Bitcoin Forum
January 21, 2022, 02:19:36 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »  All
  Print  
Author Topic: Deepbit offline...  (Read 19172 times)
BitCointransfers
Member
**
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 10


View Profile
May 28, 2011, 06:43:10 AM
 #1

This happen often?
1642731576
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642731576

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642731576
Reply with quote  #2

1642731576
Report to moderator
"Bitcoin: mining our own business since 2009" -- Pieter Wuille
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1642731576
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642731576

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642731576
Reply with quote  #2

1642731576
Report to moderator
1642731576
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642731576

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642731576
Reply with quote  #2

1642731576
Report to moderator
1642731576
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642731576

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642731576
Reply with quote  #2

1642731576
Report to moderator
chungenhung
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1005


View Profile
May 28, 2011, 06:44:52 AM
 #2

confirmed, they are off!
kpriess
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 415
Merit: 250


Money is the root of all evil.


View Profile
May 28, 2011, 06:45:18 AM
 #3

Strange..
SomeoneWeird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


View Profile
May 28, 2011, 06:49:29 AM
 #4

Server mightave overloaded, but then it should've switched to backup, DDoS?
chungenhung
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1005


View Profile
May 28, 2011, 06:52:03 AM
 #5

they are back! horay!
SomeoneWeird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


View Profile
May 28, 2011, 06:53:24 AM
 #6

Yep, back.
timmmay
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10



View Profile
May 28, 2011, 09:51:47 AM
 #7

Thankfully it didn't last long Smiley

MPC
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
May 29, 2011, 10:14:13 PM
 #8

Is deepbit offline again? Both my miners are not connecting, and when I visit deepbit I get this msg:

The page you are looking for is temporarily unavailable.
 Please try again later.
AngelusWebDesign
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


View Profile
May 29, 2011, 10:15:43 PM
 #9

I guess so. They're out for me too.

I guess this goes to show ya -- better have accounts set up with more than one pool, so you don't waste valuable mining time.
SicKk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
May 29, 2011, 10:25:39 PM
 #10

deepbit is offline for me  Undecided

set my miners to mining.bitcoin.cz till they're back again.
fasti
Member
**
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 10


View Profile
May 29, 2011, 10:31:22 PM
 #11

Bet btc guild is going to get overloaded :P

1QCcAR3e3wdxr7CcJ8ND1NmWuvLttCJScH
timmmay
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10



View Profile
May 29, 2011, 10:31:47 PM
 #12

Yep offline for me too Sad  Good time to change to swepool.

kosovito
Member
**
Offline Offline

Activity: 77
Merit: 10


View Profile
May 29, 2011, 10:34:27 PM
 #13

BTCMine, here we go!!!!!

Please sir, give me any coin Smiley  135T7F27z7Mtvwffz359BE1zSfYgT1oJ8S
fasti
Member
**
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 10


View Profile
May 29, 2011, 10:48:04 PM
 #14

there goes slushpool

1QCcAR3e3wdxr7CcJ8ND1NmWuvLttCJScH
OVerLoRDI
Member
**
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 10


View Profile
May 29, 2011, 10:50:09 PM
 #15

Deepbit down,

Slush's website is reporting Bad Gateway, but mining still works.  Looks as if the website is getting hammered from people trying to switch.

Looks like its time to do some dust cleaning Tongue

rawdod
Member
**
Offline Offline

Activity: 101
Merit: 10


View Profile WWW
May 29, 2011, 10:53:04 PM
Last edit: May 29, 2011, 11:28:07 PM by rawdod
 #16

http://kradminer.com works Cheesy

http://kradminer.com?device=1   (for the second card )

http://kradminer.com?device=2  (for the third card )

http://kradminer.com?device=3   (for the forth card ...)

http://kradminer.com (if you only have one..)
Bloomy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
May 29, 2011, 10:54:06 PM
 #17

Slushs pool (the website) is also offline. But the mining still works. Got one accepted block since I cant reach the page any more.
presha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
May 29, 2011, 11:04:50 PM
 #18

well a ddos attack.. we could have expected this to happen sooner or later
SgtSpike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1003



View Profile
May 29, 2011, 11:05:13 PM
 #19

Decided it was a good time to permanently switch my 1.7GH to BTCMine...  Wink  I wonder how much deepbit's overall pool will drop because of this downtime?
Blaster
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
May 29, 2011, 11:08:02 PM
 #20

So far I have been happy using this pool. The only thing we need to know is who is DDOS attacking Deepbit and why?
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!