yorgundemokrat
Member
Activity: 132
Merit: 10
|
|
November 09, 2017, 05:37:39 PM |
|
elinde waves tutan herkes ilerde tahmin dahi edemeyeceği karlar elde edecek arkadaşlar. Elimde bir çok coin var ancak hiçbirisine waves kadar güvenmiyorum. Temeli çok sağlam kazıyor waves. 4-5 seneye belki de 1 waves almak çok zor olacak.
|
BUY THE RUMOR, SELL THE NEWS.
|
|
|
unois
|
|
November 09, 2017, 06:00:05 PM |
|
elinde waves tutan herkes ilerde tahmin dahi edemeyeceği karlar elde edecek arkadaşlar. Elimde bir çok coin var ancak hiçbirisine waves kadar güvenmiyorum. Temeli çok sağlam kazıyor waves. 4-5 seneye belki de 1 waves almak çok zor olacak.
Haklı olabilirsiniz. Bu tarz arkasında durulan, ekibi sağlam olan coin'ler zaten zaman geçtikçe ister istemez değer kazanıyor. Şu an waves' e olan ilgi sizin bahsettiğiniz o gelecekte olacak ilginin yüzde 5' i bile değildir. Geçmişte Ethereum ve Dash gibi sağlam projelerde de böyle düşüşler yaşanıyordu ama sonu çok harika oldu.
|
TAYLOR Crypto Trading for Everyone | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | [ | | ] |
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
November 09, 2017, 06:29:43 PM |
|
sanırım bugun 82k+ yı gorecez. gunduz ku dump Abcd ye yol actı. ucu 82 ve uzerı gosterıyor.
|
|
|
|
karmenali
|
|
November 09, 2017, 07:12:52 PM |
|
sanırım bugun 82k+ yı gorecez. gunduz ku dump Abcd ye yol actı. ucu 82 ve uzerı gosterıyor.
grafiğe bakınca bu trend bitmemiş gözüküyor ama nereye kadar yükselebileceğini de kestirmek zor. Benim tahminim 75k ve biraz üzeriydi ama platformlar arası iletişim çok zayıf. Bittrex'te fiyat 62 k iken dex'te 60k ya koyulan 30.000 wavesi almaları 15-20 dk sürdü. Aynı şey tidex için de geçerli. Bittrex'teki adamlarda körü körüne risk almamak için bekledi. Bu da yavaşlamaya ve geri çekilmelere sebep oldu. Yoksa ciddi anlamda bir kar alıp çıkma olayı görmedim ben henüz. Yavaş yavaş yükselmeye devam edecektir. Bu yüzden ben bile sat-al denemeye korkuyorum. En iyisi beklemek şu an. Altcoin treni harekete geçti.
|
|
|
|
Xexen4
|
|
November 09, 2017, 07:54:11 PM |
|
bu başlıkta yüzlerin güldüğünü görmek oldukça güzel umarım bu ivme kırılmadan toparlar waves.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
November 09, 2017, 08:09:33 PM |
|
grafiğe bakınca bu trend bitmemiş gözüküyor ama nereye kadar yükselebileceğini de kestirmek zor. Benim tahminim 75k ve biraz üzeriydi ama platformlar arası iletişim çok zayıf. Bittrex'te fiyat 62 k iken dex'te 60k ya koyulan 30.000 wavesi almaları 15-20 dk sürdü. Aynı şey tidex için de geçerli. Bittrex'teki adamlarda körü körüne risk almamak için bekledi. Bu da yavaşlamaya ve geri çekilmelere sebep oldu. Yoksa ciddi anlamda bir kar alıp çıkma olayı görmedim ben henüz. Yavaş yavaş yükselmeye devam edecektir. Bu yüzden ben bile sat-al denemeye korkuyorum. En iyisi beklemek şu an. Altcoin treni harekete geçti. al sat rısklı bence de. cok dıkkatlı olmadıkca. ama ozellıkle waves gıbı her an haber gelebılecek projede bu rısk daha da fazla. aha trende degdı duser dersın dex yayınlarlar kalırsın ortada ng test bıtırdık derler. vs vs. hberden bol bısı yok waves de masallah cnn gıbı fıyata yansımıyor ama yansıyacak nasılsa. uzun vade kı cok ta uzak degıl 100 dolar bu pıyasada hayal degıl waves ıcın. daha oncede yazmıstım cogu kez ether 300+ edıyorsa waves bence 500+ hak edıyor. hala ether kullanamıyorum ether walleta bır dunya coın geldı ımzadan vs cıkartamadım bı turlu. o cuzdan sıstemını halktan kımseye anlatamazsın nasıl 300 dolar edıo anlamıyorum
|
|
|
|
HCRT
|
|
November 09, 2017, 08:12:25 PM |
|
waves hareketlenmiş güzel daha artacak ng ve yeni arayüz sasha nın çabaları ile 10 a katlıyacağız inşallah biraz daha çıkıp yerini sabitlese süper olacak
|
|
|
|
|
TexasofblackseA
|
|
November 10, 2017, 12:23:03 PM |
|
Toparlanma süreci tamam gibi görünüyor. Bundan sonrası tamamen waves ekibinde bence. Şimdi bir bir güncellemeleri yaparak hacmi ve değeri yükseltmeleri gerek. Disiplinli ve hızlı çalışan pastadan en fazla payı kapar, saygılar.
