Bitcoin Forum
February 25, 2020, 10:38:13 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 »
321  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] AMMUT Network on: March 19, 2019, 12:43:34 PM
Platform AMMUT NETWORK ini sepertinya merupakan proyek yang sangat besar, yang saya tahu sistem komputasi membutuhkan tim yang harus profesional. Semoga saja AMMUT bisa menjadi platform yang sukses

Proyek besar cuma punya 3 tim, gak kebayang gimana cara membangunnya padahal mereka punya pesaing berat seperti Golem yang lebih dulu sukses
Andalan AMMUT Network biaya rendah berarti tunggu peluncuran baru bisa di buktikan mana yang lebih baik.
322  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: ⚡ 🎵[ANN] [ICO]🎸 BITSONG - PLATFORM STREAMING MUSIK TERDESENTRALISASI ⚡ 👨‍🎤 on: March 19, 2019, 12:31:17 PM
Saya kira benar juga, tidak mungkin artis yang sudah terkenal akan menawarkan diri kepada Bitsong, seharusnya platform ini yang lebih aktif mencari partners
kalau seperti itu kejadiannya malah terbalik ya gan. paling tidak seharusnya sekarang pengembang lebih fokus saja sama produk mereka dulu. jika produk sudah berjalan untuk mencri patner saya kira baru bisa dimulai.

Produk tetap berjalan gan beberapa kerja sama telah di capai cuma memang produk mereka membutuhkan seniman seperti artis dan disini masalah utamanya kerja sama dengan artis mahal sementara dana mereka terbatas mau tidak mau mereka melakukan pendekatan sembari berharap dilirik. Tapi tenang sudah ada artis yang bergabung kok hanya saja mereka butuh lebih banyak.
323  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN]⚡PreSale Token ARAW-Pembayaran Terdesentralisasi untuk Ekosistem Ecommerce⚡ on: March 18, 2019, 11:44:38 AM
Rulers airdrop selanjutnya di perbaharui untuk ikutan minimal harus punya 1,000,000 ARAW token jadi jangan lewatkan
https://twitter.com/arawtoken/status/1107577197630500864
324  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] Pundi X - Any store can buy, sell and accept Cryptocurrency on: March 18, 2019, 11:33:04 AM
We have good reason to buy this token to collect more and more from this huge airdrop promo because it is last chance to take advantage and get chance to increase our tokens for free. Pundi X is still one ofr best project in this field.

This month the dividend is reduced to 2.11637% so participants must hold more Pundi tokens
Unfortunately binance holders cannot participate in airdrop XPOS
325  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / Re: [ANN] [ICO]🔥 BITCOINUS - Ecommerce payment processor🔥 on: March 17, 2019, 07:31:36 AM
Is that coin dead??
Ico price between 0,3 - 0,6 dollars...

price doesnt define alive or dead, development does and its development is active see twitter or telegram for updates or subscribe to the newsletter at the moment the project is highly undervalued mostly due to the bear market but they have continued to integrate it to eCommerce sites so it will take some time to reflect positively in price

The latest news  the old contract will be replaced with a new contract if your token holder don't miss this one
https://medium.com/@Bitcoinus/news-that-bits-holders-shouldnt-miss-64b458ea84
326  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] [ICO] BITCOINUS - Ecommerce payment processor [BOUNTYHIVE] on: March 17, 2019, 07:24:23 AM
Masih ada yg hold token ini? Kemarin di lakukan swap di hitbtc dan di website bitcoinus
ada yang belum melakukan swap? itu harus di lakukan di websitenya, apakah ada yg sudah coba dan harus verifikasi akun ya disana?

