cancantv
Newbie
Activity: 4
Merit: 0
|
|
June 06, 2013, 05:49:29 PM |
|
Am si eu o intrebare, si inca nu am folost situl si nu stiu daca sa o fac sau nu. daca intru pe sit si mie se face un cont de BT care e: xxxvh9whXWg2QkLf3d3W5R6bS7vLxxxx (am inlocuit o parte din el, desi nu o sa il folosesc), nu pot downloda clientul bitcoin si sa am adresa aia, practic sa ma loghez cu ea? asta in caz ca mai pica situ.
mentionez ca nici clientu bitcoin nu a fost dowlodat. multumesc anticipat
|
|
|
|
cancantv
Newbie
|
|
June 06, 2013, 05:55:16 PM |
|
si doar ce am vazut, plata din Ro pe cont de Ro nu se mai poate face, sau WU/MG?
|
|
|
|
cancantv
Newbie
|
|
June 06, 2013, 06:08:15 PM |
|
Buna decizia cu LoyalBank, cum am mai zis pe termen lung solutia cu ING nu era cea mai buna. Am un cont la loyal bank, banuiesc ca e ok daca fac transferul de acolo direct (trebuie sa vb. si cu cei de la banca sa vad daca pot face)?
Dar 500 de EUR minim e prea mult pentru prima tranzactie. Daca fac plata tot din loyal nu se poate o limita mai mica. De exemplu 100 EUR.
cum imi fac si eu cont acolo?
|
|
|
|
gabbello
Member
Activity: 116
Merit: 11
|
|
June 06, 2013, 06:13:46 PM |
|
Vezi ce oferte au aici si vorbeste cu ei, raspund rapid la support: https://www.loyalbank.com/eng/prod_account. Insa trebuie sa aiba un sens pentru care sa iti deschizi cont acolo, ca altfel daca alimentezi contul din romania prin depuneri swift, nu are nici un rost.
|
|
|
|
Orvo
Newbie
Activity: 56
|
|
June 06, 2013, 06:18:49 PM |
|
cum imi fac si eu cont acolo?
Scrie aici https://www.loyalbank.com/eng/account_open_pers cum iti deschizi cont. Dar la ce taxe au nu stiu la ce ar ajuta un astfel de cont: Ex: - taxa deschidere: 150 USD - taxa administrate: 20 USD / luna Toate cele bune !
|
|
|
|
musiblb
Newbie
Activity: 20
|
|
June 06, 2013, 06:20:14 PM |
|
Unexpected error. fara https
|
|
|
|
inspireweb.ro
|
|
June 06, 2013, 06:21:02 PM |
|
O alta solutie pt. a scoate banii care ar fi? Pe btc-e.com nu sunt solutii prea convenabile,singura pt. mine ar fi pe OKpay dar nu inteleg cum fac sa primesc banii acolo. Nu ar strica un tutorial cum sa scoatem banii.
|
|
|
|
cancantv
Newbie
|
|
June 06, 2013, 06:26:28 PM |
|
totusi un cont de RO pentru persoanele din RO care depun la ghiseu ar fi OK. adika macar un avantaj pentru ca avem un exchanger romanesc sa pentru a avea bani in cont intr-o zi.
edit: chiar si cu limita la o anumita suma
|
|
|
|
hitman_8787
Newbie
Activity: 58
|
|
June 07, 2013, 05:58:22 AM |
|
au renuntat la Romania pentru ca au primit amenintari...noi romani nu ne comparam cu strainii din punctul lor de vedere. Oare de aia 99% din tzepe le musca strainii?
La cati au venit si au plecat luand banii oamenilor e doar vina voastra ca nu ati pus pe site un mesaj: Modificam, Ne mutam, Fugim, revenim in 24/72/100 h.
|
|
|
|
acidu
Member
Activity: 92
Merit: 10
|
|
June 09, 2013, 12:57:45 PM |
|
deci e teapa site-ul sa inteleg?.. au primit amenintari de la compatrioti.. da?.. de ce ? daca se laudau ca e un site beton si vor sa intre pe piata cu bataie lunga.. si bla bla bla...
|
|
|
|
N1CKH0LAS
|
|
June 09, 2013, 04:00:46 PM |
|
Din cate am inteles, toate exchange-urile au fost efectuate si toate petitiile ( tickets ) au primit raspuns inainte de a se lua decizia de a nu mai colabora cu romanii. Daca asa s-a intamplat, rezulta ca nu e teapa, ci decizia lor de a nu colabora cu romanii, ceea ce, pana la urma, e corect. Atat fee-urile, cat si modul de depunere/retragere sunt stabilite de detinatorii site-ului din moment ce e afacerea lor, deci nu au facut nimic ilegal sau imoral.
Am o propunere pentru detinatorii site-ului. E mult mai normal sa se procedeze cum voi descrie mai jos decat sa se suspende serviciul
Propunerea e urmatoare: banati userii dupa nume+prenume si/sau dupa adresa de IP. Astfel, cei care au fost vinovati si v-au amenintat nu mai au acces la serviciile voastre, in timp ce noi ceilalti, care n-am gresit cu nimic fata de bitcoin-exchange, putem sa schimbam in continuare, intr-un mod avantajos, cryptocurrency folosind site-ul vostru. Eu n-am avut nevoie sa folosesc site-ul, dar din cate citesc pe forum sunt cativa useri care au nevoie de serviciile voastre, multi dintre ei neavand nicio vina ca alte persoane v-au amenintat.
