M.Terzi
|
|
September 10, 2017, 04:01:48 PM |
|
|
|
|
|
Umbrella Holdings
|
|
September 10, 2017, 08:10:56 PM |
|
Stratis için güzel gelişmeler oluyor. 140 aştığında iyi bir atak yapacak bekliyorum. Uzun vade hep söylendi ama gözümüz kısa vade içinde üzerinde.
|
|
|
|
Grand_Master
Member
Activity: 98
Merit: 10
|
|
September 12, 2017, 08:09:52 PM |
|
Şu sıra almak iyi midir bana düşük geldi bir miktar aldım.Uzun vade olduğu hep söyleniyor ama kısa vadede beklentiniz ne 1 - 2 dolarlık artış olacak herhalde en azından.
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
September 12, 2017, 08:25:03 PM |
|
Şu sıra almak iyi midir bana düşük geldi bir miktar aldım.Uzun vade olduğu hep söyleniyor ama kısa vadede beklentiniz ne 1 - 2 dolarlık artış olacak herhalde en azından.
Yerinde bir alım yapmışsınız. Stratis için büyük bir çıkış baskısı oluşmuş durumda, tahminen bu baskıya cevap verecektir. Kısa vadede 1-2 dolarlık artış yapabilir. Uzun vadede x2 olabilir.
|
|
|
|
Grand_Master
Member
Activity: 98
Merit: 10
|
|
September 12, 2017, 08:34:15 PM |
|
Yerinde bir alım yapmışsınız. Stratis için büyük bir çıkış baskısı oluşmuş durumda, tahminen bu baskıya cevap verecektir. Kısa vadede 1-2 dolarlık artış yapabilir. Uzun vadede x2 olabilir. Evet bende öyle düşündüm dipten alayım dedim 7 dolara yakındı en kötü eski seviyelerine dönerek bizleri güldürür kısa vadede.
|
|
|
|
Leonbtc
|
|
September 12, 2017, 11:57:29 PM |
|
Stratisi yakindan takip eden arkadaslar neden fiyatlar bukadar dustu alim icin Uygun zamanmidir?
|
|
|
|
presidentcoin
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
Any store can buy, sell, and accept Crypto
|
|
September 13, 2017, 12:57:58 AM |
|
Stratisi yakindan takip eden arkadaslar neden fiyatlar bukadar dustu alim icin Uygun zamanmidir?
Mesela bana göre alım için çok uygun fiyat, fakat bir başkasına göre olmayabilir. Kendiniz karar vermelisiniz buna. Stratis 14 eylülde Binance borsasında listeye girecek. Bu iyi bir haber, Fakat bu ara Çin kararları , BTC de yaşanan belirsizlikler, tüm coinlere olduğu gibi stratise de olumsuz yansıyabilir fiyat daha geri de gidebilir. Ben olsam kademeli olarak az az alırdım. Bol kazançlar herkese.
|
|
|
|
Edw1ki
Newbie
Activity: 58
Merit: 0
|
|
September 13, 2017, 06:44:20 PM |
|
Bu coin kadar bahtsız bir coin görmedim. Ne zaman kafasını kaldırsa ya çekiçle vuruyorlar ya da bir olaya denk geliyor Bu aralar ne olacağı belli değil. Stratis kaynaklı değil genel piyasada düşüş var. Elden çıkarmanın zor olduğu dönemdeyiz. Yüksekten girerseniz canınız sıkılabilir. Ben uzun vadeciyim, 120 ve 125'ten alım yaptım Şimdilerde 127'de dolaşıyor ,piyasa düşme eğilimi gösterirse 122-124' lerden tekrar alım fırsatı verebilir Yüksekte kalsanız bile satmanızı tavsiye etmem. Strat uzun vade koinidir
|
|
|
|
kimkibu
|
|
September 13, 2017, 08:01:25 PM |
|
kore borsalarına girecek diyorlardı. gönül isterdiki bithumptan, coinonedan.. olmadı korbitte işlemlere başlasın ama öyle olmadı. yeni kurulan-lisans aldılar mı bi bilgim yok*- coinrail de işlemlere başlamış.ne yalan söyliyeyim korede yaşamama ragmen daha bu exchangeden yeni haberim oldu. umarım diger kore borsalarıda yakın zamanda işlemlere açar stratisi.
