JollyTrades
|
|
June 10, 2016, 04:49:04 PM |
|
onlar otomatık mı gonderecek cuzdana waves lerı ? yoksa bız herhangı bırsey yapacaz mı arıyorum ama bulamıyorum bır turlu platformdakı wavelerı almanın yolunu ICO sayfasında gönder butonu olacak, henüz yok. bilen varsa birsey sorucam olusturdugumuz hesap adı waves ağında tek mi ? yoksa aynı adla herkes hesap olusturabiliyor mu ? ( local mi olusturulan hesaplar )
İsimler tek değil, aynı cüzdanda bile iki ayrı hesap aynı ismi taşıyabiliyor.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
June 10, 2016, 04:54:58 PM |
|
onlar otomatık mı gonderecek cuzdana waves lerı ? yoksa bız herhangı bırsey yapacaz mı arıyorum ama bulamıyorum bır turlu platformdakı wavelerı almanın yolunu ICO sayfasında gönder butonu olacak, henüz yok. bilen varsa birsey sorucam olusturdugumuz hesap adı waves ağında tek mi ? yoksa aynı adla herkes hesap olusturabiliyor mu ? ( local mi olusturulan hesaplar )
İsimler tek değil, aynı cüzdanda bile iki ayrı hesap aynı ismi taşıyabiliyor. chorme app de ımport da calısmıyor sanırım. ben cuzdanı actım app i sonra fark ettım ımport dıyorum bısı yapmıyor.
|
|
|
|
JollyTrades
|
|
June 10, 2016, 05:05:42 PM |
|
chorme app de ımport da calısmıyor sanırım. ben cuzdanı actım app i sonra fark ettım ımport dıyorum bısı yapmıyor.
Import dedikten sonra "seed"inizi yazmanız gerekiyor. O "seed"i import edebiliyorsunuz. Ben yaptım, çalıştı.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
June 10, 2016, 05:09:15 PM |
|
chorme app de ımport da calısmıyor sanırım. ben cuzdanı actım app i sonra fark ettım ımport dıyorum bısı yapmıyor.
Import dedikten sonra "seed"inizi yazmanız gerekiyor. O "seed"i import edebiliyorsunuz. Ben yaptım, çalıştı. tamamdır çalıştı teşekkürler.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
June 10, 2016, 06:07:41 PM |
|
o degılde ıco hesabımdan cıktım sımdı gıremıyorum :S sıfre yanlıs dıyor. sıfırla dıyorum ınternal error dıyor ? var mı bılgısı olan ?
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
June 10, 2016, 06:14:15 PM |
|
o degılde ıco hesabımdan cıktım sımdı gıremıyorum :S sıfre yanlıs dıyor. sıfırla dıyorum ınternal error dıyor ? var mı bılgısı olan ?
Aynı durum benimde başıma geldi ico hesabıma gireemiyorum şifre yanlış diyor sıfırlamada yapmıyor orjinal konudada bu olay başına gelen 1 kişi var ama henüz net bir cevap veren olmamış.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
June 10, 2016, 06:22:15 PM |
|
Aynı durum benimde başıma geldi ico hesabıma gireemiyorum şifre yanlış diyor sıfırlamada yapmıyor orjinal konudada bu olay başına gelen 1 kişi var ama henüz net bir cevap veren olmamış. neysekı akıllı telefonlar var ordan gırebılıyorum ıco hesabına ordan cıkmamıstım ıcodan cıkan gıremıyor arkadas cıkmayın
|
|
|
|
JollyTrades
|
|
June 10, 2016, 06:23:52 PM |
|
@AztecGoldHero ve @nicomedya5,
Bilinen bir problemmiş. Çözmeye çalışıyorlarmış.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
June 10, 2016, 06:30:45 PM |
|
@AztecGoldHero ve @nicomedya5,
Şifreyi sıfırlamaya çalışınca çıkan ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
ınternal error dıyor sıfırlayınca. fırefox chrome explorer dan denedım. sıfırlamıyor. [/url][/img]
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
June 10, 2016, 06:32:21 PM |
|
icoya waves adresimi yazdıktan sonra gelen confirm mail linkine de tıklandığında error veriyor fakat adresi doğruluyor
|
|
|
|
sanandreas
|
|
June 10, 2016, 07:14:08 PM |
|
Ben cüzdan adresimi yazıyorum mailinizi dogrulayın diyor ama dogrulama maili gelmiyor yarım saati geçti gelen giden yok.
|
|
|
|
JollyTrades
|
|
June 10, 2016, 07:16:43 PM |
|
Ben cüzdan adresimi yazıyorum mailinizi dogrulayın diyor ama dogrulama maili gelmiyor yarım saati geçti gelen giden yok.
