ltcrstrbrt (OP)
Legendary
Activity: 1575
Merit: 1057
|
|
May 10, 2017, 11:52:00 AM |
|
ICO-ul EncryptoTel sa terminat !!!
Fonduri colectate: 3,055,777.55 USD!!!
|
0x0984274936F54ab6D34B6E4c1A8aAA92416e5cfe
|
|
|
cryptme
|
|
May 10, 2017, 12:29:58 PM |
|
Vad ca s-a terminat ICO-ul. Stie cineva care este pasul urmator? Unde se vor emite tokenurile?
|
|
|
|
ltcrstrbrt (OP)
Legendary
|
|
May 10, 2017, 01:50:28 PM |
|
Vad ca s-a terminat ICO-ul. Stie cineva care este pasul urmator? Unde se vor emite tokenurile?
Depinde la ce anume te referi : la token-uri achizitionate sau primite din recompense Pentru cele achizitionate probabil in contul ICO se va putea seta o adresa de primire Waves sau ETH pentru tokenurile din recompensa, pe adresa ( Waves sau Eth) setata la inregistrarea in campania de recompnense.
|
|
|
|
Andrew1337
|
|
May 10, 2017, 04:47:51 PM |
|
Felicitari , suma acumulata 4.6 mil de dolari !!!!!!!!!
|
|
|
|
ltcrstrbrt (OP)
Legendary
|
|
May 10, 2017, 04:49:27 PM Last edit: May 11, 2017, 12:54:08 AM by ltcrstrbrt |
|
O mica mare rectificare:Desi pe site-ul http://ico.encryptotel.com apare mesajul " Strangere de fonduri Terminata" cei de la EncryptoTel au decis o prelungire a termenului in care se mai accepta fonduri, pentru inca 24 ore Motivatia din spatele acestei decizii consta in faptul ca desi s-au strans peste 3 Mil $ ( pragul maxim stabilit initial), pretul BTC-ului nu este stabil, fondurile colectate peste cele 3 Mil $ compensand oarecum aceasta instabilitate a pretului. Editat: Strangerea de fonduri EncryptoTel sa terminat!
|
|
|
|
usorin
|
|
May 10, 2017, 10:42:13 PM |
|
pana la urma s-a terminat ori ba? am devenit confuz, astept lamuriri, multam!
|
|
|
|
ltcrstrbrt (OP)
Legendary
|
|
May 11, 2017, 12:52:56 AM |
|
pana la urma s-a terminat ori ba? am devenit confuz, astept lamuriri, multam!
Din ce am inteles, sa terminat pana la urma. Cele 24 de ore au fost defapt doar 7-8.
|
|
|
|
cryptme
|
|
May 11, 2017, 04:35:43 AM |
|
Depinde la ce anume te referi : la token-uri achizitionate sau primite din recompense Pentru cele achizitionate probabil in contul ICO se va putea seta o adresa de primire Waves sau ETH pentru tokenurile din recompensa, pe adresa ( Waves sau Eth) setata la inregistrarea in campania de recompnense. Am participat la ICO cu BTC. Nu am setat adresa de eth sau waves. Ce ar trebui sa fac?
|
|
|
|
ltcrstrbrt (OP)
Legendary
|
|
May 11, 2017, 08:55:21 AM |
|
Depinde la ce anume te referi : la token-uri achizitionate sau primite din recompense Pentru cele achizitionate probabil in contul ICO se va putea seta o adresa de primire Waves sau ETH pentru tokenurile din recompensa, pe adresa ( Waves sau Eth) setata la inregistrarea in campania de recompnense. Am participat la ICO cu BTC. Nu am setat adresa de eth sau waves. Ce ar trebui sa fac? Iti apare suma de ETT in contul Ico? daca e acolo atunci nu e nicio problema.
|
|
|
|
bluedeep
Legendary
Activity: 977
Merit: 1011
|
|
May 14, 2017, 04:07:52 PM |
|
Ce se mai aude despre surplusul strans peste 3 milioane$ ? La un moment dat ziceau sau zicea unu dintre cei care au oferit serviciu escrow ca ar fi corect s-a se seteze un ordin de cumparare de acea suma la pretul Ico, cand va fi listat pe exchange. Ar fi o idee buna sau nu?
