BadCluster
Newbie
Activity: 14
Merit: 0
|
|
December 16, 2015, 09:24:16 AM |
|
Εγώ ψάρωσα το πρωΐ κ πούλησα.
|
|
|
|
Doomer
Sr. Member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
|
|
December 16, 2015, 09:35:25 AM |
|
Φτου! Πρέπει να μένουμε άγρυπνοι για να πετύχουμε την τρύπα! Εντάξει, άμα θέλεις να αγοράσεις από το Kraken, βάλε εντολή αγοράς με όριο τουλάχιστον 10 ευρώ (ή και 20 ευρώ) χαμηλότερα από την τρέχουσα, και πιθανότατα κάποια ώρα της νύχτας θα εκτελεστεί. Εγώ ψάρωσα το πρωΐ κ πούλησα. Πότε, στην τρύπα πούλησες, στις 6 το πρωί; Πάρτα πίσω! Ίσως μπορεί να παίξει κανείς ρίχνοντας μαζί εντολές πώλησης και αγοράς στα +/-10 ή +/-20 ευρώ από την τρέχουσα. Βέβαια αν η μεταβολή, ανοδική ή καθοδική, είναι συνεχόμενη και δεν αναπροσαρμόσεις αμέσως τις εντολές, χάνεις... Αλλά πάλι δεν χρειάζεται τόση αγωνία. Μακροπρόθεσμα το bitcoin είναι καλή επένδυση ούτως ή άλλως. Κρατήστε μερικά, έστω και λίγα, όσα μπορείτε ο καθένας, στην άκρη, και είστε εντάξει. Κι αν θέλετε να παίξετε με επί πλέον, παίξτε...
|
|
|
|
BadCluster
Newbie
Activity: 14
Merit: 0
|
|
December 16, 2015, 09:47:03 AM |
|
Καλημέρα. Κατά τις 7 κ κάτι πούλησα, είδα τι είχε γίνει πιο πριν κ σκέφτηκα ότι πάμε για downhill. Δεν έχω επενδύσει πολλά, 10 BTC αρχική επένδυση πριν κανά μήνα, οπότε παίζω κ μαθαίνω(κ χάνω χεχεχεχε) Μου τη σπάει το fee στο coinbase οπότε μόλις έδωσα εντολή αγοράς στο coinbase exchange για 1BTC, εκεί τα fee είναι πιο χαμηλά αλλά δεν υπάρχει κίνηση. Σε ευχαριστλω για το tip, δεν έχω καιρό που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το BTC οπότε κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.
|
|
|
|
zoro1
|
|
December 16, 2015, 10:41:01 AM |
|
για απλο παιχνιδι δειτε και εδω https://poloniex.com/exchange#btc_nbtτο NBT=1$ οποτε ειναι σαν να παιζεις με BTC και δολαρια αλλα χωρις να μπερδευεσαι με fiat προσοχη, ολα αυτα τα συστηματα εχουν και τα ρισκα τους.
|
|
|
|
publicdomain
|
|
December 16, 2015, 03:29:00 PM |
|
εγώ δυστυχώς τα πουλησα στα 375€ να μη πω όλα αυτα που πουλησα μεταξύ 200€ και 300€ ! δε κάνω γιαυτή τη δουλεια!!
|
|
|
|
zoro1
|
|
December 16, 2015, 06:25:18 PM |
|
μη σκας. πολυ πιθανο να ξαναγυρισουμε εκει καποια στιγμη
|
|
|
|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
December 16, 2015, 07:06:51 PM |
|
πολυ συντηριτικη αυξηση των αμερικανων 0.25%. νομιζω μια χαρα για την παγκοσμια οικονομια, ε?
