Demarsac (OP)
|
|
November 29, 2017, 10:26:47 PM |
|
Παίδες ανέλαβα το ΖΕΡΟ Γι αυτό δεν μπορούσα να πώ πολλά
Ξέρω είναι σχεδόν αδύνατο να στείλεις αυτή τη στιγμή μήνυμα στο forum Γίνεται πανικός
Γενικά αν σας βγάλει ο δρόμος σας στο Thread του ΖΕΡΟ γράψτε κανένα μήνυμα υποστήριξης
Σε μερικές μέρες θα βγάλω καινούργιο ANN με τις εξελίξεις
Μεγάλη προσοχή στα fluctuations για όσους κάνουν trading αυτές τις μέρες
Τι εννοείς ανέλαβες το zero? Ανέλαβα να προχωρήσω το project στο επόμενο στάδιο Και να δει ανάπτυξη όπως πρέπει Έχει πολύ μεγάλη αξία που ακόμα δεν έχει φανεί
|
|
|
|
Andreas1986
Member
Activity: 127
Merit: 13
|
|
November 29, 2017, 10:44:40 PM |
|
@ Andreas1986:
Φίλε βεβαιώσου ότι έχεις βάλει το clockwork patch (atikmdag patcher)!!! Κατά 99% αυτό φταίει! Στείλε μου με pm το e-mail σου να σου στείλω το bios που πρέπει να βάλεις με το οποίο δουλεύει η κάρτα δίχως λάθη στα 30ΜΗ/s και με χαμηλή κατανάλωση!
Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε! Αυτό δε το είχα ακούσει ξανά, σου στέλνω και το μαιλ μου
|
|
|
|
spuros91
Newbie
Activity: 16
Merit: 0
|
|
November 29, 2017, 10:46:59 PM |
|
Ξέρω είναι σχεδόν αδύνατο να στείλεις αυτή τη στιγμή μήνυμα στο forum Γίνεται πανικός
Γενικά αν σας βγάλει ο δρόμος σας στο Thread του ΖΕΡΟ γράψτε κανένα μήνυμα υποστήριξης
Τι εννοείς ανέλαβες το zero? Ανέλαβα να προχωρήσω το project στο επόμενο στάδιο Και να δει ανάπτυξη όπως πρέπει Έχει πολύ μεγάλη αξία που ακόμα δεν έχει φανεί δν καταλαβαίνω τι κάνεις ακριβώς. αν θέλεις στείλε κανένα link να καταλάβω. οπως και να χει πάντως καλή αρχή
|
|
|
|
ethflex
Member
Activity: 98
Merit: 10
|
|
November 29, 2017, 10:51:40 PM |
|
Τι εννοείς ανέλαβες το zero? Ανέλαβα να προχωρήσω το project στο επόμενο στάδιο Και να δει ανάπτυξη όπως πρέπει Έχει πολύ μεγάλη αξία που ακόμα δεν έχει φανεί Ξέρεις οτι ακολουθώ πολλές απο τις οδηγίες σου , μήπως μπορείς να μας διαφωτήσεις λίγο γιατι ειναι τόσο καλό ; δεν αμφισβητώ αλλα νομίζω οτι η ερώτηση ειναι ευλογη. επίσης κατι ακουσα για 2 πορτοφόλια windows. υπάρχουν και αν ναι μήπως ξέρεις που ειναι τα λίνκ? ευχαρiστώ demarsac.
|
|
|
|
bisba
|
|
November 29, 2017, 10:53:18 PM Last edit: November 30, 2017, 12:21:16 AM by bisba |
|
Τι εννοείς ανέλαβες το zero? Ανέλαβα να προχωρήσω το project στο επόμενο στάδιο Και να δει ανάπτυξη όπως πρέπει Έχει πολύ μεγάλη αξία που ακόμα δεν έχει φανεί δν καταλαβαίνω τι κάνεις ακριβώς. αν θέλεις στείλε κανένα link να καταλάβω. οπως και να χει πάντως καλή αρχή ελα φιλε μου το λινκ του zero.... https://bitcointalk.org/index.php?topic=1796036.0
|
|
|
|
bisba
|
|
November 29, 2017, 10:55:40 PM |
|
Τι εννοείς ανέλαβες το zero? Ανέλαβα να προχωρήσω το project στο επόμενο στάδιο Και να δει ανάπτυξη όπως πρέπει Έχει πολύ μεγάλη αξία που ακόμα δεν έχει φανεί Ξέρεις οτι ακολουθώ πολλές απο τις οδηγίες σου , μήπως μπορείς να μας διαφωτήσεις λίγο γιατι ειναι τόσο καλό ; δεν αμφισβητώ αλλα νομίζω οτι η ερώτηση ειναι ευλογη. επίσης κατι ακουσα για 2 πορτοφόλια windows. υπάρχουν και αν ναι μήπως ξέρεις που ειναι τα λίνκ? ευχαρiστώ demarsac. τα πορτοφολια θα τα βρεις σε αυτη τη σελιδα...δεν εχω δοκιμασει ακομη https://bitcointalk.org/index.php?topic=1796036.1460
|
|
|
|
ConstantinGR
|
|
November 30, 2017, 12:00:53 AM |
|
Άντε με το καλό demar... συνεχίζω να μινάρω zero με τις rx αν και το profitability έχει κάνει βουτιά.... Και αν πείσεις τον dev του optiminer να βγάλει σωστή version για Windows, θα μπορέσω επιτέλους να μινάρω και με τις nvidia, γιατί με το ethos και το λίνουξ δεν τα κατάφερα...
