bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
June 03, 2016, 05:49:28 PM |
|
fazla twitter hesabi olan varsa dalgalari kirisabiliriz benim ekledigim yumurta hesaba dalga gelmedi
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
|
|
June 03, 2016, 05:50:04 PM |
|
waves profile facebook ilişkilendirme linki gelmiş arkadaşlar ben linke tıkladım ve 78 wavesimi aldım.
evt aynen anında bende hesabıma aldım.. ama imzalarla ilgili hiçbir şey henüz gelmedi.
|
|
|
|
JollyTrades
|
|
June 03, 2016, 05:58:40 PM |
|
wordCount: 1626, 12'li kombinezonlar.
30 basamaklı bir sayı kadar farklı seed değeri var, ama JS ile ne kadar randomness yakalayabilirsiniz bilinmez.
*şimdilik* deterministik görünüyor bu lite wallet.
JS'deki randomness problemini çözmek için library'ler varmış. Ama "şimdilik" kullanılmıyormuş. Twitter ve FB ödülleri dağıtıldı, imza ve "newsletter" için bekliyoruz.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
June 03, 2016, 06:19:36 PM |
|
30 basamaklı bir sayı kadar farklı seed değeri var, ama JS ile ne kadar randomness yakalayabilirsiniz bilinmez.
JS'deki randomness problemini çözmek için library'ler varmış. Ama "şimdilik" kullanılmıyormuş. Twitter ve FB ödülleri dağıtıldı, imza ve "newsletter" için bekliyoruz. wordlist'i de genişletmeleri lazım.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
JollyTrades
|
|
June 03, 2016, 06:53:13 PM |
|
JS'deki randomness problemini çözmek için library'ler varmış. Ama "şimdilik" kullanılmıyormuş. Twitter ve FB ödülleri dağıtıldı, imza ve "newsletter" için bekliyoruz. wordlist'i de genişletmeleri lazım. Bence de ama öyle bir niyetleri yokmuş şimdilik. Ben bu akıllı cüzdanlarda hep kendim "skJdfspk23r'^+s" gibi bir kelime daha eklerim, bunda da faydalı olabilir.
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
June 03, 2016, 06:57:31 PM |
|
150 waves geldi havadan. Baslangicta fena dump gelecek gibime geliyor. Ucuk bir fiyat olmazsa ben dumplamayi dusunmuyorum. Dumpi bilen yatirimcilar bu beles waveslari almak icin alim emirleri baya dipten gireceklerdir.
|
|
|
|
hugoworld
|
|
June 03, 2016, 07:20:20 PM |
|
ico sayfasına üye oldum. üye oldugum mail adresini forumdaki elemana gönderdim. başka yapmam gereken var mı? Daha hesapta birşey gözükmüyor. Bir de facebook sayfasını beyenmiştim bağladım onuda ama gelen giden bir şey yok?
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
|
|
June 03, 2016, 07:41:50 PM |
|
150 waves geldi havadan. Baslangicta fena dump gelecek gibime geliyor. Ucuk bir fiyat olmazsa ben dumplamayi dusunmuyorum. Dumpi bilen yatirimcilar bu beles waveslari almak icin alim emirleri baya dipten gireceklerdir.
ether'i dibe vurdurmuşlardı.. bekleyen kazandı. Eğer proje tutarsa ilk 3 ayda satmak bence zarar yazar. eğer tutmazsa ilk açıldığında satmak daha karlı olabilir
|
|
|
|
JollyTrades
|
|
June 03, 2016, 09:21:54 PM |
|
@cakir,
39 basamaklı ediyor 1626^12. Bir de "ARC4 random" kullanılıyormuş.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2716
Merit: 1571
|
|
June 03, 2016, 09:27:14 PM |
|
fazla twitter hesabi olan varsa dalgalari kirisabiliriz benim ekledigim yumurta hesaba dalga gelmedi En az 20 takipçi gerekiyordu. Bu saatten sonra facebook, twitter beğenileri para getirmiyor. Önceden takip etmiş olmanız gerekiyordu. 72 Twitter, 78 Facebook, bedavadan dağıttılar. Umarım bu durum fiyatı kötü etkilemez.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
June 03, 2016, 09:28:17 PM |
|
@cakir,
39 basamaklı ediyor 1626^12. Bir de "ARC4 random" kullanılıyormuş.
