en boktan koinin 5 kat yaptıgı su donemde wavese para yatıranlar neler kaçırdı yine akıl alır gibi değil gercekten.
2018 de wavesin patlama yapacagı yonunde genel bir kanı var beni en cok korkutan o aslında.
herkesin bu yonde dusunmesi yani.klasik felaket senaryosunun giriş cumlesidir bu.
inşallah bekleyen derviş beklemekten gebermiş olmayız diyorum.
2018'de patlama yapacağını söyleyenler sadece waves yatırımcılarına özgü bir durum değil. Diğer bütün coinlerin forumlarına, telegram hesaplarına geçsen aynı şeyleri görürsün bu ilginç birşey değil. Daha da eskilere bakarsan yıllarca aynı muhabbetler btc den tut eth ye kadar bütün coinler hakkında yapıldı, monero, ltc.... anlayacağın hepsi. Dönüp bakarsan uzun vadede hepsi de kazandırmıştır.
Yatırım açısından genelde bu algı çok fazla duyulmuş ve kar ettirmiş bir yatırım için kullanılır. Örneğin; ripple = %15000 arttı diye tüm dünya duyup yatırım yapıp kar beklerse işte oradan ayrılmak lazım diye düşünülebilir. Artık limit ve artış oranı sizin piyasa tecrübenize bağlı olarak değişir. %100 de mi yoksa %100000 de mi çıkaçağınızı siz belirlersiniz.
Waves in tr'de kitlesinin diğerlerine oranla büyük olması bunu daha çok duymanıza sebep oluyor. Aslında genele baktığında çok büyük bir kitlesi olmadığını görürsün "henüz".
Piyasada birçok coin farklı hareketler sergiliyor hepsi aynı anda yükseldiği gibi farklı zamanlarda farklı projeler kazandırabiliyor. Önemli olan ne zaman çıkacağını ve hangisine geçeceğini bilmekte. Daha öncede birçok kişinin bu zamanlamayı ayarlayamadığı için battığını gördüm. Ama siz bunu başarabiliyorsanız tebrik ederim ve bol kazançlar.