Harus KYC gan '' Your identity is not verified. In order to unlock Bitcoinus general functionality you might want to pass simple identity verification. Click HERE to verify your identity. ''

Cuma ane gak nemuin apakah swap masih berlaku atau tidak yang jelas berita swap di umumkan sjeak 18 februari lalu
327  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: 💥🚀[ANN] ATHERO| IOT |INTERNET OF BLOCKCHAINS| AIRDROP | 🚀💥 on: March 17, 2019, 07:03:38 AM
I told you guys don't expect too much about this project I'm disappointed to promote this scam ICO I thought that they can give as what they promise but until now I don't see any addresses listed from their campaign sheet that receive ATHERO.

I hope there is someone can do some action and report this to FBI to investigate this scam project and trace those scammers and send to jail.
I think those who were deceived are just a bounty hunter, because even now even though the developers are disappearing there are no investors who have a problem with that, and here too most are only bounty hunters
If the funds raised $ 20 million are true, there should be a lot of angry investors here

From the information I heard they promised distribution in April so wait according to schedule don't be too hasty
he promised distribution starts from February 20 to April 20, but until now no one has received their tokens, and the developer has also disappeared without any news, so can't it be considered a SCAM ?

For now the allegations cannot be ascertained because they are still waiting for the promised time, the delay is common in ICO this is not new
328  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: ✅[BOUNTY] ✅ WINDHAN : Proyek Energi Terbaru Berbasis Blockchain ✅ on: March 16, 2019, 08:45:43 PM
Nah saya juga berpikiran sama seperti agan, barangkali memang mereka punya private investor makanya mereka berani memasang target minimal penjualan token mereka sebanyak itu. Team nya juga terlihat meyakinkan nih, mudah-mudahan sig proyek bagus .

Ada atau tidak private investor nanti bisa kita lihat sendiri sejauh mana pendanaan di capai, kita juga harus buktikan apakah investor tersebut asli atau manipulasi

mod note: quote seperlunya, jangan buat quote pyramid
329  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: 💥🚀[ANN] ATHERO| IOT |INTERNET OF BLOCKCHAINS| AIRDROP | 🚀💥 on: March 16, 2019, 08:26:55 PM
I told you guys don't expect too much about this project I'm disappointed to promote this scam ICO I thought that they can give as what they promise but until now I don't see any addresses listed from their campaign sheet that receive ATHERO.

I hope there is someone can do some action and report this to FBI to investigate this scam project and trace those scammers and send to jail.

From the information I heard they promised distribution in April so wait according to schedule don't be too hasty
330  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN]⚡PreSale Token ARAW-Pembayaran Terdesentralisasi untuk Ekosistem Ecommerce⚡ on: March 15, 2019, 07:13:10 AM

airdropnya dibagi rata atau sesuai token yang di hold gan ? kalo dibagi rata berarti perorang dikasih 86K Token atau kalo pake rate sekarang totalnya dapet $8, dikit juga dapetnya walaupun cuma buat 500 orang

Itu dia pihak araw gak ada buat penjelasan gimana proses distribusinya info yang di sebar cuma tulisan gitu doang gak ada artikel penjelasanya gua cari-cari gak ketemu
Kalau gua tebak si berdasarkan volume token makin banyak hold makin banyak dapat
331  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] [ICO] [OIO] ONLINE - Bersama Kita Bisa Mengubah Internet on: March 15, 2019, 07:10:11 AM
Yang saya dapat informasi dari timnya mengenai ini masih belum fokus untuk exchanger
dia masih fokus untuk menjalankan roadmapnya dulu, tapi cukup bagus karena sudah 55k lebih yg sudah menggunakan atau mendowload plugin OIO ini
dan itu terus bertambah tiap harinya.
Mau nyoba juga tapi konsepnya mirip seperti brave tapi kalau brave tokennya saya gatau mau digunakan untuk apa, kalau OIO ini apakah jika online akan mendapatkan token dan token tersebut bisa menjadi milik kita sepenuhnya?