|
| | | | | | | | IDO PARTNER▄▄▄▀▀▀██▄▄ ████▀▀░▀███ ███▌████▐███ ███▌████████▌ ███▌█████████ ███▌█████████ ███▌████▐███▌ ▄▄▄▄▄█▀░███▀ ▀▀██▀▄██▀▀ | . DAOStarter |
| IEO PARTNER
▄███▄ ▄██▀▀░▀▀██▄ ██░░░▄░░░▀▀ ██░░▀██▄▄░░ ▀██▄▄░▀▀██▄ ░░▀▀██▄░░██ ▄▄░░░▀░░░██ ▀██▄▄░▄▄██▀ ▀███▀ | . Coinstore |
| LISTING
██▀▀▀▀████▄▄ ███▄▄▄▄▄▄▄█▀█ ██▄▄▄▄▄▄▄▄░▐▐▌ █████▄▄▄▄▄▄▌█ ███▄▄▄▄▄▄▄▄▀█▄ ███▄▄▄▄▄▀▀▄▀█▐▌ ██▄▄▄▄░▄▄▄░░▐██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█▄▀ ░▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀ |
▄███▄░▄███▄ ▄███████████▄ ▄█████████████▄ ▄███████████████▄ ▀███████████████▀
| BitMart MEXC |
| DEX PARTNERS
▄ ░▀▄░█▀▀▄▄▄ ░▀▄▀████▀███▄ ██▀██████▄▄▄▄▀ ███░░▀████▀▀██▄ ▄█████████░█▄░▀ █▀█▄███▀▀█████ ▀▀▀░▀█▀▀▄█████ ██████▀░▀▄ |
█████▄▄▄▄▀ ██▄▀█████▀░░▄▄ ░▀█▄████▀███▄▀▀ ▀█▄▀▀█▀█▀▄░▀████▀ █▄██▄░▀▄▀▄▀██▀▀ ██▀▀ | UNISWAP LobsterSwap |
|
|
|
|
ltcrstrbrt (OP)
Legendary
|
|
May 14, 2017, 05:44:09 PM |
|
Ce se mai aude despre surplusul strans peste 3 milioane$ ? La un moment dat ziceau sau zicea unu dintre cei care au oferit serviciu escrow ca ar fi corect s-a se seteze un ordin de cumparare de acea suma la pretul Ico, cand va fi listat pe exchange. Ar fi o idee buna sau nu?
Eu n-as merge pe o astfel de optiune, in primul rand pretul a fost fix, deci nu putem vorbi de "dilutia" pretului pe ETT si in plus la 3 mil $ se emit cam 60 mil ETT iar la 4,5 mil $ undeva la 86 mil ETT. Nu-i ceva de speriat. Depinde ce se hotaraste .....
|
|
|
|
TeamButtcoin
|
|
May 21, 2017, 08:34:31 AM |
|
Hmm..stie careva cam cand vor fi primite recompensele?A trecut o saptamana si ceva sii daa...cand le primim?
|
|
|
|
Andrew1337
|
|
May 21, 2017, 11:20:05 AM |
|
Hmm..stie careva cam cand vor fi primite recompensele?A trecut o saptamana si ceva sii daa...cand le primim? Cei din staff au spus 2 saptamani + ..... si eu as vrea sa le primim cat mai repede
|
|
|
|
ltcrstrbrt (OP)
Legendary
|
|
May 23, 2017, 12:00:03 AM |
|
|
|
|
|
bluedeep
Legendary
|
|
May 24, 2017, 01:02:23 AM |
|
Din articolul respectiv reiese ca undeva in data de 27 Mai ar trebui sa inceapa distributia, probabil prioritate vor avea investitorii iar dupa aceea vor fi distribuite si recompensele.
