Egosmaster
|
|
June 12, 2016, 06:38:33 PM |
|
Ayın 14'ünde borsaya açılacağı söyleniyordu. Hangi borsaya açılacak acaba ?
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
June 13, 2016, 12:03:43 AM |
|
ico sayfasindan cekim islemleri onaylanmis fakat fee ucretleri bekledigimden cok cok daha dusuk 0.00000001 WAVE nedir yahu 1 dalga ne kadar olacak ki bu gonderim ucreti cent seviyesinde olsun
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
June 13, 2016, 12:31:29 AM |
|
ico sayfasindan cekim islemleri onaylanmis fakat fee ucretleri bekledigimden cok cok daha dusuk 0.00000001 WAVE nedir yahu 1 dalga ne kadar olacak ki bu gonderim ucreti cent seviyesinde olsun Nanocent yapmışlar desene. O fee de kesilmemiş app den bakınca. Aynen ico da ki geçmiş gözüküyor. Belki de temsilidir. borsalarla ilgilide bilgi verseler güzel olacaktı
|
signature not found.
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
|
|
June 13, 2016, 07:56:59 AM |
|
ilk açılışta beklenen hacmi sanki olmayacak gibi, insanlar şu anda btc'ye fokuslandı.. herkez btc'de lisk'de bence bundanda etkilendi.
|
|
|
|
emrek
|
|
June 13, 2016, 08:31:02 AM |
|
Belki borsalarda işlem görebilmesi için tüm hazırlıklar yapılamamıştır. Belki ileri bir tarihe ertelerler. Zühtü Can Bey in ico bitiminden sonraki 2 haftalık sürede gelecek dediği, fiyatı arttıracak iyi haberler geldi mi. Çok takip edemedim.
|
|
|
|
JollyTrades
|
|
June 13, 2016, 09:51:05 AM |
|
Belki borsalarda işlem görebilmesi için tüm hazırlıklar yapılamamıştır. Belki ileri bir tarihe ertelerler. Zühtü Can Bey in ico bitiminden sonraki 2 haftalık sürede gelecek dediği, fiyatı arttıracak iyi haberler geldi mi. Çok takip edemedim.
Yok, hala açıklanmadı. "Büyük haberlerimiz var size", "Çok yakında" diyip duruyorlar. Can diyebilirsin bu arada : )
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
June 13, 2016, 11:37:17 AM |
|
ico sayfasindan cekim islemleri onaylanmis fakat fee ucretleri bekledigimden cok cok daha dusuk 0.00000001 WAVE nedir yahu 1 dalga ne kadar olacak ki bu gonderim ucreti cent seviyesinde olsun Onaylanmış derken? bi Wave address kısmı vardı girdim fakat gelen giden yok
|
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
June 13, 2016, 11:44:57 AM |
|
ico sayfasindan cekim islemleri onaylanmis fakat fee ucretleri bekledigimden cok cok daha dusuk 0.00000001 WAVE nedir yahu 1 dalga ne kadar olacak ki bu gonderim ucreti cent seviyesinde olsun Onaylanmış derken? bi Wave address kısmı vardı girdim fakat gelen giden yok Cüzdanına düşmedi mi? Bende düştü
|
signature not found.