|
|
|
|
simetri
|
|
September 13, 2017, 08:29:25 PM |
|
Yarın itibariyle de binance de işlem görmeye başlayacak olması lazım. Hep ters zamanlara denk geldi. Bir türlü fırsat yakalayamadı. Ben 173k dan girdim, bekliyorum
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
September 13, 2017, 09:38:09 PM |
|
Stratis hakkında çok güzel haberler var ama sanki biraz zamanlaması kötü. Şu karambol ortamda umarım, bu yeni borsa açılımları araya kaynamaz. Değerinin çok altında seyrediyor.
|
|
|
|
mavikapi
Member
Activity: 209
Merit: 11
|
|
September 13, 2017, 11:02:13 PM |
|
170 den almıştım zararım var satsam mı beklesem mi kararsızım
|
|
|
|
presidentcoin
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
Any store can buy, sell, and accept Crypto
|
|
September 13, 2017, 11:08:27 PM |
|
Stratisi attım cüzdana uzun vade için beklemedeyim ben de fakat Yazılanlara hak veriyorum. Sürekli terslikler oldu Stratis için inşallah yarından itibaren beklediğimize değer bir şekilde yükselişe geçerde bu sıkıntılı hal son bulur.
|
|
|
|
simetri
|
|
September 14, 2017, 06:54:21 AM |
|
Yarın itibariyle de binance de işlem görmeye başlayacak olması lazım. Hep ters zamanlara denk geldi. Bir türlü fırsat yakalayamadı. Ben 173k dan girdim, bekliyorum
Stratis, Binance'de işlem görmeye başlamış.
|
|
|
|
akturus
Newbie
Activity: 5
Merit: 0
|
|
September 14, 2017, 09:02:54 AM |
|
Stratis, Binance'de işlem görmeye başlamış. Kore borsasına girdi (gerçi sayfasına bile erişilemiyor), çin borsasına girdi ve komodo ile işbirliği yaptı bırak yükselmeyi düştü. Nedir bu coinin sıkıntısı anlamadım.
|
|
|
|
GeniusX
|
|
September 14, 2017, 09:42:08 AM |
|
acil çıkın bence şu an trig alın bir şekilde 50-55 arasına geliyor. 10 k sat karınız olur .
|
|
|
|
baldur odinson
|
|
September 14, 2017, 12:32:58 PM |
|
Daha da düşerse bu stratisi hiç ellemiycem artık torunlarıma bırakıcam ... ))
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
September 14, 2017, 06:26:11 PM |
|
Piyasayı rahat bırakmıyorlar ki kardeşim. Sürekli bir manipülasyon, sürekli spekülasyon. Bitcoin %30 çakılmış son 20 günde Stratis ne yapsın ?
Soluk almasına izin verseler zaten 10 doları görecek ve dahi aşacak. Bitcoin ile birlikte çakılmaktan başka çaresi kalmıyor ama.
|
|
|
|
Halmater
|
|
September 14, 2017, 06:41:11 PM |
|
biraz daha düşsün alırım diyordum istediğim rakamlarada geldi ama elimde tuttuğum bitcoin ve ethereumda düştü.ne anladım bu işten?
zaten kripto bazlı zarardayım üstüne sermayeden gidip bitcoin alıp ordan stratise cevirsem turk borsalarından aldığımdan fiyat gene pahalıya geliyor.aslında planımı yapmıştım usdt de kalıp beklicektim düşüş trendinde ama çok fena terste yakalandım.almak istediğim 2-3 koinden biri stratisti.elimdekileri biraz daha arttırmak istiyordum ama bi çıkış yolu bulamadım hala.
|
|
|
|
cyrptoturkey
|
|
September 16, 2017, 07:10:20 AM |
|
stratis gibi bi coin tavsiye edecek var mı acaba, bir yılda küçük yatırımcısını bile zengin etti
|
|
|
|
|