Bitcoin Forum
October 14, 2019, 10:12:56 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 »
681  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] Bob's Repair ICO endorsed by John McAfee on: June 21, 2018, 06:00:12 AM

Sadis sekali ratenya langsung anjlok 50% lebih dari rate iconya. Ini yang buat saya bingung selama ini ketika masuk exchange perdana langsung anjlok ratenya, kalau begitu lebih enak beli tokennya waktu exchange dari pada beli waktu ico.
kalau seperti ini terus yang ane kawatirkan juga akan banyak investor ico yang lari ke market saja gan, dan disana juga bisa beli tokennya dengan harga yang lebih murah dari pada harga iconya, dan tentunya itu akan membarikan keuntungan yang lebih besar dari pada inves di ico.
sekarang beli diwaktu ico tidak menjanjikan seperti dulu,, kalau sekarang masih untung modal balik,bahkan ada yang gk laku dijual akibat ratenya hancur..dan membutuhkan waktu lama untuk naik lagi sesuai harga ico.
ya itu semua sudah menjadi resiko dari investas gan, kadang ya memang untung besar, kadang juga rugi. tapi kalau mau cari aman ya investasi koin-koin yang sudah jelas perkembangannya, resiko ruginya tergolong sedikit.
682  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][ICO] LocalCoinSwap ✦All Profits Distributed ✦All Cryptos ✦Token Airdrops on: June 21, 2018, 05:53:18 AM
Apapun akhir dari Bounty ini,namun  terlihat yang lebih besar pembagian nya dari hasil Bounty sosmed hitungan besar dari pada Bounty signature.bisa jadi mungkin manager nya salah hitung, atau pun memang udah gitu konsep nya.tetapi sering kita lihat signature lebih besar ketimbang sosmed.
kalau seperti itu ya sudah jelas kesalahan gan, tidak mungkin saya kira banyakan sosmednya, kecuali, alokasinya memang dari awal lebih banyak sosmed dari pada signature. itupun kalau jumlah peseertanya tidak begitu banyak.
683  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: Crypto currency in five years! on: June 17, 2018, 05:07:45 PM
the next five years cryptocurrency will be increasingly known to many people. there are still many who reject the bitcoin and the technology, but I think the next five years of developing countries will not be able to resist technological developments such as bitcoin. and aligned with it, the bitcoin value will also continue to rise.
684  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: One country in Asia to develop bitcoin transactions legally on: June 17, 2018, 01:59:33 AM
Yeah the government and the central bank of the Philippines greatly accepts bitcoin and this is a good news to us who need another source of income. Philippines and Japan are the 2 Asian countries that supports cryptocurrency the most. I hope more Filipino people will know about cryptocurrency and try to invest in it. This is a good news indeed for us bitcoin users Smiley

Let us all spread this great news, this will certainly add trust and attract more bitcoin investors and continue to enjoy growth and stability of bitcoin. Thanks for appreciating this thread. Be an advocate of bitcoin.
However, let's just hope that the government of the Philippines or some officials will not plot on manipulating or using Bitcoin as a medium to their bad deeds because it may greatly affect the face of Bitcoin.
hopefully the bad thing does not happen in bitcoin. if that happens will have a major impact on the development of bitcoin values ​​in the market. the use of bitcoin in a country is still very vulnerable to corruption cases of some officials. the role of the government must really guard the development of bitcoin in the country.
685  Economy / Speculation / Re: Selling bitcoin is a stupid decision ? on: June 16, 2018, 02:38:31 PM
bitcoin is a good investment asset, with investment pronsip to buy at low prices and sell at high prices. there is no stupidity there. all depending on their own decisions to act stupid or choose to get high profits. it all depends on your decision and patience in holding your assets.
686  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: Could the Chinese Govt take over the mining of BTC? on: June 16, 2018, 02:21:14 PM
I don't think so. Many mines in China are built in remote areas, which consume only a very small part of the power resources.

