metalcaptain
Newbie
Activity: 30
Merit: 0
|
|
December 05, 2017, 09:22:01 AM |
|
Waves iyi al-sat imkanı sunuyor ama dex ve ng öncesi elim bir türlü gitmiyor. Sizce tekrar 5$ bandına geriler mi? sadece fikir amaçlı soruyorum daha bilgili ve tecrübeli olduğunuz için
|
|
|
|
karmenali
|
|
December 05, 2017, 10:30:58 AM |
|
Waves iyi al-sat imkanı sunuyor ama dex ve ng öncesi elim bir türlü gitmiyor. Sizce tekrar 5$ bandına geriler mi? sadece fikir amaçlı soruyorum daha bilgili ve tecrübeli olduğunuz için
Usd cinsinden düşecekse muhtemelen btc nin düşmesi ile gerçekleşir zaten btc cinsinden düşük waves. Bir daha 5 usd olmaz demiyorum ama bunun için diğer piyasa koşullarının ayak uydurması gerekiyor. İlk 20 coin bir milyar dolar'ı aşan marketcap ile bekliyor. Buradaki en büyük pay bitcoinin yükselişi, eğer bitcoin ciddi bir düşüş yaşarsa usd cinsinde diğer coinlerde düşecektir. Bitcoin cinsinde daha fazla düşüş beklemiyorum. Bitcoin alıp başını 20.000 usd ye doğru gitmezse tabii
|
|
|
|
torrentco
|
|
December 05, 2017, 12:40:39 PM |
|
dolar bazında kimseyi zarara ugratmadı ama btc bazından anasını aglattı gerçekten waves. waves dex guzel bir hacim yakalarsa o zaman btc bazındada insanalrın zararı cıkabilir. olurda 2018 sonuna bayagı yaygın kullanınlan güzel hacili bir dex le karşılaşırsak o zaman asıl siz görün şenliği. coğu kişi waves sayesinde erken emekli olabilr.
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
December 05, 2017, 02:56:05 PM |
|
wavesi btc nazında konuşmayalım hocam üzülmeyen kalmamıştır bu forumda
|
|
|
|
deepocean
|
|
December 05, 2017, 03:49:16 PM |
|
wavesi btc nazında konuşmayalım hocam üzülmeyen kalmamıştır bu forumda dolar bazında bi zahmet artsın hocam. btc olmuş 12.000 dolar. dolar olarakta artmayacaksa bu waves kapatalım dükkanı cüzdanı gidelim.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
December 05, 2017, 04:00:45 PM |
|
BTC olarak nasıl artış bekleniyor veya sabit kalması bekleniyor mantığını anlatacak olan var mı. Bitcoin dolar karşısında artarken altcoin'lerin beraber artması nasıl gerçekleşecek. Üstelik bitcoin normal artış sergilemedi altcoin'lerden kaçanlar bitcoin'e yöneldiği için yükselme şansları iyice azaldı geçtiğimiz aylarda. Ekstra bir şeyde olmadı ki artış olsun. Önümüzdeki aylarda durumun düzelmesini bekliyoruz, boş yere şöyle oldu böyle oldu diyerek sızlanmaya gerek yok.
|
|
|
|
erikliwater
Full Member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
|
|
December 05, 2017, 04:32:54 PM |
|
Yeni dex arayüzünü insanların görmesi waves'in fiyatını az da olsa artırdığı görüşündeyim.Bir kaç sağlam adımla wavesin değerinin 100 doları görmemesi için hiçbir sebep yok.Umarım waves uzun vadede bize kazandırmayı başarır.
|
|
|
|
redhack
Legendary
Activity: 1865
Merit: 1020
|
|
December 05, 2017, 11:19:47 PM |
|
Waves'e geri dönersek 3-5 dolar aralığında defalarca trade imkanı verdi ancak son gelişmelerle birlikte yakında yeni bir yükseliş görmemiz olası. Potansiyelini göz önünde bulundurduğumuzda şu anki fiyatına ucuz diyebiliriz. Beklediğimiz yükseliş gerçekleşiyor. 10 günde %50'lik bir artış yaşandı. Bu coini ilk 10'da gördüğümüz zamanlar da gelecek, az kaldı.
|
|
|
|
Egosmaster
|
|
December 06, 2017, 01:55:32 AM |
|
Tahminime göre 1 hafta içinde waves cüzdan ve ng güncellemesinin yanısıra Tokenomica'da duyurulacak.