Pengguna gak dapat token gan hanya sebatas pengamanan dari malware/virus , privasi dan iklan yang merugikan
Cuma operator website katanya bisa dapat imbalan ada beberapa jenis token gua belum tau token mana yang bakal di dapat si operator

Token Ethereum Online (OIO). Token OIO adalah kunci elemen dalam ekosistem.
Operator website akan diminta untuk stake Token OIO untuk menggunakan teknologi
kami dan menambang token ICE. (melalui algoritma Proof-of-Stake dan Proof-of-Online).

token Ethereum ICE (ICE). Tujuan koin ICE adalah untuk pembayaran mikro dan
penggunaan sehari-hari.

token Trust (TST). Hanya ada di dalam Blockchain privasi. Ini digunakan untuk
stimulasi pengguna untuk menentukan peringkat website dan untuk peringkat gamifikasi.
332  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: ⭐🚀[ANN] AIRSAVE TRAVEL - DECENTRALIZED SOCIAL SAVING TRAVEL DApp⭐🚀 on: March 14, 2019, 01:53:03 PM
memang sih proyek ini cukup digemari para traveling guna untuk memperlancar perjalan cuman ane lihat penggalangan dana pada proyek ini cukup besar kira2 waktu ico sampai kapan ya gan?

Bertele-tele proyek ini data dari icobench di mulai 15 oktober 2018 sampai 9 februari 2019 tapi di website ada keterangan 1 Mei bakal buka IOE ( initial offering exchange )
dan gak tau kapan berakhir, exchange  di tunjuk pun belum kelihatan katanya pertukaran yang punya reputasi, kalau gau tebak Latoken paling.
333  Economy / Gambling discussion / Re: UEFA Champions League 2018-2019 on: March 14, 2019, 01:47:38 PM
Tomorrow draw will be exciting. Can remember when was and even if was last time that I saw 4 premiership teams in qfinal. How there are no restrictions on this and we could see what they play each other in next stage. However it is possible to see all compete against different ones and with some miracle to see them all in semis.

Impossible, one of them will be eliminated but if you say one of them will be a champion it makes sense
This is the best season for the premier league club usually we see quarter final  dominated by LA liga
I favored the Premier League team this year.
334  Economy / Gambling discussion / Re: UEFA Champions League 2018-2019 on: March 13, 2019, 09:54:30 PM
Looks like van dyke scored for liverpool so it good for them to win cause bayern munich cant score a goal for themselves. Cheesy
And relied on LFC to score the OG for the one goal they have. Grin

Yes, Man! I had an hunch Liverpool were going to make it through, and they are! Now it's 3 - 1 to Liverpool!

Sadio Mane scored the 3rd goal and ensured this victory, this is a big achievement after the last few years have always failed
While Barcelona were unstoppable scoring 5 goals
335  Economy / Gambling discussion / Re: UEFA Champions League 2018-2019 on: March 13, 2019, 09:30:19 PM
-with the current position 1-0 for Liverpool, can Bayern reply by defeating Liverpool? or indeed Liverpool will add more gool. a very good match witnessed. (T 26')

-more interesting this match after Bayern could equalize 1-1. (T 39')

Liverpool started well, but Bayern ended the 1st half better and Liverpool couldn't have wished for better time for to end the first half,
It's game over for Lyon!

Liverpool have a greater chance to qualify because only need a draw
It seems that the champion this time is dominated by EPL
336  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN-BITCOINTALK-BOUNTY] HARA 🌐 Kampanye Signature & Terjemahan on: March 12, 2019, 08:13:52 AM
Walaupun sudah merupakan partner tapi kalau belum ada instrukti dari proyek Hara juga dari pihak Liquid tidak mengaktifkan deposit token Hara gan, kemungkinan Liquid akan menjadi exchange pertama nanti yang akan listing Hara
iya masa sudah melakukan penjualan di liquid tetapi tidak listing, kerja sama yang sangat tanggung sekali, saya rasa lebih dari 80% persentase Hara akan list di Liquid.

