το zero ειναι καλη περιπτωση φιλε μου
Λοιπόν εγώ έχω αρχίσει και ανησυχώ για το zero, και ποστάρω εδώ γιατί θα το δει ο demar και δε θέλω να ποστάρω στο official zero thread για να μην κάνω καμιά ζημιά.
Το zero λέει στηρίζεται από το community αλλά το μόνο που βλέπω είναι ο demar άντε και ο stefan του zeroforge.
Τουναντίον, βλέπω μεγάλη καθυστέρηση σε πολλά: αρκετοί παραπονιούνταν ότι γράφουν στον demar και δεν παίρνουν απάντηση. Τους περισσότερους δεν τους βλέπω πλέον στο thread.
Roadmap δεν υπάρχει και η αναγνωρισιμότητα του νομίσματος είναι ανύπαρκτη.
Πλέον δεν εμφανίζεται στα search του whattomine (ενώ πριν λίγο καιρό εμφανιζόταν).
Αν το ψάξεις στο Google δεν το βρίσκεις αμέσως.
Και το χειρότερο, η τιμή γίνεται μπαλάκι των bots του cryptopia, τη στιγμή που ένα σωρό άλλα νομίσματα κάνουν τρελά άλματα.
Ελπίζω ειλικρινά να κάνω λάθος...
1) Θα μπορούσες απλά να μου στείλεις pm. Απο τα 10 που μου έχεις στείλει έχεις πάρει απάντηση σε όλα κάνω λάθος??
2) Δεν υπάρχει ούτε ένας που δεν έχει πάρει απάντηση σε pm. Ακόμη και όταν έχω λάβει 20 σε μια μέρα. Καθυστέρηση σε πολλά? Σε τι αναφέρεσαι?
Στο ΖΕΡΟ έχουν γίνει πιο πολλά σε 2 βδομάδες απο ότι σε 8 μήνεςα)Website
b) Block Explorer
c) Windows Wallet
d) 4 Pools
e)Second Exchange
f) Whattomine και Cryptocompare (Πριν δεν ηταν πουθενά)
g) 300%-400% μέση αύξηση τιμής
Αφού ήταν τόσο εύκολα γιατί δεν τα έκανε κανένας τόσο καιρό?
ΕΠΙΣΗΣ έχουν γίνει πράγματα που δεν μπορώ να τα αποκαλύψω λόγω NDA
3) Έχω απαντήσει για το roadmap
4) Υπάρχει κανονικά στο Whattomine στα coins όχι στην κεντρική σελίδα ακόμα
5) Ένα σωρό άλλα νομίσματα? Κανένα απο τα νομίσματα της συνωμοταξίας του ΖΕΡΟ δεν έσπασε τα προηγούμενα υψηλά όπως το ΖΕΡΟ
Μήπως ξέχασες ότι τις τελευταίες μέρες έκανε +400%?
Για να μην αναφέρω ότι το ανέλαβα στα 7 σεντς και τώρα έχει 70 σεντς
Και κάτι τελευταίο...
Όλοι θέλουν να προχωρήσει το ΖΕΡΟ και θέλουν να "βοηθήσουν"
ΑΛΛΑ
Μόλις ζητηθεί βοήθεια εξαφανίζονται γιατί κανένας δεν δουλεύει τσάμπα
Επίσης δεν είναι βοήθεια το να κάθομαι σε μια γωνία και απλά να ζητάω πράγματα να γίνουν επειδή έχω επενδύσει και με καίειΆν όμως μπεί στο Bittrex (Δεν υπονοώ ότι θα μπεί) και πάει 7$ δεν θα μιλάει κανένας πάλι
Επίσης στον πανίβλακα που έγραψε με ένα ποστάρισμα στο ΖΕΡΟ θα απαντήσω όπως του αρμόζει