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
December 16, 2015, 10:59:39 PM |
|
καλά μην τρελένεστε στο τι πουλήσατε. Είμαι αρκετά βέβαιος ότι το Bitcoin θα πάρει σταθερή άνοδο της ισοτιμίας του όταν αυξηθεί και η χρήση του. Και εγώ πούλησα ένα από τα bitcoin μου στις αρχές του μήνα στα 300 ευρώ αλλά δεν τρέχει τίποτα. Ετσι και αλλιώς γενικά ένα μέρος από τα bitcoin που έχω γενικά τα χρησιμοποιώ.
|
|
|
|
locopao
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
December 17, 2015, 12:20:37 AM |
|
αυτός δεν είναι και σκοπός? να τα χρησιμοποιούμε? (αυτό λέω στον εαυτό μου κάθε φορά που πουλάω και μέσα σε μια μέρα εκτοξεύεται η ισοτιμία...) Δεν έχω επενδύσει πολλά, 10 BTC αρχική επένδυση πριν κανά μήνα, οπότε παίζω κ μαθαίνω(κ χάνω χεχεχεχε) ε, δεν τα λες και λίγα, πάντως
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
December 17, 2015, 12:26:54 AM |
|
οι περισσότεροι πάντως τα βλέπουν σαν έναν ψηφιακό χρυσό δλδ αποθεματικό αξίας. Το καλό με το Bitcoin είναι ότι οποιαδήποτε γενικευμένη χρήση κάνει κάποιος στο δικτυο του απαιτεί να αγοράσει νομίσματα τα οποία είναι αρκετά περιορισμένα σε αριθμό. Ολο αυτό το πράγμα δημιουργεί μια ισοροπία τιμής>ασφάλειας>χρήσης κάτι που δεν έχει κανένα altcoin. Ακόμα και το υποσχόμενο ethereum είναι δύσκολο να πάρει πολύ μεγάλη αξία πέρα από το σπεκουλάρισμα καθώς χρειάζονται ψήγματα του token του για να χρησιμοποιήσει κάποιος το δίκτυο του και ήδη υπάρχουν διαθέσιμα πάνω από 75 εκατομμύρια
|
|
|
|
Anarxofileleutheros
|
|
December 17, 2015, 09:21:58 AM Last edit: December 17, 2015, 12:06:21 PM by Anarxofileleutheros |
|
πούλησα ένα από τα bitcoin μου στις αρχές του μήνα στα 300 ευρώ
Bitcoin με 300$ μπορούσες να βρεις μόνο στις αρχές Νοέμβρη. Η μεγάλη αύξηση της αξία του bitcoin τον Δεκέμβρη δικαιολογείται από την πολύ αυξημένη ζήτηση σε όρους όγκου. Για παράδειγμα, το 1ο 15θήμερο του Οκτώβρη μεταφέρονταν ημερησίως -κατά μέσο όρο- περίπου 534.000 νομίσματα. Η ζήτηση αυξήθηκε σε 1.537.000 το 1ο 15θήμερο του Νοέμβρη και έφθασαν τα 2.811.000 την αντίστοιχη περίοδο του Δεκέμβρη. Σχεδόν το 90% της ζήτησης προήλθε από τον Κίνα. Τον επόμενο μήνα, οι όγκοι θα συμπεριληφθούν στην μηνιαία ανασκόπηση. Εδώ δίδεται μια συνολική εικόνα του όγκου των τριών τελευταίων μηνών. Και εδώ η συσχέτιση ανάμεσα στην αξία του bitcoin και τον όγκο. ( Η αξία με κόκκινο στην αριστερή στήλη και ο όγκος στα δεξιά με μπλέ χρώμα)
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
December 17, 2015, 12:06:52 PM |
|
το ξέρω για 300 ευρώ μιλαγα και όχι δολάρια.
|
|
|
|
papadrams
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
December 17, 2015, 12:27:53 PM |
|
Τελικά με τα επιτόκια της Αμερικής τί έγινε?? Αυξήθηκαν ή όχι?
|
|
|
|
zoro1
|
|
December 17, 2015, 12:46:29 PM |
|
πολυ συντηριτικη αυξηση των αμερικανων 0.25%. νομιζω μια χαρα για την παγκοσμια οικονομια, ε?