|
| | | | | | | | IDO PARTNER▄▄▄▀▀▀██▄▄ ████▀▀░▀███ ███▌████▐███ ███▌████████▌ ███▌█████████ ███▌█████████ ███▌████▐███▌ ▄▄▄▄▄█▀░███▀ ▀▀██▀▄██▀▀ | . DAOStarter |
| IEO PARTNER
▄███▄ ▄██▀▀░▀▀██▄ ██░░░▄░░░▀▀ ██░░▀██▄▄░░ ▀██▄▄░▀▀██▄ ░░▀▀██▄░░██ ▄▄░░░▀░░░██ ▀██▄▄░▄▄██▀ ▀███▀ | . Coinstore |
| LISTING
██▀▀▀▀████▄▄ ███▄▄▄▄▄▄▄█▀█ ██▄▄▄▄▄▄▄▄░▐▐▌ █████▄▄▄▄▄▄▌█ ███▄▄▄▄▄▄▄▄▀█▄ ███▄▄▄▄▄▀▀▄▀█▐▌ ██▄▄▄▄░▄▄▄░░▐██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█▄▀ ░▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀ |
| BitMart MEXC |
| DEX PARTNERS
▄ ░▀▄░█▀▀▄▄▄ ░▀▄▀████▀███▄ ██▀██████▄▄▄▄▀ ███░░▀████▀▀██▄ ▄█████████░█▄░▀ █▀█▄███▀▀█████ ▀▀▀░▀█▀▀▄█████ ██████▀░▀▄ |
█████▄▄▄▄▀ ██▄▀█████▀░░▄▄ ░▀█▄████▀███▄▀▀ ▀█▄▀▀█▀█▀▄░▀████▀ █▄██▄░▀▄▀▄▀██▀▀ ██▀▀ | UNISWAP LobsterSwap |
|
|
|
|
TeamButtcoin
|
|
May 24, 2017, 07:41:30 PM |
|
Asta poate sa dureze mai mult, eu am citit undeva ca recompensele se distribuie cam in acelasi timp cu distributia investitorilor, bine informatia nu era oficiala , asa ca nu cred ca este veridica.
|
|
|
|
bluedeep
Legendary
|
|
May 24, 2017, 07:59:34 PM |
|
Asta poate sa dureze mai mult, eu am citit undeva ca recompensele se distribuie cam in acelasi timp cu distributia investitorilor, bine informatia nu era oficiala , asa ca nu cred ca este veridica.
Cel mai probabil recompensele se distribuie dupa ce primesc investitorii tokenurile, eu cred ca asa ar fi normal pana la urma desi au mai fost campanii cand totul s-a distribuit odata.
|
| IEO PARTNER
| LISTING
| BitMart MEXC |
| DEX PARTNERS
|
|
|
|
TeamButtcoin
|
|
May 24, 2017, 08:14:11 PM |
|
Cel mai probabil recompensele se distribuie dupa ce primesc investitorii tokenurile, eu cred ca asa ar fi normal pana la urma desi au mai fost campanii cand totul s-a distribuit odata. Normal dar nu si util pentru cei care au de primit recompense. Totusi o masura de protectie pentru investitori este binevenita. In ultima perioada nu prea am vazut tokenuri si monede care sa fie sub pretul ICO.
|
|
|
|
TeamButtcoin
|
|
May 30, 2017, 12:01:14 PM |
|
Mai stiti ceva de distribuirile recompenselor?voua v-a mai ajuns ceva in "portofel"?Si mai ales la cei care au pus cont de Ethereum v-au venit compensatiile?
|
|
|
|
bluedeep
Legendary
|
|
May 30, 2017, 12:48:00 PM |
|
Mai stiti ceva de distribuirile recompenselor?voua v-a mai ajuns ceva in "portofel"?Si mai ales la cei care au pus cont de Ethereum v-au venit compensatiile?
Inca nu a inceput distributia tokenurilor ETT, inca se fac verificarile auditului de securitate. Probabil vor incepe distributia fie la sfarsitul acestei saptamani fie saptamana viitoare.
|
| IEO PARTNER
| LISTING
| BitMart MEXC |
| DEX PARTNERS
|
|
|
|
|