the government can not regulate this mining, many small miners are also participating in it, it is not so easy that the Chinese government can regulate the rules related to mining conducted. this is the right of many citizens to participate in this mining.
687  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: actual number of people using Bitcoin? on: June 16, 2018, 02:01:08 PM
In my own opinion I think theres no need to determine the number of user of bitcoin.  We don't know how many people using bitcoin. And its very Impossible to determinate how many participants bitcoin has.
actually it is also possible, fixed it all takes a long time. when viewed from the address bitcoin and wallet that there is likely to be seen how many already have bitcoin. but the hall would not have done it.
688  Bitcoin / Bitcoin Discussion / Re: Will bitcoin go under regulation on: June 16, 2018, 01:28:55 PM
I would also prefer that bitcoin be centralized and regulated globally by certain authorized institutions. A lot of problems arising from bitcoin transactions by irresponsible people, ranging from bitcoin used for criminal transactions and concerns will undermine the financial system of a country. If the bitcoin is set then no one will be arbitrarily using bitcoin for a bad deal. They will be more responsible in transacting. In addition, people who commit crimes will be more easily tracked and known. I'm very confident that someday bitcoin will be easy to set up. If the development team could create a great bitcoin then to make it as centralized coin would be easier.
unfortunately, it is still difficult to accomplish bitcoin has properties that are difficult to set, therefore the rule for bitcoin is still very far to be arranged. many countries are still resisting the use of bitcoin, and some even ban it, it adversely affects bitcoin values.
689  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] GLOBAL REIT - THE FIRST EVER BLOCKCHAIN BASED REIT on: June 16, 2018, 01:09:50 PM
harapan nya sih bisa sesegera mungkin untuk bisa tercapai hardcapnya gan, sudah mencapai $14 juta sudah sangat bagus hanya tinggal target hardcapnya aja yang perlu dicapai nih, dengan begini pastinya tim dan juga devnya bakalan semangat nih.
$14 juta merupakan modal yang bagus untuk menarik investor lebih banyak gan, dengan dana yang sudah terkumpul lumyan banyak pasti banyak investor yang juga akan tertarik untuk invest. semoga saja memnag hardcapnya bisa segera tercapai.
690  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN] Beaxy - The All-in-One Cryptocurrency Exchange on: June 15, 2018, 02:23:22 PM

Wah enak donk, ico belum mulai tapi kerjaan udah hampir kelar., Btw apakah beaxy sudah mendapatkan softcapnya ya kok udah di keluarin bountynya.
ico memang belum dimulai tapi bounty sudah dimulai cukup lama sekitan 12 minggu. untuk pencapaiannya ane kira belum di publikasikan gan, setahu ane masih tahap prevat sale kemarin, semoga sja kabar penjualannya bisa bagus nanti.
private sale sih biasanya dapat banyak gan.diskon yang besa membuat para investor tertarik di fase ini.mereka merasa lebih aman ketika sudah masuk market.
tetapi join di privatsale juga resikonya besar gan, kalau projecet tidak benar-benar bagus gak bakalan ada investor yang join meskipun bonus yang diberikan besar. memang kebanyakan dapat besar karena minimal invest juga besar gan.
Nah dengan modal dan resiko yang besar itulah gan kita bisa dapet profit yang besar juga, kalau modal kecil resiko kecil nanti kalau mau profit juga pasti kecil gan, dan biasanya yang koin/invest di privatsale pasti investor kelas paus sg minimal pembelian yang besar.
mendingan tunggu saja dlu, dan lht perkembangannya kyk gimana, soalnya masih rada lama juga sih ICOnya di mulai. kalau pengen invest mending pas mulai, atau pas udah masuk market saja, berbagai pengalaman, pas masuk market harganya turun.
Iya kalu begitu listing di dump para holder dan trader pasti mau gak mau harganya akan jatuh gan, dan saya amatipun kayaknya memang seperti itu, namun kalau kita berani ambil resiko yang besar dan ingin laba besar mau gak mau harus invest dimasa ico gan.
tidak semua project ico juga menguntungkan gan, walaupun kalau invest di project ico kita mendapatkan bonu yang lumayan tapi kalau saat list di market kita kehilangan momen ya kita gak bakalan untung, malah bisa-bisa kita buntung. kalau ane malah seneng nunggu momen harga token pada dump gan, jadi bisa beli di market saja.
691  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][ICO] LocalCoinSwap ✦All Profits Distributed ✦All Cryptos ✦Token Airdrops on: June 14, 2018, 05:09:18 PM

Sisa waktu tinggal sebentar lagi gan makanya sudah banyak yang pesimis hardcapnya bisa tercapai. Jika bisa dapat 60% atau masih di angka 56% termasuk sukses juga gan. Yang penting softcapnya sudah tercapai dan  lebih dari setengah dari hardcap. Cukup buat developer mengembangkan proyeknya.

