goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
February 07, 2016, 05:46:36 PM |
|
cüzdan boşaltışmış, 1 onay da almış, mesajda imzalanmışsa olay bitmiştir zannımca
|
|
|
|
sonerbo
|
|
February 07, 2016, 05:47:09 PM |
|
cüzdan boşaltışmış, 1 onay da almış, mesajda imzalanmışsa olay bitmiştir zannımca
imzayı beğendiremedik birde sen bak istersen
|
|
|
|
altcoin_trader
|
|
February 07, 2016, 05:49:05 PM |
|
Çakır abi 9.9 mbtc yi aldığım bitcoin hesabımla imzaladım. bunu mu istiyorsun?
|
|
|
|
sonerbo
|
|
February 07, 2016, 05:50:02 PM |
|
Hımm taşlar yerine oturdu şimdi Altcointrader arkadaşım imzalamayı öğrenmen gerek artık yapacak birşey yok
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
February 07, 2016, 05:50:42 PM |
|
imzayı beğendiremedik birde sen bak istersen "Geriye kalan %50’yi almak içinse ödülü alan kişinin ilgili oyuna istenen mesajı ödülü aldığı bitcoin adresi ile imzalaması ve yorum olarak göndermesi gerekmektedir. Dijital imzanın geçerliliği durumunda ödülü kazanan kişiye ödülün geri kalan kısmı iletilecektir." btc yi kim aldıysa o imzalayacak o adresle
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
February 07, 2016, 05:52:31 PM |
|
Çakır abi 9.9 mbtc yi aldığım bitcoin hesabımla imzaladım. bunu mu istiyorsun? bu işlemi oyun sayfasında yapman gerekiyor burda değil !!!
|
|
|
|
altcoin_trader
|
|
February 07, 2016, 06:02:52 PM |
|
bu işlemi oyun sayfasında yapman gerekiyor burda değil !!!
bu mu?
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
February 07, 2016, 06:07:21 PM |
|
bu işlemi oyun sayfasında yapman gerekiyor burda değil !!!
bu mu? Bu ne? Benim paylaştığım dijital imzalar bu şekilde mi? Bu neyin dijital imzası? Mesajı ne bunun? İmzalayan adres nerede? Ayrıca kazanan sen misin sadece? yoksa bir başkası da kazanan olabilir mi?
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
hugoworld
|
|
February 07, 2016, 06:12:19 PM |
|
Örnekleri var arkadaşlar, çakır ı delirttiniz yemin ederim. private key i bulsam inanın o adrese ben btc gonderip adresime cekip adam gibi imzalayacagımda özel anahtar değerini bulamıyorum
|
|
|
|
altcoin_trader
|
|
February 07, 2016, 06:12:44 PM |
|
Bu ne? Benim paylaştığım dijital imzalar bu şekilde mi? Bu neyin dijital imzası? Mesajı ne bunun? İmzalayan adres nerede?
Ayrıca kazanan sen misin sadece? yoksa bir başkası da kazanan olabilir mi?
Abi heyecandan ben ne yaptığımı biliyor muyum? bir daha gönderdim. bir bakarsan sevinirim.
|
|
|
|
sonerbo
|
|
February 07, 2016, 06:13:16 PM |
|
gerçekten o formatta imzalama nasıl yapılıyor ? bitcoind ?
|
|
|
|
sonerbo
|
|
February 07, 2016, 06:14:25 PM |
|
Örnekleri var arkadaşlar, çakır ı delirttiniz yemin ederim. private key i bulsam inanın o adrese ben btc gonderip adresime cekip adam gibi imzalayacagımda özel anahtar değerini bulamıyorum
Yaw adamın cüzdanında nasıl çıkarıcan o btcyi. böyle birşey varsa söyleyin bilelim. şimdiye kadar yolladığım tüm btcyi geri alayım.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
February 07, 2016, 06:18:30 PM |
|
Yaw adamın cüzdanında nasıl çıkarıcan o btcyi. böyle birşey varsa söyleyin bilelim. şimdiye kadar yolladığım tüm btcyi geri alayım. imzalama formatı standart şudur: -----BEGIN BITCOIN SIGNED MESSAGE----- Oyun 2 AT -----BEGIN SIGNATURE----- 1JAYha731c4odKbobgnEh5SFyd6LiC2RkZ IG+mwf4jvHOjMFp2SVOrlkyhJUAnBs/O9Wn1me5a925oVDiGEQmv1UcQOTrMtGdQbCWJK7OKm2cycAn/MLPJDfM= -----END BITCOIN SIGNED MESSAGE----- öyle bir tanesi kopyala yapıstır olayı olmaz. onu demeye calısıyor cakır.
|
|
|
|
cakir (OP)
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
February 07, 2016, 06:18:53 PM |
|
http://www.bitcoinavi.com/oyun-2-cereyanli-kapcik/#comment-36İmza geçerli, ama eksik. 1A6wJc4rxVJ56xan3bQ1SiHxc3LXNR5C46 adresine de ödül gönderilmiş. Bu adresin imzalı mesajı nerede?
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
hugoworld
|
|
February 07, 2016, 06:20:03 PM |
|
Onu da sonerbo ya sormak lazım
|
|
|
|
altcoin_trader
|
|
February 07, 2016, 06:21:56 PM |
|
hmmm. ben import yapmayı bilmediğim için sonerbo kendi bilgisayarında yapmıştı. ödülü bana ve kendi bitcoin adresine paylaştırdı. onunda kendi payını gönderdi bitcoin adresinden imzalayıp göndermesi gerek şimdi anladım.
|
|
|
|
salinizm
|
|
February 07, 2016, 06:24:50 PM |
|
Sabırsızlıkla çözümü bekliyorum Çakır. Bu arada tebrik ederim altcointrader. Ben oyun2@bitcoinavi.com a mail göndermeyi akıl edememiştim. diğer oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
February 07, 2016, 06:58:06 PM |
|
at nedir ya et yapsaydın anlardım
|
|
|
|
sonerbo
|
|
February 07, 2016, 06:58:55 PM |
|
kendime almadım. Electrum bitcoin cüzdanı kullanıyorum pcde. 10 mbtc göndermeyince 9.9 gönderdim . o adres ne alaka biliyorum. fee ücreti olamaz mı ?
|
|
|
|
Penguen
|
|
February 07, 2016, 07:06:15 PM |
|
Tebrikler el birliği ile çözüldü. Güzel bulmacaydı. Çakır hocam eline sağlık. Bizde sayende btc yi daha iyi anlamış oluyoruz. Ancak ben çözebileceğimi düşünmüyorum. İzlemesi bile zevkli.
|
|
|
|
|