dj_andreasgr
|
|
June 21, 2016, 01:51:44 PM |
|
+1. για άλλη μια φορά πολύ φουστικο το finex. όταν είναι για μια γερή πτώση σχεδόν πάντα κάτι παθαίνει. εντωμεταξύ δεν ξέρω πόσο θέλουν να το ρίξουν σε μια μέρα να το φτάσουν 600 ή και πιο κάτω? Υ.Γ1. checκ2fire ξέρεις πολύ καλύτερα μάλλον από όλους ότι δεν υπάρχει ελεύθερη αγορά στο btc (όχι ότι υπάρχει αλλού) αλλά 3-4 φάλαινες μια χαρά την πάνε όπου θέλουν Υ.Γ.2 Μέθοδος 2 "παθαίνουν βλάβη" 1-2 κρίσιμα exchanges. (καλή ώρα) Υ.Γ.2 Βρε το btc έχει περάσει το δικό του gox period, βρεεεεεε!
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
June 21, 2016, 01:54:56 PM |
|
απλά είναι μια απόδειξη ότι η μόχλευση κρατάει και τις τιμές. Πάντως σε μια δύο μέρες θα έχει επανέλθει η αγορά γιαυτό δεν θέλει πανικό.
|
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 21, 2016, 05:52:04 PM |
|
To θυμήθηκα το έψαξα και το βρήκα. Και πέρσυ είχε συμβεί το ίδιο με το bitfinex. Κρασάρισμα του τον Αυγουστο πάλι από προβλήματα στους server του και μεγάλο κρασάρισμα και τότε της ισοτιμίας του bitcoin https://tradeblock.com/blog/bitfinex-flash-crash-analysis#oo
|
|
|
|
dj_andreasgr
|
|
June 21, 2016, 06:36:33 PM |
|
ναι έτσι είχε γίνει καλά θυμάσαι, πάντως το σημερινό "ψιλοβρωμάει". ενώ πηγαίναμε ωραία αργά και σταθερά με μικρές υπερβολές (για τα δεδομένα του btc) για πλάκα -15%. αν εξαιρέσουμε τη θεωρία των όσων αποδρούν από dao & eth, ήρθε "από το πουθενά" συνεχίζει ακόμα και τώρα να γράφει χαμηλά. πουλάω κάποιο ποσό κάπου εδώ και περιμένω αρκετά πιο κάτω (με ρίσκο να μην μου βγει). ζω για την στιγμή του επόμενου short squeeze. θυμάται κανείς από που βλέπω λονγκ/σορτ στο fin?
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 21, 2016, 06:45:17 PM |
|
ναι έτσι είχε γίνει καλά θυμάσαι, πάντως το σημερινό "ψιλοβρωμάει". ενώ πηγαίναμε ωραία αργά και σταθερά με μικρές υπερβολές (για τα δεδομένα του btc) για πλάκα -15%. αν εξαιρέσουμε τη θεωρία των όσων αποδρούν από dao & eth, ήρθε "από το πουθενά" συνεχίζει ακόμα και τώρα να γράφει χαμηλά. πουλάω κάποιο ποσό κάπου εδώ και περιμένω αρκετά πιο κάτω (με ρίσκο να μην μου βγει). ζω για την στιγμή του επόμενου short squeeze. θυμάται κανείς από που βλέπω λονγκ/σορτ στο fin?
το tradeblock να κοιτάς. Εκεί υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που θέλεις. Πάντως και πέρσυ έτσι είχε κρασάρει από το bitfinex η ισοτιμία. Δεν βλέπω κάποιον λόγο να μην επανέλθει ξανά πάντως. Οι shorter έτσι και αλλιώς θα είναι πάντα shorter ότι και να συμβεί
|
|
|
|
dj_andreasgr
|
|
June 21, 2016, 06:48:18 PM |
|
το tradeblock να κοιτάς. Εκεί υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που θέλεις. Πάντως και πέρσυ έτσι είχε κρασάρει από το bitfinex η ισοτιμία. Δεν βλέπω κάποιον λόγο να μην επανέλθει ξανά πάντως. Οι shorter έτσι και αλλιώς θα είναι πάντα shorter ότι και να συμβεί ευχαριστώ!
|
|
|
|
agaga
|
|
June 21, 2016, 08:11:30 PM |
|
Δε νομίζω να έχει νόημα να ψάχνει κανείς αφορμές για τους λόγους καθόδου ή ανόδου... Περισσότερο με ντοκιμαντέρ του animal planet μοιάζει η κατάσταση, αρκούδες, ταύροι και φάλαινες να πλακώνονται στα ρηχά
|
|
|
|
agaga
|
|
June 22, 2016, 07:54:43 PM |
|
Τι έγινε σήμερα πάλι και κατακρημνίστηκε το @#$#, άρχισε να δέχεται η ΕΚΤ τα Ελληνικά ομόλογα?
|
|
|
|
dj_andreasgr
|
|
June 22, 2016, 08:55:24 PM |
|
τα χτεσινά απόνερα.. αυτό είναι το παράξενο ή ότι το ether είναι ντούρο;
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 22, 2016, 10:07:02 PM |
|
το ethereum είναι απλά ένα shitcoin μια ponzi πυραμίδα έτσι όπως είναι μπάχαλο τώρα που δεν έχει να κάνει με τίποτα ούτε καν με την αποκεντρωμένη τεχνολογία του blockchain. Είναι σαν να συγκρίνει την βούρτσα με την που.. Να σου πω καλύτερα που πέφτει καιρός να βγάλουμε κανά bitcoin ακόμα.
|
|
|
|
chryspano
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
June 22, 2016, 10:08:57 PM |
|
Έχει φάει "Βιάγκρα" το Ethereum για να παραμείνει ντούρο...
