Nederlands) / Lucratief voorstel voor jonge TA/FA specialist/Researcher (Scholier,student,ww) on: February 05, 2018, 06:14:03 AM
Beste mede fanaten en had ik maar's Wink,

Vanwege het starten van mijn eigen onderneming in Crypto, maar ook de beperkte tijd dat deze (Altcoin/Token/ICO) Crypto gekte nog kan duren, willen wij als organisatie een jong maar bedreven persoon de kans geven financieel onafhankelijk te worden, op een zo'n kort mogelijk termijn.

Wij hebben aan den lijve gezien hoe jonge scholieren middels TA, FA en het gewoon compleet uitpluizen van de history van een coin alsmede een aantal andere belangrijke indicators, met de waarschijnlijkheid van 70/80% kan voorspellen of deze ontploft of niet.

Er zijn mensen die de tijd, kunde en het inzicht hebben, maar niet de financiŽle mogelijkheden om er ook naar te handelen, dit is de win/win situatie. Praat je over een paar 100 of 1000 investeren, kan flink geld opleveren, maar financiŽle onafhankelijkheid is onwaarschijnlijk, maar praat je over hogere bedragen, dan worden de resultaten natuurlijk enorm veel beter, dat kah\n ik, samen met een nog een aantal geldschieters voor elkaar krijgen.

Het voorstel is om elke week een x aantal coins compleet te researchen, waarna wij als organisatie een selectie maken van een stuk of 3 om GROOT te investeren. IPV dat je dit voor een salaris of vaste vergoeding doet, deel je gewoon mee in de winst met een percentage. Uiteraard willen we eerst zien of je werkelijk kan wat wij vragen.

Mocht je hier aantoonbare vaardigheid in hebben, maar niet het geld om er werkelijk HEEL VEEL geld mee te verdienen, neem contact met me op.

Op deze manier kunnen we ook rustig over de verwachtingen praten, vergoeding, beschikbare tijd voor onderzoek, etc etc.

Mijn trustrating spreekt voor zich, en ik vraag ook geen geld oid, wel tijd om elkaar te leren kennen, alle mensen waarmee ik zaken heb gedaan op dit forum is altijd naar tevredenheid van alle partijen gegaan, dit wil ik  graag zo houden.

Het liefst omgeving Rotterdam of Den Haag, maar met de moderne middelen tegenwoordig is afstand ook niet zo'n probleem meer.

Ik ben bloedserieus en heb gezien hoe iemand hier stinkend rijk mee is geworden, zonder enige kennis maar gewoon door een scholier te volgen met heel veel geld. Deze scholier is hier toen amper voor betaald en wil er zelf nu niets meer mee te maken hebben, eeuwig zonde. Ik wil dit graag eerlijk en fair doen, als jij me winst kan voorspellen, hoor je daar ook flink in mee te delen! Vanwege het starten van mijn eigen onderneming dacht ik dit wel snel er even bij te doen, maar het blijkt qua tijd schier onmogelijk.

Berichten kunnen hier als post eronder, direct message of later eventueel telefoon. Ik verwacht wel weer wat kritiek, maar nogmaals, ik ben bloedserieus en dit kan echt Smiley.

Wie kan mij en daarmee zichzelf helpen?


18  Economy / Exchanges / Re: [ANN] Bittrex - Next generation exchange (btc/ltc/eac/ppc/rdd/ftc/and more) on: October 17, 2017, 10:37:43 AM

WTF is going on with Bittrex?

They forced me to upgrade to basic in order to be able to withdraw, but when entered all the info, I got 'no public record match' (whatever that means), so they're asking for a selfie with id.

There's no way I'm sending my id to such dodgy company, so asked them to either upgrade me to basic, or close my account and return my funds.

I think I'm done with centralised exchanges...

Let us know if that is an option, Im thinking about sending a message that I own 3 disabled accounts and if I can verify them all 3 with my documents...
19  Economy / Exchanges / Re: [ANN] Bittrex - Next generation exchange (btc/ltc/eac/ppc/rdd/ftc/and more) on: October 17, 2017, 10:00:37 AM
It has nothing to do with account country of origin, I have 3 dutch accounts, all 3 disabled now...

They can't be serious if they want to remain active, so my guess is an hack (exit scam).

Hope not, lots of funds as we speak on bittrex...
20  Economy / Scam Accusations / Re: My Bittrex account has been disabled. on: October 17, 2017, 09:52:40 AM
It has nothing to do with account country of origin, I have 3 dutch accounts, all 3 disabled now...

They can't be serious if they want to remain active, so my guess is an hack (exit scam).

Hope not, lots of funds as we speak on bittrex...
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 89 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!