karmenali (OP)
|
|
April 12, 2017, 05:17:27 PM |
|
İmza Kampanyasına Katılanlar İçin Önemli Duyuru:
Bütün katılımcılara teşekkür ederiz.Ico 6 saat sonra sona erecektir.
Biliyoruz ki mümkün olan en kısa zamanda TRST ödüllerinizi almak için sabırsızlanıyorsunuz ve bizde bunu zamanında halletmek için çok çalışıyoruz. Bu sebeple imza kampanyalarının 10. haftaki stake sayımını ve kontrolünü bırakmaya karar verdik.Bunu telafi etmek adına katılımcılarımız 9 hafta boyunca topladıkları stake miktarının %12 si kadarını bonus olarak alacak. Örneğin; 9 hafta boyunca 400 stake toplayan birinin toplam stake miktarı 448 olacaktır. Kısa süre içinde final stakeleri için bir mail ile haberdar edileceksiniz.
Bazı katılımcıların kampanyadan men edildiğini hatırlatmak isteriz. Eğer markınızın üzerinde kırmızı bir şerit varsa bu banlandığınız anlamına gelmektedir. Bitcoin handle veya timestamp ' e tıklarsanız nedenini görebilirsiniz İmza kampanyasından atılmanızın nedenleri :
1. Spam yapmak 2. 3 hafta boyunca post atmamak. 3. Kırık link 4. Birden fazla hesapla kampanya girmek (sadece bir hesap hakkınız vardı) 5. WeTrust imzasını taşımamanız
Teşekkürler!
WeTrust Ekibi
|
|
|
|
exortis
|
|
April 12, 2017, 05:39:02 PM |
|
Hicbir borsada islem gormeyecek diye bir metin mi yayinlandi,yoksa benmi yanlis anladim
|
|
|
|
temmuz
|
|
April 12, 2017, 06:19:10 PM |
|
Hicbir borsada islem gormeyecek diye bir metin mi yayinlandi,yoksa benmi yanlis anladim
yok ya benim bildiğim direk büyük bir borsa işlem göreceğiydi hatta polo yada kraken mi ne dediler . büyük olasılıklada kraken olur
|
|
|
|
exortis
|
|
April 12, 2017, 06:29:24 PM |
|
Yabanci baslikta bir resim var borsaya gitmicek demisler yok ya benim bildiğim direk büyük bir borsa işlem göreceğiydi hatta polo yada kraken mi ne dediler . büyük olasılıklada kraken olur Yasalliktan oturu oyle aciklanmis,sorun yokmus
|
|
|
|
beyinsi
|
|
April 13, 2017, 12:35:18 AM |
|
ICO'su yarım saat önce bitti. Yinede güzel para topladılar. Bir saat önce baya düşündüm ,gireyimmi girmeyeyimmi diye Pek güvenemedim Girmedim... Bakalım doğrumu yaptık yanlışmı...
|
|
|
|
exortis
|
|
April 13, 2017, 04:38:33 AM |
|
Myetherwallette hala trst yok ne zaman eklenecek acaba.
|
|
|
|
dnz gns
|
|
April 13, 2017, 05:53:47 AM |
|
Myetherwallette hala trst yok ne zaman eklenecek acaba.
mail geldi ilk olarak kontrollerinizi yapın 14 00.00 kadar süre vermişler sanırım ondan sonra dağıtılır.
|
|
|
|
1melyun
|
|
April 15, 2017, 03:40:08 PM |
|
Bundanda hiç ses yok millet devden bir açıklama istiyor Bu platformun düzgün çalıştığını göremeyebiliriz. Bence bununda sonu ya da başlangıçtan itibaren kaderi Dao gibi olabilir. Bir bakıma aynı mantık içeriyorlar dao da da çoğunluğun kararına dayalı bir yatırım mantığı vardı , bunda da güvene dayalı borç verme Haydi hayırlısı umarım yatırımınız yalan olmaz.
|
|
|
|
torikan
|
|
April 15, 2017, 03:49:34 PM |
|
Bundanda hiç ses yok millet devden bir açıklama istiyor Bu platformun düzgün çalıştığını göremeyebiliriz. Bence bununda sonu ya da başlangıçtan itibaren kaderi Dao gibi olabilir. Bir bakıma aynı mantık içeriyorlar dao da da çoğunluğun kararına dayalı bir yatırım mantığı vardı , bunda da güvene dayalı borç verme Haydi hayırlısı umarım yatırımınız yalan olmaz. sakata gitmeyelim öyle dedin 0,4 btc gönderdim buna ben iş çıkardiye ekibi çok sağlam normalde
|
|
|
|
1melyun
|
|
April 15, 2017, 04:06:32 PM |
|
Bundanda hiç ses yok millet devden bir açıklama istiyor Bu platformun düzgün çalıştığını göremeyebiliriz. Bence bununda sonu ya da başlangıçtan itibaren kaderi Dao gibi olabilir. Bir bakıma aynı mantık içeriyorlar dao da da çoğunluğun kararına dayalı bir yatırım mantığı vardı , bunda da güvene dayalı borç verme Haydi hayırlısı umarım yatırımınız yalan olmaz. sakata gitmeyelim öyle dedin 0,4 btc gönderdim buna ben iş çıkardiye ekibi çok sağlam normalde Ekibi gördüm ama ekipten çok projeyi destekleyenler dikkati çekiyordu. Bencede güzel proje ve gerçekleştirilirse bankacılık sistemine bir alternatif doğar. Btc ile para alternatifi doğdu bununla kredi alternatifi. Ama baktıkça aklıma hep dao geliyor , fikir yürütme diyelim buna. En azından token çıksın poloya eklensinde sonra ne olursa olsun Siz kaybetmeyin.