το εγραψε εδω ο θεος νομιζω ομως οτι ειναι μια αρχικη αυξηση και θα κανουν κι αλλη το '16 οι αγορες αντεδρασαν πολυ καλα και ολα τα αλλα νομισματα υποτιμηθηκαν καπως. οι αμερικανοι ξεπερασαν την κριση και πατανε γκαζι. η ανεργια τους ουτε 5% δεν ειναι!
|
|
|
|
Anarxofileleutheros
|
|
December 17, 2015, 07:06:58 PM |
|
Φτιάχνοντας σήμερα ορισμένα διαγράμματα, διαπίστωσα ότι από τις 26/11 η ισοτιμία του bitcoin έχει εμφανίσει αρνητική συσχέτιση με την πορεία του γιουάν, προφανώς εξαιτίας της αναμενόμενης αύξησης των επιτοκίων από τη Fed. . Αυτό βέβαια δεν λέει τίποτα για το μέλλον, γιατί όπως φαίνεται στο σχήμα, πριν την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν υπάρχει κάποια σχέση. Μετά τη χθεσινή αύξηση των επιτοκίων, πολλοί οικονομικοί αναλυτές προέβλεψαν ότι το 2016 θα υπάρξουν άλλες τρεις, τοποθετώντας την πρώτη από αυτές περίπου τον Ιούνιο. Γενικά, νομίζω ότι το μήνα αυτό έγιναν πολλά που δεν τα έχουμε χωνέψει ακόμη. Για παράδειγμα, αυξήθηκε σημαντικά (1) το ενδιαφέρον για το bitcoin, ανέβηκε σημαντικά η αξία του νομίσματος κατά 26%, εκτοξεύτηκε ο όγκος των συναλλαγών στα 2.800.000 bitcoin/ημέρα (2) ενώ το ίδιο έγινε με τον αριθμό των συναλλαγών (3) ο οποίος (με τα μέχρι στιγμής στοιχεία) φαίνεται αυξημένος σε σχέση με τον περασμένο μήνα κατά 40.000. 1. http://www.google.gr/trends/explore#q=bitcoin&date=today%2012-m&cmpt=q&tz=Etc%2FGMT-22. http://s30.postimg.org/jl6ll52up/image.jpg3. http://postimg.org/image/k35qe31hh/Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά προσωπικά δεν θα αγόραζα bitcoins αυτή τι στιγμή, διότι -κατά τη γνώμη μου- υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες καθόδου και σταθεροποίησης παρά μιας περαιτέρω ανόδου.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
December 18, 2015, 12:55:46 AM |
|
αν το δει κάποιος με το ίδιο μοτίβο συμβαίνει ακριβώς το ίδιο που έχει συμβεί σε όλα τα πρόσφατα spike. Δλδ spike σταθεροποίηση, μετα μια διόρθωση 20-30 δολαρίων και μετά ξανά για το επόμενο spike.
|
|
|
|
Doomer
Sr. Member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
|
|
December 18, 2015, 09:18:53 AM |
|
...Και συνήθως σταθεροποίηση σε υψηλότερο επίπεδο από πριν, μέχρι να καρδαμώσει και να ξαναορμήξει νταβραντισμένο (bullish που λένε και οι Αμερικάνοι) για πάνω. Μπορεί να πέσει δηλαδή προσωρινά, αλλά κάτω από τα 400 δεν νομίζω. Και το 450 φαίνεται να κρατάει.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
December 18, 2015, 02:38:50 PM |
|
Bitcoin's Supply Crunch Has Startedhttps://sato.sh/note/11128#ooνομίζω συμφωνώ με το παραπάνω άρθρο και προσθέτω ότι είναι φοβερά δύσκολο για κάποιον να κάνει προβλέψεις για την ισοτιμία του Bitcoin καθώς ένα τέτοιο σύστημα σαν το Bitcoin δεν έχει υπάρξει ποτέ. Ακόμα και ο συγκρινόμενος χρυσός δεν έχει καμία σχέση με τον προκαθορισμένο ρυθμό δημιουργίας bitcoin
|
|
|
|
|
publicdomain
|
|
December 18, 2015, 06:28:15 PM |
|
μόνο και μόνο σήμερα ανέβηκε κανά δεκάρικο!! αλλά ποιος το τολμούσε;
|