Ce spuneti, e corecta propunerea ?
|
|
|
|
cs991964
Newbie
Activity: 42
|
|
June 09, 2013, 05:58:11 PM |
|
utlizatorii care s-au plans le-au dat bani cu fee-ul tranzactiilor care le-au efectuat dezvoltatorilor. sunt mari sanse ca acesti utilizatori, pe langa reusita tranzactiilor si cresterea profiturilor developerilor de pe site, sa aduca alti utilizatori cu rulaj mai mare de cash/BTC implicit comisioane mai multe/mari. o idee constructiva ar fi : sa invatam fiecare din greseli , sa reparam unde s-a gresit, si sa dezvoltam afacerea (aici e valabil pentru ambele parti, clienti/dezvoltatori). o alta idee constructiva: sa apara un site concurent local, si ca in afaceri, sa vezi atunci evolutie sanatoasa a afacerilor. PS: amenintarile tin de caracter si 7 ani de acasa.
|
|
|
|
|
PaiDa
Newbie
Activity: 9
|
|
June 11, 2013, 01:20:57 PM |
|
Pentru fiecare operatiune de cumparare Bitcoin, Bitcoin Romania va reține un comision de 6% din valoarea tranzactiei .Comisionul este retinut din valoarea sumei pe care cumparatorul o accepta pentru incheierea tranzactiei. hoooooooooooooooooooooooooolly...
|
|
|
|
kagula323
Newbie
Activity: 33
|
|
June 11, 2013, 01:26:14 PM |
|
iar la vanzare: Pentru fiecare listare pusa spre vanzare Bitcoin Romania va reține un comision de 9% din valoarea tranzactiei .Comisionul este retinut din valoarea sumei pe care vanzatorul o accepta pentru incheierea tranzactiei. Huooo ... decat asa, mai bine cumperi / vinzi prin sistemul de trade al forumului.
|
|
|
|
PaiDa
Newbie
Activity: 9
|
|
June 11, 2013, 02:00:37 PM |
|
poate cineva sa spuna exact de ce s a oprit colaborarea cu romanii pe site din moment ce majoritatea clientiilor erau romani?o sa mai revina vreodata Bitcoin-exchange pt utilizarea noastra?era perfect si chiar imi pare rau ca s a dus totul...
|
|
|
|
maxamus
|
|
June 11, 2013, 02:05:57 PM |
|
Acum ceva vreme in urma am lansat un thread : https://bitcointalk.org/index.php?topic=188312.0 Te gandesti tu ca miner unde si cum e mai profitabil sa vinzi produsul muncii. bitstamp, mtgox, etc. dar trebuie luate in calcul fee-urile lor, plus fee-ul transfer sepa, fee paypal, etc, plus timpul mare de asteptare. tragand linie, consider ca fee-ul de 6, respectiv 9 % e unul decent si mai mult, transferurile sunt efectuate direct in RON, prin transfer bancar. drept dovada, am inceput cu 50 LTC, pe care i-am epuizat in 4 zile. (so fee-ul de 6 % a fost unul ok) cei ce mineaza de mai mult timp, stiu ce inseamna sa astepti 2-3 saptamani pana la aprobarea contului, apoi pana la trimiterea banilor. acum depinde de fiecare, parerile sunt impartite.
|
Am I spamming? Report me!
|
|
|
gabbello
Member
Activity: 116
Merit: 11
|
|
June 11, 2013, 02:10:23 PM |
|
Eu nu am inteles, ei nu mai vor sa colaboreze deloc cu romani sau doar au scos supportul pt metodele romanesti? Am un tichet deschis la ei cu o intrebare si doua PM trimise aici catre bitcoincraps si nici un raspuns. Fiecare cu modul lui de a isi satisface clientii.
|
|
|
|
Martisor-Sobru
|
|
June 11, 2013, 03:03:29 PM Last edit: June 11, 2013, 03:15:51 PM by Martisor-Sobru |
|
poate cineva sa spuna exact de ce s a oprit colaborarea cu romanii pe site din moment ce majoritatea clientiilor erau romani?o sa mai revina vreodata Bitcoin-exchange pt utilizarea noastra?era perfect si chiar imi pare rau ca s a dus totul... Eu as putea. Nu stiu daca inteleg mai mult pentru ca sunt batran sau pentru ca sunt evreu. Oricum...nu, nu o sa revina asupra deciziei (piata mica, fricoasa pe sume derizorii, lipsa profit baban...etc, etc) Insa tac pentru ca vis-a-vis de mine si-au facut datoria corect in cele 2 tranzactii pe care eu le-am avut. (poate nu am am inteles tot dar...99% cred ca da) ------------------------------------------------------------------- Colegii pot spune ca este inutila postarea mea pentru ei. Eu zic ca am facut-o pentru persoana din spatele ... siteului.(este o Lume buna. Atentie ca, totusi, nu are libertate absoluta. Necesita, inca, Principii.)
|
|
|
|
musiblb
Newbie
Activity: 20
|
|
June 11, 2013, 07:00:44 PM |
|
Eu cred k "au intrerupt colaborarea" pt k au vandut/donat afacerea. Daca acum 3-4 sapt mi-au rasp in romana, ieri, de pe aceeasi adresa de mail mi-au spus sa le scriu in engleza. Treaba asta cred k s-a intamplat inainte sa mute serverele iar "amenintzarile" sunt doar un pretex. A fost bun pt cei ce aveau sume mici de schimbat, la sume mari se pierdea destul de mult. Suportu era cam 0. Acum pretu e cu 3-4 $ mai mic decat btc-e si cu 5-6$ fatza de gox, ma refer la vanzarea de btc. Ar trebuii inchis threadu asta. Nu mai apartine de Ro.
|
|
|
|
|