kombinezon (kombinasyon) öyle hesaplanmıyor ama listeden 1 kelimeyi seçince eksiltmen lazım, 1626*1625*... diye gidiyo http://www.wolframalpha.com/input/?i=c%281626,12%29
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
June 03, 2016, 09:28:52 PM |
|
fazla twitter hesabi olan varsa dalgalari kirisabiliriz benim ekledigim yumurta hesaba dalga gelmedi En az 20 takipçi gerekiyordu. Bu saatten sonra facebook, twitter beğenileri para getirmiyor. Önceden takip etmiş olmanız gerekiyordu. 72 Twitter, 78 Facebook, bedavadan dağıttılar. Umarım bu durum fiyatı kötü etkilemez. keske daha yukarilarda soyleseydiniz bu durumu platforma baglanan twitter hesaplarindan uygulama izni kaldirilsa bile platformdan silinmiyor. 72 dalgayi kacirdik bak.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2716
Merit: 1571
|
|
June 03, 2016, 09:30:41 PM |
|
Şu anda OTC'de işlem gören 0.001 taban fiyatı gerçek olursa sırf facebook ve twitter için 0.15 BTC'lik WAVES dağıtmış olacaklar. Bunun maliyeti çok yüksek olur, insanlara WAVES'leri ellerinde tutmaları için bir neden vermeleri gerek.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
JollyTrades
|
|
June 03, 2016, 09:38:41 PM |
|
Aynı kelimeyi iki kere kullanmıyor mu passphrase generator yani? Eğer öyleyse haklısın.
|
|
|
|
muhipbor
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
June 04, 2016, 12:35:41 AM |
|
fazla twitter hesabi olan varsa dalgalari kirisabiliriz benim ekledigim yumurta hesaba dalga gelmedi En az 20 takipçi gerekiyordu. Bu saatten sonra facebook, twitter beğenileri para getirmiyor. Önceden takip etmiş olmanız gerekiyordu. 72 Twitter, 78 Facebook, bedavadan dağıttılar. Umarım bu durum fiyatı kötü etkilemez. Twitteri den waves geldi yanlız face etkinleştirme linki yok. https://ico.wavesplatform.com/account burada Sadece twitter hesabım görünüyor Twitter takipçi sayımla ilgili olabilirmi
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
June 04, 2016, 03:24:07 AM |
|
fazla twitter hesabi olan varsa dalgalari kirisabiliriz benim ekledigim yumurta hesaba dalga gelmedi En az 20 takipçi gerekiyordu. Bu saatten sonra facebook, twitter beğenileri para getirmiyor. Önceden takip etmiş olmanız gerekiyordu. 72 Twitter, 78 Facebook, bedavadan dağıttılar. Umarım bu durum fiyatı kötü etkilemez. Twitteri den waves geldi yanlız face etkinleştirme linki yok. https://ico.wavesplatform.com/account burada Sadece twitter hesabım görünüyor Twitter takipçi sayımla ilgili olabilirmi face bağlantısında sorun var, bazı browserlarda gözükmüyor, yada tıklanmıyor, farklı browserdan dene, birde doğru adresi takip ettiğinden emin ol, bazı kişiler resmi olmayan bir waves grubuna katılmış, bu arada imza ile ilgili şöyle bir gelişme var, son liste açıklanmadan imza değiştirenler varmış, resmi olmayan bir liste var, ana konuda 20k waves ediyor kayıpları eğer doğruysa, açıklama var, bu gece yada yarın ekliycez , son listeleri kontrol ediyoruz diye, eğer böyle olursa imzadan gelen waves artabilir. sabırlı olmak lazım.
|
|
|
|
Penguen
|
|
June 04, 2016, 08:22:51 AM |
|
icowaves teki bakiyeyi yobite gönderebiliyormuyuz? Ben beceremedim. Admin panelde sadece facebook tan gelen wavesleri görebiliyorum herhangi bir alım yada gönderim yapamıyorum.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
June 04, 2016, 08:53:50 AM |
|
icowaves teki bakiyeyi yobite gönderebiliyormuyuz? Ben beceremedim. Admin panelde sadece facebook tan gelen wavesleri görebiliyorum herhangi bir alım yada gönderim yapamıyorum.
gönderilebiliyor olsaydı suan zaten dumplanırdı. 14unden once aktif olmayacak.suan yobitteki waves bir bakıma scam.dikkatli olun
|
|
|
|
Penguen
|
|
June 04, 2016, 09:01:39 AM |
|
gönderilebiliyor olsaydı suan zaten dumplanırdı. 14unden once aktif olmayacak.suan yobitteki waves bir bakıma scam.dikkatli olun Teşekkür ederim. Bende öyle sanıyordum. Bir yerlerde imzadan gelen waves ler gelsede kafalarına dumplasak diye okudumda acaba benim bilmediğim bişeymi var diye sordum.
|
|
|
|
JollyTrades
|
|
June 04, 2016, 09:20:44 AM |
|
Teşekkür ederim. Bende öyle sanıyordum. Bir yerlerde imzadan gelen waves ler gelsede kafalarına dumplasak diye okudumda acaba benim bilmediğim bişeymi var diye sordum.
kafalarına dump'lamak... Aynen : )
|
|
|
|
|