|
|
|
|
torikan
|
|
April 15, 2017, 04:09:46 PM |
|
Bundanda hiç ses yok millet devden bir açıklama istiyor Bu platformun düzgün çalıştığını göremeyebiliriz. Bence bununda sonu ya da başlangıçtan itibaren kaderi Dao gibi olabilir. Bir bakıma aynı mantık içeriyorlar dao da da çoğunluğun kararına dayalı bir yatırım mantığı vardı , bunda da güvene dayalı borç verme Haydi hayırlısı umarım yatırımınız yalan olmaz. sakata gitmeyelim öyle dedin 0,4 btc gönderdim buna ben iş çıkardiye ekibi çok sağlam normalde Ekibi gördüm ama ekipten çok projeyi destekleyenler dikkati çekiyordu. Bencede güzel proje ve gerçekleştirilirse bankacılık sistemine bir alternatif doğar. Btc ile para alternatifi doğdu bununla kredi alternatifi. Ama baktıkça aklıma hep dao geliyor , fikir yürütme diyelim buna. En azından token çıksın poloya eklensinde sonra ne olursa olsun Siz kaybetmeyin. kuzen valla ben dao dan güzel kazananlardanım düşü yaptığunda en altlardan cesaret edip aldım var sonra eski yerine geri geldi sattım ordan güzel kar bıraktı(yaptığım cahilliktendi olayın en olduğunu dymamıştım ozman )
|
|
|
|
exortis
|
|
April 15, 2017, 04:34:47 PM |
|
Biraz erken endiseye kapilmissiniz gibi.Yabanci forumsa bekleyin bakalim diyorlar.16-20 nisan arasi herseyin netlesecegini dusunuyorum
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
April 16, 2017, 07:28:40 PM |
|
ben twitter kampanyasından 2 haftalık ödülüm var ama siteye kayıt olup adres eklemeyi unutmuşum bu konuyla ilgili herhangi bir bilgisi olan varmı acaba? nasıl bir yol izlemeliyim?
|
|
|
|
beyinsi
|
|
April 16, 2017, 10:14:22 PM |
|
Noldu? bir haber çıktımı geliştiricilerden? Bir sorun çıkmaz herhalde, çokta para topladılar.. Yakında resmi açıklamalar yapılır.
|
|
|
|
exortis
|
|
April 17, 2017, 06:42:22 AM |
|
Noldu? bir haber çıktımı geliştiricilerden? Bir sorun çıkmaz herhalde, çokta para topladılar.. Yakında resmi açıklamalar yapılır.
hesaplardakı trstler guncel degerlerden tekrar hesaplanmıs denılıyor myetherwallete trst sımgesı henuz eklenmemıs
|
|
|
|
karmenali (OP)
|
|
April 17, 2017, 09:36:00 AM |
|
çalışmaları biraz daha sürecek gibi, biraz zamana ihtiyaçları var. O değilde ben maili yanlış girmişim, kaydolduğum mail ile onlara verdiğim mail farklı çıktı. Olası 2 mail var zaten 2 sini deniyorum hata veriyor. Meğersem mail'i de yanlış yazmışım Bakalım ne olacak.
|
|
|
|
dnz gns
|
|
April 17, 2017, 03:23:39 PM |
|
trust ları ne zaman göndermeye başlıcaklar mış ..
|
|
|
|
hiburak
|
|
April 17, 2017, 07:45:26 PM |
|
az once email geldi. kendi saatlerine göre nisan 18 salı akşamı gibi dağıtıma başlayacaklarmış. türkiye saati ile nisan 19 çarşamba sabahına denk geliyor zannediyorum.
|
|
|
|
dnz gns
|
|
April 17, 2017, 08:30:52 PM |
|
az once email geldi. kendi saatlerine göre nisan 18 salı akşamı gibi dağıtıma başlayacaklarmış. türkiye saati ile nisan 19 çarşamba sabahına denk geliyor zannediyorum. eyw hocam bende gördüm mail az önce borsa eth adresi kesinlikle olmasın diye uyarı göndermişler dikkat edin ziyan olmasın
|
|
|
|
exortis
|
|
April 18, 2017, 03:43:44 AM |
|
Myetherwallete trst hala eklenmemis biz manuelmi ekleyecegiz bunu anlamadim ki
|
|