besok sudah selesai ICOnya dan baru 56,45% yg terjual kalau mau mencapai hardcapnya sdh bs di pastikan ga akan bisa
karena msh banyak sekali yg di butuhkan sedangkan waktu tinggal besok.
untuk saat ini gak usah ngomongin hardcap gan karena itu sangat mustahil banget, ane juga heran ama proyek ini padahal awal awal ico banyak banget yg invest tapi setelah nyampek 20% udah mulai lemes kira kira ini faktor market apa strategi tim yang kurang bagus ya gan?
banyak hal yang berpengaruh gan, termasuk harga crypto yang sedang hancur juga ikut mempengaruhi
jangankan beli koin ICO, beli crypto saja takut karna harga longsoorrr Cheesy
bukannya momen yang seperti ini yang paling ditunggu untuk cukong-cukong beraksi ya gan? kemungkinan dana mereka lagi buat lebaran gan, jadi banyak kebutuhan, jadi gak untuk invetasinya ditarik dulu aset-aset mereka. semoga saja sehabis lebaran bisa membaik.
692  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [ANN][PRE-ICO][SUKSES] 🔵 UTRUST 🔵 Taking crypto payments mainstream. on: June 14, 2018, 04:48:03 PM
pastinya gan jika panik sell harga akan jatuh dan moment seperti ini banyak di mamfaatkan oleh para cukong cukong untuk membeli dengan borongan besar.maka jika token punya prospek bagus lebih baik di situasi seperti ini jangan dijual melainkan di beli lagi.
Untuk utrust ini memang sangat disayangkan gan kalau dijual dengan rate murah seperti saat ini, karena seperti yang kita ketahui bersama utrust ini merupakan salah satu proyek yang memiliki prospek yang bagus untuk kedepannya.
tapi kalau sudah yakin bakalan terjun terus mah gpp om
ntar kan masih bisa buy back lagi dan dapat token lebih banyak
ya enaknya sih memang seperti itu gan, jual hasil bounty dan beli tokennya lagi kalau harga token turun. tetapi tidak semua token bisa diperlakukan dengan cara seperti itu, ada yang model naiknya lama sekali. tapi kalau mau invest jangka panjang sih tidak maslah gan, kalau ane sih tidak begitu suka.
693  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] 🎓🎓 ALPHA - The First Platform and Token for Learning About Crypto! 🎓🎓 on: June 13, 2018, 04:54:58 PM
 Roll Eyes telegram deleted & twitter locked
i think this project is scam  Huh
694  Economy / Games and rounds / Re: ☀️[CONTEST]☀️ BitcoinReal Symbol Contest.$1000 and more in BTC on: June 06, 2018, 04:56:14 PM
reserved
695  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: [DISKUSI] TENTANG MEMBURUKNYA ICO DAN BOUNTY on: May 14, 2018, 02:13:59 PM
Banyak nya peserta dan kurang nya holder menurut ku yg bikin semua ini sepert ini  Sad
saya turut prihatin juga
696  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] [AIRDROP] ETHERGO - Find The Best Soundtrack For Your Films And Games on: May 10, 2018, 01:25:11 PM
ANNOUNCEMENT AIRDROP WITHDRAWAL ISSUE

DEAR ALL PARTICIPATE
DURING ERROR FROM THE AIRDROP BOT WE WILL DISTRIBUTE TOKEN AFTER TOKENSALE FINISH USING MANUAL METHOD
697  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: [BOUNTY][BLOGGING] ETHERGO - Find The Best Soundtrack For Your Films And Games on: May 09, 2018, 05:20:32 PM
Sorry dear all participate
please re submit your works  Smiley
698  Alternate cryptocurrencies / Tokens (Altcoins) / Re: [ANN] [AIRDROP] ETHERGO - Find The Best Soundtrack For Your Films And Games on: May 07, 2018, 02:45:08 PM
699  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / Re: [BOUNTY] ETHERGO - Find The Best Soundtrack For Your Films And Games on: May 07, 2018, 10:43:11 AM
Reserved for update
700  Alternate cryptocurrencies / Bounties (Altcoins) / [AIRDROP] [BOUNTY] ETHERGO - Find The Best Soundtrack For Your Films And Games on: May 07, 2018, 10:42:26 AM



WEBSITE | WHITEPAPER | TWITTER | TELEGRAM | CHANNEL | MEDIUM | GITHUB | REDDIT


ANNOUNCEMENT THREADS


Bounty Allocation :

  • Content Campaign : 5 ETH + 1.000.000 XGO
  • Twitter Campaign : 5 ETH + 1.000.000 XGO



CONTENT CAMPAIGN

General Rules :

  • You will have to apply to us with your Youtube channel before start working.
  • Youtube videos must be at least 2 minutes long. You must have at least 200 organic subscribers.
  • You should have links to our website and whitepaper.
  • Your Medium/Steem.it or any other free blogging blog page should have at least 50 followers. Your article must be original and contain at least 500 words.
  • You should have links to our website and whitepaper.
  • We also accept ICO Rating - Listing websites.
  • This is a high quality project, and we encourage genuine discussion and opinions.  Any misrepresentations of the project/ false claims will not be permitted and stakes will not be awarded.
  • You will get stakes based on the quality and popularity of your work, reviewed at the end of the campaign





TWITTER CAMPAIGN

General Rules :

  • All participants must follow our official Twitter account.
  • Your audit score must be more than 90%.
  • Your Twitter account must be mainly about cryptocurrencies. We will also accept media personalities.
  • You have to have at least 200 real followers.
  • Everyone has to report their Retweets every week.






AIRDROP CLOSED



Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 »
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!