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
June 13, 2016, 12:08:10 PM |
|
Jolly fee konusunda senin fikrin nedir? ico dan cekim yapildigi icin mi dusuk fee den islem gordu yoksa normal islemler de bu fee ler ile mi yapilacak? bir de bir ara teknoloji bulteni yayinlanacak diyordun o mevzuda son durum nedir? dalga ekibi isi dalgaya mi aldi dersin
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
June 13, 2016, 12:11:31 PM |
|
imzada biriken stake benim hesaba henüz yansımadı bounty kanalı diye birşeyler söylüyordunuz nereden ulaşabilirim imza sorumlusuna? pm attığım 2 kullanıcıdan da ses seda yok
|
|
|
|
Penguen
|
|
June 13, 2016, 12:19:48 PM |
|
Can hocam Waves hesabıma giremiyorum bir sorunmu var yoksa ben şifremi mi unuttum.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
June 13, 2016, 01:13:37 PM |
|
ico sayfasindan cekim islemleri onaylanmis fakat fee ucretleri bekledigimden cok cok daha dusuk 0.00000001 WAVE nedir yahu 1 dalga ne kadar olacak ki bu gonderim ucreti cent seviyesinde olsun Onaylanmış derken? bi Wave address kısmı vardı girdim fakat gelen giden yok Cüzdanına düşmedi mi? Bende düştü Ha düşmüş şimdi ico sayfasında bakiye sıfırlanacak diye bekliyorum bende
|
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
June 13, 2016, 02:13:12 PM |
|
ico sayfasindan cekim islemleri onaylanmis fakat fee ucretleri bekledigimden cok cok daha dusuk 0.00000001 WAVE nedir yahu 1 dalga ne kadar olacak ki bu gonderim ucreti cent seviyesinde olsun Onaylanmış derken? bi Wave address kısmı vardı girdim fakat gelen giden yok Cüzdanına düşmedi mi? Bende düştü Ha düşmüş şimdi ico sayfasında bakiye sıfırlanacak diye bekliyorum bende Bende öyle sandım da fantezi yapmışlar işte. 14 ü yarın bakalım hangi borsa çıkacak karşımıza Polo eklese bari
|
signature not found.
|
|
|
JollyTrades
|
|
June 13, 2016, 03:00:17 PM |
|
Benim de birkaç ICO hesabım var, birisindekileri aktardılar cüzdana ama diğer dalgalar duruyor hala.
@penguen,
Cüzdan çalışıyor görünüyor bende şu an. Şifreni unuttuysan hesabı "remove" edip "import from seed"den yeniden girebilirsin.
SEED'inizi bir kağıda yazmanız ve güvenli bir yerde saklamanız çok önemli. SEED kaybolursa cüzdanı geri getirmenin imkanı yok! Bitcoin'deki wallet.dat dosyası neyse Waves'de de SEED o.
Cüzdana erişirken her seferinde SEED girmenin gerekmemesi, SEED'in şifreli olarak cüzdanda saklanıyor olmasından dolayı. Böylece bir kez SEED ile giriş yapılan cüzdandan, ilk girişten sonraki girişlerde sadece şifre yeterli. Fakat başka bir cihazdan girmek için, ya da adresi silip yeniden yüklemek için yine SEED gerekiyor.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
June 13, 2016, 04:46:40 PM |
|
benım wave ler cuzdana dustu ama ıco sayfasında da duruyorlar sılerler herhalde. hangı borsada cıkacak hıc bılgı yok mu
|
|
|
|
Penguen
|
|
June 13, 2016, 05:16:57 PM |
|
Yok hocam cüzdandan bahsetmiyorum ico platformun şifresini unuttum. Waves ler cüzdana geldi onda sorun yokta ico platforma giremiyorum. Gerçi girmem gerekiyor mu artık orası kullanılacak mı?
|
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
June 13, 2016, 05:21:56 PM |
|
Yok hocam cüzdandan bahsetmiyorum ico platformun şifresini unuttum. Waves ler cüzdana geldi onda sorun yokta ico platforma giremiyorum. Gerçi girmem gerekiyor mu artık orası kullanılacak mı?
Daha girmenize gerek yok. Borsalar açılınca cüzdandan gönderip yapacaksanız satma işleminizi yaparsınız yoksa cüzdanda 1-2 yıl saklayackasanız saklayın bitti ico olayınz
|
signature not found.
|
|
|
sanandreas
|
|
June 13, 2016, 06:02:17 PM |
|
tüm icolar yattımı acaba cüzdanlara yoksa daha yavaş yavaş yatacakmı benim cüzdana hala gelen giden yok.
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
|
|
June 13, 2016, 08:46:40 PM |
|
hangi borsalara gelecek bilen var mı ?
|
|
|
|
JollyTrades
|
|
June 13, 2016, 08:53:59 PM |
|
Borsalar hala açıklanmadı. Hangi borsalar olacağını merak etmekle beraber neden açıklanmadığını da merak etmekteyiz.
|
|
|
|
|