|
|
|
|
kirkcoin
|
|
November 10, 2017, 03:01:47 PM |
|
Dün 5,25 lere kadar geldi sonra yine 1 dollar değer kaybetti. Pump dump ekipleri yine iş başında, piyasanın ayarlarıyla oynuyorlar. Bu da bu piyasanın kontrolsüz olmasının en kötü özelliği işte.
|
|
|
|
kacakkipri
|
|
November 10, 2017, 10:58:36 PM |
|
Tam oh bişeyler oluyor yükselişe geçiyoruz diyoruz 5'leri geçti diyoruz birinden bi açıklama geliyor piyasa yine yerle bir. BTC gitti başımıza bitcoin cash çıktı şimdi de.
|
|
|
|
membis
|
|
November 10, 2017, 11:06:14 PM |
|
Vay arkadaş cesaret edemedim 5'den satacaktım satmadım. Şimdi alttan toplardık ancak bunu belirlemek çok zor düşer diyorsun artıyor falan.
|
|
|
|
Solarminer
|
|
November 11, 2017, 07:31:17 AM |
|
Dün 5,25 lere kadar geldi sonra yine 1 dollar değer kaybetti. Pump dump ekipleri yine iş başında, piyasanın ayarlarıyla oynuyorlar. Bu da bu piyasanın kontrolsüz olmasının en kötü özelliği işte.
Finansal güç diyoruz normal . Bu tarz da fiyatlarda bu şekilde müdahale etmeleri normal . Umarım ki seneye ether fiyatlarına geldiğinde aşırı düşüşlerin yaşanmayacağını düşünüyorum . Bakalım elimizde tutmuş olduğumuz bir miktar var unutmaya başladık şimdiden.
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
November 11, 2017, 08:06:01 AM |
|
ether fiyatına gelir mi bilinmez ama piyasa bu coini kabullenmiş görünüyor
|
|
|
|
Halmater
|
|
November 11, 2017, 08:52:32 AM |
|
ether fiyatının 3 te 1 ine gelmesi ben dahil bir çok insanı mest eder. ben wavesten dersimi aldım,hodl dan ziyade trade yaparak elimdeki wavesleri her ay arttırmaya çalışıyorum.
|
|
|
|
tekno
Sr. Member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
|
|
November 11, 2017, 10:06:20 AM |
|
waves çok erken dallanıp budaklandı. ama malesef meyve veremiyor. hadi icolar ve node sahipleri neyse kendi tokenlerini bastı kullandırmaya çalışıyor da ekip bile wct mri gibi henüz hiçbir vasfı olmayan token bastı. eğer fidanı budamazsan kaliteli meyve alamazsın
|
|
|
|
Arahara0230
Full Member
Activity: 200
Merit: 100
SWISSBORG- THE NEW ERA OF CRYPTO WEALTH MANAGEMENT
|
|
November 11, 2017, 10:42:10 AM |
|
Waves akıllı kontratları getirip kendi altyapısında icolar düzenleyene kadar ico balonu sönmüş olur diye düşünüyorum, bundan dolayı fiyat yükselince elde olan Waveslerin tümünü satmış bulunmaktayım..
|
|
|
|
gedor
|
|
November 11, 2017, 11:12:10 AM |
|
Waves'e yatırım yapmak istemeyen veya yapmış arkadaşlara OAX öneririm, hem riski dağıtmış olursunuz hem de gayet iyi bir yatırım bence. 0x ile partner ve hong kong merkezli daha ne olsun. 2018 onun yılı olabilir.
|
|
|
|
TexasofblackseA
|
|
November 11, 2017, 11:30:04 AM |
|
Aslında en mantıklısı fiyat dalgalanmasından yararlanarak eldeki waves miktarını artırmak ama bir türlü cesaret edemiyor insan, daha doğrusu ben cesaret edemiyorum. Bunun sebebi de her fiyat artışında "tamam bu sefer güncellemeler de gelirse kimse tutamaz, 20 dolarları görür" diye düşünmem.
|
|
|
|
erguse
|
|
November 11, 2017, 11:57:54 AM |
|
Gelir, mutlaka gelecek. Ama sorun şu ki beklemeye kimin cesareti ve sabrı var o kadar zamanda. Haa o kadar zaman kavramı da 2 yıl da olabilir 5 yıl da... Sabretmeyi bilmek lazım da kendimden biliyorum sabredemiyoruz arkadaş, çok net...
|
|
|
|
|