|
|
|
|
neosante
Newbie
Activity: 44
|
|
December 06, 2017, 05:31:54 AM |
|
waves lerimi dex de leasing de tutmaya başladım. leasıng gelırlerı geldıgı zaman gorebıleceğim ama bu bonus coiınlerı verdıgını de öğrendım. bunların gelıp gelmedıgını nereden gorebılıyoruz. sayfayı ınceledım fakat o bolumu bulamadım. konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
ricodisco11
Member
Activity: 79
Merit: 10
|
|
December 06, 2017, 05:37:05 AM |
|
Sonunda tarihi zirvesini kırdı waves ve yatırımcılarını güldürdü insanlar e zaten bütün hepsi yükseliyor diyebilir haklılar ama waves giibi iyi projelerin yükselişi daha dik gerçekleşiyor.
|
|
|
|
valley365
|
|
December 06, 2017, 12:09:45 PM |
|
Sonunda tarihi zirvesini kırdı waves ve yatırımcılarını güldürdü insanlar e zaten bütün hepsi yükseliyor diyebilir haklılar ama waves giibi iyi projelerin yükselişi daha dik gerçekleşiyor. Waves' in hiç bir şeyi kırdığı yada geçirdiği yok. 2 ay önce BTC bazında fiyatı neyse halen o. Bir şeyi kırıp bir zirveyi delen bir şey varsa o da BTC' den başka bir şey değil. 13K USD' yi zorluyor. Çok yakında 20K USD değerlerini görürsek şaşırmam. Bu arada BTC bazında direniyor olması umut verici.
|
|
|
|
e145
|
|
December 06, 2017, 12:38:45 PM |
|
|
|
|
|
simetri
|
|
December 06, 2017, 02:57:57 PM |
|
Waves platformda Liquid Token çıkacak. Çıkarken airdrop yapacaklar ancak waves holderlara mı yoksa wct, mrt, wgo gibi yancıların holderlarına mı net bir bilgi verilmemiş.
|
|
|
|
Stavri
|
|
December 06, 2017, 05:29:57 PM |
|
Sonunda tarihi zirvesini kırdı waves ve yatırımcılarını güldürdü insanlar e zaten bütün hepsi yükseliyor diyebilir haklılar ama waves giibi iyi projelerin yükselişi daha dik gerçekleşiyor. Waves' in hiç bir şeyi kırdığı yada geçirdiği yok. 2 ay önce BTC bazında fiyatı neyse halen o. Bir şeyi kırıp bir zirveyi delen bir şey varsa o da BTC' den başka bir şey değil. 13K USD' yi zorluyor. Çok yakında 20K USD değerlerini görürsek şaşırmam. Bu arada BTC bazında direniyor olması umut verici. Bence de 200k satı görmüş olan fiyatın şu anda 60k satlarda olduğunu unutmamak lazım. Proje ne kadar güçlü de olsa smart contract da gelse finansal olarak bir cezbediciliği olması lazım. alışa satışa limit koyup fiyatı kontrol altına alabilecek birileri niye yok
|
|
|
|
Mavilcposeti
|
|
December 06, 2017, 06:05:46 PM |
|
yav bitcoin arttı diye tüm coinler arttı buradakilerde seviniyor 8 dolar oldu diye şu an 20 dolar olmalıydı ama çöp coin olduğundan işte olmuyor işsiz adamlar ekip kurup coin basarsa böyle olur
|
|
|
|
jeks
|
|
December 06, 2017, 06:20:37 PM |
|
son zamanlardaki hareketlenmeler güzel şu anda %20 artmış durumda beklentiler gerçekleşiyor yavaş yavaş umarım daha hızlı ilerler.
|
|
|
|
HCRT
|
|
December 06, 2017, 06:23:08 PM |
|
son zamanlardaki hareketlenmeler güzel şu anda %20 artmış durumda beklentiler gerçekleşiyor yavaş yavaş umarım daha hızlı ilerler. Aynen öyle hocam güzel artıyor.Yüzümüzü güldürüyor waves Allah'a şükür.Daha bunlar ne ki nerelere geleceğiz sonra diyeceğiz ki bu bir aralar 8 dolardı almadık falan
|
|
|
|
l3irsen
|
|
December 06, 2017, 06:34:52 PM |
|
geliyor gönlümün efendisi 8 usd arkadaşlar rekorunu usd karşısında egale etti daha ne olsun çalsın davullar oynasın devamını siz tamamlayın işte
|
|
|
|
orhi02
Newbie
Activity: 40
|
|
December 06, 2017, 06:51:18 PM |
|
Yav artacaksan art mk kaç aydır almışım, bitcoinleri wavese çevirdim 3-4 bin zarardayım ,zaten bu güncellemelerden sonra da artmazsa bidaha gün yüzü görmez
|
|
|
|
|