|
|
|
|
Andreas1986
Member
Activity: 127
Merit: 13
|
|
November 30, 2017, 09:56:31 AM |
|
Τι εννοείς ανέλαβες το zero? Ανέλαβα να προχωρήσω το project στο επόμενο στάδιο Και να δει ανάπτυξη όπως πρέπει Έχει πολύ μεγάλη αξία που ακόμα δεν έχει φανεί Εννοείς σε developer κομμάτι το αναλαμβάνεις?
|
|
|
|
ConstantinGR
|
|
November 30, 2017, 10:04:18 AM |
|
@ demar: δεν πρόλαβα να πω ότι έκανε βουτιά το profitability και τα πράγματα ήδη αλλάξανε @ Andreas1986: δεν έχω λάβει message
|
|
|
|
evakka
|
|
November 30, 2017, 10:10:31 AM |
|
demar Καλά νέα μπράβο! Έχω χαθεί λίγο από το mining αλλά θα επανέλθω για να σε στηρίξω και εγώ όσο μπορώ Καλή συνέχεια και να μας ενημερώνεις για τις εξελίξεις ConstantinGR, ανέβηκε ξανά επειδή κυκλοφόρησε ότι ανέλαβε ο Ντεμαρ
|
|
|
|
Demarsac (OP)
|
|
November 30, 2017, 11:34:41 AM |
|
Ευχαριστώ παιδιά Το Windows Wallet δουλεύει τέλεια και είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση το κατεβάζετε απο εδώ: zero.forgetop.comεκεί που λέει Windows WalletΕίναι λίγο μεγάλο το αρχείο Επίσης όταν κάνετε εγκατάσταση θα το αφήσετε να κάνει synchronize για καμια ώρα σίγουρα μέχρι να φτάσει 100% synch. Οι Τ -Αddresses είναι για εμφανείς συναλλαγές Οι Z-Addresses είναι για να μην τις βρίσκει ούτε ο θεός (Ότι συναλλαγή κάνετε με Ζ δεν φαίνεται πουθενά) Επίσης μεταφέρετε χρήματα μέσα σε 2 λεπτά. Δεν περιμένετε με τις ώρες
|
|
|
|
Aegean Skipper
|
|
November 30, 2017, 01:39:20 PM |
|
Τέλεια! Οδηγίες για σκάψιμο να ανατρέξουμε στα παλαιότερα ποστ δικά σου και των παιδιών ή έχουμε κάτι νέο που κυκολφορεί?
|
|
|
|
Demarsac (OP)
|
|
November 30, 2017, 06:39:34 PM |
|
Δεν νομίζω να έχετε παράπονο!!!!
Τιμή ΖΕΡΟ οταν πόσταρα να κρατήσετε 2100 satoshi Τιμή ΖΕΡΟ σήμερα 4300 satoshi
100% όχι κ ασχημα για 2 μέρες
Και δεν έχετε δεί ακόμα τιποτα...
Το παραπάνω δεν είναι παρότρυνση για αγορά just stating facts
|
|
|
|
bisba
|
|
November 30, 2017, 08:20:09 PM |
|
ωραια πραμματα
|
|
|
|
|
athlas
Newbie
Activity: 29
|
|
December 02, 2017, 09:50:29 AM |
|
πολυ ωραια δουλεια ευχαριστω για τις πληροφοριες.για το ζερο υπαρχει καποιο ανταλλακτήριο να αποκτήσουμε και εμεις μερικα που δεν εχουμε την δυνατότητα του mining?
|
|
|
|
chrizzzgr
Newbie
Activity: 5
|
|
December 02, 2017, 10:16:24 AM |
|
πολυ ωραια δουλεια ευχαριστω για τις πληροφοριες.για το ζερο υπαρχει καποιο ανταλλακτήριο να αποκτήσουμε και εμεις μερικα που δεν εχουμε την δυνατότητα του mining?
cryptopia
|
|
|
|
geo25
Newbie
Activity: 37
|
|
December 02, 2017, 04:13:49 PM |
|
γεια σας. θα ηθελα μια πληροφορια πως υπολογιζουμαι τι τροφοδοτικο πρεπει να παρουμε πχ για 1070ti τι θα χρειαζομασταν αν ειχαμε 6 τετοιες? και αν μπορει καποιος να μου εξηγησει πως το υπολογιζουμαι αν μπορουμε να βαλουμε μετα παραπανο καρτες στο ιδιο τροφοδοτικο.
ευχαριστω.
|
|
|
|
Demarsac (OP)
|
|
December 02, 2017, 08:55:13 PM |
|
γεια σας. θα ηθελα μια πληροφορια πως υπολογιζουμαι τι τροφοδοτικο πρεπει να παρουμε πχ για 1070ti τι θα χρειαζομασταν αν ειχαμε 6 τετοιες? και αν μπορει καποιος να μου εξηγησει πως το υπολογιζουμαι αν μπορουμε να βαλουμε μετα παραπανο καρτες στο ιδιο τροφοδοτικο.
ευχαριστω.
Υπολόγισε κάθε κάρτα 1070τι στα 130-140 watt επίσης το σύστημα σου θα καίει περίπου 100 watt μόνο του Οπότε τώρα είναι εύκολο να υπολογίσεις ΑΑ Ενα τροφοδοτικό 1300 δεν σημαίνει ότι σηκώνει 1300 θα υπολογίζεις περίπου 90-95% απο το max
|
|
|
|
ConstantinGR
|
|
December 03, 2017, 02:53:46 PM |
|
Δεν ξαναπάμε την τιμή στα 2000 satoshi για μια μερούλα να προλάβουμε να αγοράσουμε κι εμείς μερικά zero, και μετά ας πάει και στον Όλυμπο;
|
|
|
|
|