Bana sorunsuz gelmişti ancak bu problemi yaşan da birsürü kişi var. Yakında düzelteceklerini umalım.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
June 10, 2016, 07:19:43 PM |
|
2-3 gün işim var pc başında olamıycam, ico adresinde dursa sıkıntı olurmu coinler,
zip dosyası, ile chrome eklentisi arasında fark var mı, istediğimizi kullanabilirmiyiz.
wallet içerisinde birden fazla adres oluşturabiliyormuyuz , yada 2 farklı hesaptaki coinleri tek adrese göndersek sorun olur mu.
birde pc ye testneti kurmayı denemiştim, önce onu silmem gerekiyor sanırım, direkt silmek dışında ekstra yapılacak bişey var mı.
biraz çok oldum farkındayım. kusuruma bakmayın. bugün biraz başım kalabalık. walletı inceleyemedim
|
|
|
|
JollyTrades
|
|
June 10, 2016, 07:25:02 PM |
|
2-3 gün işim var pc başında olamıycam, ico adresinde dursa sıkıntı olurmu coinler,
zip dosyası, ile chrome eklentisi arasında fark var mı, istediğimizi kullanabilirmiyiz.
wallet içerisinde birden fazla adres oluşturabiliyormuyuz , yada 2 farklı hesaptaki coinleri tek adrese göndersek sorun olur mu.
birde pc ye testneti kurmayı denemiştim, önce onu silmem gerekiyor sanırım, direkt silmek dışında ekstra yapılacak bişey var mı.
biraz çok oldum farkındayım. kusuruma bakmayın. bugün biraz başım kalabalık. walletı inceleyemedim
Olmaz. Yok. Evet, hayır. Yok. : )
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
June 10, 2016, 08:46:57 PM |
|
hiç bir şey anlamadım import ve new account var hangisini seçeceğiz? ayrıca yedekleme olayı nasıl oluyor hdd uçmasın sonra :=)
|
|
|
|
sanandreas
|
|
June 10, 2016, 09:06:56 PM |
|
arkadaşlar cüzdan adresi yolladıgında onay maili gelmeyenler tekrar cüzdan adresinizi girip gönderin geliyor şuan düzelttiler sanırsam. ben https://wavesplatform.slack.comgirip @mx görüştüm tekrar waves adresi gir yolla deddi şuan oldu.
|
|
|
|
hugoworld
|
|
June 10, 2016, 09:10:23 PM |
|
arkadaşlar cüzdan adresi yolladıgında onay maili gelmeyenler tekrar cüzdan adresinizi girip gönderin geliyor şuan düzelttiler sanırsam. ben https://wavesplatform.slack.comgirip @mx görüştüm tekrar waves adresi gir yolla deddi şuan oldu. Anlamadığım şey wallet adresi nerden alacağız? çıktı mı bunun walleti? Bir arkadaş adam akıllı nasıl bir yol izleyeceğimizi bir anlatsa çok harika olacak.
|
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
June 10, 2016, 09:59:55 PM |
|
ico sayfasında bir seed verecekler mi yoksa biz buradan yeni hesap açıp cüzdanımızı ico sayfasına mı vereceğiz?
|
|
|
|
sanandreas
|
|
June 10, 2016, 10:28:06 PM |
|
ico sayfasında bir seed verecekler mi yoksa biz buradan yeni hesap açıp cüzdanımızı ico sayfasına mı vereceğiz? Evet hocam bildigim kadarıyla ben öyle yaptım yeni hesap açıyoruz sonra Walet adresimizi ico panelimizdeki Change Wave address karsısındaki kutucu ekleyip kaydet diyoruz sonra adres dogrulama için mail geliyor ve işlem tamam. globalden takip ediyorum kısa sürede cüzdanlara transferler başlıyacakmış .
|
|
|
|
|