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 22, 2016, 10:11:06 PM |
|
Έχει φάει "Βιάγκρα" το Ethereum για να παραμείνει ντούρο... καλά κέρδη παιδιά και καλή τύχη να έχετε. Ετσι και αλλιώς δεν με έχετε ακούσει ποτέ μέχρι τώρα για ποιο λόγο να με ακούσετε τώρα? Δικά σας χρήματα είναι κάντε τα ότι γουστάρετε. δικαίωμα σας είναι.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 22, 2016, 10:13:33 PM |
|
Προσωπικά πλέον είμαι 100% bitcoin και λέω να παραμέινω έτσι για μεγάλο διάστημα η τουλάχιστον μέχρι να παρουσιαστεί κάτι ενδιαφέρων. Γενικά δεν παίζω τζόγο στην ζωή μου και ούτε πρόκειται να το κάνω.
|
|
|
|
chryspano
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
June 22, 2016, 10:42:36 PM |
|
Έχει φάει "Βιάγκρα" το Ethereum για να παραμείνει ντούρο... καλά κέρδη παιδιά και καλή τύχη να έχετε. Ετσι και αλλιώς δεν με έχετε ακούσει ποτέ μέχρι τώρα για ποιο λόγο να με ακούσετε τώρα? Δικά σας χρήματα είναι κάντε τα ότι γουστάρετε. δικαίωμα σας είναι. Αυτό που θέλω να πω,(οχι πετυχημένα) είναι ότι η εικόνα του ethereum είναι ψεύτικη, κάποιοι βάλανε το χέρι χοντρά στην τσέπη τους για να μην πιάσει πάτο το ethereum και για να δείχνει "ντούρο", δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό, αλλά γενικά δεν την βλέπω καθόλου καλά την κατάσταση. /offtopic
|
|
|
|
sdoros
Newbie
Activity: 18
Merit: 0
|
|
June 22, 2016, 10:53:28 PM |
|
Προσωπικά πλέον είμαι 100% bitcoin και λέω να παραμέινω έτσι για μεγάλο διάστημα η τουλάχιστον μέχρι να παρουσιαστεί κάτι ενδιαφέρων. Γενικά δεν παίζω τζόγο στην ζωή μου και ούτε πρόκειται να το κάνω.
Τζόγος ειναι και το bitcoin
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 22, 2016, 10:55:45 PM |
|
Τζόγος ειναι και το bitcoin το bitcoin έχει πραγματική χρήση στην πραγματική οικονομία. Αν το βλέπεις σαν τζόγο τράβα και τζόγαρε στις γνωστές πυραμίδες που βρίσκονται στο νήμα που λέγετε altcoin. Πάντως τόσο καιρό που είμαι έδω μέσα δεν έχω δει κανέναν γίνετε πλούσιος
|
|
|
|
agaga
|
|
June 22, 2016, 11:04:37 PM |
|
Γίνεται πραγματική μάχη γύρω στα 600$, για να δούμε αν θα κρατήσει μέχρι αύριο. Η συμπάθειά μου το καημένο το LTC τι έπαθε και έπεσε στα βράχια Αυτό που θέλω να πω,(οχι πετυχημένα) είναι ότι η εικόνα του ethereum είναι ψεύτικη, κάποιοι βάλανε το χέρι χοντρά στην τσέπη τους για να μην πιάσει πάτο το ethereum και για να δείχνει "ντούρο", δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό, αλλά γενικά δεν την βλέπω καθόλου καλά την κατάσταση.
/offtopic
Συμφωνώ απόλυτα, είναι ελεγχόμενα στον αναπνευστήρα με το ελάχιστο δυνατό οξυγόνο για να μη ψοφήσει
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 22, 2016, 11:13:36 PM |
|
καθοριστικό αύριο είναι το brexit. Αν δεν βγούνε οι Αγγλοι που εγώ πιστεύω ότι δεν θα βγούνε τότε θα δούμε χαμηλότερη ισοτιμία κατά την γνώμη. Το πάρτυ όμως είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει ξανά προς τα πάνω. Η 11 Ιουλίου πλησιάζει πλέον είμαστε πολύ κοντά. Απλά το bitcoin έφαγε όλη την σαβούρα της DAO καταστροφής με τους επενδυτές εκεί να στηρίζουν αυτό το ponzi μπας και βγάλουν τις ζημιές τους μετά ήρθε το μεγάλο πακέτο των bitcoin που έπεσαν με την μια στην αγορά και τέλος έχουμε και το brexit.
|
|
|
|
|
|