Bukan gak lisiting gan hanya saja belum waktunya tim hara masih menunggu sesuatu entah itu moment atau ada yang mau di capai terlebih dahulu
Kinerja hara sejauh ini cukup memuaskan itu yang lebih penting.
337  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN][ICO] easyMINE - Cryptocoin mining made simple on: March 12, 2019, 08:11:22 AM
Is easyMINE still going forward? Or did it stick and die somewhere along the way?

We were given an update almost a year ago. And it was essentially a statement that they are working hard to release something significant.


From the last update it seems they are still active, last update in december 2018 https://blog.easymine.io/out-now-easymine-beta-0-5-4-f59725fc2bb8
Unfortunately there was no significant progress
338  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] [ICO] [OIO] ONLINE - Bersama Kita Bisa Mengubah Internet on: March 12, 2019, 08:00:54 AM
Di Bitmart Exchange mengeluarkan program Airdrop buat yang deposit OIO disana dan ada kompetisi trading semoga bisa menarik minat trading disana.
https://support.bitmart.com/hc/en-us/articles/360019476514-Online-OIO-Deposit-Bonus-and-Trading-Competition-1-000-000-OIO-in-Prizes-
Wah kalo ada airdrop dan kompetisi trading biasanya suka rame nih volume OIO bisa meningkat drastis kalo begini
Pastinya gan, pinter mereka buat mengundang para trader buat tradingin OIO di exchange mereka. Istilahnya win win solution dari kedua belah pihak dari pihak IOI dan exchange bitmart. Noh yang mau sekalian trading dapet gratisan, trading di bitmart.

Tapi respon pasar biasa aja ya dari semalam ane perhatiin belum ada pergerakan tu harga malah turun sedikit , pada gak yang tau apa emang gak tertarik ya
339  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: ⚡ 🎵[ANN] [ICO]🎸 BITSONG - PLATFORM STREAMING MUSIK TERDESENTRALISASI ⚡ 👨‍🎤 on: March 11, 2019, 04:20:11 PM
Kayaknya tim bitsong pada sibuk cari artis buat di ajak kerja sama dari update twitter nya saja kelihatan cari perhatian mentions akun artis  Cheesy
Bukannya naikin brand dulu baru cari rekan ini malah kebalik, apa mungkin para artis ngelirik sementra belum ada reputasi.
menggandeng patnership sebanyak mungkin kan juga upaya untuk menaikan brand mereka gan. ya saya mengeti maksud agan tetapi tidak ada salahnya juga mengerjakannya sekaligus untuk naikan brand juga menggait beberapa artis untuk bergabung.

Artis juga paham keuntungan lebih besar ke bitsong menggunakan nama mereka nama bitsong bisa naik sebaliknya bitsong lagi berkembang belum bisa ngasi apa-apa ke artis
Kalau mau kerja sama harus adil di kontrak kek atau di luncurkan dulu produk bitsong.
340  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: 💥🚀[ANN] ATHERO| IOT |INTERNET OF BLOCKCHAINS| AIRDROP | 🚀💥 on: March 11, 2019, 04:15:35 PM
"Distribution of bounty tokens will start in 30 days (20.2.2019) Tokens will be distributed gradually during 60 days long period".

They said they would pay in portions from February 20 to April 20, but distribution not started till now.
And besides that the team disappeared without news for several days, it doesn't matter if the bounty distribution hasn't started yet, but at least the team must be active to prove that this project is not a SCAM, if the team just disappears this project can be considered SCAM

Yes, it's been 50 days and we can't see the Athero team:( They blocked the telegram channel and it is something really bad.. I don't know where are they but it seems to be very desperate today. They have to pay %2-3 to bounty hunters but the investors? $20 millions is big money!
Did they really collect 20 million dollars? If there is no public address and the funds were not collected on the smart contract, then these may be just words.

No need to ask because almost all ICOs do the same thing the aim is to attract investors
I am worried that in the near future developers will sell their tokens in exchange
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 »
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!